İyilik bacım , sen nasılsın, paşan nasıl:uhm:
burcu canım nasılsın:))) havalar çok güzel kızlar dışarda
Merhaba canım, burdada mükemmel, eşim balkona yatak odasının pufunu attı sedir gibi, ordaydım bende, ya banu sanki deniz havası var he girilirmi acaba
Saol cnm, kız nazar değdircenkaydirigubbakcemile3 şaka şakakaydirigubbakcemile3 O senin kendi güzelliğin hayatıma.s.suda doğum mu diyorsun yani kaydirigubbakcemile5 burcu resimlerine baktım şimdi maşallah çok güzelsin Allah nazarlardan saklasına.s.
Ne kordonu beeİİYİZ CANIM ŞUKUR YOK BI YARAMAZLIK...sadece yerı daraldıından pek bı hareketsız bu gunlerde..benımde aklım cıkıo kıslar ya su kordon dolanması falan tövbe tövvvbeeee....
sormayın kızlar ya bı bız kaldık kapalı mekanlaratıkılı herhalde bacımkaydirigubbakcemile3
oyoyoooyyyyy suda dogum super fıkır falla bende suracıktan bodruma uzanayım suda dogururuz belkı kız burcu:CüvCüv:-tatlicadiarzu-
kızlar ya bende daldım nette bebek şekerı arastırıom..burcu banu sız yaptımıydınız sekerlerı?kaca mal ettınız bacım?ben daha sparıs falan vermedım...nette bı sıte bulşdum tanesı 1.15 1.44 86 lıra bıle olna var...toplamda 50 tanesı en ucuzu 40 en pahalısı 70 e falan gelıo sızce nasıl?:uhm:
siribroncum ben kkdan siteden bir arkadaşa sipariş verdim üç günde tamamladı şekerleri bugün elime ulaştı akşama gidince resimlerini çekerim ayrıntılı ben tanesini 0,80 kuruşa yaptırdım sepetli badem şekerli hem uyguna denk geldi bana 20 tane yaptırrdım tatlım üzerine notunuda kız yazdı
ayaklarım davul gibi oldu kızlar yaa otur otur masada ne olmasını bekliyorsamdelikafadulden bu arada kendi hastane çantamı hazırladım bir kaç eksik kaldı kızlar siz biberon filan koydunuz mu çocuk bezini ne kadar aldınız yanınıza
ayaklarım davul gibi oldu kızlar yaa otur otur masada ne olmasını bekliyorsamdelikafadulden bu arada kendi hastane çantamı hazırladım bir kaç eksik kaldı kızlar siz biberon filan koydunuz mu çocuk bezini ne kadar aldınız yanınıza
siribron burcum ben her ihtimale karşı bir tane steril edip koyacağım çantama arkadaşımın sütü gelmemişti biberonla mama vermek zorunda kaldılar inşallah böyle birşey olmaz
bebek bezinide 10-15 tane alacağım kalanını arabanın bagajına koyacağım yedekde dursun diye
ayyy bunlarda cok sekermiş banucum...sepetler hasır galıba demi?tamam canım sen cek yakından bende bunlardan yaptırayım olmazsa..fıyatı uygunmus...içinde badem sekerı var demi?olmazsa bana ozele kızı nerden bulcamı falan yazarsan sewınırım canım ya cok ıı olur...demınden berı gozlerım dort dondu falla bebek sekerı bulcam netten dıekafamçokkarıştı
Cnm bebişin vücudunda 3 gün hiç süt içmese bile yetecek kadar depo varmış, aynen bizim vücudumuzdada 4 gün beslenemememiz durumunda yetecek kadar yağ deposu varmış, Allah ın hikmeti yani, o yüzden sütüm hemen gelmezse hemen mama vermeyi düşünmüyorum
Canım çok iyi yapıyosun, zaten bebek 6 haftalık olmadan önce biberon verilirse daha kolay içebiliyor biberonu diye memeyi reddediyormuş diye okudumcanım sepetler hasır ama bende akşam göreceğim annemlerin adresini vermiştim annem teslim almış aç bakalım nasıl olmuş dedim güzel dedi bakalım gidince göreceğim içinde badem şekeri var tatlım ben akşama sana resmini çekerim yakından:))
burcum bende mama vermeyi düşünmüyorum doğru diyorsun kaydirigubbakcemile5
kızlar son 40 dakikam mesaim bitsinde eve gideyim artık demikaydirigubbakcemileyerimseniben
kızlar biberon koyun her ihtimale karşı benden size uyarı
birde bebek bezi çok gidiyor bir paket bile olsa zararınız olmaz
ama sizlerde tek bebek yarı yeter gibi durumlar ne olur doğumda belli olmuyor yani
ben hikayemi yazıyorum sonrada resimleri ekleyecem kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?