Saol cnm ya , moral oldu Allah razı olsun
cerencim ya ben de karnımda olmasını, hareketlerini çok özlicem gibi geliyo. o yüzden daha doğurmak istemiyorum hiç...hoşbulduk canıım benim. evet pınarla konuşmuştum. dayanadım annemlere kalktım geldim şu doğum yapanları bir göreyim diye. ne var ne yok iyisiniz demi. bende evde olunca giremez oldum meraktan çatlıyorum evde.bende aynen çok heyecanlıyım valla.
aslında bir yandan da oğlumu içimden alacaklar diye üzülüyorum biliyormusunuz.
sizde de varmı o hüzün..?
kızlar benim bebek hala yukarıda duruyo ya sizinkiler ne alemde inmeyecek aşağıya bu kız galiba annemde her gün bakıyo ama hala kaburgamın altında duruyo
Merhaba kızlar az evvel hastaneden geldim nst ye girdik bende biraz sancı çıktı doktor bbek heran gelebilir diyo benden haber alamazsanız bilinki kuzuma kavuşuyorumdur ayyy acayip heyecan bastı telledim haaaa delikafadulden
sağol tülaycım çalışınca böyle oluyor kızımla fazla ilgilenemiyorum kuzumla konuştum anne iğne oldum idrarımı aldılar hiç üzmedim anneannemi diyor kıyamam yaa
canım benim artık bebişler için koşturmak hiç bitmeyecek galba. doğurana kadar ayrı telaş, doğurduktan sonra ayrı telaş. biz şimdi kendimizi güya doğurunca bütün sıkıntılardan kurtulacakmışız gibi hazırlıyoruz ama sanırım hata yapıyoruz. o zaman da başka bi süreç başlıyo di mi. bebişler için tabi ki her şey feda ama sanırım zor günlere de hazır olmalıyız. yoksa depresyon kapıda bekliyo. canım benim siz önden doğuranlar çok yıprandınız ama bize yol gösteriyorsunuz. sabrınızla manevi güç veriyorsunuz. Allah da sizin yardımcınız olsun:Saruboceq:kızlarrrrr bugün kuzuların kontrolü vardı bakıldı çok kilo kaybımız olmamış genel durumları iyi dedi doktor
birinin sarılığı biraz var ama burada fototerapiye gerek yok siz gözlemleyin dedi yemesine dikkat etsin dedi..........canavar gibiler dedi kalp ekosu çekildi bebişlere tertemiz çıktı .......erken doğdu diye cerrahpaşa canımızı çıkardı valla yığılıp kalacam bi yerede sabah 7 de yediğimle durdum bütün gün
eve yeni geldik yedik bişeyler annem uyuyor ben nöbetteyim kalkabilirler yemek düzeni şaştı çocuklarda ........çok yorgunum çokkkkkkkk
dövme beni bee:mymeka: :lepi:senden de canim benim..topla kendini artik canim..aaa bak aldirma elime oklavayiklava: üzme oglusunuuu ondan ümidini asla kesme..ee ümidi kesmeyince ne diye moralin bozulsunki? cok sukur seninle..cok sukur sagligi yerinde..sende gül artik
kızlar kaç gündür kötüydü midem telaşım da vardı bi türlü yazamadım size. şimdi şöyle birikmiş taşlarımı dökeyim bari
burcucum eşlerle ilgili o lafı ben de hatırlıyorum. unamuno'nun sis kitabında geçiyordu. "ilk başlarda eşinin bacağına dokunduğunda heyecandan ölürsün. sonra yavaş yavaş hiç bir şey hissetmemeye başlarsın. sanki kendi bacağına dokunuyomuş gibi olursun. ama onun bacağı kesilse senin canın yanar" gibi bi şeydi. evet çok güzel bi benzetme. hatırlattığın için varol..
canım benim artık bebişler için koşturmak hiç bitmeyecek galba. doğurana kadar ayrı telaş, doğurduktan sonra ayrı telaş. biz şimdi kendimizi güya doğurunca bütün sıkıntılardan kurtulacakmışız gibi hazırlıyoruz ama sanırım hata yapıyoruz. o zaman da başka bi süreç başlıyo di mi. bebişler için tabi ki her şey feda ama sanırım zor günlere de hazır olmalıyız. yoksa depresyon kapıda bekliyo. canım benim siz önden doğuranlar çok yıprandınız ama bize yol gösteriyorsunuz. sabrınızla manevi güç veriyorsunuz. Allah da sizin yardımcınız olsun:Saruboceq:
kızlar size genel bi karamsarlık havası çökmüş. deli misiniz siz. sevinip mutlu olcaz son günlerimizin keyfini çıkarıcaz. ne bu hal böyle. allah bize dert vermesin. çooook şükür halimize. neler geçirdik ne riskleri ne sıkıntıları atlattık. ikili testler, ayrıntılılar, yüklemeler, enfeksiyonlar. unuttunuz galibaklava: yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. biz mayıs anneleri olarak çok badireler atlattık ama kahramanlar gibi geldik bu günlere. şimdi salıvermeyin bakim kendinizi:enbuyukkk:
hep birlikte bugünleri de atlatcaz yaw
ŞenizŞenizŞeniz
kızlarrrrr bugün kuzuların kontrolü vardı bakıldı çok kilo kaybımız olmamış genel durumları iyi dedi doktor
birinin sarılığı biraz var ama burada fototerapiye gerek yok siz gözlemleyin dedi yemesine dikkat etsin dedi..........canavar gibiler dedi kalp ekosu çekildi bebişlere tertemiz çıktı .......erken doğdu diye cerrahpaşa canımızı çıkardı valla yığılıp kalacam bi yerede sabah 7 de yediğimle durdum bütün gün
