hanımlar benim komşulardan sadece 2 kişi geldi. bende ne üzüldüm ne üzüldüm
işleri varmış gelelmemişler 2sinde de ufak kız çocukları vardı karıştırmadık yerim kalmadı
en sonunda bütün odaların kapılarını kiltledik busefer mutfakta çikolata bisküvi ne varsa bulmuşlar alsınlar dedim valla annem gelmesine rağmen yoruldum artık otururken bile yoruluyorum
haaaa unutmadan eşim bugün anca görüştü dr.umla sonuçlar iyi çıkmış sorun yok çok şükür
ama her hafta nst'ye girecekmişim gelsin mutlaka demiş:sm_confused:
sanırım biraz kasılma gördü neyse gideriz artık
bide doğumu sezeryan yapalım daha iyi olur diyormuş ısrarla bakalım konuşuruz artık tekrar
hanımlar benim komşulardan sadece 2 kişi geldi
bende ne üzüldüm ne üzüldüm
işleri varmış gelelmemişler
2sinde de ufak kız çocukları vardı karıştırmadık yerim kalmadı
en sonunda bütün odaların kapılarını kiltledik busefer mutfakta çikolata bisküvi ne varsa bulmuşlar alsınlar dedim
valla annem gelmesine rağmen yoruldum artık otururken bile yoruluyorum
haaaa unutmadan eşim bugün anca görüştü dr.umla sonuçlar iyi çıkmış
sorun yok çok şükür
ama her hafta nst'ye girecekmişim gelsin mutlaka demiş:sm_confused:
sanırım biraz kasılma gördü
neyse gideriz artık
bide doğumu sezeryan yapalım daha iyi olur diyormuş ısrarla bakalım konuşuruz artık tekrar
Aaa dimi ama dün evdeydim ben. Bende niye bugün gez gez bitiremedim diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sağolasın tatlım. Yorgun ama iyiyim çok şükür. Kızım nasıl olsun valla içerde kraliçeliğini ilan etti. Kafasına göre takılıyo :roflol: :roflol: :roflol:
Sen nasılsın hayatım?
ben kaçtım kızlar. ii geceler hepinize!
ben kaçtım kızlar. ii geceler hepinize!
:))))) ee bi rahatlamişindir artik :))))
cok sukur canim..iyiyim bende :)
ben gıttım herkesler gelmiş yafs....
MUTAHHARA canım efet bende sezeryan gurubundayım bacum...5mayısta vercek gunu dr umuz...ayyy 5ınden sonra ne zaman verır dersınız kızlar yaaadelikafaduldenhaycan basıo falla...
BAYAZ ii olmana sevındım canım...dr sezeryan dıosa usteleme bence canım ya hayırlısı olsun tatlım....
PINAR GIZZZ hala gezıon bakıom ohoh bende son gune bırakınca hazırlıkları tum gunduz carsı pazar dolanıom falla ..ayyy ne zor seymış yahu....-tatlicadiarzu-
ben gıttım herkesler gelmiş yafs....
MUTAHHARA canım efet bende sezeryan gurubundayım bacum...5mayısta vercek gunu dr umuz...ayyy 5ınden sonra ne zaman verır dersınız kızlar yaaadelikafaduldenhaycan basıo falla...
BAYAZ ii olmana sevındım canım...dr sezeryan dıosa usteleme bence canım ya hayırlısı olsun tatlım....
PINAR GIZZZ hala gezıon bakıom ohoh bende son gune bırakınca hazırlıkları tum gunduz carsı pazar dolanıom falla ..ayyy ne zor seymış yahu....-tatlicadiarzu-
İyi Geceler kızlar;
İlk fırsatta yazayım dedim yarın tekrar uğrayacağım.Bugün sabah saatlerinde evimize geldik.Emme problemimiz dışında fena sayılmayız.Sütüm hiç gelmiyo denecek kadar az mama takviyesi alıyoruz oğluşum aç yazık.Her 2 saat ta koğuş kalk emzir altını değiştir.Bu akşam ilk defa annem yok akyınvalidem var gerçi.Çok yoruldu canım annem evinde bu gece uyusun dedim.Yarın akşam gelicek eşya falan alıp yanına.oğluşumu gördünüz zaten şimdilik benden bu kadar.
Herkese iyi uykular şimdiden bol bol uyuyun zira benim gibi günde sadece 1 saat uyuma şansınız olabilir.Halime bakmayın ameliyattan hemen çıkışım elim yüzüm şiş.Son sözü bir resimle koyucam ayılıp ilk oğluşumu gördüğüm an.
çok şükür atlattık,bebiş iri biraz diyor dr.sen bunu normal doğramazsın çok zorlanırsın diyor,bugün eşimede yine sezeryan olsa dah iyi hem ağrısı da az olur demişfisfisfisAman neyse geldiler gittiler atlattın bacım gözün aydın a.s.
