günaydın kızlar dün hiç giremedim, geçmişi de okuyamadım ama geçerli mazeretlerim var. biliyosunuz evelsi gün tansiyonum çok inip çıkmıştı ve baş dönmesi vardı. dün dr a gittim rutin kontrol için. çatı muayenesi yapıldı (korkmayın çok kısa sürüyor) çatım için çok dar ama istersen yine de normal doğumu deneriz dedi. neyse nst çekildi herşey süper sonra tansiyonum 16ya 10 çıktı. :uhm: birkaç defa ölçüldü yine aynı. dr hemen idrar tahlili istedi. idrarda protein çıkarsa bebeği hemen bugün sezaryenle alırım dedi. ben tabi bittim. elim ayağıma karıştı. daha bavulum bile hazır diil benim bu arada.pes doğrusu niye o kadar rahatsam... neyse Allahtan protein çıkmadı. beklicez dedi. hemen tansiyon ilacına başladık. şimdi takipteyim. bakalım nolcak. ha bu arada o bavul da hazırlandı tabiii anındaakaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar dün hiç giremedim, geçmişi de okuyamadım ama geçerli mazeretlerim var. biliyosunuz evelsi gün tansiyonum çok inip çıkmıştı ve baş dönmesi vardı. dün dr a gittim rutin kontrol için. çatı muayenesi yapıldı (korkmayın çok kısa sürüyor) çatım için çok dar ama istersen yine de normal doğumu deneriz dedi. neyse nst çekildi herşey süper sonra tansiyonum 16ya 10 çıktı. :uhm: birkaç defa ölçüldü yine aynı. dr hemen idrar tahlili istedi. idrarda protein çıkarsa bebeği hemen bugün sezaryenle alırım dedi. ben tabi bittim. elim ayağıma karıştı. daha bavulum bile hazır diil benim bu arada.pes doğrusu niye o kadar rahatsam... neyse Allahtan protein çıkmadı. beklicez dedi. hemen tansiyon ilacına başladık. şimdi takipteyim. bakalım nolcak. ha bu arada o bavul da hazırlandı tabiii anındaakaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyamadım şimdi biraz bakıcam ama çok acil bi durum varsa söyleyin lütfen. tubadan haber falan var mı??
sağol burcum, tansiyon sorunum yoktu ya bir anda çıktı ben de ona bozuldum zaten. şimdi takipteyim ama dün gece ilaç aldığım halde bu sabah 14-9 çıktı. bakalım nolcak. aslında haklısın bebekler büyüdü bi şekilde gelecekler işte. belki benimkinin bahanesi de bu olacak di mi.
tubaya çok sevindim ama normal doğuramamış ya. halbuki normal istiyodu. neyyse hayırlısı olsun da önemli değil işte napalım. ay canım benim ya... bir taze annecik daha.. ne güzel...
kızlar ben bi kahvaltı edip geliyorum hemen
Günaydınlar canlarım;
Oğluş uyurken fırsattan istifade bakayım size dedim ama kimsecikler yok.
Dün akşam annem gitti kızlar o kadar kötü oldumki anlatamam ağladım giderken onunda gözleri doldu neden ağlıyosun kızım ağlama sen artık bebeğine çok iyi bakabiliyosun ben gene gelirim merak etme sütün kesilecek ayrıca sil bakayım göz yaşlarını dedi öptü ama oda ağlamaya başladı bri görseniz.Bu lohusalık acayip bi durum çok aşırı hassas oluyosun.Şimdi bile yazarken gözlerimden yaş süzülüyor.Bebeğimin sorumluluğunu kaldırabilecekmiyim ona layıkıyla bakabilecekmiyim hep düşünüyorum.Annelerimizin değeri paha biçilemez bunu bir kez daha çokkkkkkkkkkk çok iyi anladım.Bebekleriniz doğduğunda hemen ilgilenmeye başlayın kızlar yardımcı olmak isteyen çok olacaktır lohusayım aman yapsınlar diye düşünmeyin annem bana hep birlikte yaparak herşeyi gösterdi öyle olmasaydı ben bugün bebeğim ağladığında oturur onla ağlar hiçbişey yapamazdım.
Ay çok can sıkıcı şeyler yazdım gözünüz korkmasın.Ama anlatmak sizle paylaşmak istedim yoksa sıkıntıdan patlıycaktım.
ddogursan bı dert beklesen bı dert allah yardımcınız olsun sıbıko dırım kızı bu logusalık depresyonu fena bıseye benzıyo bende cok korkuyorum sımdıden cok asabıyım dogurduktaan sonra vayy halıme
bugun annem gelıyo keyfım yerınde ama daha cok tırsmaya baslıyorum bu seferde dogum yaklastı dıye ya ben cok alıstım bebegımı karnımda tasımaya böle cok mutluyum öf ya ınsan duygu karmaşası yaşıyo
artık kasığıklarımda ara ara agrılar olmaya basladı gögüslerım hiç büyümedi ama varolan uçlarıda yumusamaya basladı bı garıp oldu
okadar ıstıyorumkı gecenın bı yarısı sancılanıp normal yolla bebegımı dogurmak o duyguyu yaşamak ıstıyorum bakalım ne yazılıysa onu yaşıcaz allah herkezın gonlune gore verır ınsallah hadı ben kahvaltı hazırlıyayım bebiş vurmaya basladı aclıktan
sağol burcum, tansiyon sorunum yoktu ya bir anda çıktı ben de ona bozuldum zaten. şimdi takipteyim ama dün gece ilaç aldığım halde bu sabah 14-9 çıktı. bakalım nolcak. aslında haklısın bebekler büyüdü bi şekilde gelecekler işte. belki benimkinin bahanesi de bu olacak di mi.
tubaya çok sevindim ama normal doğuramamış ya. halbuki normal istiyodu. neyyse hayırlısı olsun da önemli değil işte napalım. ay canım benim ya... bir taze annecik daha.. ne güzel...
sibelciğim hiç üzülme cnm sen çok güsel anne olacaksın cnm
bak benim annem yanımda ama kendisi geceleri uyuyor bu gece uyuya kalmışım ömerim 4 saat aç kaldı ali gece çok mızmızlandı uyuyamadım onu uyuttum kendim uyuyayım derken ömer aç kaldı sinirden ağlayacaktım .....
sabah 5.30 dan beri ayaktayım 3 kez besledim temizledim
allahtan hastanede özel bakımda bebeğin bakımını öğrettiler göbek bakımını gaz çıkarma olayını alt temizleme işini ağız göz temizliğini ben yağıyorum annem sadece mama haızrlıyor ...........geceleri onuda yapmıyor artık.....
bende diyorum bazen tek bebeğim olsa havada bakarmısım ama ikisi olunca yırgun düşüyorum.....
allah büyük bugünlerde gecer ......gülerek anımsayacaz şimdi yemek yiyecem gelecem ağlama sakın ....benim stresten sütüm çok az sende öle olma
merhaba kızlar bende evdeyim bugün ohhh güzelmiş evim yaa dinleneyim biraz :)) siz nasılsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/274189-yagizima-kavusmamin-hikayesi_uzun-metraj.html
Kızlar doğum hikayemi yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?