kız banu, bu kadar çektin ya bu mide problemini, iki ilaç almadın ya, daha bişi demiyorum sana! bak burcu da akşam almış ilaç rahatlamış. ne inat çıktın kuzum sen yaaklava:
Cnm o zaman seninki yalancı sancıda olabilir, bebiş prova yapıyo demekki,sen yinede takip et bakalım, ben dün akşam yolladım eşimi gaviscon aldırdım çok rahat ettim, yatmanında etkisi büyük bunda çünkü yatay konumda olunca mide asitleri daha kolay fırlıyormuş, sağol cnma.s.a.s.
burcu marlyın nasılsınız kızlar
anlatırım tabi bacım bi hayırlısıyla atlatayımda tırsıyorum biraz en cokta o koltuktan:1no2:
aman takip et canım benimde geçen gün vardı ama yalancı heralde adet sancısı gibiydi .
Sen takip et bakalımdelikafadulden
burcu iyiyim tatlım işteyim çalışıyorum beğenmene sevindim canım
marlyınım takip et bakalım saatte ne kadar geliyor
merhaba canım sağolasın. size de öpücükler.
yok yormadım,eşimin okuluna kadar yürüdüm, hadi beni eve bırak dedim sonra dakaydirigubbakcemile3
geldik bile kıızz:CüvCüv: açık hava aldık accuk,döndük.
anaaaammmdelikafadulden ne güzel kıızz, inşallah doğuruyorsundursırnaşık şey ee vaktinde gelmiş canım,korkma. bende doğurucam yaaaasenağlama
hoşbulduk canım. bende yarını bekliyordum eşim süpürsün ben sileyim diye, akşama misafirim var, mecbur süpürecem:çok üzgünüm: ama çok zor oluyo yaa, eğilemiyosun bile!
selam burcu canım naber?
msn'de civciv(hülya) ile konuştum. onun da bebişi çook tatlı yaa:)) annelik deli bişeymiş,öyle diyor kendilerisırnaşık şey kıskandırdı beni,çatlayacam yahu!hihoyyyt
slm kızlar
yemeğimizi yedik karnımız doydu rahatladık siz napıyosunuz bakalım
Allah kabul etsin cnm, görüşmek üzerea.s.
İncİhan canım allah kabul etsİn.ayŞecİm doĞru zor eĞİlİyoruz artık.
slm kızlar
yemeğimizi yedik karnımız doydu rahatladık siz napıyosunuz bakalım
kızlarrr selammm :))))))))))))
çokk çokkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum Rabbim bu mubarek duyguyu hepinize tattırsın inş..Annelik gerçekten çokk güzel çok mukaddes bir duyguymuş ona bakmaya koklamaya bile kıyamıyorum .....eminimki hepiniz güzel dileklerde bulunmuşsunuzdur geçmişe bakamıyorum hepinizden Allah razı olsun....çokk zamanım yokkk fazla kalamıcam varmı bizden sonra doğruran :))
kızz korsancı ceren zaten çalmışş kızmın resminiii :)))))))))
şimdilik onla idare edin ilerleyen günlerde koyacam güsel resimlerinii :))
kızlarrr selammm :))))))))))))
çokk çokkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum Rabbim bu mubarek duyguyu hepinize tattırsın inş..Annelik gerçekten çokk güzel çok mukaddes bir duyguymuş ona bakmaya koklamaya bile kıyamıyorum .....eminimki hepiniz güzel dileklerde bulunmuşsunuzdur geçmişe bakamıyorum hepinizden Allah razı olsun....çokk zamanım yokkk fazla kalamıcam varmı bizden sonra doğruran :))
merhaba canım sağolasın. size de öpücükler.
yok yormadım,eşimin okuluna kadar yürüdüm, hadi beni eve bırak dedim sonra dakaydirigubbakcemile3
geldik bile kıızz:CüvCüv: açık hava aldık accuk,döndük.
anaaaammmdelikafadulden ne güzel kıızz, inşallah doğuruyorsundursırnaşık şey ee vaktinde gelmiş canım,korkma. bende doğurucam yaaaasenağlama
hoşbulduk canım. bende yarını bekliyordum eşim süpürsün ben sileyim diye, akşama misafirim var, mecbur süpürecem:çok üzgünüm: ama çok zor oluyo yaa, eğilemiyosun bile!
selam burcu canım naber?
ben bu arada mobilyacıyla kavga etmeye de gittim. adam alttan aldı neyseki, çok fırça yemedi.klava: elinde malzeme kalmamış,gelecek dediği tarihte de ben memelekete gitmiş olucam. aman neyse, dönüşte yapacak. şimdi aceleye getirmeyelim,orjinal olsun yine dedi. düşündüm bende acelemiz yok. bebiş yataktan düşecek zamana gelecek kadar 6-7 ay var en az. aceleye getirmeyelim. en azından işn peşini bırakmayacağımı anladı.:enbuyukkk:
Sen dur bakayım var daha sana:mymeka::roflol:yok sırada ben varımsırnaşık şey
ay kızlar be geldim yine doğramadım valla yalancı sancı desikleri galiba anacığım yalancıları böyleyse bu meredin gerçeği allah bilir nasıldır içim koptu sabah ya şimdi iyiyim hafif bel ağrısı varya hadi hayırlısı bakalım takipteyim doğuma giderken bir mesaj atarım hatunlar ben gidiyom diye kaydirigubbakcemile3
oh afiyet olsun canım
benimde karşı komşu gelcekmiş birazdan bende bir kek attım fırına geldim buraya bakıyorum işte
ya cicvicv niye yazmıyon göster kızının resmini çatladık meraktan göster kuzuyu bize
2009 Mayıs Kuzusu Bunlarrrrrrrr :) - Sayfa 3 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
huzurlarınızda, Gazel bebek!hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?