ayy cnm az kaldı artık odaya değil bebişe bakarsın drek delikafaduldendelikafaduldenBizde balıkları yapıştırdık wc için her kalkışta oğlanın odasına girip bakıyorum kaydirigubbakcemile3
inş canım oh ne güzel halılarda gelmiş bende yıkattım bide parfüm sıkmışlar amanın hala kokuyor ama tüm lekeleri .çıkarmışlar canım
benim doğum çantası için birtek steril olayım kaldı onuda üşenip üşenip duruyorum
inş iki haftaya düzelirim bende canım sezeryan falan olursam
oh prensesde uyudu çok tatlı kızın ya maşallah hülyacım insan içinde taşırken bu kadar tatlı bir melekten habersiz oluyor
ben de çok merak ediyorum defnemi m:1no2:
2 saatte bir uyanmasada uyandırıyormusun canım yoksa kendimi uaynıyor iki saatte bir
ayy cnm az kaldı artık odaya değil bebişe bakarsın drek delikafaduldendelikafadulden
saol tatlımm gerçekten bende bu kadar güzel bi varlık tşıdığımı hiç tahmin etmiyodum Ama şükürler olsunki Rabbim herşeyiyle gönlüme göre verdi..
evet cnm uyanmasa uyandırıyorum ama emdirmek için ama benimki pek bi inat kendisi istemese hiççç keyfini bozmuyor delikafaduldendelikafadulden
ayy cnm az kaldı artık odaya değil bebişe bakarsın drek delikafaduldendelikafadulden
saol tatlımm gerçekten bende bu kadar güzel bi varlık tşıdığımı hiç tahmin etmiyodum Ama şükürler olsunki Rabbim herşeyiyle gönlüme göre verdi..
evet cnm uyanmasa uyandırıyorum ama emdirmek için ama benimki pek bi inat kendisi istemese hiççç keyfini bozmuyor delikafaduldendelikafadulden
Cnm iyi hatırlattın valla, bende bugün çantanın bi kaç eksiğini daha ekleyeyim a.s.
kızlar bide 22 nisan itibari ile bebklerimiz boğa burcu tabi birsne hülya sibel seher ve akmanın bebekleri koç burcu oldu bizimkileirn en önemli özelliği ise inatçı olmalrı bide boğalr boğazına düşkün olurmuş inş şöle cokur cokur emerler
İnş cnm ya, sizleri böyle gördükçe çok heyecanlanıyorum, heralde bebeğe bakmaktan uyuyamam ilk günler
mutluluğunuz daim olsun canım
uaynadırmak en iyisi snaıırm sarılık oluyorlarmış aç kalınca gerçi insna kıyamzda ya ona ben deartık doğrumak istiyorum yarın 38 olucaz biraz belim ağrıyor kızlar üşüttüm mü gene yoksa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vaal artık deli olcem heee
koy bitanem ne olur ne olmaz bende dün yine bir temizlik yaptım kendime birşeyler ekledim doğum çantasına çıkışta giyeceklerimi ekledim bugünde biberon ve emziği steril edicem
ya nasıl yapıcakıtk kaynamış suda yarım saaat bekletiyoruz değilmi banu öle dmişti
kızlar tuğbadan başka haber yok sanırım çıkmış olma ihtimali yüksek acaba evindemi şimdi inş herşey yolundadır hülyacım sen haber alırsan yazıver canım
Cnm sanırım onu banu demişti, ben sterilizatör aldım onla yapıcammutluluğunuz daim olsun canım
uaynadırmak en iyisi snaıırm sarılık oluyorlarmış aç kalınca gerçi insna kıyamzda ya ona ben deartık doğrumak istiyorum yarın 38 olucaz biraz belim ağrıyor kızlar üşüttüm mü gene yoksa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vaal artık deli olcem heee
koy bitanem ne olur ne olmaz bende dün yine bir temizlik yaptım kendime birşeyler ekledim doğum çantasına çıkışta giyeceklerimi ekledim bugünde biberon ve emziği steril edicem
ya nasıl yapıcakıtk kaynamış suda yarım saaat bekletiyoruz değilmi banu öle dmişti
kızlar tuğbadan başka haber yok sanırım çıkmış olma ihtimali yüksek acaba evindemi şimdi inş herşey yolundadır hülyacım sen haber alırsan yazıver canım
Cnm güzel haberlerini bekl,yoruzben gec kalktım kahvaltı ettim.dusa girim ..anca girebiliyorum..ee zaten gecmişi okumak 1 saatimi alıyor:)
akşam üzeri doktora gidicem cok merak ediyorum büyüdü mü kızım diye..yaa bana sanki büyümemiş gibi geliyor içimde..korku var.nedense..
