2009 Mayıs Anneleri

benım takvım accuk onden gıdıoşakkıdıduzeltmeyı beceremedım canım ya...ben 35 haftadayım daha ...accukta tosunum onden gıdıo teyzesı ...25 mayıs sata gore dogum..dr 10 mayısta da alabılırız dedı en son 5ınde gel bakalım dedı gelişimine goremı artık nasıl gun vercekse bende anlamıom su sezeryanı...
senın gun bellımı...bu gacılar patır patır dogurmaya baslayınca bende doguruvercekmişim gıbı gelıo fallakaydirigubbakcemile3mayıs mayıs derken nısan da dokuldu yafs bunlar...yerimsenibenhaklısın galıba dedıın gıbı yapmalı..lıste yapıım en ıısı...bu ay sonuna kadar bıtırmelıyım herbişeyı 5ıne kadar hazır olmalı kımbılır ne gun alalım dıcek ...delikafaduldenzaten ondan sonraya da bırakırsam eşim çatşıcak artık...bana hayret edıomuş ole dıyo nasıl bole rahatsın dıyo...aslında rahatta deılım ama boyle bi üşengeclik geldı ustume bişicikler yapasım gelmioookafamçokkarıştı
bakalım bu hafta yaptım bırazını onumuzdekı haftada tamamlarım inşallah.....:sm_cool:ayy cok konustum galiba

iiyi geceler hatun bacılar nasılsınız valla bende bakayım dedim ama acayip bir yorgunluk var sibeli görünce dayanamadım ya ne kadar güzel bir an

iiyi geceler hatun bacılar nasılsınız valla bende bakayım dedim ama acayip bir yorgunluk var sibeli görünce dayanamadım ya ne kadar güzel bir an

ıyı geceler canım...ıyıyız sukurr...sen nasılsın..yorgunsan yat dınlen canım yorma daha cok defne kızımızı annesi.....ayy efet ne gusel ne mucızevı bır an..sole kendımı hayal edıorum da ayy içim urperıyorrr gozlertım doluyo ya....aman nazar degmesın sıbelede yagızada masallah....

bızde kacıoz teyzoşlar...benım oglan kasıldı gene gobüşte...gamyoncuiremsusıpa napıosa içerde bırazcık uzanalım basladı gene hafıf bel agrımız...optuk hepıcınızı...ii geceler datlu datlu ruyalarrrrrr:1hug:Şeniz

ay kızlar ya ben çok acıktımcokacimcoookcokacimcoook
bu saatte de yemek yenir mi kabus görrüüm:1shok:
ama yemezsemde açlıktan uyuyamıycamsositososito

iyi geceler güzelim tatlı rüyalarŞeniz

he ozaman hakketen cok varmiş kaydirigubbakcemile3 :)))) benim sat.a göre 11 mayis canim..tarihim belli degil..normal dogum istiyorum ama bakalim neler olcak görcez :)) herkes patir patir dogurup sezeryan olunca bende sezeryan olcam bende dogurcam bana sira geliyor gibime geliyor nedense :)))) hayirlisi olsun hakkimizda ne diyelim :))

aa bak burda ayriliyoruz :))) benim eşim benden rahattir saolsun :)) cocuk bavuluyla gelecek gibi davraniyordu :))) şimdi şimdi ufaktan basladi paniklemeye..bütün hazirliklar bitince :))) merak etme..cokta abartmaya gerek yok..dedigim gibi düzenli yaparsan 1 haftayi birak 2 günde bile halledilir..hele giysiler en kolayi oluyor..her girdigin yerde begendigin modelin 2-3 rengini alirsan biter :)))

hayirli geceler canimcim..yat dinlen marliyncim..yorma kendini daha fazla gerçekten cok güzel bir an bebege kavustugun an..aman dur özenip dogurmaya kalkma sakin :)))

sanada tatli balli rüyalar canim :) yat dinlen bizde öptük siziii :)

ay kızlar ya ben çok acıktımcokacimcoookcokacimcoook
bu saatte de yemek yenir mi kabus görrüüm:1shok:
ama yemezsemde açlıktan uyuyamıycamsositososito

o hooo yenmezmi yahuuuu sengözlerimebaksanab esas ac kalirsan kabus görürsün kaydirigubbakcemile3 peynir domates salatalik yada yogurtlu bişeyler yiyebilirsin canim..olmadi meyve ye :))) ama ac kalma

ay canım ya meyve kesmez beni
ben gidip bir dolabı karıştırayımcokacimcoook
ben doyurmazsam bu kızı birazdan eli kolu çıkacak zaten dışarı sırnaşık şey
öyle bir ittiriyorki karnımı
açım yahu beni doyur diye vuruyor sankikaydirigubbakcemile3
ben gidem yiyem bişeyler
sonrada yatarım
hepinize iyi geceler

oyyy yesinler onuuuu :) git doyur annesi onuu :)

hayirli geceler canim :)

Sibel ilk bulusma aniniz cok güzel, cok duygusal. Tam bir mutlu son tablosu...Darisi bizim gibi, bebisini sabirsizlikla bekleyen Annelerin basina. Umarim sütünde gelmeye baslar artik. Dert etme...

