2009 Mayıs Anneleri

Günaydın Kızlar

Eşim gittikten sonra bi uyumusum yeni kalktım havada kapalı cok güzel geldi.Kahvaltımızıda yaptık şimdi annemi bekliyorum.Canım sıkkın biraz kızlar yatak odasının tavanı kararmıştı biraz badanacıyı arıyoruz bi gelemedi akşam 6 da gelicekmiş onunla uğraşıcaz gece gece ya neyse bitsinde üstümde yük zaten sonrada derinbi temizlik inşallah

birsencimm bende kızım uyur uyumazz hemen kendimi pc başına atıyorumm :)) evi zaten akşamladan kociş gelince hallediyorumm :))

okudum canım hemide ağlayarak darısı bize inşallah,
Gazele de maşallah annesi

Tünaydin herkese...

Öncelikle Ulusal Egemenlik Bayramimiz kutlu olsun. Benim icin cok anlamli bir gün bugün, bebisimin bugün dogmasini cok istiyordum ama son dakika sürprizi yapmazsa, pek niyeti yok sanirim. Ama olsun, onu elimden geldigince bir vatansever, Atatürk ilke ve devrimlerine bagli, dünyada bir emsali daha olmayan Kurtulus Savasimizi iyice özümsemis bir evlat olarak yetistirmeye gayret edecegim...

Ve bugün ki doktor randevumuz...

Evet, bebisimden gelecegine dair pek bir sinyal yok kizlar. Sadece basi oldukca asagida ve rahim epeyce yumusakmis. Ama bu dogumun ne zaman baslayacagina dair kesin bir veri degil, sancilarim baslarsa hastaneye gidecegim. Ama sancilar kesik kesik, düzenli bir sekilde degil...Rutin muayenelerimde, nst'de dahil olmak üzere, farkli bir sonuca rastlanmadi. Hayirlisi diyelim ve beklemeye devam edelim bakalim.

Sizler nasilsiniz? Dogum yapan annelerden haberler var mi? Güzel ve günesli bir gün dilerim hepinize...

cnm ya bnm bile gözlerim doldu anaların hakkını nasıl ödeyecez bilemiorum..
sen cok iyi bi annesin zaten öle olmasan cocuguma iyi bakabilecekmiyim die endişe etmezdin inan..
bende dün yaşadıklrım yüzünden cok sinirliydim ve hep anneme patladım
kadın nedese kızdım hayır dedim ama oanda anlamıosun onu oda hep altan alıo..
o gidince anlıyorum hatamı neyse bugün ben ona gidip gönlünü güzelce alacagım..
tavsiyelerin için teşekkür ederim ama normal doguma hazır degilm galiba..
cnm çok geçmiş olsun inş. hayırlısı olsun ama tansiyona cok dikkat et.. buarada hazırlıklarda bitsin artık kafan arahatlar cnm..a.s
canım ya senn yaşadıkların normal şeyler degildi cnm sen tam bi sabır örnegi gösterdin ve hala gösteriosun ve göstereceksinde..
sana kimseler kızamaz darılamaz küsemez kapris yapamaz hiç bişeyi takma kafana..

SENİN ÇOCUKLARIN SENN GİBİ Bİ ANNEYE SAHİP OLDUKLARI İÇİN ÇOOOOKK ŞANSLILAR VELETLER...
merhaba kızlar bende evdeyim bugün ohhh güzelmiş evim yaa dinleneyim biraz :)) siz nasılsınız
ohhh dinlen banucum ben rahat ettm yahuuu..a.s.

günaydın cnm
o tavan kararmasını bilirim kaç ay bekledim onun yüzünden tertemiz evimi tekrar banada yaptırdım koca göbegimleee

canını sıkma cnm çabucak yaparsınız inş..

valla canım benimde sancı var ama gelen giden yok bakalım salı günü tam 9 aylık

evet tutkuncum banada 40 haftayı doldurcak gibi geliyor doğum öncesi enerji gelirmiş ama enerji falan yok üstüne uyuşukluk var

kolay gelsin birsencim allah yardımcın olsun annen yanında hala değilmi peki sancın varmı halen tek başına bakabilecek durumda oluyormu dikişlerin bende çünkü 15 gün annem kalıcak sonra gitmek zorunda ben yalnız kalıcam ama sezeryan olursam dikişlerden falan bakamazsam diye korkuyorum nasıl kızlar oluyormu

sibelcim kolay gelsin sibelcim anlattıkların çok doğru kendimiz baştan herşeyi öğrenmeliyiz sonradan çok zorluk çekeriz çünkü, allah yardımcın olsun canım ama böylece anneliği tam anlamıyla yaşıyorsun canım

valla aynen bende keşke sancılanıp gitsem ya

canım benim ya boşver sen onu bunu sadece ömeri ve aliyi düşün

merhaba kızlar bende evdeyim bugün ohhh güzelmiş evim yaa dinleneyim biraz :)) siz nasılsınız

