2009 Mayıs Anneleri

İyilik bacım , sen nasılsın, paşan nasıl:uhm:

İİYİZ CANIM ŞUKUR YOK BI YARAMAZLIK...sadece yerı daraldıından pek bı hareketsız bu gunlerde..benımde aklım cıkıo kıslar ya su kordon dolanması falan tövbe tövvvbeeee....

burcu canım nasılsın:))) havalar çok güzel kızlar dışarda

sormayın kızlar ya bı bız kaldık kapalı mekanlaratıkılı herhalde bacımkaydirigubbakcemile3

Merhaba canım, burdada mükemmel, eşim balkona yatak odasının pufunu attı sedir gibi, ordaydım bende, ya banu sanki deniz havası var he girilirmi acaba

oyoyoooyyyyy suda dogum super fıkır falla bende suracıktan bodruma uzanayım suda dogururuz belkı kız burcu:CüvCüv:-tatlicadiarzu-

kızlar ya bende daldım nette bebek şekerı arastırıom..burcu banu sız yaptımıydınız sekerlerı?kaca mal ettınız bacım?ben daha sparıs falan vermedım...nette bı sıte bulşdum tanesı 1.15 1.44 86 lıra bıle olna var...toplamda 50 tanesı en ucuzu 40 en pahalısı 70 e falan gelıo sızce nasıl?:uhm:

suda doğum mu diyorsun yani kaydirigubbakcemile5 burcu resimlerine baktım şimdi maşallah çok güzelsin Allah nazarlardan saklasına.s.
Saol cnm, kız nazar değdircenkaydirigubbakcemile3 şaka şakakaydirigubbakcemile3 O senin kendi güzelliğin hayatıma.s.
Ne kordonu beeklava: korkutmasana biziiiklava:
Bacım ben izmire halamın kızına sipariş verdim malzemeleri, o alıp gönderdi, fiyatlar her yerde değişiyo

Ne kordonu beeklava: korkutmasana biziiiklava:
Bacım ben izmire halamın kızına sipariş verdim malzemeleri, o alıp gönderdi, fiyatlar her yerde değişiyo[/QUOTE]

tamam kız bişi demedım korkutmak için demedım yani sen dovcende beniiii cadı:jeyyar:

siribroncum ben kkdan siteden bir arkadaşa sipariş verdim üç günde tamamladı şekerleri bugün elime ulaştı akşama gidince resimlerini çekerim ayrıntılı ben tanesini 0,80 kuruşa yaptırdım sepetli badem şekerli hem uyguna denk geldi bana 20 tane yaptırrdım tatlım üzerine notunuda kız yazdı

ayaklarım davul gibi oldu kızlar yaa otur otur masada ne olmasını bekliyorsamdelikafadulden bu arada kendi hastane çantamı hazırladım bir kaç eksik kaldı kızlar siz biberon filan koydunuz mu çocuk bezini ne kadar aldınız yanınıza

cok ıyıymiş canım...resmını cekersen sewınırım..olmazsa bende ona spariş werırım...saol canım....:CüvCüv:

Cnm biberon koymadım ben, lazım ederse evden aldırırım, 10 tanede bez aldım yanıma, 2 günlük yeter, ztn daha fazla durmayız hastanede :CüvCüv:

canım ben bıberon almadım...emmezse ozaman alırım dıe dusundum..saten bıberon kullanmayın dıolar ama mecbur kalırsam kullancam tabi...zaten hastahanedeyken emmezse babamız gıder bi kpşu alır gelır dıe dusunuorum...ben hiç emmemişim o yuzden hep dua edıorum inşallah oglum bana cekmez emer dıye:Saruboceq:
bebek bezınıde 7,8 tane falan koymayı dusunuorum yeterlı olur heralde...zaten 1 2 gun falan kalınır hastahanede...stoklarıda arabanın bagajına atmakta fayda war tabii nolur nolmaz:smiley-cool:

siribron burcum ben her ihtimale karşı bir tane steril edip koyacağım çantama arkadaşımın sütü gelmemişti biberonla mama vermek zorunda kaldılar inşallah böyle birşey olmaz
bebek bezinide 10-15 tane alacağım kalanını arabanın bagajına koyacağım yedekde dursun diye

ayyy bunlarda cok sekermiş banucum...sepetler hasır galıba demi?tamam canım sen cek yakından bende bunlardan yaptırayım olmazsa..fıyatı uygunmus...içinde badem sekerı var demi?olmazsa bana ozele kızı nerden bulcamı falan yazarsan sewınırım canım ya cok ıı olur...demınden berı gozlerım dort dondu falla bebek sekerı bulcam netten dıekafamçokkarıştı

Cnm bebişin vücudunda 3 gün hiç süt içmese bile yetecek kadar depo varmış, aynen bizim vücudumuzdada 4 gün beslenemememiz durumunda yetecek kadar yağ deposu varmış, Allah ın hikmeti yani, o yüzden sütüm hemen gelmezse hemen mama vermeyi düşünmüyorum

canım sepetler hasır ama bende akşam göreceğim annemlerin adresini vermiştim annem teslim almış aç bakalım nasıl olmuş dedim güzel dedi bakalım gidince göreceğim içinde badem şekeri var tatlım ben akşama sana resmini çekerim yakından:))

burcum bende mama vermeyi düşünmüyorum doğru diyorsun kaydirigubbakcemile5

kızlar son 40 dakikam mesaim bitsinde eve gideyim artık demikaydirigubbakcemileyerimseniben

kızlar biberon koyun her ihtimale karşı benden size uyarı
birde bebek bezi çok gidiyor bir paket bile olsa zararınız olmaz
ama sizlerde tek bebek yarı yeter gibi durumlar ne olur doğumda belli olmuyor yani

ben hikayemi yazıyorum sonrada resimleri ekleyecem kızlar

burcucum bende biberon koyacağımm arkadaşın sütü gelmedi mama verdiler eğer verilmezse kan şekeri düşüyormuş ve sarılık olabiliyormuş hatta ben mama bile koydumm

Canım çok iyi yapıyosun, zaten bebek 6 haftalık olmadan önce biberon verilirse daha kolay içebiliyor biberonu diye memeyi reddediyormuş diye okudum

Kolay gelsin, bekliyoruz cnmhihoyyythihoyyyt

burcum bol bol emzirelim ilk zamanlar sarılık oluyor biberona alışınca memeyi almıyor bebekler kızım bir yaşına kadar emdi teyzesi maşallah çok zeki :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…