Merhaba kızlar az evvel hastaneden geldim nst ye girdik bende biraz sancı çıktı doktor bbek heran gelebilir diyo benden haber alamazsanız bilinki kuzuma kavuşuyorumdur ayyy acayip heyecan bastı telledim haaaa delikafadulden
Merhaba kızlar az evvel hastaneden geldim nst ye girdik bende biraz sancı çıktı doktor bbek heran gelebilir diyo benden haber alamazsanız bilinki kuzuma kavuşuyorumdur ayyy acayip heyecan bastı telledim haaaa delikafadulden
civciv kızını şimdi gördüm canım 41 kere maşallah Allah analı babalı uzun ömür nasib etsin kızına çok şeker maşallahh
Banucum geçmiş olsun cnm
Kızlar merhabaa,
Nst de sancı çıkmadı çok şükür, ama idrar kültürü sonucunda iltihap var..dr ilaç yazdı ama ben almadım, kullanmazsan erken doğum yaparsın fln dedi, yarın annem sonuçları özeldeki dr ada göstermeye gidecek, eğer o da kullan derse aldırıcam artık mecburen, doğuma kadar idare eder derse aldırmıcam,hayırlısı bakalım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Gözün aydın cnm, Rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inş., darısı başımıza
İyiyim bitanem sen nasılsın,
Cnm aceleye getirtmediğin iyi olmuş, nasıl olsa memleketten dönmen bikaç ayı bulucak, merak edersen eşin telefondan resmini fln çekip gösterir sana,orjinal olsun bencede,
adamın gözü korkmuş , iyi yapmışsın ama yoksa sallarda sallar nasıl olsa bunlar geç gelicek diye
Sen dur bakayım var daha sana:mymeka::roflol:
Hadi bakalım bizde takipteyiz defne kuzumuzu, ne şakacı oldu bunlar yavs, hepimizi bi sefer kandırıyo veletler
kızz korsancı ceren zaten çalmışş kızmın resminiii :)))))))))
şimdilik onla idare edin ilerleyen günlerde koyacam güsel resimlerinii :))
kızlar ben artık bu erken doğum lafından bıktım ya, YETEEEEEEER diye bağırıcam yakında doktora
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
kızlar öyle yoruldum ki anlatamam annemle konuştum kızım biraz rahatsızdı doktora götürmüşler tahlilleri iyi çıkmış bana haber vermiyor izin alır giderim diye merak ettim şimdi yağmurumu teyzeleri
sağol tülaycım çalışınca böyle oluyor kızımla fazla ilgilenemiyorum kuzumla konuştum anne iğne oldum idrarımı aldılar hiç üzmedim anneannemi diyor kıyamam yaa
iyi yaparsın burcucum teyit ettir öle kullan gereksizse kullanma bitanem az kaldı sabır taşı oldun sende ama az kaldı hayırlısı ile kavuşcaksın oğluşuna
valla öle banada 35 . haftadan beri her an gelebilir diyor doktor yok gelen giden bugünde geçti delikafadulden
ay o doktorun başına erken doğum düşsün inşşallaahmirmirmirmir ama şunu anladım canım bazı doktor pinpirik oluyor insanı telaşlandırıyor delikafadulden
kızlar komşum gitii bende hemen mutfağa koştum yemekleri yetiştirdim şimdide kociş geldi acıkmış biz yemeğe geçiyoz öpütüm herkesi
benim sabah yürüyüşüm vardı. öğleden sonra da 3 yaşında bir misafirim.onunla ilgilendim.sırnaşık şey
akşama da bi arkadaşım gelicek. yani sanırım. ayy sinir oldum ya, kız dün gelicem dedi. yemek yaptım. sonra bi mesaj atmış, gelemicem. bugün de kocası geliyor (kendi yeni atandı buraya da,kocası memlekette kaldı, bi süreliğine ayrılar) onu da al gel dedim,(yazık kalacak yerleri yok,kız misafirhanede kalıyor.) ben seni ararım dedi!! ee ben napim şimdi? dün bir sürü yemek yaptım,gelmeyince komşulara dağıttım. bugün de az yaparım,bu sefer gelirler rezil olurum!klava:
kızlar çok yoruldum yine ya malesef bugün son işgünümdü ama haftayada gelicem çok üzgünümya((((((((...eşim beni kesin bu sefer iyi haşlıcak ama napabilirimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?