2009 Mayıs Anneleri

Aman neyse geldiler gittiler atlattın bacım gözün aydın a.s.

Sevindim canım sonuçların iyi çıkmasına a.s. Ama herşey yolundaysa niye sezaryen diye ısrar ediyo ki? Sen iyice bi konuş :uhm:

ay bu halde yaramaz veletlerde hiç çekilmez :))) neyse cok sukur atlattin canim

cok sukur canim,sevindim iyi cikmasina..nst doguma kadar haaytimizin parcasi olcak herhalde :)) sezeryan konusunda hayirlisi neyse o olsun canim..bende iyice tirsmaya basladim..bakalim sali günü ne dicek bana doktorum..

:))))) ee bi rahatlamişindir artik :))))

cok sukur canim..iyiyim bende :)

ben gıttım herkesler gelmiş yafs....
MUTAHHARA canım efet bende sezeryan gurubundayım bacum...5mayısta vercek gunu dr umuz...ayyy 5ınden sonra ne zaman verır dersınız kızlar yaaadelikafaduldenhaycan basıo falla...
BAYAZ ii olmana sevındım canım...dr sezeryan dıosa usteleme bence canım ya hayırlısı olsun tatlım....
PINAR GIZZZ hala gezıon bakıom ohoh bende son gune bırakınca hazırlıkları tum gunduz carsı pazar dolanıom falla ..ayyy ne zor seymış yahu....-tatlicadiarzu-

ben kaçtım kızlar. ii geceler hepinize!

İyi geceler canım a.s.

:))))) ee bi rahatlamişindir artik :))))

cok sukur canim..iyiyim bende :)

kaydirigubbakcemile3

Allah iyilik versin bacım. Aman son zamanlarımız iyi olalım. Hergün acaba bugün ne çıkacak diye bekliyorum valla :uhm:

Yaaa son güne bırakırsanız böyle olur işte. Ben Allah'an bitirmişim hazırlıkları. Yoksa gece de eve girmezdim heralde kaydirigubbakcemile3

Yarın da karşıya geçip şekerlerimize bakıp halledeceğiz inşallah hihoyyyt

Bu arada sezaryen için normal doğum tarihinden 10 gün önceye tarih veriyolar canım. Benim normalde 8 mayıs. 28 nisan'a gün verdi hihoyyyt

ıyi Geceler kızlar;
ılk fırsatta yazayım dedim yarın tekrar uğrayacağım.Bugün sabah saatlerinde evimize geldik.Emme problemimiz dışında fena sayılmayız.Sütüm hiç gelmiyo denecek kadar az mama takviyesi alıyoruz oğluşum aç yazık.Her 2 saat ta koğuş kalk emzir altını değiştir.Bu akşam ilk defa annem yok akyınvalidem var gerçi.Çok yoruldu canım annem evinde bu gece uyusun dedim.Yarın akşam gelicek eşya falan alıp yanına.oğluşumu gördünüz zaten şimdilik benden bu kadar.

Herkese iyi uykular şimdiden bol bol uyuyun zira benim gibi günde sadece 1 saat uyuma şansınız olabilir.Halime bakmayın ameliyattan hemen çıkışım elim yüzüm şiş.Son sözü bir resimle koyucam ayılıp ilk oğluşumu gördüğüm an.

[/URL][/IMG]

oo daha bayagi varmiş canim..valla bu sezeryan olayindan pek bişi anlamiyorum canim :) doktoruna göre,bebişin durumuna göre degişiyor sanirim :))

sende bendensin desene :))) bende daha yeni bitirdim hazirliklari desem yeridir :)) ama madem mayista dogurcan biran önce bitirmeye bak canim..sonradan dişari cikmak eziyete dönüşüyor :))) yada ben cok agirlaştim şişkolaştim ondan öyle geliyor..valla dişarida bi süre sonra yatip uzanasim geliyor..kafelerdeki koltuklar felan gözüme yatak gibi görünmeye basliyor :)))))))

Ay bacım hoşgeldinnnnn. Canım ya nasıl da güzel çıkmışsınız resimde. Allah ömür boyu ayırmasın sizi tatlım.

Olsun sıkma canını. Sütün zamanla artar mamayı kesersiniz inşallah tatlım. Canım ya. Ayyy valla sizi böyle görünce gözlerim doldu. Allah bize de nasip etsin inşallahhhh hihoyyyt

Hadi oğluşunu bizim için kokla bi güzel. Sonra da dinlen. En kısa zamanda hikayeni bekliyoruz. Oğluşuna ve yeni hayatına alış, burda bekiyoruz. Kaytarmak yok. Öpüyorum seni ve Yağız'ımı kocaman a.s. a.s. a.s.

Bende kaçıyorum artık kızlar. Gözlerim kapanıyor valla. Hadi öptüm hepinizi ve kuzularınızı kocaman a.s.

ıyi geceleeeerrr, iyi uykulaaarrr a.s.

Aman neyse geldiler gittiler atlattın bacım gözün aydın a.s.

