2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar dün hiç giremedim, geçmişi de okuyamadım ama geçerli mazeretlerim var. biliyosunuz evelsi gün tansiyonum çok inip çıkmıştı ve baş dönmesi vardı. dün dr a gittim rutin kontrol için. çatı muayenesi yapıldı (korkmayın çok kısa sürüyor) çatım için çok dar ama istersen yine de normal doğumu deneriz dedi. neyse nst çekildi herşey süper sonra tansiyonum 16ya 10 çıktı. :uhm: birkaç defa ölçüldü yine aynı. dr hemen idrar tahlili istedi. idrarda protein çıkarsa bebeği hemen bugün sezaryenle alırım dedi. ben tabi bittim. elim ayağıma karıştı. daha bavulum bile hazır diil benim bu arada. pes doğrusu niye o kadar rahatsam... neyse Allahtan protein çıkmadı. beklicez dedi. hemen tansiyon ilacına başladık. şimdi takipteyim. bakalım nolcak. ha bu arada o bavul da hazırlandı tabiii anındaakaydirigubbakcemile3

geçmişi okuyamadım şimdi biraz bakıcam ama çok acil bi durum varsa söyleyin lütfen. tubadan haber falan var mı??

geçmiş olsun cnm kendine dikkat et,iyi bari bahaneyle çantayıda hazırlamışsın :CüvCüv:

Kızlaaaaar günaydın, 23 nisan kutluuuuu olsuuuuun

geçmişi okuyamadım şimdi biraz bakıcam ama çok acil bi durum varsa söyleyin lütfen. tubadan haber falan var mı??

Cnm geçmiş olsun, tansiyonun niye bu kadar yükseldi acaba yavs, normalde varmıydı yüksek tansiyon, ama çok şükür protein atımı yokmuş, bahaneyle çantada hazırlanmış valla, hazırlıklı ol tatlım bebişin büyüdü artık, tubişin bebişi gelmiiiiiiiiş, sezaryen olmuş hihoyyythihoyyyt

sağol burcum, tansiyon sorunum yoktu ya bir anda çıktı ben de ona bozuldum zaten. şimdi takipteyim ama dün gece ilaç aldığım halde bu sabah 14-9 çıktı. bakalım nolcak. aslında haklısın bebekler büyüdü bi şekilde gelecekler işte. belki benimkinin bahanesi de bu olacak di mi.

tubaya çok sevindim ama normal doğuramamış ya. halbuki normal istiyodu. neyyse hayırlısı olsun da önemli değil işte napalım. ay canım benim ya... bir taze annecik daha.. ne güzel...

kızlar ben bi kahvaltı edip geliyorum hemen

Cnm afiyet olsun sana, şimdi bende kahvaltı yapıcam, hayırlısı olsun cnm artık tehlikeli dönemin geride kaldı çok şükür, istediği zaman gelsin kuzucuk sende öpüp koklarsın ne güzell,cnm tubiş sezaryen olmuş ama böylesi daha hayırlıymış demekki sonuçta annede bebekte kurtulsun da bi çesit kazasız belasız, sonra gerisi hikaye oluyo

sibelciğim hiç üzülme cnm sen çok güsel anne olacaksın cnm
bak benim annem yanımda ama kendisi geceleri uyuyor bu gece uyuya kalmışım ömerim 4 saat aç kaldı ali gece çok mızmızlandı uyuyamadım onu uyuttum kendim uyuyayım derken ömer aç kaldı sinirden ağlayacaktım .....
sabah 5.30 dan beri ayaktayım 3 kez besledim temizledim
allahtan hastanede özel bakımda bebeğin bakımını öğrettiler göbek bakımını gaz çıkarma olayını alt temizleme işini ağız göz temizliğini ben yağıyorum annem sadece mama haızrlıyor ...........geceleri onuda yapmıyor artık.....
bende diyorum bazen tek bebeğim olsa havada bakarmısım ama ikisi olunca yırgun düşüyorum.....
allah büyük bugünlerde gecer ......gülerek anımsayacaz şimdi yemek yiyecem gelecem ağlama sakın ....benim stresten sütüm çok az sende öle olma

