2009 Mayıs Anneleri

Bizde balıkları yapıştırdık wc için her kalkışta oğlanın odasına girip bakıyorum kaydirigubbakcemile3
ayy cnm az kaldı artık odaya değil bebişe bakarsın drek delikafaduldendelikafadulden

saol tatlımm gerçekten bende bu kadar güzel bi varlık tşıdığımı hiç tahmin etmiyodum Ama şükürler olsunki Rabbim herşeyiyle gönlüme göre verdi..

evet cnm uyanmasa uyandırıyorum ama emdirmek için ama benimki pek bi inat kendisi istemese hiççç keyfini bozmuyor delikafaduldendelikafadulden

İnş cnm ya, sizleri böyle gördükçe çok heyecanlanıyorum, heralde bebeğe bakmaktan uyuyamam ilk günler

mutluluğunuz daim olsun canım

uaynadırmak en iyisi snaıırm sarılık oluyorlarmış aç kalınca gerçi insna kıyamzda ya ona ben deartık doğrumak istiyorum yarın 38 olucaz biraz belim ağrıyor kızlar üşüttüm mü gene yoksa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vaal artık deli olcem heee

Cnm iyi hatırlattın valla, bende bugün çantanın bi kaç eksiğini daha ekleyeyim a.s.

koy bitanem ne olur ne olmaz bende dün yine bir temizlik yaptım kendime birşeyler ekledim doğum çantasına çıkışta giyeceklerimi ekledim bugünde biberon ve emziği steril edicem

ya nasıl yapıcakıtk kaynamış suda yarım saaat bekletiyoruz değilmi banu öle dmişti

kızlar tuğbadan başka haber yok sanırım çıkmış olma ihtimali yüksek acaba evindemi şimdi inş herşey yolundadır hülyacım sen haber alırsan yazıver canım

Sabahtan beri arkadaşlarım ve kayınvalidem boranın 23 nisanını kutluyor telefon açıp arkadaşlar cok duygulandım ya benim bir bebeğim mi olcak şimdi

ben gec kalktım kahvaltı ettim.dusa girim ..anca girebiliyorum..ee zaten gecmişi okumak 1 saatimi alıyor:)
akşam üzeri doktora gidicem cok merak ediyorum büyüdü mü kızım diye..yaa bana sanki büyümemiş gibi geliyor içimde..korku var.nedense..

kızlar bide 22 nisan itibari ile bebklerimiz boğa burcu tabi birsne hülya sibel seher ve akmanın bebekleri koç burcu oldu bizimkileirn en önemli özelliği ise inatçı olmalrı bide boğalr boğazına düşkün olurmuş inş şöle cokur cokur emerler

valla cnm ben 15 mayıs doğumluyum boğayım :) çok inatcıyım o kesinlikle doğru.ama yemek konusunda öyle değilim ne yazık ki...çok çektirmişim anneme:))

İnş cnm ya, sizleri böyle gördükçe çok heyecanlanıyorum, heralde bebeğe bakmaktan uyuyamam ilk günler

ewet cnm zaten ilk günler üstünde bi şaşkınlık olduğu için uyuyamıyorsun ve zaten hiç uykusuzlukta hissedilmiyor sırnaşık şeysırnaşık şey

ewet cnm eger anne sütünü yeterişnce almayınca sarılık ihtimali yüksek oluyor...hem uykusunda aç kalmasını istemediğin için o yüzden uyandırmaya rahat rahat kıyıyorsun cnm mrk etme çünkü ac olduğunu düşününce insan daha çok üzülüyor

bel ağrında fazlaysa dr u ara cnm ihmal etme yerimsenibenyerimseniben

Cnm sanırım onu banu demişti, ben sterilizatör aldım onla yapıcam
Cnm güzel haberlerini bekl,yoruz

merhaba kızlar bugün temizlik yaptım artık temizlik yapmaktan kafayı yedim heralde elimde toz bezi dolanıp duruyorum eşim görse çıldırır bir geçmişi okuyayım kızlar

marlıyn cnm ilk gün ben hiç kımıldayamam dedim ilk 1,5 gün yoğum bakımdaydım kımıldamadım zaten servise geçince hemen kaldırdılar işte ölüyorum dedim ........hehekaydirigubbakcemile3ama sonra kalktım yürüdüm bebeğimle ilk 3-4 gün çok ilgilenemedim eğilip doğrulamadım ama şimdi herşeyini yapıyorum cnm merak etme sezeryandan uyananlar hemen kaltığı için benden daha çabuk ayaktaydı