Merhaba bitanem,sen nasılsın a.s.a.s.
Gerçekten koymak için sabırsızlanıyorum aslında, inş. önümzdeki hafta ıvır zıvır için dolabımızda tamamlanırda bir an önce eklerim hihoyyythihoyyyt
Halıları yıkamaya vermiştik, kaç gündür ev çıplaktı resmen, bugün onlarda geldi,annemle eşim poşetlerini açınca bir koku ama miss, ohh herşey tamamlanıyor yavaş yavaş hihoyyythihoyyyt
herkeze selamlar kızlarr!!
cerencim güle güle git güle güle gel bitanem döndüğünde herşey çok güzel olacak göreceksinnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sibelcim canımm hiç korkma bak ben ilk günden beri bebeğimin herşeyiyle kendim ilgileniyorum sadece bi kaç defa ablam altını değiştirdi ve şu an Allaha şükür kimseye ihtiyacım kalmadı geceleri bile eşimi dahi uyandırmıyorum...aslında lousa psikolajisine girip girmemek kendi elimizde lütfen kendinize güvenin ve bebeklerinize herkezden daha güzel bakacağınıza inanın çünkü hiç bir ilgi alaka sevgi anneninkine benzemez ŞenizŞeniz
esen ve bocekcim doğum hikayemi sormuşsunuz burada kızlar ŞenizŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/273801-artik-aglamak-yok-bebegim-hosgeldin-gazelim.html
Tünaydin herkese...
Öncelikle Ulusal Egemenlik Bayramimiz kutlu olsun. Benim icin cok anlamli bir gün bugün, bebisimin bugün dogmasini cok istiyordum ama son dakika sürprizi yapmazsa, pek niyeti yok sanirim. Ama olsun, onu elimden geldigince bir vatansever, Atatürk ilke ve devrimlerine bagli, dünyada bir emsali daha olmayan Kurtulus Savasimizi iyice özümsemis bir evlat olarak yetistirmeye gayret edecegim...
Ve bugün ki doktor randevumuz...
Evet, bebisimden gelecegine dair pek bir sinyal yok kizlar. Sadece basi oldukca asagida ve rahim epeyce yumusakmis. Ama bu dogumun ne zaman baslayacagina dair kesin bir veri degil, sancilarim baslarsa hastaneye gidecegim. Ama sancilar kesik kesik, düzenli bir sekilde degil...Rutin muayenelerimde, nst'de dahil olmak üzere, farkli bir sonuca rastlanmadi. Hayirlisi diyelim ve beklemeye devam edelim bakalim.
Sizler nasilsiniz? Dogum yapan annelerden haberler var mi? Güzel ve günesli bir gün dilerim hepinize...
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/274189-yagizima-kavusmamin-hikayesi_uzun-metraj.html
Kızlar doğum hikayemi yazdım...
günaydın kızlar dün hiç giremedim, geçmişi de okuyamadım ama geçerli mazeretlerim var. biliyosunuz evelsi gün tansiyonum çok inip çıkmıştı ve baş dönmesi vardı. dün dr a gittim rutin kontrol için. çatı muayenesi yapıldı (korkmayın çok kısa sürüyor) çatım için çok dar ama istersen yine de normal doğumu deneriz dedi. neyse nst çekildi herşey süper sonra tansiyonum 16ya 10 çıktı. :uhm: birkaç defa ölçüldü yine aynı. dr hemen idrar tahlili istedi. idrarda protein çıkarsa bebeği hemen bugün sezaryenle alırım dedi. ben tabi bittim. elim ayağıma karıştı. daha bavulum bile hazır diil benim bu arada.pes doğrusu niye o kadar rahatsam... neyse Allahtan protein çıkmadı. beklicez dedi. hemen tansiyon ilacına başladık. şimdi takipteyim. bakalım nolcak. ha bu arada o bavul da hazırlandı tabiii anındaakaydirigubbakcemile3
Kızlaaaar,herkese merhabaaa,
Nasılsınız bakalım
Duvara balıkları yaıştırdık,nasıl yapışıcak derken patafix aklımıza geldi onunla çok kolay oldu, zaten park yatağımızda benetton renklerindeydi, rengarenk bir odası oldu oğluşumun, ama resmini en son eklicem, dolap ve halıda gelsin ondan sonra
Sibell bacım ben senin o oğluşunu yerim, maşallah çok güzel çıkmış yumuk yumuk
kızlar bide 22 nisan itibari ile bebklerimiz boğa burcu tabi birsne hülya sibel seher ve akmanın bebekleri koç burcu oldu bizimkileirn en önemli özelliği ise inatçı olmalrı bide boğalr boğazına düşkün olurmuş inş şöle cokur cokur emerler
ben gec kalktım kahvaltı ettim.dusa girim ..anca girebiliyorum..ee zaten gecmişi okumak 1 saatimi alıyor:)
akşam üzeri doktora gidicem cok merak ediyorum büyüdü mü kızım diye..yaa bana sanki büyümemiş gibi geliyor içimde..korku var.nedense..
