tatli tüyalar canimm a.s. bizde öptük siziii a.s.
yanliz haftalarimiza baktimda aramizda 3gün varmiş be kaydirigubbakcemile3 :roflol: bende bugun 36+4 oldum :roflol: ay bu hatunlar dogurmaya basladi ya bende dogurcam saniyorum :)))))))) oyuzden 5 mayis bana cok uzun geldi bi anda :)))))))))
banada dediler..dinlemedim naniknanik üstüne bide dalga gecmiştim hülyayla,cok erken diye sengözlerimebaksanab ama gel görki haklilarmiş :))) canim benden sana tavsiye..eline kagidi kalemi al..güzel bi plan yap..eksiklerini zerresine kadar yaz ve grupla..ve o kagitlarla gez :)))) ben ancak böyle kalkabildim işlerin altindan..cok sukur bitti herşey..eksiklerin bitince ve halin kalirsa ozaman geze geze alişverişe devam edersin
selam şekerler bugün annemdeydim bütüngün yeni geldik sanırım herkes iyi bende çok uykusuzum nedense şimdi gidip yatacağım
hepinizi öpüyorumm
iiyi geceler hatun bacılar nasılsınız valla bende bakayım dedim ama acayip bir yorgunluk var sibeli görünce dayanamadım ya ne kadar güzel bir an
iiyi geceler hatun bacılar nasılsınız valla bende bakayım dedim ama acayip bir yorgunluk var sibeli görünce dayanamadım ya ne kadar güzel bir an
ıyı geceler canım...ıyıyız sukurr...sen nasılsın..yorgunsan yat dınlen canım yorma daha cok defne kızımızı annesi.....ayy efet ne gusel ne mucızevı bır an..sole kendımı hayal edıorum da ayy içim urperıyorrr gozlertım doluyo ya....aman nazar degmesın sıbelede yagızada masallah....
bızde kacıoz teyzoşlar...benım oglan kasıldı gene gobüşte...gamyoncuiremsusıpa napıosa içerde bırazcık uzanalım basladı gene hafıf bel agrımız...optuk hepıcınızı...ii geceler datlu datlu ruyalarrrrrr:1hug:Şeniz
benım takvım accuk onden gıdıoşakkıdıduzeltmeyı beceremedım canım ya...ben 35 haftadayım daha ...accukta tosunum onden gıdıo teyzesı ...25 mayıs sata gore dogum..dr 10 mayısta da alabılırız dedı en son 5ınde gel bakalım dedı gelişimine goremı artık nasıl gun vercekse bende anlamıom su sezeryanı...
senın gun bellımı...bu gacılar patır patır dogurmaya baslayınca bende doguruvercekmişim gıbı gelıo fallakaydirigubbakcemile3mayıs mayıs derken nısan da dokuldu yafs bunlar...yerimsenibenhaklısın galıba dedıın gıbı yapmalı..lıste yapıım en ıısı...bu ay sonuna kadar bıtırmelıyım herbişeyı 5ıne kadar hazır olmalı kımbılır ne gun alalım dıcek ...delikafaduldenzaten ondan sonraya da bırakırsam eşim çatşıcak artık...bana hayret edıomuş ole dıyo nasıl bole rahatsın dıyo...aslında rahatta deılım ama boyle bi üşengeclik geldı ustume bişicikler yapasım gelmioookafamçokkarıştı
bakalım bu hafta yaptım bırazını onumuzdekı haftada tamamlarım inşallah.....:sm_cool:ayy cok konustum galiba
ıyı geceler canım...ıyıyız sukurr...sen nasılsın..yorgunsan yat dınlen canım yorma daha cok defne kızımızı annesi.....ayy efet ne gusel ne mucızevı bır an..sole kendımı hayal edıorum da ayy içim urperıyorrr gozlertım doluyo ya....aman nazar degmesın sıbelede yagızada masallah....
