2009 Mayıs Anneleri

Saol cnm ya , moral oldu Allah razı olsun

senden de canim benim..topla kendini artik canim..aaa bak aldirma elime oklavayi klava: üzme oglusunuuu ondan ümidini asla kesme..ee ümidi kesmeyince ne diye moralin bozulsunki? cok sukur seninle..cok sukur sagligi yerinde..sende gül artik

kızlar kaç gündür kötüydü midem telaşım da vardı bi türlü yazamadım size. şimdi şöyle birikmiş taşlarımı dökeyim bari

beyaz16 canım geçmiş olsun elin nasıl oldu?

semacım başın sağolsun.çok zamansız olmuş, çok üzüldüm....

burcucum eşlerle ilgili o lafı ben de hatırlıyorum. unamuno'nun sis kitabında geçiyordu. "ilk başlarda eşinin bacağına dokunduğunda heyecandan ölürsün. sonra yavaş yavaş hiç bir şey hissetmemeye başlarsın. sanki kendi bacağına dokunuyomuş gibi olursun. ama onun bacağı kesilse senin canın yanar" gibi bi şeydi. evet çok güzel bi benzetme. hatırlattığın için varol..

cerencim ya ben de karnımda olmasını, hareketlerini çok özlicem gibi geliyo. o yüzden daha doğurmak istemiyorum hiç...

cerencim,incihancim odalariniz çok güzel sağlıkla, mutlulukla, huzurla güle güle eskitin inşallah

kızlar benim bebek hala yukarıda duruyo ya sizinkiler ne alemde inmeyecek aşağıya bu kız galiba annemde her gün bakıyo ama hala kaburgamın altında duruyo

ya benimki de hala çok yukarda ya. top yutmuşum gibi

Merhaba kızlar az evvel hastaneden geldim nst ye girdik bende biraz sancı çıktı doktor bbek heran gelebilir diyo benden haber alamazsanız bilinki kuzuma kavuşuyorumdur ayyy acayip heyecan bastı telledim haaaa delikafadulden

bak şu yaramaza aşağı inmiyo ama çıkmaya da hazır yani pesss.. kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun canım. bakalım yavaş yavaş dökülüyoruz galbaa

sağol tülaycım çalışınca böyle oluyor kızımla fazla ilgilenemiyorum kuzumla konuştum anne iğne oldum idrarımı aldılar hiç üzmedim anneannemi diyor kıyamam yaa

canııım geçmiş olsun kuzunaaa, kıyamam ben ona. nazar mı değdirdik ne:1no2:

canım benim artık bebişler için koşturmak hiç bitmeyecek galba. doğurana kadar ayrı telaş, doğurduktan sonra ayrı telaş. biz şimdi kendimizi güya doğurunca bütün sıkıntılardan kurtulacakmışız gibi hazırlıyoruz ama sanırım hata yapıyoruz. o zaman da başka bi süreç başlıyo di mi. bebişler için tabi ki her şey feda ama sanırım zor günlere de hazır olmalıyız. yoksa depresyon kapıda bekliyo. canım benim siz önden doğuranlar çok yıprandınız ama bize yol gösteriyorsunuz. sabrınızla manevi güç veriyorsunuz. Allah da sizin yardımcınız olsun:Saruboceq:

kızlar size genel bi karamsarlık havası çökmüş. deli misiniz siz. sevinip mutlu olcaz son günlerimizin keyfini çıkarıcaz. ne bu hal böyle. allah bize dert vermesin. çooook şükür halimize. neler geçirdik ne riskleri ne sıkıntıları atlattık. ikili testler, ayrıntılılar, yüklemeler, enfeksiyonlar. unuttunuz galibaklava: yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. biz mayıs anneleri olarak çok badireler atlattık ama kahramanlar gibi geldik bu günlere. şimdi salıvermeyin bakim kendinizi:enbuyukkk:
hep birlikte bugünleri de atlatcaz yaw
ŞenizŞenizŞeniz

dövme beni bee:mymeka: :lepi:

Evet cnm öyle birşeydi, baya hoşuma gitmişti okuyunca,çok güzel bir benzetme gerçekten,
Mideler artık fena valla, ilaçsız olmuyo maalesef..
Ayy bide lohusa depresyonu olayı var dimi, bak unutmuşum, ben kesin girerim o depresyona.. doğurana kadar ayrı telaş, doğurduktan sonra ayrı telaş

:lepi::lepi: :lepi::lepi:

kuzuuum allah yardımcın olsun..bebişler iyiymiş çok sevindim cnm.çok çektin ama sonunda hayırlısıyla aldın kucağına cnm benim..

kız burcu 36.haftana 1 hafta kalmıs şekerim..sıkma canını hiç tatlım..ama haklısın son haftalar gecmke bilmiyormus valla..
bu arada ben surup sisesini dikiyorum resmen ağzıma:)) yoksa 10 kere kusardım yanmadan 1 ayım öyle kusarak gecti gecen ayım.

