yarasın sanada bebişede burcu canım kimse yok bugün kızlar uyuyor herhalde
çok şükür atlattık,bebiş iri biraz diyor dr.sen bunu normal doğramazsın çok zorlanırsın diyor,bugün eşimede yine sezeryan olsa dah iyi hem ağrısı da az olur demişfisfisfis
amin canim..gezip tozmana bak..surda 10gün kaldi zatenkeyfini cikar sonra tontişinle gezersin
desene benımde 15 mayıs falan olur....delikafaduldenaz kaldı azzz...sorma bcım sen dedıydın sona bırakma dıye ben dınlemedım bıraktım şimdik iki ayak bi pabuç hesabı carsıdan berı gelemıom...eşimi beklıom artık arabayla getırsın gotursun dıye....bı ogrenemedım su şöförlüğü....kafamçokkarıştı
tum gun gezersen kapanır tabı gozlerin bacum..hadı yat uyuda daha da yorma DEFNE KIZIMI...ii gecelerr tatlış ruyalar:1hug:
oy oy bende yarın gezcem inşallah bende haftaya bi bakım yapıcam bide doğumdan önce tamamdır.
maşallah mayıs annelerıne nısanda dökülmeye başladık ne mutlu bebeklerine kavuşan annelere
benıde uyku tutmadı dikildim sabahın köründe doğum heyecanı sardı benı fecı halde bıde kızımın son eksıklerı ıcın emınonune gıdecez bugun ana kucagı mevlud sekerı falan
pzt gunu doktor kontrolu var catı muanesı yapacak cok korkuyorum ya benım doktor sezeryan yanlısı caktırmıyo pek ama inşallah normal yaparda bende cabucak toparlanırım bebeğimin ilk ağlayışı duymak istiyorum
neyse kızlar gunaydın hepınızeee iyi bakın yavrularayerimseniben
Kızlar günaydın,cokacimcoookcokacimcoook
Kocişi uyandırdım sabahın 7:30 unda, kalk bana armut bul diyee, kızlar rüyamda gördüm kocaman bi sepet armut, aldım içinden ısıra ısıra yedim oyy oyy oyy , bi uyandım aşeriyom, korktum dedim şimdi bi tarafımıza bişi olcak kağanla, hemen uyandırdım kocisiii kaaaalk bana armut bul, Rüyandamı gördün dedi, evet dedim, demin getirdi bulmuş, aç karınla yedim oyyy çok iyi geldi
kızlar son bir haftam kaldı izne çıkmama hayırlısıyla o nedenle cumartesi çalışmak bile sıkmıyor beni
Ohh ne güzel, kısmetse bende bikaç hafta sonra giricem torna tesfiyeye :roflol::roflol: kızım zaten sen evde oturdum bugün deseydin şaşırırdım he:roflol::roflol:
Yaptır yaptır süslü olalım dimi bebişlerimizi ilk gördüğümüzde hihoyyyt
Bende az önce uyandım. Çilek yedim yine uyanır uyanmaz. Ama dünden beri de ara ara fena halde kaşınıyorum. Ay birden sabah çilekleri yerken dank etti. Kesin alerji yaptı bana bu çilekler delikafadulden delikafadulden delikafadulden 1 haftadır o kadar çok yedim ki :çok üzgünüm: Eşimin kuzeninin eşi de dün çilek alırken bana sen yemiyosun dimi. Son aylarda bana doktorum yasaklamıştı dedi :çok üzgünüm: Ayyy alerji oldum kesinnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ay evet olabilir pınarcım, çilek bazı bünyelerde alerji yapabiliyor diye duymuştum bendea.s
pınarcım günaydın canım nasılsın:))) çilek bazen alerji yapabiliyor kızlar benimde ilk defa dün canım muzlu pding çekti hayret dedi eşim hemen aldı ohh yedim bir güzel ama çıkaracaksan almayım diye şaka yapmadan da geçemedi
yarın sabahtanda arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz :))))))))))))))))))
Evet kızlar ya normalde yapmaz ama sanırım bu sefer yaptı :çok üzgünüm: Artık yemeyeyim bari :çok üzgünüm: senağlama
Ohhh Banu'ş ne güzel. Bizde aynen yarın sabah arkadaşlarla önce boğaza kahvaltıya ordan da gezmelere gideceğiz yine hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kociş acıkmış. Suratıma ne zaman şu bilgisayardan ayrılacaksın der gibi bakıyor kaydirigubbakcemile3
Kahvaltı hazırlayayım artık. Gelirim yine. Öptüm sizi kocamannnn a.s.
