2009 Mayıs Anneleri

ben bu arada mobilyacıyla kavga etmeye de gittim. adam alttan aldı neyseki, çok fırça yemedi.klava: elinde malzeme kalmamış,gelecek dediği tarihte de ben memelekete gitmiş olucam. aman neyse, dönüşte yapacak. şimdi aceleye getirmeyelim,orjinal olsun yine dedi. düşündüm bende acelemiz yok. bebiş yataktan düşecek zamana gelecek kadar 6-7 ay var en az. aceleye getirmeyelim. en azından işn peşini bırakmayacağımı anladı.:enbuyukkk:

kızlar yemekten geldim afiyet olsun herkese napıyorsunuz midem fena yine kızlar biraz yiyeyim durum baskı yapıyor sonrada bulantı ve yanma çok oluyor

ayşecim sevindim sinirlenmemene adamı dövmenden gelmişsin:))))

kız banu, bu kadar çektin ya bu mide problemini, iki ilaç almadın ya, daha bişi demiyorum sana! bak burcu da akşam almış ilaç rahatlamış. ne inat çıktın kuzum sen yaaklava:

msn'de civciv(hülya) ile konuştum. onun da bebişi çook tatlı yaa:)) annelik deli bişeymiş,öyle diyor kendilerisırnaşık şey kıskandırdı beni,çatlayacam yahu!hihoyyyt

kızlarrr selammm :))))))))))))

çokk çokkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum Rabbim bu mubarek duyguyu hepinize tattırsın inş..Annelik gerçekten çokk güzel çok mukaddes bir duyguymuş ona bakmaya koklamaya bile kıyamıyorum .....eminimki hepiniz güzel dileklerde bulunmuşsunuzdur geçmişe bakamıyorum hepinizden Allah razı olsun....çokk zamanım yokkk fazla kalamıcam varmı bizden sonra doğruran :))

burcu marlyın nasılsınız kızlar

burcu iyiyim tatlım işteyim çalışıyorum beğenmene sevindim canım

marlyınım takip et bakalım saatte ne kadar geliyor

msn'de civciv(hülya) ile konuştum. onun da bebişi çook tatlı yaa:)) annelik deli bişeymiş,öyle diyor kendilerisırnaşık şey kıskandırdı beni,çatlayacam yahu!hihoyyyt

ay kızlar be geldim yine doğramadım valla yalancı sancı desikleri galiba anacığım yalancıları böyleyse bu meredin gerçeği allah bilir nasıldır içim koptu sabah ya şimdi iyiyim hafif bel ağrısı varya hadi hayırlısı bakalım takipteyim doğuma giderken bir mesaj atarım hatunlar ben gidiyom diye kaydirigubbakcemile3

slm kızlar

yemeğimizi yedik karnımız doydu rahatladık siz napıyosunuz bakalım

oh afiyet olsun canım

benimde karşı komşu gelcekmiş birazdan bende bir kek attım fırına geldim buraya bakıyorum işte

ya cicvicv niye yazmıyon göster kızının resmini çatladık meraktan göster kuzuyu bize

ay amanın gelmiş bilem ya çok tatlı daha yakından yokmu beya

hülyacım allah analı babalı büyütsün kuzunu gölzerim doldu ya maşallah gazeline çok tatlı çokkkkkk

kızz korsancı ceren zaten çalmışş kızmın resminiii :)))))))))

şimdilik onla idare edin ilerleyen günlerde koyacam güsel resimlerinii :))

Allah kabul etsin cnm, görüşmek üzerea.s.

İncİhan canım allah kabul etsİn.ayŞecİm doĞru zor eĞİlİyoruz artık.

amin canım hepimizin inşallah

slm kızlar

yemeğimizi yedik karnımız doydu rahatladık siz napıyosunuz bakalım

naber canım

canım ya sen annemi oldun şimdi maşallah bebişine musait bir zamanda detaylı hikayeni bekliyorum allahım ne güzel birşey cok gözün aydın tatlım

kızz korsancı ceren zaten çalmışş kızmın resminiii :)))))))))

şimdilik onla idare edin ilerleyen günlerde koyacam güsel resimlerinii :))

cnm Allahım analı babalı büyütsün çok tatlı bebeğin inşallah bizlerede bir an evvel kucağımıza almayı nasip eder.Sen kurtuldun bebeğine kavuştun darısı isteyen herkesin başına...

Kızlar merhabaa,
Nst de sancı çıkmadı çok şükür, ama idrar kültürü sonucunda iltihap var..dr ilaç yazdı ama ben almadım, kullanmazsan erken doğum yaparsın fln dedi, yarın annem sonuçları özeldeki dr ada göstermeye gidecek, eğer o da kullan derse aldırıcam artık mecburen, doğuma kadar idare eder derse aldırmıcam,hayırlısı bakalım
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Gözün aydın cnm, Rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inş., darısı başımıza

İyiyim bitanem sen nasılsın,
Cnm aceleye getirtmediğin iyi olmuş, nasıl olsa memleketten dönmen bikaç ayı bulucak, merak edersen eşin telefondan resmini fln çekip gösterir sana,orjinal olsun bencede,
adamın gözü korkmuş , iyi yapmışsın ama yoksa sallarda sallar nasıl olsa bunlar geç gelicek diye

yok sırada ben varımsırnaşık şey
Sen dur bakayım var daha sana:mymeka::roflol:

Hadi bakalım bizde takipteyiz defne kuzumuzu, ne şakacı oldu bunlar yavs, hepimizi bi sefer kandırıyo veletler

kızlar ben artık bu erken doğum lafından bıktım ya, YETEEEEEEER diye bağırıcam yakında doktora

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…