benim kuzular doydu ben yorgun savaşcı yatıyorum isterse evi mok götürsün
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/274189-yagizima-kavusmamin-hikayesi_uzun-metraj.html
Kızlar doğum hikayemi yazdım...
herkeze selamlar kızlarr!!
cerencim güle güle git güle güle gel bitanem döndüğünde herşey çok güzel olacak göreceksinnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sibelcim canımm hiç korkma bak ben ilk günden beri bebeğimin herşeyiyle kendim ilgileniyorum sadece bi kaç defa ablam altını değiştirdi ve şu an Allaha şükür kimseye ihtiyacım kalmadı geceleri bile eşimi dahi uyandırmıyorum...aslında lousa psikolajisine girip girmemek kendi elimizde lütfen kendinize güvenin ve bebeklerinize herkezden daha güzel bakacağınıza inanın çünkü hiç bir ilgi alaka sevgi anneninkine benzemez ŞenizŞeniz
esen ve bocekcim doğum hikayemi sormuşsunuz burada kızlar ŞenizŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/273801-artik-aglamak-yok-bebegim-hosgeldin-gazelim.html
cnm ya bnm bile gözlerim doldu anaların hakkını nasıl ödeyecez bilemiorum..Günaydınlar canlarım;
Oğluş uyurken fırsattan istifade bakayım size dedim ama kimsecikler yok.
Dün akşam annem gitti kızlar o kadar kötü oldumki anlatamam ağladım giderken onunda gözleri doldu neden ağlıyosun kızım ağlama sen artık bebeğine çok iyi bakabiliyosun ben gene gelirim merak etme sütün kesilecek ayrıca sil bakayım göz yaşlarını dedi öptü ama oda ağlamaya başladı bri görseniz.Bu lohusalık acayip bi durum çok aşırı hassas oluyosun.Şimdi bile yazarken gözlerimden yaş süzülüyor.Bebeğimin sorumluluğunu kaldırabilecekmiyim ona layıkıyla bakabilecekmiyim hep düşünüyorum.Annelerimizin değeri paha biçilemez bunu bir kez daha çokkkkkkkkkkk çok iyi anladım.Bebekleriniz doğduğunda hemen ilgilenmeye başlayın kızlar yardımcı olmak isteyen çok olacaktır lohusayım aman yapsınlar diye düşünmeyin annem bana hep birlikte yaparak herşeyi gösterdi öyle olmasaydı ben bugün bebeğim ağladığında oturur onla ağlar hiçbişey yapamazdım.
Ay çok can sıkıcı şeyler yazdım gözünüz korkmasın.Ama anlatmak sizle paylaşmak istedim yoksa sıkıntıdan patlıycaktım.
cnm çok geçmiş olsun inş. hayırlısı olsun ama tansiyona cok dikkat et.. buarada hazırlıklarda bitsin artık kafan arahatlar cnm..a.sgünaydın kızlar dün hiç giremedim, geçmişi de okuyamadım ama geçerli mazeretlerim var. biliyosunuz evelsi gün tansiyonum çok inip çıkmıştı ve baş dönmesi vardı. dün dr a gittim rutin kontrol için. çatı muayenesi yapıldı (korkmayın çok kısa sürüyor) çatım için çok dar ama istersen yine de normal doğumu deneriz dedi. neyse nst çekildi herşey süper sonra tansiyonum 16ya 10 çıktı. :uhm: birkaç defa ölçüldü yine aynı. dr hemen idrar tahlili istedi. idrarda protein çıkarsa bebeği hemen bugün sezaryenle alırım dedi. ben tabi bittim. elim ayağıma karıştı. daha bavulum bile hazır diil benim bu arada.pes doğrusu niye o kadar rahatsam... neyse Allahtan protein çıkmadı. beklicez dedi. hemen tansiyon ilacına başladık. şimdi takipteyim. bakalım nolcak. ha bu arada o bavul da hazırlandı tabiii anındaakaydirigubbakcemile3
canım ya senn yaşadıkların normal şeyler degildi cnm sen tam bi sabır örnegi gösterdin ve hala gösteriosun ve göstereceksinde..cnm benim lohusalık evet çok başka bişey kimi böyle olmuyor
bende doğumdan sonra çok duygusal agresif oldum tek tahammülüm bebeklerim
ama ben şuna bağladım cnm çok sıkıntılı bir bekleyiş yaşadım çok ilaç kullandım
zorlu geçen bir doğum vücut dinlenmeden bebeklerin bakımı ....üstelik geç uyandığım için zor hareket ettim bebeğimi eğilip alamıyordum bile ....bunlar beni çok üzdü tabi eşimin yakınları annesi özellikle öle şeyler olduki kendimi çok değersiz hissettim şimdi resti çektim ne annesini arıyorum ne canımı sıkan yakınının tlf açıyorum bahnem hazır bebeklere bakıyordum...ev tlf zaten kablosunu vs.sökmüşler bebek odasında olacaktı yoksa şimdi oda yok kimse bana diyemez neden açmadın neden aramadın .......