ah bu belirsizlikler..... bol bol dua edin kızlar allah yardımcımız olsun huzur sağlık versin hepimize
Saol cnm ya , moral oldu Allah razı olsun

cok dogru dedin canim ya..hakketen epey şey yaşadik..ama sanirim hep birlikte oldugumuz için pek anlamadik neler yasadigimizi..şimdi böyle söyleyince gecti gözümün önünden..hepsi ayri telaşti,ayri panikti..hele yatanlar..her doktora gidiş bi ümitti..yüregimiz agzimizdaydi..vs.vs..cok sukur Rabbime bugunleri gördük :)

karamsarlik degilde gerginlik çöktü bana acikcasi :) muallak işler beni hep böyle gerer..buda böyle bişi..ne olcak nasil olcak vs vs :) ama morali bozmaya degmez dedigin gibi şu günlerin keyfini çikarmaya bakalimmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Öyle cnm evet, son haftalarıda atlatsak hayırlısıyla, bende hep kusuyorum kaç haftadır, gecesi ayrı, gündüzü ayrı, aman çok şükür bunada, hayırlısıyla gelsin kuzucuklar sapasağlam inş.

Kızlar çıkıyorum şimdi hepinize iyi akşamlar öpüldünüss kocamanındanŞeniz Şeniz Şeniz

sen benden küçüksün bi kerem döverimde severim :)))))))))

aman dur bea..bebişini kucagina alinca depresyon bize ugramaz :))) ama depresyondaymiş gibi davranabiliriz :)))))))) eşlere karşi kullanabiliriz :)))))))))

ah bu belirsizlikler..... bol bol dua edin kızlar allah yardımcımız olsun huzur sağlık versin hepimize

amin canim aminnn :)

belkide dediğin gibidir. yani aslında hiç bir sebep yok. uzanıyorum kanepeye, başlıyorum ağlamaya!senağlama :1shok: deli gibikaydirigubbakcemile3
inşallah canım. haftaya memelekete annemin yanına gidince farklı olur belkide. ama o zaman da kocamı özleriimmsenağlama gıcık mıcık ama seviyom ben bu adamı bee
Kızlar çıkıyorum şimdi hepinize iyi akşamlar öpüldünüss kocamanındanŞeniz Şeniz Şeniz

hııı iyi fikirmişŞeniz

Bugün doktorumla konustum canim, sancilarin artarsa gel dedi. Ama gün icinde neredeyse yok oldu sancilar. Ya biraz daha bekleyecegim ya da aniden doguracagim:) Hayirlisi artik...

Burcu'cugum Merak etme, habersiz birakmam, simdilik hersey kontrol altindahihoyyyt

Beyaz'cigim Konustum doktorumla ama sancilarim gectigi icin, gitmeye gerek görmedim. Yeniden baslarsa, gidecegim. Beklemedeyiz su anda...

Pinar'cigim Valla oyun oynuyor bu böcekler Anneleriyle, umarim olmadik bir yerde ve olmadik bir zamanda dogurmam:sm_cool:

Marylin Benim basima gelen, senin basina da gelmis. Benim sancilarim dün cok feciydi, kesin dogum sancisi bu dedim ama degilmis...

Claries Hayirlisi olsun canim, bakalim ne zaman doguracagiz?kaydirigubbakcemile3

Civciv Cok tatli kizin, nazar degmesin

Selam kizlar, artik son günler ya gerilim artiyor. Bugün yengemle konustum, diyor ki, "benim hamileliklerim genelde sorunsuz gecti, dogumda öyle olur diye düsünmüstüm. Ama feciydi, 20 saat sürmüs" beni aldi bir panik:)

13 günüm kaldi ve cok zor geciyor her gün, hatta her saat. Esime diyorum ki, "bu ufaklik bizimle dalga geciyor. Gidip sezeryan olayim, alip getirelim su sipayi eve". Gülüyor, o isini bilir, merak etme diye...

kıvılcım bence de babası haklı valla. senin bebiş işini bilmese seni iki gündür muma çevirmezdi heralde :))) o bilir işiniiiiii

tubacım doğru söylüyorsun beklemek insanı geriyo ama biz ona gerginlik değil de heyecanmış muamelesi yapalım bence. bi de yanlış hatırlamıyosam sen 41. haftada doğurcaktın galba di mi???

fullyaaa şafak izmir ha hadi hayırlısı. hastane belli oldu mu peki

Haklisin canim, resmen muma cevirdi. Dün tüm gün kasiklarimdaydi, yerimden dogrulamiyordum sancidan. Bugün karnimin üst taraflarini tekmeliyor. Anlamadim ben bu ufakligin oyunlarindan hicbirsey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…