ddogursan bı dert beklesen bı dert allah yardımcınız olsun sıbıko dırım kızı bu logusalık depresyonu fena bıseye benzıyo bende cok korkuyorum sımdıden cok asabıyım dogurduktaan sonra vayy halıme

bugun annem gelıyo keyfım yerınde ama daha cok tırsmaya baslıyorum bu seferde dogum yaklastı dıye ya ben cok alıstım bebegımı karnımda tasımaya böle cok mutluyum öf ya ınsan duygu karmaşası yaşıyo

artık kasığıklarımda ara ara agrılar olmaya basladı gögüslerım hiç büyümedi ama varolan uçlarıda yumusamaya basladı bı garıp oldu

okadar ıstıyorumkı gecenın bı yarısı sancılanıp normal yolla bebegımı dogurmak o duyguyu yaşamak ıstıyorum bakalım ne yazılıysa onu yaşıcaz allah herkezın gonlune gore verır ınsallah hadı ben kahvaltı hazırlıyayım bebiş vurmaya basladı aclıktan

cnm benim lohusalık evet çok başka bişey kimi böyle olmuyor
bende doğumdan sonra çok duygusal agresif oldum tek tahammülüm bebeklerim
ama ben şuna bağladım cnm çok sıkıntılı bir bekleyiş yaşadım çok ilaç kullandım
zorlu geçen bir doğum vücut dinlenmeden bebeklerin bakımı ....üstelik geç uyandığım için zor hareket ettim bebeğimi eğilip alamıyordum bile ....bunlar beni çok üzdü tabi eşimin yakınları annesi özellikle öle şeyler olduki kendimi çok değersiz hissettim şimdi resti çektim ne annesini arıyorum ne canımı sıkan yakınının tlf açıyorum bahnem hazır bebeklere bakıyordum...ev tlf zaten kablosunu vs.sökmüşler bebek odasında olacaktı yoksa şimdi oda yok kimse bana diyemez neden açmadın neden aramadın .......

sen şimdiden bunları düşünme cnmm hamişliğin keyifli geçiyorki taşıyayım diyorsun şanslısın valla ben artık doğurmak istiyorum diyordummm

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine gebelikte böyle olmadık şeyler çıkıyo canını sıkma artık vakitleride geldi sayılır sende alırsın bizim gibi bebeğini kucağına

Saol canım inşallah şöyle serpildiklerinide görücez evlatlarımızın.Elde değil canım nedense annem giitğinden beri sulu gözlüyüm.Sütüm kesilir diye kendimi tutuyorum.

merhaba kızlar bende evdeyim bugün ohhh güzelmiş evim yaa dinleneyim biraz :)) siz nasılsınız

Günaydın canım dinlen bol bol bende oğluşla uğraşıyorum şımarık şey hiç durmuyo ilgi istiyo konuşayım istiyo bir görceksin laf dinliyo daha şimdiden kaydirigubbakcemile3

herkeze selamlar kızlarr!!

cerencim güle güle git güle güle gel bitanem döndüğünde herşey çok güzel olacak göreceksinnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sibelcim canımm hiç korkma bak ben ilk günden beri bebeğimin herşeyiyle kendim ilgileniyorum sadece bi kaç defa ablam altını değiştirdi ve şu an Allaha şükür kimseye ihtiyacım kalmadı geceleri bile eşimi dahi uyandırmıyorum...aslında lousa psikolajisine girip girmemek kendi elimizde lütfen kendinize güvenin ve bebeklerinize herkezden daha güzel bakacağınıza inanın çünkü hiç bir ilgi alaka sevgi anneninkine benzemez ŞenizŞeniz

esen ve bocekcim doğum hikayemi sormuşsunuz burada kızlar ŞenizŞeniz

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/273801-artik-aglamak-yok-bebegim-hosgeldin-gazelim.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…