İyi Geceler kızlar;
İlk fırsatta yazayım dedim yarın tekrar uğrayacağım.Bugün sabah saatlerinde evimize geldik.Emme problemimiz dışında fena sayılmayız.Sütüm hiç gelmiyo denecek kadar az mama takviyesi alıyoruz oğluşum aç yazık.Her 2 saat ta koğuş kalk emzir altını değiştir.Bu akşam ilk defa annem yok akyınvalidem var gerçi.Çok yoruldu canım annem evinde bu gece uyusun dedim.Yarın akşam gelicek eşya falan alıp yanına.oğluşumu gördünüz zaten şimdilik benden bu kadar.
Herkese iyi uykular şimdiden bol bol uyuyun zira benim gibi günde sadece 1 saat uyuma şansınız olabilir.Halime bakmayın ameliyattan hemen çıkışım elim yüzüm şiş.Son sözü bir resimle koyucam ayılıp ilk oğluşumu gördüğüm an.
[/URL][/IMG]
aynı dertler bendede var ya donuma yapıcam yada ayakları kasığımdan çıkacak kötü olan sağ böbreğimde büyüme vardı benim kızda sağa çalışıyor.sezeryana anlaştık bakalım
canım en baştan sezeryan dediya dr lar ondan ona alıştım normal deyince korktum ya bide eşim nomal istiyor ısrarla 2. tüp için çok beklemeyelim daha sağlıklı olur diye ne bileyim sanki böyle acısız olcak gibi geliyor bide artık beklemek stres yaşamak istemiyorum eyvah çocuğa bişeymi oldu doğuruyomuyum gibi sabrım bitti artık
doğru bulduk bitane bakalım hayırlısı
canım senin komşu hastanen sen nene hatunya buda pendik hospital karşılıklı hastanelerde aynı günler doğurcaz.gelinimizin dr çok metetti gittim kadın nerdeyse çay kahve ısmarlıycaktı iyi anlaştık dr la sempatik ama hastane bir komedi herkes kaynanasıyla gelmiş.yanımda bi bayan vardı 5 aylık evli 4.5 aylık hamileydi eşi kız duyunca gelmemiş bi ğladı bana bi ağladı sonra eşi geldi ama tafralı adama tokat atasım geldi ne cehalet dedim Allaha şükredeceğine bebek beğenmyorkötükedihüso
oy oy bende yarın gezcem inşallah bende haftaya bi bakım yapıcam bide doğumdan önce tamamdır.
ya yorma kendini boşverseydin kendini yordun.ben döverdim içimden tabi ama ben tepkilerimi belli ederim
canım arkadaşım çok güzel çıkmışsınız Allah mutluluğunu daim etsin yarın arıycam seni artık toparlamışsındır kendini.
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: bizz geldikkk kızımm kucağımda emiyooo :sm_cool::sm_cool: sizden doğuran var mıı ?? kardeşş getirin bizeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
benim eşim hafta sonu da çalışıyor çok sıkılıyorum gezemiyorum da eşim arabasız gitme diyor buralarda sessiz
uyuyayım bariii
esencim bende sıkıldım bugün kimsecikler yok valla işte yok boş boş oturuyorum mesai bitsin diye bekliyorum
banucun nasılsın cnm?
1 haftan kaldı dimi cnm izne cıkmana..artık gecsinde dinlen sende..ya benim 3 4 gündür ayaklarım bileklerim ellerim sisti.
yuzumde lekeleniyor sanki..
iyiyim bitanem 27 nisan son hayırlısıyla sen nasılsın tatlım benim benim bir aydır şişiyor ayaklarım tatlım dikkat et kendine doktorum eğer tansiyonunda problem yoksa sorun değil dedikaydirigubbakcemile5
az kalmıs tatlım..son zamanlar çok zordur çalışmak
bilmiyorum bir ölçeyim tansiyonumu şimdi..bir anda şiştim çünkü gecen güne kadar hiç yoktu.