bızde kacıoz teyzoşlar...benım oglan kasıldı gene gobüşte...gamyoncuiremsusıpa napıosa içerde bırazcık uzanalım basladı gene hafıf bel agrımız...optuk hepıcınızı...ii geceler datlu datlu ruyalarrrrrr:1hug:Şeniz
ay kızlar ya ben çok acıktımcokacimcoookcokacimcoook
bu saatte de yemek yenir mi kabus görrüüm:1shok:
ama yemezsemde açlıktan uyuyamıycamsositososito
ay canım ya meyve kesmez beni
ben gidip bir dolabı karıştırayımcokacimcoook
ben doyurmazsam bu kızı birazdan eli kolu çıkacak zaten dışarı sırnaşık şey
öyle bir ittiriyorki karnımı
açım yahu beni doyur diye vuruyor sankikaydirigubbakcemile3
ben gidem yiyem bişeyler
sonrada yatarım
hepinize iyi geceler
aynı dertler bendede var ya donuma yapıcam yada ayakları kasığımdan çıkacak kötü olan sağ böbreğimde büyüme vardı benim kızda sağa çalışıyor.sezeryana anlaştık bakalımayyy canım ıı olmana sewındım..dr içine sınmesı cok onemlı falla...masallahkuzuna canım nazar degmesın.ne gusel kız 70 kılosun benım nerdeyse hamış kaldıım kılokaydirigubbakcemile3sende ben gıbı pesın pazarlık yapmısın dr la sezeryana...oh anlasmısınız ya benımkı9 normal dıye dıktırdıydı bacım kılosuna bakınca sezeryan dedı anca:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3ben ıkna edemedım ama oglusum ıkna ettı dr amcasınıhihoyyyt
bende yenı geldım...varmı bacılar yenı gelen mayıs bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:
dıger kızlar sızler nasılsınız bakalım....umarım ııdır herkes...
KIVILCIM sendın demı kasıklarında hısseden...sorma yahu benımkıde orda kasık agrısı yapıo asagıda hareket ettıkce aklım cıko kımı zaman....sıpalar ...ii olsunlarda as kaldı...
canım en baştan sezeryan dediya dr lar ondan ona alıştım normal deyince korktum ya bide eşim nomal istiyor ısrarla 2. tüp için çok beklemeyelim daha sağlıklı olur diye ne bileyim sanki böyle acısız olcak gibi geliyor bide artık beklemek stres yaşamak istemiyorum eyvah çocuğa bişeymi oldu doğuruyomuyum gibi sabrım bitti artıkoyy maşallah.. doktorunda içine sinmiş cnm önemli olan o.yaa sezeryandan korkuyorum asıl ben tersim yani size göre:)kızlar.. normal istiyorum..koca kesik korkutmuyor mu sekerim
hoşgeldin cnm.. nasılsın?bildiğim kadarıyla bugun yok doğuran:)
doğru bulduk bitane bakalım hayırlısıönemli olan doktorun içine sinmesi zaten canım. memlekette benim doğum yapacağım doktorda öyle, 20 gün önceden randevu alıyosun! çok yoğun.
sana da iyi geceler canım.
canım senin komşu hastanen sen nene hatunya buda pendik hospital karşılıklı hastanelerde aynı günler doğurcaz.gelinimizin dr çok metetti gittim kadın nerdeyse çay kahve ısmarlıycaktı iyi anlaştık dr la sempatik ama hastane bir komedi herkes kaynanasıyla gelmiş.yanımda bi bayan vardı 5 aylık evli 4.5 aylık hamileydi eşi kız duyunca gelmemiş bi ğladı bana bi ağladı sonra eşi geldi ama tafralı adama tokat atasım geldi ne cehalet dedim Allaha şükredeceğine bebek beğenmyorkötükedihüsoevet canim..burcuyla aramizda öyle karar verdik :))) doktorlarin "erken dogum" lafina inat 41.haftada dogurcaz :lepi:
bak sen boncugaaa :) annesine ne oyunlar yaparmişşşş :) neyse canim..sancilarinin gecmesine sevindim
doktoru sevmene sevindim canim..kizinada maşaAllahhh :) bu arada hangi hastane bu?
hoşgeldin canim :) sende sezeryan grubundansin he :) hayirli olsun canim..tarihi bellimi?
inşaAllah canim..hepimiz bundan sonra hep güzel haberler alalim inşaAllahhh :)
cok cadi bu mayis bebişleri çokkkk kaydirigubbakcemile2
oy oy bende yarın gezcem inşallah bende haftaya bi bakım yapıcam bide doğumdan önce tamamdır.Ben geldimmmmm hihoyyyt
Öğlen evimi topladım çıktım evden. Önce biraz yürüyüş yaptım. Ordan kayınvalideme gittim. Bi akrabalarına çaya gittik. Ordan çıkışta da kuaföre gidip pedikürümü yaptırdım. Doğum öncesi bi kez daha 10.000 bakıma girerim artık kaydirigubbakcemile3 Kayınvalidem de yemek yedik ve evimize geldik. Anam yorulmuşum be delikafadulden
Geçmişi de okuyamadım. Uyur kalırım valla bilgisayar başında. Ne varne yok bakayım?