Sevindim canım sonuçların iyi çıkmasına a.s. Ama herşey yolundaysa niye sezaryen diye ısrar ediyo ki? Sen iyice bi konuş :uhm:
öyle güzelim hakkımızda hayırlısı bakalımben gıttım herkesler gelmiş yafs....
İyi Geceler kızlar;
İlk fırsatta yazayım dedim yarın tekrar uğrayacağım.Bugün sabah saatlerinde evimize geldik.Emme problemimiz dışında fena sayılmayız.Sütüm hiç gelmiyo denecek kadar az mama takviyesi alıyoruz oğluşum aç yazık.Her 2 saat ta koğuş kalk emzir altını değiştir.Bu akşam ilk defa annem yok akyınvalidem var gerçi.Çok yoruldu canım annem evinde bu gece uyusun dedim.Yarın akşam gelicek eşya falan alıp yanına.oğluşumu gördünüz zaten şimdilik benden bu kadar.
Herkese iyi uykular şimdiden bol bol uyuyun zira benim gibi günde sadece 1 saat uyuma şansınız olabilir.Halime bakmayın ameliyattan hemen çıkışım elim yüzüm şiş.Son sözü bir resimle koyucam ayılıp ilk oğluşumu gördüğüm an.
[/URL][/IMG]
oo daha bayagi varmiş canim..valla bu sezeryan olayindan pek bişi anlamiyorum canim :) doktoruna göre,bebişin durumuna göre degişiyor sanirim :))
sende bendensin desene :))) bende daha yeni bitirdim hazirliklari desem yeridir :)) ama madem mayista dogurcan biran önce bitirmeye bak canim..sonradan dişari cikmak eziyete dönüşüyor :))) yada ben cok agirlaştim şişkolaştim ondan öyle geliyor..valla dişarida bi süre sonra yatip uzanasim geliyor..kafelerdeki koltuklar felan gözüme yatak gibi görünmeye basliyor :)))))))
Bende kaçıyorum artık kızlar. Gözlerim kapanıyor valla. Hadi öptüm hepinizi ve kuzularınızı kocaman a.s.
İyi geceleeeerrr, iyi uykulaaarrr a.s.
İyi geceler canım a.s.
kaydirigubbakcemile3
Allah iyilik versin bacım. Aman son zamanlarımız iyi olalım. Hergün acaba bugün ne çıkacak diye bekliyorum valla :uhm:
Yaaa son güne bırakırsanız böyle olur işte. Ben Allah'an bitirmişim hazırlıkları. Yoksa gece de eve girmezdim heralde kaydirigubbakcemile3
Yarın da karşıya geçip şekerlerimize bakıp halledeceğiz inşallah hihoyyyt
Bu arada sezaryen için normal doğum tarihinden 10 gün önceye tarih veriyolar canım. Benim normalde 8 mayıs. 28 nisan'a gün verdi hihoyyyt
İyi Geceler kızlar;
[/URL][/IMG]
İyi Geceler kızlar;
[/URL][/IMG]
Bende kaçıyorum artık kızlar. Gözlerim kapanıyor valla. Hadi öptüm hepinizi ve kuzularınızı kocaman a.s.
ayyy sorma var yafs daha ben mayıs anası olcam kararlıyımkaydirigubbakcemile3
ama olsun genede az kalmıs gıbı gelıo bana haftalardan 30 lara gelınce bugunlerı gorurmuydum dıordum delikafaduldenAllahım kucaklamayıda nasip etsin hepimize:Saruboceq:sorma bacım ya sona bıraktım elım ayama dolastı...ewımı hazırlasam eşyalarımı hazırlasam bılemedım ..carsıda iş bitmio aynen 1saat dolansam yarım saat oturum..tek sen deılsın bacım aynı şey bendede var..artık kanı gibi yuruyorum-tatlicadiarzu-ah bu bacılar dedıydı bırakma cok sona dıye ben nebılımm işte bıraktım sona...cogunun herbişii hazır yahu..desene sona kalanlar bizis-tatlicadiarzu-:CüvCüv:
İyi geceler canım a.s.
kaydirigubbakcemile3
Allah iyilik versin bacım. Aman son zamanlarımız iyi olalım. Hergün acaba bugün ne çıkacak diye bekliyorum valla :uhm:
Yaaa son güne bırakırsanız böyle olur işte. Ben Allah'an bitirmişim hazırlıkları. Yoksa gece de eve girmezdim heralde kaydirigubbakcemile3
Yarın da karşıya geçip şekerlerimize bakıp halledeceğiz inşallah hihoyyyt
Bu arada sezaryen için normal doğum tarihinden 10 gün önceye tarih veriyolar canım. Benim normalde 8 mayıs. 28 nisan'a gün verdi hihoyyyt
İyi Geceler kızlar;
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?