öyelymiş burcuum bend esabahtan beri annemle konuşuyorum oda öle dedi ama raalıklı gelri dedi benim bu ağrı sabhatan beri sızlam şeklinde devam ediyor arasıra artıyor ateş basmaıs falan yok ama
sen nasılsın mide problemlerin devam ediyor sanırım sürekli yatıyorsun ya canım ondan da olabilir geçmiş olsun bitanem
Saol cnm, iyiyiz çok şükür,sen nasılsın, kapı süsünüz çok şık, güle güle kullansın duru fıstıkburcu marlyın nasılsınız kızlar
Cnm geçer inş, günde 1 sefer kusmanın beslenme bakımından pek etkisi olmuyormuş, eğer 1 den fazlaysa dr a mutlaka fazla olduğunu söyle cnm,serum takıyolarmış besin takviyesi olsun diye, ilk aylarda bi arkadasıma öyle yapmışlardı, ne yese aynen geri..CANIM İYİ GELMESİNE SEVİNDİM.ama benim kusmlarım devam ediyor surubu içiyorum rahatlıyorum ama 1-2 saat sonra başlıyoryarın bir konuşayım doktorumla..
Cnm inş. güzel haberlerle dönersin, şu çatı kontrolünü bizede anlat olurmu
:CüvCüv:
öyelymiş burcuum bend esabahtan beri annemle konuşuyorum oda öle dedi ama raalıklı gelri dedi benim bu ağrı sabhatan beri sızlam şeklinde devam ediyor arasıra artıyor ateş basmaıs falan yok ama
sen nasılsın mide problemlerin devam ediyor sanırım sürekli yatıyorsun ya canım ondan da olabilir geçmiş olsun bitanem
anlatırım tabi bacım bi hayırlısıyla atlatayımda tırsıyorum biraz en cokta o koltuktan:1no2:
aman takip et canım benimde geçen gün vardı ama yalancı heralde adet sancısı gibiydi .
Sen takip et bakalımdelikafadulden
burcu iyiyim tatlım işteyim çalışıyorum beğenmene sevindim canım
marlyınım takip et bakalım saatte ne kadar geliyor
Kolay gelsin cnm, az kaldı iznine ,ha gayretkaydirigubbakcemile
çatı kontorolü :) açıyorsun dr. elini sokuyor sanırım :) bir şey sokmuştu bana ama :) el idi sanırım:) o kadar.. ben anlamamıştım..acımamıştı.. kendini kasmaz ve rahat olursan acımıyormuş .... doktor sıkma rahat ol demişti...gerçi ben de ilk defa muayene olduğum için garip gelmişti:) ama insan herşeye alışıyor galiba:) kadın olduğu için utanmamıştım çok ama :) daha sonra bir kez erkek dr. a denk gelmiştim utancıımdan bir daha da gitmedim oraya:)
Cnm sen birazdan aşağıya yazacaklarımı okuma..hışşşt korkutmayın bakayım yarın açamam valla doktora anestezimi yaptırsam baktırmadankaydirigubbakcemile3
Cnm su geliyomu diye şeffaf bi aletle banada bakmıştı 23. haftada, ama baya acımıştı yani.. yada ben gerginlikten korkudan falan kasmışta olabilirim..sonrasındada kan fln gelmşti zaten, dr kan gelmesi normal demişticanım beni bir defa aletle bir defada elle muayene etmişti doktor ilkinde kendini sıkmadığın rahat olduğun sürece bir problem yok canım burcumm
kızlar ben bi duş alayım sonrada cuma vakti biraz duamızı yapalım gelirim yine
[k] {n} [k];6362178 .!.:kızlar hayırlı cumalar
bende biraz kuran okuyacagım
mide bulantılarım geri geldiiii.. cok can sıkıcı!!
dua edelim bol bol allah yardımcımız olsun öp.
merhaba canım sağolasın. size de öpücükler.Alır canım o alacağını merak etme sen. Akıllı totik onlarrrrr hihoyyyt
Selam canım hoşgeldin. Afiyet şeker olsun. Ohh yürü bakalım a.s.
Bende evimi toparlayayım kızlar. Öpüyorum sizi a.s.
yok yormadım,eşimin okuluna kadar yürüdüm, hadi beni eve bırak dedim sonra dakaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım nasılsın afiyet olsun yarasın fıstık hadi yürü bakalım temiz hava al ama yorma kendini fazlakaydirigubbakcemile5Şeniz
geldik bile kıızz:CüvCüv: açık hava aldık accuk,döndük.ohh pınarda ayşede gidiyor valla kızlar bizi bırakıp nereye gidiyorsunuzkaydirigubbakcemile
anaaaammmdelikafadulden ne güzel kıızz, inşallah doğuruyorsundursırnaşık şey ee vaktinde gelmiş canım,korkma. bende doğurucam yaaaasenağlamagünaydın fıstıklar
sabah dokuz buçukta adet sancısı gibi bir sancı yaşamaya başladım sol kasığıma bir ağrı oturdu çok canım yandı bir süre yatakta bekledim bekledim kesilmedi yaklaşık 30 dakika sürdü sonra dedim doğurursam hemen banyoya koştum bir duş aldım sonra yattım kendimi dinlemeye devam ettim 1 saat adet sancısı gibi sürdü ama arada bir şiddetlendi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor aynı adet sancısı gibi ama şimdi biraz dindi gibi kahavaltımı yaptım bir bakayım dedim napıyorsunuz diye acaba doğurcakmıyım yoksa üşüttüm mü ben yaa yada gaz falanmı
hoşbulduk canım. bende yarını bekliyordum eşim süpürsün ben sileyim diye, akşama misafirim var, mecbur süpürecem:çok üzgünüm: ama çok zor oluyo yaa, eğilemiyosun bile!ayşecim hoşgeldin.pınar canım kolay gelsin.benime vi görün bidehaftaya annemler halı falan yıkayıp temizlicekler diye ellemiyorum hiç):): üstün körü ama her yer toz içinde:) aaa sil süpür alcaktımm ben):):):
selam burcu canım naber?Allah kabul etsin cnm, görüşmek üzerea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?