Günaydın mı desem naber kızlar canı çeken bakmasın nasıl kahvaltım bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/272721-esinize-pazar-suprizi.html
kızlar son bir haftam kaldı izne çıkmama hayırlısıyla o nedenle cumartesi çalışmak bile sıkmıyor beni
Knk cım hoşbulduk canım...
Zorlu bir gecenin ardından oğlum uyudu bende kahvaltı edip bir yandan da size bakayım dedim.İyi dilekleriniz için saolun kızlar.Arayanlardan mesaj çekenlerden herkesten allah razı olsun hastanede perişanlıktan mesajlara hiç cevap yazamadım.Herkes iyidir inşallah doğuran falan yok sanırım olsa pınarcımdan alırdım haberini Birsende aradı dün beni iyilermiş çok şükür aynı tempoda koşuyoruz onla.İlk zamanlar zormuş kızlar içerideki halleri gibi değil.Ben buna nasıl bakıcam nasıl tutcam diye düşünüyosunuz ben hala o safhadayım.Annelik inanılmaz bişeymiş şimdi anladığımızın 10 kat 100 kat daha fazlasını anlıycaksınız.Hepinizi öpüyorum 2-3 gün sonrasında kısmet olurda bi sorun çıkmazsa düzenli girerim canlarım.Kendinize çok dikkat edin olurmu.Yavrularımın hepsini sağlıklı sıhhatli dünyayaya geldiklerini görmemizi nasip etsin.Birde şu süt arttırı şeylerle ilgili çok söyleyen oldu ama yinede siz duyduklarınızı yazın ne olsa deniycez bakalım hangisi tutarsa,sadece su da yeterli olmuyomuş kızlar doktor söyledi oda aklınızda olsun öyle olsaydı benim sütlerin fışkırmak değil şarıl şarıl akması gerekirdi. kaydirigubbakcemile3
Herkese iyi haftasonları....
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: bizz geldikkk kızımm kucağımda emiyooo :sm_cool::sm_cool: sizden doğuran var mıı ?? kardeşş getirin bizeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
benim eşim hafta sonu da çalışıyor çok sıkılıyorum gezemiyorum da eşim arabasız gitme diyor buralarda sessiz
uyuyayım bariii
banucun nasılsın cnm?
1 haftan kaldı dimi cnm izne cıkmana..artık gecsinde dinlen sende..ya benim 3 4 gündür ayaklarım bileklerim ellerim sisti.
yuzumde lekeleniyor sanki..
Günaydın mı desem naber kızlar canı çeken bakmasın nasıl kahvaltım bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/272721-esinize-pazar-suprizi.html
siribron nasılsın canım valla pınar ayarttı kızları hepsi gezmeci oldu bunlarınkaydirigubbakcemile bizde burada çalışalım
ıyıyız bıtanem...sız nasılsınız canım...?falla dogru soyluon su pınar ayarttı herkesı bak kımsecıkler yok..havada gusel bacılar atıo kendını dısarıkaydirigubbakcemile3sık dişini canım az kaldı ızınıne hayırlısıyla...hihoyyythihoyyyt
BURCUCUM sen nasılsın tatlım?nasıl bakalım KAGAN?:CüvCüv:
burcu canım nasılsın:))) havalar çok güzel kızlar dışarda
Merhaba canım, burdada mükemmel, eşim balkona yatak odasının pufunu attı sedir gibi, ordaydım bende, ya banu sanki deniz havası var he girilirmi acaba
bacım ohh keyfin yerinde maşallah girilir koca göbüşlerlekaydirigubbakcemile3
Cnm 23 nisandan sonra giriyolar burda, geçen haftasonu eşim görmüş merkezdeki pllajda giren turistler varmış, bende o turistlerin arasına karışıveririm kız anlamaz kimsekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hele bi 36. haftayı dolduralımda..
:CüvCüv: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?