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: bizz geldikkk kızımm kucağımda emiyooo :sm_cool::sm_cool: sizden doğuran var mıı ?? kardeşş getirin bizeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Knk cım hoşbulduk canım...
Zorlu bir gecenin ardından oğlum uyudu bende kahvaltı edip bir yandan da size bakayım dedim.İyi dilekleriniz için saolun kızlar.Arayanlardan mesaj çekenlerden herkesten allah razı olsun hastanede perişanlıktan mesajlara hiç cevap yazamadım.Herkes iyidir inşallah doğuran falan yok sanırım olsa pınarcımdan alırdım haberini Birsende aradı dün beni iyilermiş çok şükür aynı tempoda koşuyoruz onla.İlk zamanlar zormuş kızlar içerideki halleri gibi değil.Ben buna nasıl bakıcam nasıl tutcam diye düşünüyosunuz ben hala o safhadayım.Annelik inanılmaz bişeymiş şimdi anladığımızın 10 kat 100 kat daha fazlasını anlıycaksınız.Hepinizi öpüyorum 2-3 gün sonrasında kısmet olurda bi sorun çıkmazsa düzenli girerim canlarım.Kendinize çok dikkat edin olurmu.Yavrularımın hepsini sağlıklı sıhhatli dünyayaya geldiklerini görmemizi nasip etsin.Birde şu süt arttırı şeylerle ilgili çok söyleyen oldu ama yinede siz duyduklarınızı yazın ne olsa deniycez bakalım hangisi tutarsa,sadece su da yeterli olmuyomuş kızlar doktor söyledi oda aklınızda olsun öyle olsaydı benim sütlerin fışkırmak değil şarıl şarıl akması gerekirdi. kaydirigubbakcemile3
Herkese iyi haftasonları....
afiyet olsun bitanem:1hug:a.s.
günaydın herkese sabah sabah baya kaynatmışsınız heee
armutlar çilekler oh yarasınnn çileği bende çok yiyiyorum ve alerjim var vazgeçmeliyim
Knk cım hoşbulduk canım...
Zorlu bir gecenin ardından oğlum uyudu bende kahvaltı edip bir yandan da size bakayım dedim.İyi dilekleriniz için saolun kızlar.Arayanlardan mesaj çekenlerden herkesten allah razı olsun hastanede perişanlıktan mesajlara hiç cevap yazamadım.Herkes iyidir inşallah doğuran falan yok sanırım olsa pınarcımdan alırdım haberini Birsende aradı dün beni iyilermiş çok şükür aynı tempoda koşuyoruz onla.İlk zamanlar zormuş kızlar içerideki halleri gibi değil.Ben buna nasıl bakıcam nasıl tutcam diye düşünüyosunuz ben hala o safhadayım.Annelik inanılmaz bişeymiş şimdi anladığımızın 10 kat 100 kat daha fazlasını anlıycaksınız.Hepinizi öpüyorum 2-3 gün sonrasında kısmet olurda bi sorun çıkmazsa düzenli girerim canlarım.Kendinize çok dikkat edin olurmu.Yavrularımın hepsini sağlıklı sıhhatli dünyayaya geldiklerini görmemizi nasip etsin.Birde şu süt arttırı şeylerle ilgili çok söyleyen oldu ama yinede siz duyduklarınızı yazın ne olsa deniycez bakalım hangisi tutarsa,sadece su da yeterli olmuyomuş kızlar doktor söyledi oda aklınızda olsun öyle olsaydı benim sütlerin fışkırmak değil şarıl şarıl akması gerekirdi. kaydirigubbakcemile3
Herkese iyi haftasonları....
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: bizz geldikkk kızımm kucağımda emiyooo :sm_cool::sm_cool: sizden doğuran var mıı ?? kardeşş getirin bizeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
İyi Geceler kızlar;
İlk fırsatta yazayım dedim yarın tekrar uğrayacağım.Bugün sabah saatlerinde evimize geldik.Emme problemimiz dışında fena sayılmayız.Sütüm hiç gelmiyo denecek kadar az mama takviyesi alıyoruz oğluşum aç yazık.Her 2 saat ta koğuş kalk emzir altını değiştir.Bu akşam ilk defa annem yok akyınvalidem var gerçi.Çok yoruldu canım annem evinde bu gece uyusun dedim.Yarın akşam gelicek eşya falan alıp yanına.oğluşumu gördünüz zaten şimdilik benden bu kadar.
Herkese iyi uykular şimdiden bol bol uyuyun zira benim gibi günde sadece 1 saat uyuma şansınız olabilir.Halime bakmayın ameliyattan hemen çıkışım elim yüzüm şiş.Son sözü bir resimle koyucam ayılıp ilk oğluşumu gördüğüm an.
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?