2009 Mayıs Anneleri

ayy az kalmıs tatlım...ama o bilir işini doğru söylemiş eşin:))

ege sağlık veya karatas cnm.doktorum oralara gidiyor sadece..

Saka bir yana az kaldi gercekten Fulya. Önümüzdeki ay, hepimizin bebisleri kucagimizda. Hayal kurup duruyorum ben, bebisimle yapacak o kadar cok sey var ki!

Kızlar ben geldim bugün dr a gittim yeni dr umuzu beğendim ama hastane komediydi en az 20 bebek 30 hamile vardı NST de bir oda vardı 3 kişi sıra bekledik bu arada 10 tane gelip giden emzirme grubu hastane temiz ama devlet hastanesi gibi bide özel.Ama dr meşhur bi dr soruyorum gelenlere dr iyi diye gelmişler doğumu nerde diyorum çoğu devlette diyor.Attan indim eşeğe gibi oldum yani çok kalabalık ama dr arkadaş gibi bana dr dan kaçan biri daha dedi ben de dr benden kaçtı dedim.Neyse kızım 2650 olmuş ben hala 70 kiloyum dr normal yap istersen dedi yok dedim korktum birden bence normal olur dedi netse sezeryanda anlaştık zorla oda bulurmuyum acaba bu hastanede o zor çünkü kalabalık ama deişik maceralı olcak yani.
Sizler ne yaptınız varmı yeni anneler yada haberler

ayyy canım ıı olmana sewındım..dr içine sınmesı cok onemlı falla...masallah kuzuna canım nazar degmesın.ne gusel kız 70 kılosun benım nerdeyse hamış kaldıım kılokaydirigubbakcemile3sende ben gıbı pesın pazarlık yapmısın dr la sezeryana...oh anlasmısınız ya benımkı9 normal dıye dıktırdıydı bacım kılosuna bakınca sezeryan dedı anca:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3ben ıkna edemedım ama oglusum ıkna ettı dr amcasınıhihoyyyt
bende yenı geldım...varmı bacılar yenı gelen mayıs bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:
dıger kızlar sızler nasılsınız bakalım....umarım ııdır herkes...
KIVILCIM sendın demı kasıklarında hısseden...sorma yahu benımkıde orda kasık agrısı yapıo asagıda hareket ettıkce aklım cıko kımı zaman....sıpalar ...ii olsunlarda as kaldı...

oyy maşallah.. doktorunda içine sinmiş cnm önemli olan o.yaa sezeryandan korkuyorum asıl ben tersim yani size göre:)kızlar.. normal istiyorum..koca kesik korkutmuyor mu sekerim

hoşgeldin cnm.. nasılsın?bildiğim kadarıyla bugun yok doğuran:)

afiyet olsun marlyıncım öptüm seni

sağol tatlım

Afiyet olsun bitanem, adama kalsa ilaçların hiç zararı yok, ilaç kullanmaktan korkuyorum diyorum,""Burcu yapma sende bu ilaçlar gebeliğe uygun"" diyor..neyse ben yinede sordurcam diğer dr a yarın

sor canım mutlaka olsun için biraz olsun rahatlar

kızlar çok yoruldum yine ya malesef bugün son işgünümdü ama haftayada gelicem çok üzgünümya((((((((...eşim beni kesin bu sefer iyi haşlıcak ama napabilirimki

oofff ya yuh diyorum senin patronuna canım benim ya neyse inş bitirirsin pazartesi salıda geçerisin artık evine

olsun burcucum inş oğluşunla gezemlere gideceksin bu günler birer anı olcak

birsencim burdan hissediliyar yorgunluğun ama şükür ki kuzuların iyimiş canım resimlerinide bekliyoruz görelim oğluşlarımızı

inş güzel haberler duyarsın tuğbacım

ay bilmiyorum ya beni hep kandırıyor defnem

canım hepimiz aynıyız garip bir gerginlik mutluluk böyle güzel bir şey yaşamının yaşatmanın gururu herşey çok karışık ya

hepimizin hakkında hayırlısı inşşşşşş

öle oldu canım ya ama ne fena bir şey kendimi baya bir doğum moduna soktum ama

ama bence yinede tetikte olalım

canım senin çok az kaldı ya benimle bir hafta var aranda hayırlısı canım hakkımızda inş herşey gönlünce olur doğumun kolay olur

maşallah canım kızına hangi hastaneymiş merak ettim valla

iyiym FULYACIM sen nasılsın?
efet bugun doguran yok bende sole bı gezdım topıkleri....
bu gunlerde oglusumun hareketlerı azaldı gıbı hısedıorum sankı gene ya...bı cok hareketlı bı cok agır..babamız oglanın içerde yerı kalmadı ondan dıyor..senınkı nasıl canım ya?varmı bı deişiklik?bıde onceden tepık falan atardı artık nadır atıo hep gerınıo ya sırtını ya poposunu gerıp benımde canımı yakıo sıpa:))

iyiyim tatlım..yorgunum biraz sırtım ağrıyor.birazdan uzanıcam..ama son zamanlarda azalırmıs zaten cnm hareketler.nasıl tekme atsınkııı yavrucukk annesi minicik yeri kalmıs:)

iyiyim tatlım..yorgunum biraz sırtım ağrıyor.birazdan uzanıcam..ama son zamanlarda azalırmıs zaten cnm hareketler.nasıl tekme atsınkııı yavrucukk annesi minicik yeri kalmıs:)

canım yat dınlen uzan ıı gelır...
bende uzanıorum genelde kuyruk kemıgımın agrısı baslıor hemen ayakta fazla kalınca...
cok yorma kuzumuzu annesı yat dınlen ...:CüvCüv::ecrin_bebek:
haklısın yermı kaldı artık tekmelemee dmi-tatlicadiarzu-ee napsın benım tosun pınpırıklı bı ansı var kuzumun ...

