2009 Mayıs Anneleri

çok şükür atlattık,bebiş iri biraz diyor dr.sen bunu normal doğramazsın çok zorlanırsın diyor,bugün eşimede yine sezeryan olsa dah iyi hem ağrısı da az olur demişfisfisfis

Son 15 güne kadar bekle canım. Eğer 4 kilonun üstüne çıkmazsa, çatı kontrolünde de sorun çıkmazsa normal yaparsın. Bizim en son 3724'tü biliyosun kilosu. Bu salı kontrolde 4 kilonun üzerine çıkmış olur diye direk sezaryen günü verdi doktor a.s.

amin canim..gezip tozmana bak..surda 10gün kaldi zaten keyfini cikar sonra tontişinle gezersin

Ayyy yaz bebeği gibisi var mı ya ne güzel gezilir valla hihoyyyt

Yaaa ben boşuna erken erken tamamlamadım herşeyi kaydirigubbakcemile3 Son günleri hep gezmeye ayırdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oy oy bende yarın gezcem inşallah bende haftaya bi bakım yapıcam bide doğumdan önce tamamdır.

Yaptır yaptır süslü olalım dimi bebişlerimizi ilk gördüğümüzde hihoyyyt

Günaydın canım. İyi alışverişler. Bizde geçeceğiz inşallah bugün karşıya şeker için hihoyyyt

Ya benim doktor hastanede yattığım zaman kaç kere plastik bi aletle rahim ağzına hep bakmıştı açılma var mı diye? Sanırım çatı muayenesi o. İlk baktığında bilmediğim için kendimi kasmıştım canım yandı kısa bir süre. Ama sonrakilerde hiç yanmadı. En güzeli kendini rahat bırakmak a.s.

Günaydın canım afiyet şeker olsunnn a.s.

kızlar son bir haftam kaldı izne çıkmama hayırlısıyla o nedenle cumartesi çalışmak bile sıkmıyor beni

Günaydın canım. Ohhh ne güzel bir haftan kaldı. Hadi bunu atlat hayırlısıyla a.s.

Ohh ne güzel, kısmetse bende bikaç hafta sonra giricem torna tesfiyeye :roflol::roflol: kızım zaten sen evde oturdum bugün deseydin şaşırırdım he:roflol::roflol:

İşte siz şaşırmayın diye ben hep geziyorum bacım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bende az önce uyandım. Çilek yedim yine uyanır uyanmaz. Ama dünden beri de ara ara fena halde kaşınıyorum. Ay birden sabah çilekleri yerken dank etti. Kesin alerji yaptı bana bu çilekler delikafadulden delikafadulden delikafadulden 1 haftadır o kadar çok yedim ki :çok üzgünüm: Eşimin kuzeninin eşi de dün çilek alırken bana sen yemiyosun dimi. Son aylarda bana doktorum yasaklamıştı dedi :çok üzgünüm: Ayyy alerji oldum kesinnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Ay evet olabilir pınarcım, çilek bazı bünyelerde alerji yapabiliyor diye duymuştum bendea.s

pınarcım günaydın canım nasılsın:))) çilek bazen alerji yapabiliyor kızlar benimde ilk defa dün canım muzlu pding çekti hayret dedi eşim hemen aldı ohh yedim bir güzel ama çıkaracaksan almayım diye şaka yapmadan da geçemedi
yarın sabahtanda arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz :))))))))))))))))))

Ay evet olabilir pınarcım, çilek bazı bünyelerde alerji yapabiliyor diye duymuştum bendea.s

Evet kızlar ya normalde yapmaz ama sanırım bu sefer yaptı :çok üzgünüm: Artık yemeyeyim bari :çok üzgünüm: senağlama

Ohhh Banu'ş ne güzel. Bizde aynen yarın sabah arkadaşlarla önce boğaza kahvaltıya ordan da gezmelere gideceğiz yine hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kociş acıkmış. Suratıma ne zaman şu bilgisayardan ayrılacaksın der gibi bakıyor kaydirigubbakcemile3

Kahvaltı hazırlayayım artık. Gelirim yine. Öptüm sizi kocamannnn a.s.

afiyet olsun bitanem:1hug:a.s.

günaydın herkese sabah sabah baya kaynatmışsınız heee

armutlar çilekler oh yarasınnn çileği bende çok yiyiyorum ve alerjim var vazgeçmeliyim