ewet cnm zaten ilk günler üstünde bi şaşkınlık olduğu için uyuyamıyorsun ve zaten hiç uykusuzlukta hissedilmiyor sırnaşık şeysırnaşık şey
ewet cnm eger anne sütünü yeterişnce almayınca sarılık ihtimali yüksek oluyor...hem uykusunda aç kalmasını istemediğin için o yüzden uyandırmaya rahat rahat kıyıyorsun cnm mrk etme çünkü ac olduğunu düşününce insan daha çok üzülüyor
bel ağrında fazlaysa dr u ara cnm ihmal etme yerimsenibenyerimseniben
Cnm sanırım onu banu demişti, ben sterilizatör aldım onla yapıcam
Cnm güzel haberlerini bekl,yoruz
marlıyn cnm ilk gün ben hiç kımıldayamam dedim ilk 1,5 gün yoğum bakımdaydım kımıldamadım zaten servise geçince hemen kaldırdılar işte ölüyorum dedim ........hehekaydirigubbakcemile3ama sonra kalktım yürüdüm bebeğimle ilk 3-4 gün çok ilgilenemedim eğilip doğrulamadım ama şimdi herşeyini yapıyorum cnm merak etme sezeryandan uyananlar hemen kaltığı için benden daha çabuk ayaktaydı
Canım benim saolasın çok başka bi duygu bende severken kendimden geçiyorum inan...kaydirigubbakcemile3
Bu arada balıklarına bayılmıştım çok merak ediyorum odanızda nasıl duracak resimleri en kısa zamanda koyarsında bakarız artık becerikli arkadaşım.
Ay evet koç burcu bebekleriylede uğraşmak çok zordur yandık valla.kafamçokkarıştı
Fulyacım hiç kuruntu yapma büyüdüğünü senin anlaman mümkün deği.Annesi kocaman olmuştur prensesin gidincede göreceksin.Son zamanlar 1 haftada yarım kilo aldıkları bile oluyo :lepi:
of yaaaaaaaaaaa lavabonun altı su akıtmaya başladı bulaşık makinasının gideri de akıtıyor heryer berbat oldu
sinir oldum zaten sabahtan beri sıkılıyordum iyice sıkıldımmm pofffffffffff
doğru diyorsun aç olması uykusuz olmasından daha kötüdür ya bizimkilerde doğsa ilgilensek bizde ne güzel sizleri görünce hem mutlu oluyorum hemde bende doğurmak ishihoyyythihoyyyttiyommmmmmmhihoyyyt
bende almak istiyorum canım sanırım doğumdan sonra alıcam sen hangi marka aldın memnun kalırsan tavsiye et burcucum
anladım canım tabi geç uyanınca geç yürüdün kişiye görede değişiyormuş kk da okuyorum kimi ekren kalkıyro kimi geç iyileşiyor
am sizleri okuyunca birsencim nasıl bir enerji anlayabilyor insan
ah sibelcim koçlar da çok zor bacım ebnim erkek kardeşim koçrta onalrda inatçıı oluyor bide lider tabi
bakalım yağızımız nasıl olcak
tüh canım ya geçmiş oslun kociş gelmedimi sen fazla eğilip doğrulma temizliycem diye
kızlar ben de kocişin doğum günü sofrasını hazırladım tam bir saatir bekliyorum 23 nisand a çalışan tek memur benim kocamdır herhalde kendi isteği ile kötükedihüso:jeyyar:
neyse gideyim biraz dah sinir olayım ya:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?