eve yeni geldik yedik bişeyler annem uyuyor ben nöbetteyim kalkabilirler yemek düzeni şaştı çocuklarda ........çok yorgunum çokkkkkkkk
Cnm maşallah Alimizede Ömerimizede, aç kalma çok yorulma cnm,sütün kötü etkilenir, her fırsatta yatıp uyumak gerekliiymiş
Cnm gözün aydın nst güzel çıkmış, çok sevindim, ohh cicilerde alınmış bebişe, güle güle kullanın tatlım, gaviscon u dün akşam aldırdım şimdi şişe yarıdan az, bende fazlamı içiyorum acaba diye düşünüyodum tam,ölçeğinde ml 'si varya 20lik içiyorum ondan,sen kaç ml içiyosun cnm
ay canim ya..aglama..herhalde bilmemezlikten dolayi böyle geriliyoruz..ne zaman dogurcaz?nasil dogum yapcaz,sezeryanmi,normalmi? kolaymi olcak? bebişimiz nasil bişi olcak? kime benzicek? vs vs..meraktan catlamadan vakit gecsede dogursak bari :))
Saol cnm ya , moral oldu Allah razı olsun
kızlar size genel bi karamsarlık havası çökmüş. deli misiniz siz. sevinip mutlu olcaz son günlerimizin keyfini çıkarıcaz. ne bu hal böyle. allah bize dert vermesin. çooook şükür halimize. neler geçirdik ne riskleri ne sıkıntıları atlattık. ikili testler, ayrıntılılar, yüklemeler, enfeksiyonlar. unuttunuz galibaklava: yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. biz mayıs anneleri olarak çok badireler atlattık ama kahramanlar gibi geldik bu günlere. şimdi salıvermeyin bakim kendinizi:enbuyukkk:
ŞenizŞenizŞeniz
kuzuuum allah yardımcın olsun..bebişler iyiymiş çok sevindim cnm.çok çektin ama sonunda hayırlısıyla aldın kucağına cnm benim..
kız burcu 36.haftana 1 hafta kalmıs şekerim..sıkma canını hiç tatlım..ama haklısın son haftalar gecmke bilmiyormus valla..
bu arada ben surup sisesini dikiyorum resmen ağzıma:)) yoksa 10 kere kusardım yanmadan 1 ayım öyle kusarak gecti gecen ayım.
ah bu belirsizlikler..... bol bol dua edin kızlar allah yardımcımız olsun huzur sağlık versin hepimize
dövme beni bee:mymeka: :lepi:
Evet cnm öyle birşeydi, baya hoşuma gitmişti okuyunca,çok güzel bir benzetme gerçekten,
Mideler artık fena valla, ilaçsız olmuyo maalesef..
Ayy bide lohusa depresyonu olayı var dimi, bak unutmuşum, ben kesin girerim o depresyona.. doğurana kadar ayrı telaş, doğurduktan sonra ayrı telaş
ah bu belirsizlikler..... bol bol dua edin kızlar allah yardımcımız olsun huzur sağlık versin hepimize
:)35 haftalığım 35 günüm kalmıs:) şafak 35 izmir hemde:)))
Kızlar çıkıyorum şimdi hepinize iyi akşamlar öpüldünüss kocamanındanŞeniz Şeniz Şeniz
belkide dediğin gibidir. yani aslında hiç bir sebep yok. uzanıyorum kanepeye, başlıyorum ağlamaya!senağlama :1shok: deli gibikaydirigubbakcemile3ay canim ya..aglama..herhalde bilmemezlikten dolayi böyle geriliyoruz..ne zaman dogurcaz?nasil dogum yapcaz,sezeryanmi,normalmi? kolaymi olcak? bebişimiz nasil bişi olcak? kime benzicek? vs vs..meraktan catlamadan vakit gecsede dogursak bari :))
inşallah canım. haftaya memelekete annemin yanına gidince farklı olur belkide. ama o zaman da kocamı özleriimmsenağlama gıcık mıcık ama seviyom ben bu adamı beekızlar size genel bi karamsarlık havası çökmüş. deli misiniz siz. sevinip mutlu olcaz son günlerimizin keyfini çıkarıcaz. ne bu hal böyle. allah bize dert vermesin. çooook şükür halimize. neler geçirdik ne riskleri ne sıkıntıları atlattık. ikili testler, ayrıntılılar, yüklemeler, enfeksiyonlar. unuttunuz galibaklava: yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. biz mayıs anneleri olarak çok badireler atlattık ama kahramanlar gibi geldik bu günlere. şimdi salıvermeyin bakim kendinizi:enbuyukkk:
ŞenizŞenizŞeniz
Kızlar çıkıyorum şimdi hepinize iyi akşamlar öpüldünüss kocamanındanŞeniz Şeniz Şeniz
hııı iyi fikirmişŞenizsen benden küçüksün bi kerem döverimde severim :)))))))))
aman dur bea..bebişini kucagina alinca depresyon bize ugramaz :))) ama depresyondaymiş gibi davranabiliriz :)))))))) eşlere karşi kullanabiliriz :)))))))))
amin canim aminnn :)
ay kıvılcım sen bi dr a git istersen yinede en azından bi kontrol olur.Kız annem beni böyle doğurmuş hafif akşam beli ağrımış sabah kalkmış 8 de suyu gelmiş hastaneye gitmişler dr açılma yok daha var gidin demiş birden benim kafa fırlamış doğumhaneye zor girmişler 10 da gözümü açmışım bu kadar kolay yani bu son günler ihmale gelmez.Hayırlısı olsun da ay kız çok heyecanlı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?