sen şimdiden bunları düşünme cnmm hamişliğin keyifli geçiyorki taşıyayım diyorsun şanslısın valla ben artık doğurmak istiyorum diyordummm
ohhh dinlen banucum ben rahat ettm yahuuu..a.s.merhaba kızlar bende evdeyim bugün ohhh güzelmiş evim yaa dinleneyim biraz :)) siz nasılsınız
Günaydın Kızlar
Eşim gittikten sonra bi uyumusum yeni kalktım havada kapalı cok güzel geldi.Kahvaltımızıda yaptık şimdi annemi bekliyorum.Canım sıkkın biraz kızlar yatak odasının tavanı kararmıştı biraz badanacıyı arıyoruz bi gelemedi akşam 6 da gelicekmiş onunla uğraşıcaz gece gece ya neyse bitsinde üstümde yük zaten sonrada derinbi temizlik inşallah
[k] {n} [k];6475935 .!.:kız hastayım sana valahiç aklıma gelmedi valla bayrama gidicek bırak bayrama gidicek okula idecek falan die bile derinlere dalmak aklıma gelmedii:roflol::roflol:
olur tabi annesi ama 2 yaşında daha güzel olur pati pati yürür kıfetle faln ayyyyy yesin onu teyzeeeeeekaydirigubbakcemile3
ay bian gözlerim doldu vedaları sevmem
allah emanet ol cnm aklın kalmasın inş. dönüşün muhteşem olacaaaaakkaydirigubbakcemile5
hadi iyi geceler bendede dogum havası yok ama öyle tekem ve bazen öle bi sancı gelioki
aklımı başıma getirio ve dogsun istiom artık yaaa
hadi bakalım ama daha var canım babası çok heveslenmiş ama en az 1 haftan daha var bence.
ah ah ben ne hayaller kuruyorum bi bilseniz göndermediğim kurs kalmadı çocuğu bilmiyorki geldiğinde kendini büyük bir temponun içinde bulcak.
Ne güzel bende dra 10 mayıs olsun dedim pazar gelmiyormuş yinede o haftanın çocuğu olacaklar
günaydın kızlar gerçi bana gün pek aymıyor hiç uyuyamıyorum 2 saatte bir besleniyoruz birde gece mız mızlanınca bana kalan 40 dk.uyku dilimi hiç kalıyor hala ali paşa ile uğraşıyorum altını temizledim batmış tam yeni bez koydun yine mıçtı işedii şimdi bekliyorum iyice yapsın temizliyem yatacam diyecem ama 45 dk. sonra ömerin mama saati bu arada kalkıp kendimi sağmam lazım biberonları temizlemem lazım .........çok çalışmam lazım çokkkkk kahve ve çay sütü kesiyormuş içemiyorumda
Günaydınlar canlarım;
Oğluş uyurken fırsattan istifade bakayım size dedim ama kimsecikler yok.
