2009 Mayıs Anneleri

cerencim sev,ndim sağsalim yetişmene fırsat buldukça gel
bende mutfağı temizleyecem diye kendimi zorladım kasığım ağrıyo şimdiiiii

ya canım neden öle yaptıki ah bu kocalar bazen umursamaz oluyorlar boşver takma kafanı onlar bizim kadar düşünemezler evi barkı doğalarına aykırı canım benim ama keşke o kadar zorlamasaydın dinlen iyice

bu birkaç gün eşimde burda olduğu için kayınvalidemlerde kalırız,girerim nete. şimdi çıkmam lazım görüşürüz canım.:1hug:

oh sağ salim gitmişsiniz ayşecim ara ara yaz haberlerini alalım

kızlar kociş geldi bizde pastamızı kestik a.s.

kızlar benim kemiklerim sızlıyor resmen işte yapmadım üşütüyormuyum acaba ya

ooohhhh afiyet olsun canım
kemik ağrısı bende de var yaaaasüprizzzzz

merhaba kızlar. ben memleketime geldim sağsağlim. haber vermek istedim. yolculuk yorucu oldu saatte bir mola vermemize rağmen. geldim 2 saat uyumuşum.birazdan anneme geçecez. öpüyorum hepiniziŞeniz

Canım çok şükür varmışsın memleketine arada yaz bize mutlaka a.s.

sağol esencim özellikle kalça bölgesi iyi ce genişliyor sanıırm kemiklerimiz şimdi nasılsın biraz dinlendinmi canım

kızlar aşkı memnu bu gecemiydi ya yoksa yarınmı

daha iyiyim canım şükür eşim geldi kızdı bana bende ona kızdım hemen gelsen yapmak zorunda kalmazdım dedimm
aşkı memnu bugün canımmm

merhaba kızlar bugün temizlik yaptım artık temizlik yapmaktan kafayı yedim heralde elimde toz bezi dolanıp duruyorum eşim görse çıldırır bir geçmişi okuyayım kızlar

Cnm eline sağlık, çok yorma kendini dicem ama bitirmişsin bile sanırım
of yaaaaaaaaaaa lavabonun altı su akıtmaya başladı bulaşık makinasının gideri de akıtıyor heryer berbat oldu
sinir oldum zaten sabahtan beri sıkılıyordum iyice sıkıldımmm pofffffffffff
cerencim sev,ndim sağsalim yetişmene fırsat buldukça gel
bende mutfağı temizleyecem diye kendimi zorladım kasığım ağrıyo şimdiiiii

Ayy bi seferde bizim mutfağın lavabosu düşmüştü, hemde etli yemek kabı yıkadıktan sonra, tıkandı eşimde lavabo pompası ile artık nasıl yüklendiyse güüüüüm dolabın içinden akıyo şapır şupur yağlı etli sulaaaar, kabus gibiydi, bilirim çok kötü bir durum..

Canım ben sterilizatörü arçelik aldım, henüz denemedik ama bugüne kadar arçeliğin hangi ürününü aldıysak memnun kalmıştık, bunuda deneyip yazarım cnm,
Oy oy oy eşinede doğumgünü sofrası hazırlarmıııış, kıymetini bilsin kıymetiniiiiiiii

merhaba kızlar. ben memleketime geldim sağsağlim. haber vermek istedim. yolculuk yorucu oldu saatte bir mola vermemize rağmen. geldim 2 saat uyumuşum.birazdan anneme geçecez. öpüyorum hepiniziŞeniz

Cnm sağ sağlim ulaşmışın hayırlısı ile çok sevindim, ara ara gir kk ye habersiz kalmayalım

sağol esencim özellikle kalça bölgesi iyi ce genişliyor sanıırm kemiklerimiz şimdi nasılsın biraz dinlendinmi canım

kızlar aşkı memnu bu gecemiydi ya yoksa yarınmı

Ben izliyom şimdiii, kanal d persembeleri çıkıyo cnm

canım benım ne gusel olmuş..ne gusl anlatımıssın..yerım ben o yagızı...:CüvCüv:

merhaba kızlar bende evdeyim bugün ohhh güzelmiş evim yaa dinleneyim biraz :)) siz nasılsınız

yat bacım dınlen bol bol...

SEMRAcım yorma kendını fazla...
ben boswerdım temızlık memızlık..artık totomu zor kaldırıom yafs..bı carsı benı fena yorar hale geldım falla:çok üzgünüm:
CERENCIM hayırlısıyla sag saglım varmıssın memleketıne...hihoyyyt
MARYLIN canım ne şanslı kıymet bılsın kociş...hamiş hamiş eşi dogumgunu sofrasıda hazırlarmışşş oyoyoyhihoyyytay o kemık agrısı bended fecı var hele eklemlerım...manyak agrıo kımı zaman..masaj ıı gelıo soyleyın yapsın kocişler:lepi:

bizde bugun kocişle carsı pazar dolastık..eksıklerı tamamlayalım dıe..
sukur tamamladık artık..bugun son olsun dedım artık cıkamıcam carsıya..aldım gectım herseyı...a.sbu hafta mobılyalarda gelıo odamız da bıtsın hepsını ekleyoıp koycam kızlar...ama bende bıttım yanı..ne yorgunluk ne yorgunluk sormayın falla...
ewe bı geldım bı yattım uyumusum içim geçmiş falla..ama kendıme geldım...sızlerde ıısınız demi bı yaramazlık yok kımsecıklerde..:1hug:a.s.