kız sibeeeeeel

hoşgeldin cnm kız yagıza bakmaya doyamadık maş. cnm allah analı babalı büyütsün

Knk cım hoşbulduk canım...
Zorlu bir gecenin ardından oğlum uyudu bende kahvaltı edip bir yandan da size bakayım dedim.ıyi dilekleriniz için saolun kızlar.Arayanlardan mesaj çekenlerden herkesten allah razı olsun hastanede perişanlıktan mesajlara hiç cevap yazamadım.Herkes iyidir inşallah doğuran falan yok sanırım olsa pınarcımdan alırdım haberini Birsende aradı dün beni iyilermiş çok şükür aynı tempoda koşuyoruz onla.ılk zamanlar zormuş kızlar içerideki halleri gibi değil.Ben buna nasıl bakıcam nasıl tutcam diye düşünüyosunuz ben hala o safhadayım.Annelik inanılmaz bişeymiş şimdi anladığımızın 10 kat 100 kat daha fazlasını anlıycaksınız.Hepinizi öpüyorum 2-3 gün sonrasında kısmet olurda bi sorun çıkmazsa düzenli girerim canlarım.Kendinize çok dikkat edin olurmu.Yavrularımın hepsini sağlıklı sıhhatli dünyayaya geldiklerini görmemizi nasip etsin.Birde şu süt arttırı şeylerle ilgili çok söyleyen oldu ama yinede siz duyduklarınızı yazın ne olsa deniycez bakalım hangisi tutarsa,sadece su da yeterli olmuyomuş kızlar doktor söyledi oda aklınızda olsun öyle olsaydı benim sütlerin fışkırmak değil şarıl şarıl akması gerekirdi. kaydirigubbakcemile3

Herkese iyi haftasonları....

sibel maşallah bebeğine Allah analı babalı büyütsün canımm

bol bol taze soğan ve bulgur ye boza iç çok arttırıyormuş test edildi onaylandı:)))ablamdan biliyorum

Son düzenleme:
sibelcim iyi olmanıza çok sevindim tatlım yağızımız uyusunda büyüsün şekercim inşallah sütün artar canım nasıl ağrıların fazla mı canım bünyeden bünyeye değişiyor ben doğumdan sonra çok su içtim dengeli beslendim inan bir yıl yağmuru emzirdim hemde dolu dolu umarım sütün artar tatlım öptüm ikinizide

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: bizz geldikkk kızımm kucağımda emiyooo :sm_cool::sm_cool: sizden doğuran var mıı ?? kardeşş getirin bizeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: bizz geldikkk kızımm kucağımda emiyooo :sm_cool::sm_cool: sizden doğuran var mıı ?? kardeşş getirin bizeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ne güzel cnm yaa Allahım muhabbetinizi artırsın:teytey: darısı bize inşallah iyi bakın kendinize...

sağol cnm iyi olmanız çok güzel,sorunlar hallolur canını sıkma anca ggeliyodur sütün sıkma canını,bebişi ve kendin e iyi bak..
sizede iyi haftasonları...

afiyet olsun bitanem:1hug:a.s.

Sağolasın canım a.s.

günaydın herkese sabah sabah baya kaynatmışsınız heee

armutlar çilekler oh yarasınnn çileği bende çok yiyiyorum ve alerjim var vazgeçmeliyim

Tünaydın tatlım. Normlade bana alerji yapmazdı hiçbir meyve. Ama son bir haftadır 5 kilo falan yemişimdir. Bünye sapıttı tabi heralde delikafadulden

Hoşgeldin canım. Sıkma canını. Gelir sütün biraz dah avakit geçsin. Bazı bünyelerde hemen bazılarında da emdikçe gelirmiş. Sütünüz gelmese bile emzirmeye devam edin diyor doktorlar. O emme refleksi devam ettikçe süt gelirmiş tatlım... Ay Allah'ım bize de hayırlısıyla bu günleri nasip etsin yaaaa çok heyecanlanıyorum siznden böyle idnledikçe çookkkk hihoyyyt Süt arttırmak için tatlı matlı tüketme he bacım. En güzeli bulgur pilavı ve malt içeceği diye bişey var. O çok işe yarıyor. Çevremde kim denediyse sütü arttı. Marketlerde yada eczanelerde oluyor bacım. Bi dene a.s. Yağız paşamı da kokla benim için kocaman a.s.

Oh oh maşallah. Anneler bir biri dökülmeye başladılar valla. Bi Semra uğrayamadı. Fırsat bulamadı heralde...

Senin o minik ağızlı kızını yerim ben tamam mı hihoyyyt

Bizde kahvaltı ettik, evi toparladım. Eşim arabayı yıkamay götürdü. Gelsin duş alıp çıkacağız. Bakalım istediğimiz gibi bebek şekeri bulabilecek miyizzzzzz :uhm: Karşıya geçiyoruz. Nikah şekerlerimizi yaptırdığımız yerden bi araştıracağız. Olmadı beğenemezsem malzeme bulursam alığ ben yapacağım 10 günde delikafadulden

tutkuncum dr u beğendiğine sevindim. hadi hayırlısı. peki sezaryen tarihi vermedi mi daha??

sibel çook güzel, cennet gibi bir foto. Allah sağlıkla huzurla analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hiç ayırmasın sizi kuzunuzdan (elin kızlarını kastediyorum haaa)

ay allahım ne güzel ya... insan sizi duyunca düşününce bile deliriyo valla. dün bir kişi bakıyodu monitöre bugün iki :)))) ne güzel maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…