2009 Mayıs Anneleri

Kızlar kociş aradı şimdi, akşam yemeğe gidecekmiş, komutan, diğer subaylar, astsubaylar eşleri fln, ama ben gidemiyorum maalesef.. off öylede cnm sıkılıyor.. bugün bari artık kalk der dr diye düşünmüştüm, yatmaya devam maalesef
senağlama senağlama

ben geldim kızlar bi size bakayım dedim
hülyacım maşallah bebişine..allahım nazarlardan saklasın...

burcu tatlım ben 1 aydır gavisconla yasıyorum valla.2günde 1 sise bitiriyorum :)))
bugun bende girdim nstye iyi çıktı şükür.ordanda annemle alışverişe gittik.kapı süsü seker sepet falan aldık..çok yorgunum ama.biraz uzanayım...akşam gelirim tekrar.

hepinizi öpüyorumm

kızlarrrrr bugün kuzuların kontrolü vardı bakıldı çok kilo kaybımız olmamış genel durumları iyi dedi doktor
birinin sarılığı biraz var ama burada fototerapiye gerek yok siz gözlemleyin dedi yemesine dikkat etsin dedi..........canavar gibiler dedi kalp ekosu çekildi bebişlere tertemiz çıktı .......erken doğdu diye cerrahpaşa canımızı çıkardı valla yığılıp kalacam bi yerede sabah 7 de yediğimle durdum bütün gün
eve yeni geldik yedik bişeyler annem uyuyor ben nöbetteyim kalkabilirler yemek düzeni şaştı çocuklarda ........çok yorgunum çokkkkkkkk

Maşallah birsencim kuzularına güle güle büyüt ikisinide iyi olmalarına çok sevindim çok sorunlu bir hamilelik geçirdin ama Allah seni iki tane erkek güzeliyle sevindirdi darısı başımıza bacım kuzularını öp benim için

sağol cnm teşekkür ederimmmm

Cnm maşallah Alimizede Ömerimizede, aç kalma çok yorulma cnm,sütün kötü etkilenir, her fırsatta yatıp uyumak gerekliiymiş
Cnm gözün aydın nst güzel çıkmış, çok sevindim, ohh cicilerde alınmış bebişe, güle güle kullanın tatlım, gaviscon u dün akşam aldırdım şimdi şişe yarıdan az, bende fazlamı içiyorum acaba diye düşünüyodum tam,ölçeğinde ml 'si varya 20lik içiyorum ondan,sen kaç ml içiyosun cnm

Cnm misafir umduğunu değil bulduğunu yer, çıkarırsın kahvaltılık bişeyler, 3 yumurta kırarsın bide çay ohh miss, ben çok severim kahvaltıyıcokacimcoookcokacimcoook
kız da öyle dedi zaten. bi çorbayla da memnun olurum ben, bu halinle yorulma dedi ama yapımda var işte, misafire hizmet edilecek-tatlicadiarzu-
ayy kıyamam! az kaldı kız, sende oğluşla gidersin yakında gezmelere:) eşinin rütbesi neydi senin?
kızlar teş.ederim.ama yapcak bişey yokk inş.pzt salı bitirirsem işlerimi gelmicem artık
kız doğurdun oldun,gelme artıkklava:

kızlar biz çıkıyoruz herkese iyi akşamlar öptüm kocaman
iyi akşamlar canım. görüşürükŞeniz

ayy canım benim maşallah kuzulara! daha da iyi olucaklar inşallah! sıralama da benim arkamdaydın, doğurdun da büyüttün bile bebişleri. biz daha gün sayıyoz:1hug:

merhaba kizlar a.s. hayirli cumalar a.s.

hülyacimmm canimm cok daha fazla mutlu ol gazelinle inşaAllahhhh :) resmini gördük cok sukur..Rabbim nazarlardan korusun maşaAllahhh teyzesinin boncukunaaa Şeniz

birsencimm canim cok sevindim bebişlerin iyi olmasina :) kendine de iyi bak..yemegini ihmal etme..boncuklara lazimsin sen anneleriiiii :)

marliyncim inşaAllah biraz daha bekler kuzucun..ama beklemesede stres yapma..cok sukur atlatti sınırları Rabbim hayirlisiyla kolaylikla kucagina almani nasip etsin inşaAllahh a.s.

burcucum canim benim..seni cok cok iyi anliyorum..erken dogum lafindan nasil etkilendigini cok iyi biliyorum..ama lütfen takma kafana..bak cok sukur 32.haftayi geçtin..36ya bişi kalmadi..az daha sabir bitanem..hepsi gececek..sende cok iyi biliyorsunki en önemli şey moral..moralin bozuldumu zaman hiç gecmez oluyor..lütfen moralini yüksek tut..bebişinin vaktinde gelecegine tüm kalbinle inan ve bolbol dua et canim..

bana gelince bugun doktora gidemedim..eşim şehirdişina gidicekmiş..sali gününe kaldi benim doktor işi..hayirlisi napalim..zaman azaldikça sinirlerim bozulmaya basladi kizlar..biri höh dese patlicak gibi hissediyorum kendimi..Allah'tan annem yanimda..o düzeltiyor beni..yoksa coktan siyirirdim..gerçekten bu 9.ay zormus..hem bünye olarak hem ruhen sonuna kadar zorlandigimi hissediyorum..hayirlisiyla bebişlerimizi kucagimiza aliriz tez zamanda inşaAllah..

tuğbacım aynı hepimizin psikolojisi! ben bide bütün gün tek başımayım. dün akşama kadar kendi kendime durdum durdum ağladımsenağlama az kaldı napalım. bebişleri koklayınca bugünlerimize gülüp geçiceza.s

Sağol bitanem, valla böyle zamanlarda dip yapıyorum resmen, 10 gün daha beklesin kuzucuk ya.. nst de sancı yok ama iltihap olunca dr erken doğum yaparsın diyo.. sinirlerimi bozuyo iyice, bide nedense ben kendimi artık kalk der diye sartlandırdığım için daha bi moralim bozuldu, aman neyse ya, seninde canını sıkmıyım şimdi, bende senin gibi zorlanıyorum artık, çok yoruldum, yeterki kuzucuk iyi olsun diyorum, yine razıyım yani, buna şükür diyelim

ay canim ya..aglama..herhalde bilmemezlikten dolayi böyle geriliyoruz..ne zaman dogurcaz?nasil dogum yapcaz,sezeryanmi,normalmi? kolaymi olcak? bebişimiz nasil bişi olcak? kime benzicek? vs vs..meraktan catlamadan vakit gecsede dogursak bari :))

Öyle valla, vakit geçsin doğuralım hemen hayırlısıyla

canim ya..merak etme sen..bak görürüsün inşaAllah 36.haftayida gececek 38.haftayida bakma sen doktora..benim testlerimde hala iltihap cikiyor..onun için hiç moralini bozma..artik kalk demez sana..muhtemelen 36.haftaya kadarda böyle gidecek..sen suan sadece 36.haftaya odaklan..o geçince kalkarsin zaten..sen moralini yüksek tut yeter sana şifa olarak

Saol cnm ya , moral oldu Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…