Dün akşam annem gitti kızlar o kadar kötü oldumki anlatamam ağladım giderken onunda gözleri doldu neden ağlıyosun kızım ağlama sen artık bebeğine çok iyi bakabiliyosun ben gene gelirim merak etme sütün kesilecek ayrıca sil bakayım göz yaşlarını dedi öptü ama oda ağlamaya başladı bri görseniz.Bu lohusalık acayip bi durum çok aşırı hassas oluyosun.Şimdi bile yazarken gözlerimden yaş süzülüyor.Bebeğimin sorumluluğunu kaldırabilecekmiyim ona layıkıyla bakabilecekmiyim hep düşünüyorum.Annelerimizin değeri paha biçilemez bunu bir kez daha çokkkkkkkkkkk çok iyi anladım.Bebekleriniz doğduğunda hemen ilgilenmeye başlayın kızlar yardımcı olmak isteyen çok olacaktır lohusayım aman yapsınlar diye düşünmeyin annem bana hep birlikte yaparak herşeyi gösterdi öyle olmasaydı ben bugün bebeğim ağladığında oturur onla ağlar hiçbişey yapamazdım.
Ay çok can sıkıcı şeyler yazdım gözünüz korkmasın.Ama anlatmak sizle paylaşmak istedim yoksa sıkıntıdan patlıycaktım.
ddogursan bı dert beklesen bı dert allah yardımcınız olsun sıbıko dırım kızı bu logusalık depresyonu fena bıseye benzıyo bende cok korkuyorum sımdıden cok asabıyım dogurduktaan sonra vayy halıme
bugun annem gelıyo keyfım yerınde ama daha cok tırsmaya baslıyorum bu seferde dogum yaklastı dıye ya ben cok alıstım bebegımı karnımda tasımaya böle cok mutluyum öf ya ınsan duygu karmaşası yaşıyo
artık kasığıklarımda ara ara agrılar olmaya basladı gögüslerım hiç büyümedi ama varolan uçlarıda yumusamaya basladı bı garıp oldu
okadar ıstıyorumkı gecenın bı yarısı sancılanıp normal yolla bebegımı dogurmak o duyguyu yaşamak ıstıyorum bakalım ne yazılıysa onu yaşıcaz allah herkezın gonlune gore verır ınsallah hadı ben kahvaltı hazırlıyayım bebiş vurmaya basladı aclıktan
cnm benim lohusalık evet çok başka bişey kimi böyle olmuyor
bende doğumdan sonra çok duygusal agresif oldum tek tahammülüm bebeklerim
ama ben şuna bağladım cnm çok sıkıntılı bir bekleyiş yaşadım çok ilaç kullandım
zorlu geçen bir doğum vücut dinlenmeden bebeklerin bakımı ....üstelik geç uyandığım için zor hareket ettim bebeğimi eğilip alamıyordum bile ....bunlar beni çok üzdü tabi eşimin yakınları annesi özellikle öle şeyler olduki kendimi çok değersiz hissettim şimdi resti çektim ne annesini arıyorum ne canımı sıkan yakınının tlf açıyorum bahnem hazır bebeklere bakıyordum...ev tlf zaten kablosunu vs.sökmüşler bebek odasında olacaktı yoksa şimdi oda yok kimse bana diyemez neden açmadın neden aramadın .......
sen şimdiden bunları düşünme cnmm hamişliğin keyifli geçiyorki taşıyayım diyorsun şanslısın valla ben artık doğurmak istiyorum diyordummm
merhaba kızlar bende evdeyim bugün ohhh güzelmiş evim yaa dinleneyim biraz :)) siz nasılsınız
birsencimm bende kızım uyur uyumazz hemen kendimi pc başına atıyorumm :)) evi zaten akşamladan kociş gelince hallediyorumm :))
herkeze selamlar kızlarr!!