aynı dertler bendede var ya donuma yapıcam yada ayakları kasığımdan çıkacak kötü olan sağ böbreğimde büyüme vardı benim kızda sağa çalışıyor.sezeryana anlaştık bakalım

canım en baştan sezeryan dediya dr lar ondan ona alıştım normal deyince korktum ya bide eşim nomal istiyor ısrarla 2. tüp için çok beklemeyelim daha sağlıklı olur diye ne bileyim sanki böyle acısız olcak gibi geliyor bide artık beklemek stres yaşamak istemiyorum eyvah çocuğa bişeymi oldu doğuruyomuyum gibi sabrım bitti artık
önemli olan doktorun içine sinmesi zaten canım. memlekette benim doğum yapacağım doktorda öyle, 20 gün önceden randevu alıyosun! çok yoğun.

sana da iyi geceler canım.
doğru bulduk bitane bakalım hayırlısı

canım senin komşu hastanen sen nene hatunya buda pendik hospital karşılıklı hastanelerde aynı günler doğurcaz.gelinimizin dr çok metetti gittim kadın nerdeyse çay kahve ısmarlıycaktı iyi anlaştık dr la sempatik ama hastane bir komedi herkes kaynanasıyla gelmiş.yanımda bi bayan vardı 5 aylık evli 4.5 aylık hamileydi eşi kız duyunca gelmemiş bi ğladı bana bi ağladı sonra eşi geldi ama tafralı adama tokat atasım geldi ne cehalet dedim Allaha şükredeceğine bebek beğenmyorkötükedihüso

oy oy bende yarın gezcem inşallah bende haftaya bi bakım yapıcam bide doğumdan önce tamamdır.

ya yorma kendini boşverseydin kendini yordun.ben döverdim içimden tabi ama ben tepkilerimi belli ederim
canım arkadaşım çok güzel çıkmışsınız Allah mutluluğunu daim etsin yarın arıycam seni artık toparlamışsındır kendini.

maşallah mayıs annelerıne nısanda dökülmeye başladık ne mutlu bebeklerine kavuşan annelere
benıde uyku tutmadı dikildim sabahın köründe doğum heyecanı sardı benı fecı halde bıde kızımın son eksıklerı ıcın emınonune gıdecez bugun ana kucagı mevlud sekerı falan

pzt gunu doktor kontrolu var catı muanesı yapacak cok korkuyorum ya benım doktor sezeryan yanlısı caktırmıyo pek ama inşallah normal yaparda bende cabucak toparlanırım bebeğimin ilk ağlayışı duymak istiyorum

neyse kızlar gunaydın hepınızeee iyi bakın yavrularayerimseniben

Kızlar günaydın,
Kocişi uyandırdım sabahın 7:30 unda, kalk bana armut bul diyee, kızlar rüyamda gördüm kocaman bi sepet armut, aldım içinden ısıra ısıra yedim oyy oyy oyy , bi uyandım aşeriyom, korktum dedim şimdi bi tarafımıza bişi olcak kağanla, hemen uyandırdım kocisiii kaaaalk bana armut bul, Rüyandamı gördün dedi, evet dedim, demin getirdi bulmuş, aç karınla yedim oyyy çok iyi geldi​
cokacimcoookcokacimcoook

:teyteyhh yarasın sabahın bu saatındede ne gıder afıyet şeker bal olsun hamılelıgın bu kısmını cok özlicem valla ne ıstıyosan anında görüntü

günaydın herkese nasılsınız:)))

sibelcim Allah analı babalı büyütsün fotoğrafta çok güzel bitanem

burcum afiyet olsun yarasın tatlım

kızlar son bir haftam kaldı izne çıkmama hayırlısıyla o nedenle cumartesi çalışmak bile sıkmıyor beni

Hmm iyi fikir gibi geldi bana:roflol::roflol:
Off gözüm korktu he, kız 20 saat ne demek.. Allah korusun..
Saka bir yana az kaldi gercekten Fulya. Önümüzdeki ay, hepimizin bebisleri kucagimizda. Hayal kurup duruyorum ben, bebisimle yapacak o kadar cok sey var ki!
Şaka gibi geliyo, ama gerçekten bi ay sonra kucağımızdalar inş.
Cnm yeni dr un hayırlı olsun, prensesinede sanada maşallah, kız sen nasıl beceriyon hala aynı kiloda kalmayı, ben yerlerde yuvarlanıcam yakında kolaylık olsun diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende öyle düşünüyorum goncacım, atıcam oğlanı anakucağına hayde attaaaa, inş. o günleride görürüss
Ohh ne güzel, kısmetse bende bikaç hafta sonra giricem torna tesfiyeye :roflol::roflol: kızım zaten sen evde oturdum bugün deseydin şaşırırdım he:roflol::roflol:

Cnm atlatmışsın işte ne güzel,( yalnız ben küçük çocuguna sahip olmayanlara sinir olurum, büyük konuşmuş olmayayım ama)

Cnm çok güzel çıkmışsınız, akıllı uslu olsun inş.

:teyteyhh yarasın sabahın bu saatındede ne gıder afıyet şeker bal olsun hamılelıgın bu kısmını cok özlicem valla ne ıstıyosan anında görüntü

günaydın herkese nasılsınız:)))

sibelcim Allah analı babalı büyütsün fotoğrafta çok güzel bitanem

burcum afiyet olsun yarasın tatlım

kızlar son bir haftam kaldı izne çıkmama hayırlısıyla o nedenle cumartesi çalışmak bile sıkmıyor beni

Teşekkürler şekerlerim, ohh güzel oldu valla sulu sulu yedimcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…