kızlar ben oturunca kalkamıyorum çatı kemiklerim yürürkende acayip ağrı yapıyo eğilmek falan lüx oldu bana valla bi çorabı bile 3 kere eğil doğrul ancak giyebiliyorum hayırlısıyla doğursakta bebişlerde bizde rahat etsek

sorma bacım bende aynıyım....kaydirigubbakcemile3
benım oturma odamın koltukları bıraz cukurca ben uzandımmı koltuga kalkamıorum..eşim elımden tutup kaldırıo gene kaplunbaga gıbı ters evrılmişssin kalkamıosun dıyıp dalga gecıo benımle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3corap ve ayakkabı gıymenın hiç bukadar zor olcaını dusunmemiştım dogrusu..resmen rahmım agrıo bacaklarımın arasındakı kemklerım sızlıo fallakaydirigubbakcemile3

sorma canım ya benim kocada gece çok sağa sola dönüyorum resmen debeleniyorum diye yine dün gece ters dönmüş böcük gibiydin diyo bana biz onlar için nelere katlanıyoruz onları baba yapıyoruz onlar bizi kaplumbağa tosba böcük yapıyolar ya kaydirigubbakcemile3 kocaların yüz karası bunlar :mymeka:

sorma canım aynen fallakaydirigubbakcemile3
ben bıde gece wc ye kalktımmda benımkının her seferınde nereye ?demesıne kopuorum...tilki gıbı uyuyo falla ben kıpırdasam uyanıo ve soru hep aynı nereye?ayol nereye gıdebılırımkı ya wc ye yada mutfgakaydirigubbakcemile3
ben cıkıorum artık canım...hadı ıı geceler dıyım şimdiden bırazcık uzanayım su benım cukur koltuklara,benımkı kaldırır sonrakaydirigubbakcemile3bu arada resımlerıne baktım cok guslllerr...hamişlik ayrı bı yakışmış...:1rolleyes:

daha iyiyim canım şükür eşim geldi kızdı bana bende ona kızdım hemen gelsen yapmak zorunda kalmazdım dedimm
aşkı memnu bugün canımmm

iyi canım tatlılıkla halolmuş boşver arada oluyor böle şeyler

bende izleidm çok heyecanlıydı bu akşam kocişide kurtlara mutfağa gönderdim salonda yan gelip yattım valla

biliyor allahtan canım onun mutlu olamsıda beni mutlu ediyor

ağrılar çok fena akşamları yaptırıyorum ben kocişe ayaklara özellikle ama her tarafım dehşet ağrıyor kızlar çatırdıyos valal

aynen canım çorap giymek istemiyorum dışarı çıkarkende eşim giydiriyor ayakkabıyı artık imkansız çünkü geçen ayak tırnaklarımı kesemedim valla

ya bu arad senle aynıyız canım snacımız tutsada gitsek biran önce ben çok zorlanmaya başladım gece uyku yok sabaha kadar wc yarın da 38 iz hayırlısıyla

Goncacım naber, kocaman olmuş defne prenses, maşallah ona, inş. benimkide 38 olur Şeniz

evet MARYLıN im ya artık çok sabırsızlaştım kızımı kollarımda istiyorum inşallah normal ve kolay doğumlarla kavuşuruz bebişlerimize ben kendimi dinler oldum zaten gaz sancısı tutsa doğum sancısı sanıyorum kaydirigubbakcemile3

Burcu'm bu arada albümüne baktım bayıldım resimlerine çok yakışmışsınız maşallah Allah ayırmasın bu güzel çifte birde bebiş çokkk yakışacak a.s.

Goncacım naber, kocaman olmuş defne prenses, maşallah ona, inş. benimkide 38 olur Şeniz

sağol canım iyiyim sen nasılsın inş canım olur allahın izniyle sen stres yapmamaya çalış sadece bak tubişle iki hafta önce 36 olacaksın diye sana söylüyordu 36 oldun bile nerdeyse inş 38 de olacaksın

valla kocaman oldu sığmıyor hanfendi ama beni iyice doğum stresi sardı burcucum artıık kendiliğinden gelmesini istiyorum pazartesiye kadar

aynen canım aynen sancı var diyorum tabi sonra ne olduğu anlaşılıyor oturup gülüyorum ne yapayım anneme anlatıyorum kadında kalpten gidecek sayemde çok komik olduk biz ya delikafadulden

herşeyi doğum sancısı sanıyoruz hihoyyyt

gelsin artık kuzular bende koklamak istiyorum görmek istiyorum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…