cerencim güle güle git güle güle gel bitanem döndüğünde herşey çok güzel olacak göreceksinnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sibelcim canımm hiç korkma bak ben ilk günden beri bebeğimin herşeyiyle kendim ilgileniyorum sadece bi kaç defa ablam altını değiştirdi ve şu an Allaha şükür kimseye ihtiyacım kalmadı geceleri bile eşimi dahi uyandırmıyorum...aslında lousa psikolajisine girip girmemek kendi elimizde lütfen kendinize güvenin ve bebeklerinize herkezden daha güzel bakacağınıza inanın çünkü hiç bir ilgi alaka sevgi anneninkine benzemez ŞenizŞeniz
esen ve bocekcim doğum hikayemi sormuşsunuz burada kızlar ŞenizŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/273801-artik-aglamak-yok-bebegim-hosgezelim.html
Günaydın Kızlar
Eşim gittikten sonra bi uyumusum yeni kalktım havada kapalı cok güzel geldi.Kahvaltımızıda yaptık şimdi annemi bekliyorum.Canım sıkkın biraz kızlar yatak odasının tavanı kararmıştı biraz badanacıyı arıyoruz bi gelemedi akşam 6 da gelicekmiş onunla uğraşıcaz gece gece ya neyse bitsinde üstümde yük zaten sonrada derinbi temizlik inşallah
Tünaydin herkese...
Öncelikle Ulusal Egemenlik Bayramimiz kutlu olsun. Benim icin cok anlamli bir gün bugün, bebisimin bugün dogmasini cok istiyordum ama son dakika sürprizi yapmazsa, pek niyeti yok sanirim. Ama olsun, onu elimden geldigince bir vatansever, Atatürk ilke ve devrimlerine bagli, dünyada bir emsali daha olmayan Kurtulus Savasimizi iyice özümsemis bir evlat olarak yetistirmeye gayret edecegim...
Ve bugün ki doktor randevumuz...
Evet, bebisimden gelecegine dair pek bir sinyal yok kizlar. Sadece basi oldukca asagida ve rahim epeyce yumusakmis. Ama bu dogumun ne zaman baslayacagina dair kesin bir veri degil, sancilarim baslarsa hastaneye gidecegim. Ama sancilar kesik kesik, düzenli bir sekilde degil...Rutin muayenelerimde, nst'de dahil olmak üzere, farkli bir sonuca rastlanmadi. Hayirlisi diyelim ve beklemeye devam edelim bakalim.
Sizler nasilsiniz? Dogum yapan annelerden haberler var mi? Güzel ve günesli bir gün dilerim hepinize...
[k] {n} [k];6482343 .!.:cnm ya bnm bile gözlerim doldu anaların hakkını nasıl ödeyecez bilemiorum..
sen cok iyi bi annesin zaten öle olmasan cocuguma iyi bakabilecekmiyim die endişe etmezdin inan..
bende dün yaşadıklrım yüzünden cok sinirliydim ve hep anneme patladım
kadın nedese kızdım hayır dedim ama oanda anlamıosun onu oda hep altan alıo..
o gidince anlıyorum hatamı neyse bugün ben ona gidip gönlünü güzelce alacagım..
tavsiyelerin için teşekkür ederim ama normal doguma hazır degilm galiba..
cnm çok geçmiş olsun inş. hayırlısı olsun ama tansiyona cok dikkat et.. buarada hazırlıklarda bitsin artık kafan arahatlar cnm..a.s
canım ya senn yaşadıkların normal şeyler degildi cnm sen tam bi sabır örnegi gösterdin ve hala gösteriosun ve göstereceksinde..
sana kimseler kızamaz darılamaz küsemez kapris yapamaz hiç bişeyi takma kafana..
SENİN ÇOCUKLARIN SENN GİBİ Bİ ANNEYE SAHİP OLDUKLARI İÇİN ÇOOOOKK ŞANSLILAR VELETLER...
ohhh dinlen banucum ben rahat ettm yahuuu..a.s.
günaydın cnm
o tavan kararmasını bilirim kaç ay bekledim onun yüzünden tertemiz evimi tekrar banada yaptırdım koca göbegimleee
canını sıkma cnm çabucak yaparsınız inş..
