ayyy bunlarda cok sekermiş banucum...sepetler hasır galıba demi?tamam canım sen cek yakından bende bunlardan yaptırayım olmazsa..fıyatı uygunmus...içinde badem sekerı var demi?olmazsa bana ozele kızı nerden bulcamı falan yazarsan sewınırım canım ya cok ıı olur...demınden berı gozlerım dort dondu falla bebek sekerı bulcam netten dıekafamçokkarıştı
Birsencim,ImageShack® - Image Hosting, açılan sayfadan browse seçeneği çıkacak, ordan yüklemek istediğin resmi seç, sonra , start upload butonuna bas, açılacak olan sayfanın altındaki Hotlink for forums (1) u kopyalayıp cevap yazdığın sayfada bulunan işaretlerden dağa benzer olan şekile basınca çıkan kutucuğa yapıştır, tamama bas, böylece resimleri sırayla yükleyebilirsin,yüklediğin resimler direk açılan sayfada gözükecek:teselli:
burcum bol bol emzirelim ilk zamanlar sarılık oluyor biberona alışınca memeyi almıyor bebekler kızım bir yaşına kadar emdi teyzesi maşallah çok zeki :)))))))
Cnm inş. sütümüz bol bol olurda uzun zaman emzirebiliriz, hmm demek yağmur hanım ondan böyle akıllı desene a.s
hadı az daha sabret canım benım az kaldı 40 dk gecer gıder....
burcu çok sağol cnm yazıp koyacam şimdi az kaldı
[/URL][/IMG]
merhabalar kızlar. bizde sabah kalktık, doktora gittik. orda iki hamile arkadaşımla daha karşılaştıkkaydirigubbakcemile3 doktordan çıkıp balık yemeye gittik 3 anne adayı ve 3 baba adayı kaydirigubbakcemile2 ordan da arkadaşları alıp bize geldik. daha yeni gittiler,bende hemen size bakayım dedim. bu arada misafir gelince bizim boya işi yine kaldısenağlamasenağlama ben vazgeçtim zaten,kalsın:dilcikar: bu kadar aksilik olamaz ya!!
neyse doktor kontrolüne gelince, maraş'ta son kontrolümüzü olduk, doktorumuzla vedalaştık. yola çıkacaz diye renkli dopler ile varis var mı diye de baktırdı. çok şükür o da temiz çıktı.
bebişime gelince hala 2 hafta önde görünüyor gelişimi, 35+2'de kilosu 2905gr, boyu ise 50cm. olmuş babamız dalga geçiyor, biraz daha durursa bu bebiş senden uzun doğacak diyor.:mymeka:
taze annelerimiz de yazmış bugün. maşallah hepsine! birsencim resimleri de merakla bekliyoruz, tabi zorlu hikayeni de.
iyi akşamlar cnm, akıllı kızını öp benm için Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?