ya yorma kendini boşverseydin kendini yordun.ben döverdim içimden tabi ama ben tepkilerimi belli ederimhanımlar benim komşulardan sadece 2 kişi geldi
bende ne üzüldüm ne üzüldüm
işleri varmış gelelmemişler
2sinde de ufak kız çocukları vardı karıştırmadık yerim kalmadı
en sonunda bütün odaların kapılarını kiltledik busefer mutfakta çikolata bisküvi ne varsa bulmuşlar alsınlar dedim
valla annem gelmesine rağmen yoruldum artık otururken bile yoruluyorum
canım arkadaşım çok güzel çıkmışsınız Allah mutluluğunu daim etsin yarın arıycam seni artık toparlamışsındır kendini.İyi Geceler kızlar;
İlk fırsatta yazayım dedim yarın tekrar uğrayacağım.Bugün sabah saatlerinde evimize geldik.Emme problemimiz dışında fena sayılmayız.Sütüm hiç gelmiyo denecek kadar az mama takviyesi alıyoruz oğluşum aç yazık.Her 2 saat ta koğuş kalk emzir altını değiştir.Bu akşam ilk defa annem yok akyınvalidem var gerçi.Çok yoruldu canım annem evinde bu gece uyusun dedim.Yarın akşam gelicek eşya falan alıp yanına.oğluşumu gördünüz zaten şimdilik benden bu kadar.
Herkese iyi uykular şimdiden bol bol uyuyun zira benim gibi günde sadece 1 saat uyuma şansınız olabilir.Halime bakmayın ameliyattan hemen çıkışım elim yüzüm şiş.Son sözü bir resimle koyucam ayılıp ilk oğluşumu gördüğüm an.
[/URL][/IMG]
İyi Geceler kızlar;
İlk fırsatta yazayım dedim yarın tekrar uğrayacağım.Bugün sabah saatlerinde evimize geldik.Emme problemimiz dışında fena sayılmayız.Sütüm hiç gelmiyo denecek kadar az mama takviyesi alıyoruz oğluşum aç yazık.Her 2 saat ta koğuş kalk emzir altını değiştir.Bu akşam ilk defa annem yok akyınvalidem var gerçi.Çok yoruldu canım annem evinde bu gece uyusun dedim.Yarın akşam gelicek eşya falan alıp yanına.oğluşumu gördünüz zaten şimdilik benden bu kadar.
Herkese iyi uykular şimdiden bol bol uyuyun zira benim gibi günde sadece 1 saat uyuma şansınız olabilir.Halime bakmayın ameliyattan hemen çıkışım elim yüzüm şiş.Son sözü bir resimle koyucam ayılıp ilk oğluşumu gördüğüm an.
allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah çok tatlı oğluşun mevlam bızlerede bı avazda bebeklerımıze kavuşmayı nasıp etsın.zor gunler başladı alışana kadar .gözün aydın
Kızlar günaydın,cokacimcoookcokacimcoook
Kocişi uyandırdım sabahın 7:30 unda, kalk bana armut bul diyee, kızlar rüyamda gördüm kocaman bi sepet armut, aldım içinden ısıra ısıra yedim oyy oyy oyy , bi uyandım aşeriyom, korktum dedim şimdi bi tarafımıza bişi olcak kağanla, hemen uyandırdım kocisiii kaaaalk bana armut bul, Rüyandamı gördün dedi, evet dedim, demin getirdi bulmuş, aç karınla yedim oyyy çok iyi geldi
Hmm iyi fikir gibi geldi bana:roflol::roflol:sen benden küçüksün bi kerem döverimde severim :)))))))))
aman dur bea..bebişini kucagina alinca depresyon bize ugramaz :))) ama depresyondaymiş gibi davranabiliriz :)))))))) eşlere karşi kullanabiliriz :)))))))))
amin canim aminnn :)
Off gözüm korktu he, kız 20 saat ne demek.. Allah korusun..Selam kizlar, artik son günler ya gerilim artiyor. Bugün yengemle konustum, diyor ki, "benim hamileliklerim genelde sorunsuz gecti, dogumda öyle olur diye düsünmüstüm. Ama feciydi, 20 saat sürmüs" beni aldi bir panik:)
13 günüm kaldi ve cok zor geciyor her gün, hatta her saat. Esime diyorum ki, "bu ufaklik bizimle dalga geciyor. Gidip sezeryan olayim, alip getirelim su sipayi eve". Gülüyor, o isini bilir, merak etme diye...
Şaka gibi geliyo, ama gerçekten bi ay sonra kucağımızdalar inş.Saka bir yana az kaldi gercekten Fulya. Önümüzdeki ay, hepimizin bebisleri kucagimizda. Hayal kurup duruyorum ben, bebisimle yapacak o kadar cok sey var ki!