Kızlaaaar,herkese merhabaaa,
Nasılsınız bakalım
Duvara balıkları yaıştırdık,nasıl yapışıcak derken patafix aklımıza geldi onunla çok kolay oldu, zaten park yatağımızda benetton renklerindeydi, rengarenk bir odası oldu oğluşumun, ama resmini en son eklicem, dolap ve halıda gelsin ondan sonra
Sibell bacım ben senin o oğluşunu yerim, maşallah çok güzel çıkmış yumuk yumuk
günaydın burcuum oh ne güzel olmuştur ya eminim sen çok zevklisin canım dolap gelince bekliyoruz resimleri hihoyyyt
valla canım benimde sancı var ama gelen giden yok bakalım salı günü tam 9 aylık
evet tutkuncum banada 40 haftayı doldurcak gibi geliyor doğum öncesi enerji gelirmiş ama enerji falan yok üstüne uyuşukluk var
kolay gelsin birsencim allah yardımcın olsun annen yanında hala değilmi peki sancın varmı halen tek başına bakabilecek durumda oluyormu dikişlerin bende çünkü 15 gün annem kalıcak sonra gitmek zorunda ben yalnız kalıcam ama sezeryan olursam dikişlerden falan bakamazsam diye korkuyorum nasıl kızlar oluyormu
sibelcim kolay gelsin sibelcim anlattıkların çok doğru kendimiz baştan herşeyi öğrenmeliyiz sonradan çok zorluk çekeriz çünkü, allah yardımcın olsun canım ama böylece anneliği tam anlamıyla yaşıyorsun canım
valla aynen bende keşke sancılanıp gitsem ya
canım benim ya boşver sen onu bunu sadece ömeri ve aliyi düşün
çok sveindim banucum tadını çıkar bugün herşeyin öptüm tatlım
en güzeli hülyacım benimde kociş yapacak temizliği eşimin işi eve çok yakın gelir altını bile temizlerim diyor aralarda ya kocişimi seviyorum kaydirigubbakcemile2
hülyacım dikişlerin acıyormu peki artık ilgilenirken bende 2 haftalıktan sonra kendim bakıcam bebeğime ama herkesten daha güzel bakacağımada eminim hakllısın kimse anne gibi bakamaz ya ki başlarda bile gözüm hep onda olur
günaydın canım inş hemen halolur sıkma canını
günaydın kızlar bende uyandım kendimi netin başına attım kızım yine toplanmıştı kalktığımda sırt üstü yatmışım gene kalktım onun gönlünü yaptım şimdi fıkır fıkır
kaydirigubbakcemile
hülyacım hikayeni okudum çok güzel anlatmışsın, ömür boyu birlikte mutlu olun inşallah...
ewet burcum uyuyor sen nasılsın??
Merhaba bitanem,sen nasılsın a.s.a.s.
Gerçekten koymak için sabırsızlanıyorum aslında, inş. önümzdeki hafta ıvır zıvır için dolabımızda tamamlanırda bir an önce eklerim hihoyyythihoyyyt
Halıları yıkamaya vermiştik, kaç gündür ev çıplaktı resmen, bugün onlarda geldi,annemle eşim poşetlerini açınca bir koku ama miss, ohh herşey tamamlanıyor yavaş yavaş hihoyyythihoyyyt
canım tabi ilk günler çokk acıyor ama zamanla geçiyor şu anda hafif sızılar olur ara ara
çok saol cnm darısıs size inşallahŞeniz
inş canım oh ne güzel halılarda gelmiş bende yıkattım bide parfüm sıkmışlar amanın hala kokuyor ama tüm lekeleri .çıkarmışlar canım
benim doğum çantası için birtek steril olayım kaldı onuda üşenip üşenip duruyorum
inş iki haftaya düzelirim bende canım sezeryan falan olursam
oh prensesde uyudu çok tatlı kızın ya maşallah hülyacım insan içinde taşırken bu kadar tatlı bir melekten habersiz oluyor
ben de çok merak ediyorum defnemi m:1no2:
2 saatte bir uyanmasada uyandırıyormusun canım yoksa kendimi uaynıyor iki saatte bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?