canım benimde halılar yıkandı geldi şimdi sermeye kıyamıyorum kaydirigubbakcemile3 doğuma kadar pislenirse diye ozaman temiz temiz sererim diyorum ama evde boş gibi geliyor

canım ağlaya ağlaya okudum senağlama dünyalar tatlısı kızın maşallah canım

:lepi::lepi: süpersin canım inşallah benim kızımda öyle yetişcek hihoyyytcanım senin bebişininde şimdiden kutlu olsun daha gün bitmedi canım bellimi olur:jeyyar:

off bugün başka doğum hikayesi okumak istemiyorum senağlama ağlamaktan mahvoldum ya öaşallah yağız paşaya canım çok tatlı

canım ya neyseki protein çıkamış ay az zamann kaldı hadi hayırlısı olsun canım

yeni doğan bebişlerimizin ilk bayramı kutlu olsun artık seneyede bizim bebişlerin kutlarız

canım senin bebişininde kutlu olsun ayy Allah nasip ederse bir kaç sene sonra elinden tutup bayramlara götüreceğiz hihoyyyt

Canım benim saolasın çok başka bi duygu bende severken kendimden geçiyorum inan...kaydirigubbakcemile3
Bu arada balıklarına bayılmıştım çok merak ediyorum odanızda nasıl duracak resimleri en kısa zamanda koyarsında bakarız artık becerikli arkadaşım.

Ay evet koç burcu bebekleriylede uğraşmak çok zordur yandık valla.kafamçokkarıştı

Fulyacım hiç kuruntu yapma büyüdüğünü senin anlaman mümkün deği.Annesi kocaman olmuştur prensesin gidincede göreceksin.Son zamanlar 1 haftada yarım kilo aldıkları bile oluyo :lepi:

of yaaaaaaaaaaa lavabonun altı su akıtmaya başladı bulaşık makinasının gideri de akıtıyor heryer berbat oldu
sinir oldum zaten sabahtan beri sıkılıyordum iyice sıkıldımmm pofffffffffff

doğru diyorsun aç olması uykusuz olmasından daha kötüdür ya bizimkilerde doğsa ilgilensek bizde ne güzel sizleri görünce hem mutlu oluyorum hemde bende doğurmak ishihoyyythihoyyyttiyommmmmmmhihoyyyt

Cnm sanırım onu banu demişti, ben sterilizatör aldım onla yapıcam

Cnm güzel haberlerini bekl,yoruz

bende almak istiyorum canım sanırım doğumdan sonra alıcam sen hangi marka aldın memnun kalırsan tavsiye et burcucum

anladım canım tabi geç uyanınca geç yürüdün kişiye görede değişiyormuş kk da okuyorum kimi ekren kalkıyro kimi geç iyileşiyor

am sizleri okuyunca birsencim nasıl bir enerji anlayabilyor insan

ah sibelcim koçlar da çok zor bacım ebnim erkek kardeşim koçrta onalrda inatçıı oluyor bide lider tabi

bakalım yağızımız nasıl olcak

of yaaaaaaaaaaa lavabonun altı su akıtmaya başladı bulaşık makinasının gideri de akıtıyor heryer berbat oldu
sinir oldum zaten sabahtan beri sıkılıyordum iyice sıkıldımmm pofffffffffff

tüh canım ya geçmiş oslun kociş gelmedimi sen fazla eğilip doğrulma temizliycem diye

kızlar ben de kocişin doğum günü sofrasını hazırladım tam bir saatir bekliyorum 23 nisand a çalışan tek memur benim kocamdır herhalde kendi isteği ile kötükedihüso:jeyyar:

neyse gideyim biraz dah sinir olayım ya:jeyyar:

yok eşimi aradım dedim su akıyor bi de benim mutfak parke oralı olmadı sinir
mecbur temizledim ama kasıklarım çok ağrıdı yafsss

eşine nice seneler canım bebişin sen ve eşin çok mutlu olursunuz inşallah

selam canlarım nasılsınız bu gün Mille Egemenlik bayramımız kutlu olsun kızlar cerencim onlinesin canım gittinmi memlekete bende sana gülü güle diyememiştim nasılsın?

merhaba kızlar. ben memleketime geldim sağsağlim. haber vermek istedim. yolculuk yorucu oldu saatte bir mola vermemize rağmen. geldim 2 saat uyumuşum.birazdan anneme geçecez. öpüyorum hepiniziŞeniz

ohh iyi canım sağsalim gideceğin yere ulaşmışsın bizi habersiz bırakma öpüyorum senide oğluşunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…