2009 Mayıs Anneleri

esencim bende sıkıldım bugün kimsecikler yok valla işte yok boş boş oturuyorum mesai bitsin diye bekliyorum

benim eşim hafta sonu da çalışıyor çok sıkılıyorum gezemiyorum da eşim arabasız gitme diyor buralarda sessiz
uyuyayım bariii

cnm allah bozmasın ne güzel allah nazarlardan korusun bebişinle seni.. nasıl güzel bi andır

hayırlısı hangisiyse o olsun tatlım inşallah..haklısın

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: bizz geldikkk kızımm kucağımda emiyooo :sm_cool::sm_cool: sizden doğuran var mıı ?? kardeşş getirin bizeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayy masallah..

dur hemen doğurasım gelio zaten sizleri gördükçe:))

benim eşim hafta sonu da çalışıyor çok sıkılıyorum gezemiyorum da eşim arabasız gitme diyor buralarda sessiz
uyuyayım bariii

aynen cnm benimkide calışıyor.. ütü yaparım bende biraz..

esencim bende sıkıldım bugün kimsecikler yok valla işte yok boş boş oturuyorum mesai bitsin diye bekliyorum

banucun nasılsın cnm?
1 haftan kaldı dimi cnm izne cıkmana..artık gecsinde dinlen sende..ya benim 3 4 gündür ayaklarım bileklerim ellerim sisti.
yuzumde lekeleniyor sanki..

banucun nasılsın cnm?
1 haftan kaldı dimi cnm izne cıkmana..artık gecsinde dinlen sende..ya benim 3 4 gündür ayaklarım bileklerim ellerim sisti.

iyiyim bitanem 27 nisan son hayırlısıyla sen nasılsın tatlım benim benim bir aydır şişiyor ayaklarım tatlım dikkat et kendine doktorum eğer tansiyonunda problem yoksa sorun değil dedikaydirigubbakcemile5

iyiyim bitanem 27 nisan son hayırlısıyla sen nasılsın tatlım benim benim bir aydır şişiyor ayaklarım tatlım dikkat et kendine doktorum eğer tansiyonunda problem yoksa sorun değil dedikaydirigubbakcemile5

az kalmıs tatlım..son zamanlar çok zordur çalışmak
bilmiyorum bir ölçeyim tansiyonumu şimdi..bir anda şiştim çünkü gecen güne kadar hiç yoktu.

kızlar son bir haftam kaldı izne çıkmama hayırlısıyla o nedenle cumartesi çalışmak bile sıkmıyor beni

ii canım az kaldı az daha dayan sık dişini ...sonra bı dınlenmeye basladınmııı ohoh degme keyfıne:CüvCüv:

canım hosgeldın...
ne gusel ne muhtesem bı foto o oyle...masallah YAĞIZIMIZA.....olsun deger demı annesı uykusuzlıga oyle gusellerki.....

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: bizz geldikkk kızımm kucağımda emiyooo :sm_cool::sm_cool: sizden doğuran var mıı ?? kardeşş getirin bizeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ohoh ne gusel cukc cuk emio bizim prenses desene civcivim....ay kız ozenıom falla sıze...nazardan korusun sızı Rabbim:Saruboceq:

uyuyayım bariii

sorma canım aynısı bendede var...benımkının ne zaman ıznı olcaı bellı olmuo yazın...bende sıkılıorum...onun mınıcık arasında dogruu carsıya....benimkide işte kalkıp gesılmıoda yalnız yalnızbenneyaptımki

banucun nasılsın cnm?

efet fulyacım benımde oyle..resmen eklemlerım şişti....:1no2:sordum dr a artık normal dedi...şişceksin dedi.sabahları uyanınca cok agrıo hele ellerım...:çok üzgünüm:

nasılsınız kızlarrrr..
nasıl gecıo hafta sonu...malum pek bı sessız buralar...herkes gezıomu ne ..bu PINAR ayarttı herkescıkleri...kaydirigubbakcemile3kız PINAR okadar cok yeme çilek...madem kasınıon...hihoyyytkız gezcek guç kalıo demek sende..bendfe yok bacım ya eşim olmadan ayagımı kapıdan dısarı atasım gelmıo...arabasız cıkılmıcak yani su göbişle...kafaya koydum kışa ılk iş ogrenmek olcek araba kullanmayıCADIARZU
TUTKUN hosgeldın canım sende...bakamadım daha sofrana bakıcam simdik...hihoyyyt

siribron nasılsın canım valla pınar ayarttı kızları hepsi gezmeci oldu bunlarınkaydirigubbakcemile bizde burada çalışalım

Oy oy oyy nispet heeeklava:klava: görürsün seeeenkaydirigubbakcemile3
Prensesini bizim içinde kokla cnm:CüvCüv:

siribron nasılsın canım valla pınar ayarttı kızları hepsi gezmeci oldu bunlarınkaydirigubbakcemile bizde burada çalışalım

ıyıyız bıtanem...sız nasılsınız canım...?falla dogru soyluon su pınar ayarttı herkesı bak kımsecıkler yok..havada gusel bacılar atıo kendını dısarıkaydirigubbakcemile3sık dişini canım az kaldı ızınıne hayırlısıyla...hihoyyythihoyyyt
BURCUCUM sen nasılsın tatlım?nasıl bakalım KAGAN?:CüvCüv:

İyilik bacım , sen nasılsın, paşan nasıl:uhm:

bacım ohh keyfin yerinde maşallah girilir koca göbüşlerlekaydirigubbakcemile3

Cnm 23 nisandan sonra giriyolar burda, geçen haftasonu eşim görmüş merkezdeki pllajda giren turistler varmış, bende o turistlerin arasına karışıveririm kız anlamaz kimse
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hele bi 36. haftayı dolduralımda..
:CüvCüv: :CüvCüv:

suda doğum mu diyorsun yani kaydirigubbakcemile5 burcu resimlerine baktım şimdi maşallah çok güzelsin Allah nazarlardan saklasına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…