2009 Mayıs Anneleri

CANIM ıYı GELMESıNE SEVıNDıM.ama benim kusmlarım devam ediyor surubu içiyorum rahatlıyorum ama 1-2 saat sonra başlıyor yarın bir konuşayım doktorumla..

Cnm o zaman seninki yalancı sancıda olabilir, bebiş prova yapıyo demekki,sen yinede takip et bakalım, ben dün akşam yolladım eşimi gaviscon aldırdım çok rahat ettim, yatmanında etkisi büyük bunda çünkü yatay konumda olunca mide asitleri daha kolay fırlıyormuş, sağol cnma.s.a.s.

burcu marlyın nasılsınız kızlar
Saol cnm, iyiyiz çok şükür,sen nasılsın, kapı süsünüz çok şık, güle güle kullansın duru fıstık
CANIM İYİ GELMESİNE SEVİNDİM.ama benim kusmlarım devam ediyor surubu içiyorum rahatlıyorum ama 1-2 saat sonra başlıyor yarın bir konuşayım doktorumla..
Cnm geçer inş, günde 1 sefer kusmanın beslenme bakımından pek etkisi olmuyormuş, eğer 1 den fazlaysa dr a mutlaka fazla olduğunu söyle cnm,serum takıyolarmış besin takviyesi olsun diye, ilk aylarda bi arkadasıma öyle yapmışlardı, ne yese aynen geri..

Cnm inş. güzel haberlerle dönersin, şu çatı kontrolünü bizede anlat olurmu
:CüvCüv:

anlatırım tabi bacım bi hayırlısıyla atlatayımda tırsıyorum biraz en cokta o koltuktan:1no2:

aman takip et canım benimde geçen gün vardı ama yalancı heralde adet sancısı gibiydi .
Sen takip et bakalımdelikafadulden

burcu iyiyim tatlım işteyim çalışıyorum beğenmene sevindim canım

marlyınım takip et bakalım saatte ne kadar geliyor

Bende hiç sevmiyorum o koltuğu yaa, off kadın olmak ne zor bişeymiş...:1no2:

çatı kontorolü :) açıyorsun dr. elini sokuyor sanırım :) bir şey sokmuştu bana ama :) el idi sanırım:) o kadar.. ben anlamamıştım..acımamıştı.. kendini kasmaz ve rahat olursan acımıyormuş .... doktor sıkma rahat ol demişti...gerçi ben de ilk defa muayene olduğum için garip gelmişti:) ama insan herşeye alışıyor galiba:) kadın olduğu için utanmamıştım çok ama :) daha sonra bir kez erkek dr. a denk gelmiştim utancıımdan bir daha da gitmedim oraya:)

ayy anlatması bile kötü yaa...:a015::a015:

canım beni bir defa aletle bir defada elle muayene etmişti doktor ilkinde kendini sıkmadığın rahat olduğun sürece bir problem yok canım burcumm

hışşşt korkutmayın bakayım yarın açamam valla doktora anestezimi yaptırsam baktırmadankaydirigubbakcemile3

hışşşt korkutmayın bakayım yarın açamam valla doktora anestezimi yaptırsam baktırmadankaydirigubbakcemile3
Cnm sen birazdan aşağıya yazacaklarımı okuma..
canım beni bir defa aletle bir defada elle muayene etmişti doktor ilkinde kendini sıkmadığın rahat olduğun sürece bir problem yok canım burcumm
Cnm su geliyomu diye şeffaf bi aletle banada bakmıştı 23. haftada, ama baya acımıştı yani.. yada ben gerginlikten korkudan falan kasmışta olabilirim..sonrasındada kan fln gelmşti zaten, dr kan gelmesi normal demişti

kızlar hayırlı cumalar

bende biraz kuran okuyacagım

mide bulantılarım geri geldiiii.. cok can sıkıcı!!

dua edelim bol bol allah yardımcımız olsun öp.

[k] {n} [k];6362178 .!.:
kızlar hayırlı cumalar

bende biraz kuran okuyacagım

mide bulantılarım geri geldiiii.. cok can sıkıcı!!

dua edelim bol bol allah yardımcımız olsun öp.

Sanada hayırlı cumalar cnm, Allah kabul etsin, mide bulantısı sanırım hepimizde var artık maalesef doğuma kadarda geçmez gibi geliyor bana:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Alır canım o alacağını merak etme sen. Akıllı totik onlarrrrr hihoyyyt

Selam canım hoşgeldin. Afiyet şeker olsun. Ohh yürü bakalım a.s.

Bende evimi toparlayayım kızlar. Öpüyorum sizi a.s.
merhaba canım sağolasın. size de öpücükler.
hoşgeldin canım nasılsın afiyet olsun yarasın fıstık hadi yürü bakalım temiz hava al ama yorma kendini fazlakaydirigubbakcemile5Şeniz
yok yormadım,eşimin okuluna kadar yürüdüm, hadi beni eve bırak dedim sonra dakaydirigubbakcemile3
ohh pınarda ayşede gidiyor valla kızlar bizi bırakıp nereye gidiyorsunuzkaydirigubbakcemile
geldik bile kıızz:CüvCüv: açık hava aldık accuk,döndük.
anaaaammmdelikafadulden ne güzel kıızz, inşallah doğuruyorsundursırnaşık şey ee vaktinde gelmiş canım,korkma. bende doğurucam yaaaasenağlama
hoşbulduk canım. bende yarını bekliyordum eşim süpürsün ben sileyim diye, akşama misafirim var, mecbur süpürecem:çok üzgünüm: ama çok zor oluyo yaa, eğilemiyosun bile!
Allah kabul etsin cnm, görüşmek üzerea.s.
selam burcu canım naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…