Sevindim canım sonuçların iyi çıkmasına a.s. Ama herşey yolundaysa niye sezaryen diye ısrar ediyo ki? Sen iyice bi konuş :uhm:
çok şükür atlattık,bebiş iri biraz diyor dr.sen bunu normal doğramazsın çok zorlanırsın diyor,bugün eşimede yine sezeryan olsa dah iyi hem ağrısı da az olur demişfisfisfis

öyle güzelim hakkımızda hayırlısı bakalım

oy oy maşallah ya
inan çok özendim şu resminize:çok üzgünüm:
Allah kolaylık versin tatlım ya
inş sütünde gelmeye başlar
herkes bişey demiştir şunu ye bunu ye diye ama süt yapan şey suymuş,sen de biliyorsundur
kendine ve oğluşuna iyi bak cnma.s.

ayyy sorma var yafs daha ben mayıs anası olcam kararlıyımkaydirigubbakcemile3
ama olsun genede az kalmıs gıbı gelıo bana haftalardan 30 lara gelınce bugunlerı gorurmuydum dıordum delikafaduldenAllahım kucaklamayıda nasip etsin hepimize:Saruboceq:sorma bacım ya sona bıraktım elım ayama dolastı...ewımı hazırlasam eşyalarımı hazırlasam bılemedım ..carsıda iş bitmio aynen 1saat dolansam yarım saat oturum..tek sen deılsın bacım aynı şey bendede var..artık kanı gibi yuruyorum-tatlicadiarzu-ah bu bacılar dedıydı bırakma cok sona dıye ben nebılımm işte bıraktım sona...cogunun herbişii hazır yahu..desene sona kalanlar bizis-tatlicadiarzu-:CüvCüv:

amin canim..gezip tozmana bak..surda 10gün kaldi zaten keyfini cikar sonra tontişinle gezersin

oyyyyy canim benimmmmmm hoşgeldinnn :) inşaAllah biran önce sütün gelir şakir şakir canim..ama gelmesede cok üzme canini..yengeminde hiç sütü gelmemişti ilk cocugunda..mamayla büyüdü..ama maşaAllahi vardi kuzenimin..tosuncuk gibiydi..hiç hastada olmazdi,cok saglikliydi..sen hiç üzme canini..

oglusuna maşaAllah subhanAllahhhh tekrar :) kavusma aniniz boyleydi he..cok güzel yaaa :) darisi basimiza inşaAllah :)

cok cok mutlu olun emiiiii :ecrin_bebek:

ayyy yeim ben onu totosundan....ayy ne gusel canım ya....ne mucızevi bir şey bu kuzular..masallah YAGIZIMIZA...masallah oglumun adasına....ayy sana baktıkca kendımı gorur gıbıyım ya...ne gusel de cıkmıssın kuzucunla oyle.....Allah nazardan korusun sizisutunde gelır en kısa zamandada doyar kuzucun annesi..zaten 3 gunde falan ınıomuş süt göğüslere sıkma canını...sezeryanda bu surec bı razdaha uzayabılır...dınlen sen canım...Allah mutluluğunuzu bozmasın canım:Saruboceq::Saruboceq:

Bende kaçıyorum artık kızlar. Gözlerim kapanıyor valla. Hadi öptüm hepinizi ve kuzularınızı kocaman a.s.

İyi geceleeeerrr, iyi uykulaaarrr a.s.

tatli tüyalar canimm a.s. bizde öptük siziii a.s.

yanliz haftalarimiza baktimda aramizda 3gün varmiş be kaydirigubbakcemile3 :roflol: bende bugun 36+4 oldum :roflol: ay bu hatunlar dogurmaya basladi ya bende dogurcam saniyorum :)))))))) oyuzden 5 mayis bana cok uzun geldi bi anda :)))))))))

banada dediler..dinlemedim naniknanik üstüne bide dalga gecmiştim hülyayla,cok erken diye sengözlerimebaksanab ama gel görki haklilarmiş :))) canim benden sana tavsiye..eline kagidi kalemi al..güzel bi plan yap..eksiklerini zerresine kadar yaz ve grupla..ve o kagitlarla gez :)))) ben ancak böyle kalkabildim işlerin altindan..cok sukur bitti herşey..eksiklerin bitince ve halin kalirsa ozaman geze geze alişverişe devam edersin

kız pınar hala uymadın mı sen onlinesın hadi git yat yorulmuşssun bugün defnede yorulmuşklava:
hadi iyi geceler sana:1hug:

desene benımde 15 mayıs falan olur....delikafaduldenaz kaldı azzz...sorma bcım sen dedıydın sona bırakma dıye ben dınlemedım bıraktım şimdik iki ayak bi pabuç hesabı carsıdan berı gelemıom...eşimi beklıom artık arabayla getırsın gotursun dıye....bı ogrenemedım su şöförlüğü....kafamçokkarıştı

İyi geceleeeerrr, iyi uykulaaarrr a.s.

tum gun gezersen kapanır tabı gozlerin bacum..hadı yat uyuda daha da yorma DEFNE KIZIMI...ii gecelerr tatlış ruyalar:1hug:

selam şekerler bugün annemdeydim bütüngün yeni geldik sanırım herkes iyi bende çok uykusuzum nedense şimdi gidip yatacağım
hepinizi öpüyorumm

hoşgeldin sibelcim ikinizede kocaman kocaman maşallah canım oğlunun resmini gördük ne kadar tatlı ya, inş sütün en kısa zamanda gelir ama dert etme şimdi mamalar anne sütüne çok yakın zaten bir iki güne sütünde iner bol bols u iç ve sakın stres yapma canım kokla kuzunu bizim için ara sıra yaz tabi vakit bulabilirsen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…