Cnm yeni dr un hayırlı olsun, prensesinede sanada maşallah, kız sen nasıl beceriyon hala aynı kiloda kalmayı, ben yerlerde yuvarlanıcam yakında kolaylık olsun diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kızlar ben geldim bugün dr a gittim yeni dr umuzu beğendim ama hastane komediydi en az 20 bebek 30 hamile vardı NST de bir oda vardı 3 kişi sıra bekledik bu arada 10 tane gelip giden emzirme grubu hastane temiz ama devlet hastanesi gibi bide özel.Ama dr meşhur bi dr soruyorum gelenlere dr iyi diye gelmişler doğumu nerde diyorum çoğu devlette diyor.Attan indim eşeğe gibi oldum yani çok kalabalık ama dr arkadaş gibi bana dr dan kaçan biri daha dedi ben de dr benden kaçtı dedim.Neyse kızım 2650 olmuş ben hala 70 kiloyum dr normal yap istersen dedi yok dedim korktum birden bence normal olur dedi netse sezeryanda anlaştık zorla oda bulurmuyum acaba bu hastanede o zor çünkü kalabalık ama deişik maceralı olcak yani.
Sizler ne yaptınız varmı yeni anneler yada haberler
Bende öyle düşünüyorum goncacım, atıcam oğlanı anakucağına hayde attaaaa, inş. o günleride görürüsssağol tatlım
sor canım mutlaka olsun için biraz olsun rahatlar
oofff ya yuh diyorum senin patronuna canım benim ya neyse inş bitirirsin pazartesi salıda geçerisin artık evine
olsun burcucum inş oğluşunla gezemlere gideceksin bu günler birer anı olcak
birsencim burdan hissediliyar yorgunluğun ama şükür ki kuzuların iyimiş canım resimlerinide bekliyoruz görelim oğluşlarımızı
inş güzel haberler duyarsın tuğbacım
ay bilmiyorum ya beni hep kandırıyor defnem
canım hepimiz aynıyız garip bir gerginlik mutluluk böyle güzel bir şey yaşamının yaşatmanın gururu herşey çok karışık ya
hepimizin hakkında hayırlısı inşşşşşş
öle oldu canım ya ama ne fena bir şey kendimi baya bir doğum moduna soktum ama
ama bence yinede tetikte olalım
canım senin çok az kaldı ya benimle bir hafta var aranda hayırlısı canım hakkımızda inş herşey gönlünce olur doğumun kolay olur
maşallah canım kızınahangi hastaneymiş merak ettim valla
Ohh ne güzel, kısmetse bende bikaç hafta sonra giricem torna tesfiyeye :roflol::roflol: kızım zaten sen evde oturdum bugün deseydin şaşırırdım he:roflol::roflol:Ben geldimmmmm hihoyyyt
Öğlen evimi topladım çıktım evden. Önce biraz yürüyüş yaptım. Ordan kayınvalideme gittim. Bi akrabalarına çaya gittik. Ordan çıkışta da kuaföre gidip pedikürümü yaptırdım. Doğum öncesi bi kez daha 10.000 bakıma girerim artık kaydirigubbakcemile3 Kayınvalidem de yemek yedik ve evimize geldik. Anam yorulmuşum be delikafadulden
Geçmişi de okuyamadım. Uyur kalırım valla bilgisayar başında. Ne varne yok bakayım?
hanımlar benim komşulardan sadece 2 kişi geldi
bende ne üzüldüm ne üzüldüm
işleri varmış gelelmemişler
2sinde de ufak kız çocukları vardı karıştırmadık yerim kalmadı
en sonunda bütün odaların kapılarını kiltledik busefer mutfakta çikolata bisküvi ne varsa bulmuşlar alsınlar dedim
valla annem gelmesine rağmen yoruldum artık otururken bile yoruluyorum
Cnm çok güzel çıkmışsınız, akıllı uslu olsun inş.İyi Geceler kızlar;
[/URL][/IMG]
:teyteyhh yarasın sabahın bu saatındede ne gıder afıyet şeker bal olsun hamılelıgın bu kısmını cok özlicem valla ne ıstıyosan anında görüntü
günaydın herkese nasılsınız:)))
sibelcim Allah analı babalı büyütsün fotoğrafta çok güzel bitanem
burcum afiyet olsun yarasın tatlım
kızlar son bir haftam kaldı izne çıkmama hayırlısıyla o nedenle cumartesi çalışmak bile sıkmıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?