önemli olan doktorun içine sinmesi zaten canım. memlekette benim doğum yapacağım doktorda öyle, 20 gün önceden randevu alıyosun! çok yoğun.
kimseee yok ben cıkıyorum kızlar..çok sırtım ağrıyor dayanamıyorum yatmam gerek
iyi geceler

sana da iyi geceler canım.

önemli olan doktorun içine sinmesi zaten canım. memlekette benim doğum yapacağım doktorda öyle, 20 gün önceden randevu alıyosun! çok yoğun.

sana da iyi geceler canım.

hosgeldın bacım..nasılsın?mobılyacıyı fırcalamay gıtmısın bugun...:jeyyar:ii hadı baglamısınız datluya...sewındım.duzgun yapsın işini yahu oda...:CüvCüv:

hosgeldın bacım..nasılsın?mobılyacıyı fırcalamay gıtmısın bugun...:jeyyar:ii hadı baglamısınız datluya...sewındım.duzgun yapsın işini yahu oda...:CüvCüv:

amaaan sorma,önce accuk üste çıkmaya çalıştı. sonra baktı pabuç sağlam, hemen yıkama yağlama modu sırnaşık şey hafta içi gideceğim için dönüşe kaldı ama olsun,işin peşini bırakmayacağımı anladı kerkenezklava: :hooray:

evet canim..burcuyla aramizda öyle karar verdik :))) doktorlarin "erken dogum" lafina inat 41.haftada dogurcaz :lepi:

Haklisin canim, resmen muma cevirdi. Dün tüm gün kasiklarimdaydi, yerimden dogrulamiyordum sancidan. Bugün karnimin üst taraflarini tekmeliyor. Anlamadim ben bu ufakligin oyunlarindan hicbirsey:)

bak sen boncugaaa :) annesine ne oyunlar yaparmişşşş :) neyse canim..sancilarinin gecmesine sevindim

doktoru sevmene sevindim canim..kizinada maşaAllahhh :) bu arada hangi hastane bu?

hoşgeldin canim :) sende sezeryan grubundansin he :) hayirli olsun canim..tarihi bellimi?

inş güzel haberler duyarsın tuğbacım

ay bilmiyorum ya beni hep kandırıyor defnem

inşaAllah canim..hepimiz bundan sonra hep güzel haberler alalim inşaAllahhh :)

cok cadi bu mayis bebişleri çokkkk kaydirigubbakcemile2

Ben geldimmmmm hihoyyyt

Öğlen evimi topladım çıktım evden. Önce biraz yürüyüş yaptım. Ordan kayınvalideme gittim. Bi akrabalarına çaya gittik. Ordan çıkışta da kuaföre gidip pedikürümü yaptırdım. Doğum öncesi bi kez daha 10.000 bakıma girerim artık kaydirigubbakcemile3 Kayınvalidem de yemek yedik ve evimize geldik. Anam yorulmuşum be delikafadulden

Geçmişi de okuyamadım. Uyur kalırım valla bilgisayar başında. Ne varne yok bakayım?

dün evde durdun ya cok sukur bugun gezip rahatlamişin canimcim :))) aman iyi ol da gez toz :)) biz iyiyiz cok sukur..sen nasilsin? defnecik nasil?

hanımlar benim komşulardan sadece 2 kişi geldi
bende ne üzüldüm ne üzüldüm
işleri varmış gelelmemişler
2sinde de ufak kız çocukları vardı karıştırmadık yerim kalmadı
en sonunda bütün odaların kapılarını kiltledik busefer mutfakta çikolata bisküvi ne varsa bulmuşlar alsınlar dedim
valla annem gelmesine rağmen yoruldum artık otururken bile yoruluyorum

haaaa unutmadan eşim bugün anca görüştü dr.umla sonuçlar iyi çıkmış
sorun yok çok şükür
ama her hafta nst'ye girecekmişim gelsin mutlaka demiş:sm_confused:
sanırım biraz kasılma gördü
neyse gideriz artık
bide doğumu sezeryan yapalım daha iyi olur diyormuş ısrarla bakalım konuşuruz artık tekrar

dün evde durdun ya cok sukur bugun gezip rahatlamişin canimcim :))) aman iyi ol da gez toz :)) biz iyiyiz cok sukur..sen nasilsin? defnecik nasil?

Aaa dimi ama dün evdeydim ben. Bende niye bugün gez gez bitiremedim diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sağolasın tatlım. Yorgun ama iyiyim çok şükür. Kızım nasıl olsun valla içerde kraliçeliğini ilan etti. Kafasına göre takılıyo :roflol: :roflol: :roflol:

Sen nasılsın hayatım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…