çok sveindim banucum tadını çıkar bugün herşeyin öptüm tatlım

birsencimm bende kızım uyur uyumazz hemen kendimi pc başına atıyorumm :)) evi zaten akşamladan kociş gelince hallediyorumm :))

en güzeli hülyacım benimde kociş yapacak temizliği eşimin işi eve çok yakın gelir altını bile temizlerim diyor aralarda ya kocişimi seviyorum kaydirigubbakcemile2

hülyacım dikişlerin acıyormu peki artık ilgilenirken bende 2 haftalıktan sonra kendim bakıcam bebeğime ama herkesten daha güzel bakacağımada eminim hakllısın kimse anne gibi bakamaz ya ki başlarda bile gözüm hep onda olur

günaydın canım inş hemen halolur sıkma canını

günaydın kızlar bende uyandım kendimi netin başına attım kızım yine toplanmıştı kalktığımda sırt üstü yatmışım gene kalktım onun gönlünü yaptım şimdi fıkır fıkır
kaydirigubbakcemile

günaydın diyim yeni kalktım

kahvaltımı yapım mutfakta işlerim var onları halledip anneme gecicem

ablam gelio bugün kurtarıcım bnm

bütün işlerim biticek inş.

çok öp.

Kızlaaaar,herkese merhabaaa,
Nasılsınız bakalım
Duvara balıkları yaıştırdık,nasıl yapışıcak derken patafix aklımıza geldi onunla çok kolay oldu, zaten park yatağımızda benetton renklerindeydi, rengarenk bir odası oldu oğluşumun, ama resmini en son eklicem, dolap ve halıda gelsin ondan sonra
Sibell bacım ben senin o oğluşunu yerim, maşallah çok güzel çıkmış yumuk yumuk

günaydın canım ne güzel anlatmışsın bende aynen kızımı bu şekilde yetiştirmek istiyorum tarihimizi ve gerçeklerimizi bilerek

canım sıkma canını oluyor arasıra ana kız arasında böle şeyler gidip güzelce gönlünü alırsın öpüşüp koklaşırsınız

günaydın burcuum oh ne güzel olmuştur ya eminim sen çok zevklisin canım dolap gelince bekliyoruz resimleri hihoyyyt

günaydın burcuum oh ne güzel olmuştur ya eminim sen çok zevklisin canım dolap gelince bekliyoruz resimleri hihoyyyt

Merhaba bitanem,sen nasılsın a.s.a.s.

Gerçekten koymak için sabırsızlanıyorum aslında, inş. önümzdeki hafta ıvır zıvır için dolabımızda tamamlanırda bir an önce eklerim
hihoyyythihoyyyt
Halıları yıkamaya vermiştik, kaç gündür ev çıplaktı resmen, bugün onlarda geldi,annemle eşim poşetlerini açınca bir koku ama miss, ohh herşey tamamlanıyor yavaş yavaş hihoyyythihoyyyt

canım tabi ilk günler çokk acıyor ama zamanla geçiyor şu anda hafif sızılar olur ara ara

hülyacım hikayeni okudum çok güzel anlatmışsın, ömür boyu birlikte mutlu olun inşallah...

çok saol cnm darısıs size inşallahŞeniz

inş canım oh ne güzel halılarda gelmiş bende yıkattım bide parfüm sıkmışlar amanın hala kokuyor ama tüm lekeleri .çıkarmışlar canım

benim doğum çantası için birtek steril olayım kaldı onuda üşenip üşenip duruyorum

canım tabi ilk günler çokk acıyor ama zamanla geçiyor şu anda hafif sızılar olur ara ara

çok saol cnm darısıs size inşallahŞeniz

inş iki haftaya düzelirim bende canım sezeryan falan olursam

oh prensesde uyudu çok tatlı kızın ya maşallah hülyacım insan içinde taşırken bu kadar tatlı bir melekten habersiz oluyor

ben de çok merak ediyorum defnemi m:1no2:

2 saatte bir uyanmasada uyandırıyormusun canım yoksa kendimi uaynıyor iki saatte bir

Cnm iyi hatırlattın valla, bende bugün çantanın bi kaç eksiğini daha ekleyeyim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…