2009 Mayıs Anneleri

Ohh iyi yapmışsın canım. Yatsın oturma odasında. Güzel günlerde uyusun kuzumuz inşallah cicileriyle odasında a.s.

Biz çok acıktık. Bi kahvaltı yapalım kızlar a.s.

Ohh iyi yapmışsın canım. Yatsın oturma odasında. Güzel günlerde uyusun kuzumuz inşallah cicileriyle odasında a.s.

Biz çok acıktık. Bi kahvaltı yapalım kızlar a.s.

sağol canım benim:))) aifyet olsun yarasın defnemede sanadakaydirigubbakcemile5a.s.

burcu cnm albüm yaptım ama küçük olmuş resimler kk artık büyük resimleri kabul etmiyor bende ayarı çok küçük yapmışım
istersen bak cnm valla sen göremedin diye hazırladım babamız duysa kızar heheh

günaydınnnnnn herkese hayırlı cumalar geçmişi okudum geldimm

PINAR ay bende hyecanlandım bak şimdi ayırlısıyla al bebişi kucağına inşallah bu arada dr um bana da genel anestezi önerdii dayanamazsın sorun yaşarız dediii

BİRSEN canım takma kimseyi kafana kayınvaliden içinde eşini üzme eminim böyle yaptıkları için içten içe o da üzülüyordurr

sende bitirmişsin bütün işlerini. izninde de rahat rahat ilgilenirsin yağmurunla. iyi yapıyorsun canım kimse girmesin bebişinin odasına tekrar temizlemek zorunda kalırsın. Sağlıcakla büyüsünler kuzularımız içinde inşallaha.s.

teşekkr ederim canıma.s. sabırsızlıkla bekliyorum kuzumuhihoyyythihoyyyt

merhaba kızlar. Ben memleketime geldim sağsağlim. Haber vermek istedim. Yolculuk yorucu oldu saatte bir mola vermemize rağmen. Geldim 2 saat uyumuşum.birazdan anneme geçecez. öpüyorum hepinizişeniz
cnm çok şükür varmışsın gözün aydın ailene kavuştun..

Kızlar hepınıze gÜnaydın,geÇmıŞe ŞÖyle bı baktım herkes ıyı sanırım,
pınarcım geÇmıŞ olsun,neysekı yÜksek devam etmemıŞ tansıyonun az kaldı sabret gelıyor artık kızın..
Kızlar benım dÜn akŞam bıraz kasımlarımda sancı oldu ama bı ıŞaret yok baŞka.bugÜn sabahta uyandıĞımdan berı saĞ bacaĞım aĞrıyo Çekılıyo sankı zor yÜrÜyorum.neden olabılırkı..??bılgınız varmı?

düzenli sancı değilse önemli değildir sanırım ama doğum sancısı herkeste farklı oluyormuş bazılarının beli bazılarının karnı yada kasığı ağrıyormuş bacak hiç duymamıştım ama bilmem kiCADIARZU:uhm:

Kızlar günaydııın, bi ce diyi kaçıcam, öptüm hepiniziiiii ŞenizŞenizŞeniz

Sağol cnm benim, düşünmen bile yeterli,
Allah sana güç kuvvet versin, herkes bi taneyle sen iki taneyle uğraşıyosun valla, tabi yorucu oluyordur mutlaka , bide bebişler küçük daha zordur, ama inş. kısa zamanda bi düzene girer bebeler

Cnm bende kurtlar vad,s, başlayana kadar izledim sonrasında kumanda eşimin eline geçti tabi mmalesef
Burcu'm bu arada albümüne baktım bayıldım resimlerine çok yakışmışsınız maşallah Allah ayırmasın bu güzel çifte birde bebiş çokkk yakışacak a.s.
Sağol bitanem, bebişler hepimize sağlıklı ve mutlu güzel günler getirsin inş

Cnm artık son zamanlar, çok yakında kurtulacaksın inş, bende doğumdan çok korkmaya başladım, ama bebişe kavuşucam diye düşününce biraz daha rahatlıyorum, sende öyle düşünmeye çalış, hakkımızda hayrlısı inş.

Pınarcım az kaldı cnm hayırlısıyla inş., eğer dr sezaryen derse bende uyutun beni dicem, aksi halde korkudan gümlerim gibi geliyo, sonda lavman olayı iyi olmuş cnm ya, hadii 4 gün sonra kavuşuyoon peri kızınaaa

Banucum izin vaktide geldiiii, oh valla bana bile daral gelmişti bi senin bide tülayın işinin hala sürmesinden, çok iyi dayandınız, Duru kızın odasıda hazırlanmış, artık bi kendi eksik, zamanında hayırlısıyla gelsin inş.

Canım napsın yalanıp duruyor ay allahım uyutamadım bir türlü sırnaşık şey

Canım iyi çok şükür gelmeye başladı yetecek kadar yinede azda olsa mamada veriyoruz

Sen kimseye aldırma ne zorluklarla aldın yavrularını kucağına evelallahta kimseye ihtiyacın kalmadan bakarsın tek dert 40 ları çıksa yeter.

Canım ne güzel hazırlıklarını tamamlamışsın iznindede bol bol dinlenirsin sonradan o güce çok ihtiyacın olacak.

Ferdacım benimde sürekli ağrıyo kasıklarım, eşimin bana dediği gibi ""korkma en fazla doğurursun"", cnm bu işin esprisi tabi, sen bi takip et bakalım kasılma fln oluyomu, varsada korkma cnm yeterince büyüdü bebişin kavuşup koklarsın ohh miss

biz kızımla kahvaltımızı yapıp geliriz şekerler

Sağol cnm,umarım doğum sancısı değildir !!
bizde oğlumla acıktık bişeyler yiyip gelelim bari..

Afiyet olsun bacılar cokacimcoook

Birsencim, şimdi baktım albümüne, küçük mucizelerine 41 kere maşallah, çok güzel bi anne olmuşsun cnm, sen eşinin akrabası dahil kimseyi takma, hatta aklına bile getirme, en sağlıklısını yapıyorsun, anlayan anlar anlamayanada zorla anlatacak halin yok

Kahvaltımı yaptım geldim. Ayyy üzerinize afiyet yine camış gibi yedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Annemle, kayınvalidem geliyolar. Temizlik yapcaklarmış yine. Anam bunlar da kafayı temizlikle bozdular kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bugün herşeyi yapalım pazartesi de bi gelir siler , süpürürüz. Bide sen hastaneden çıkmadan gelir temizleriz dediler. Ay sanki evimi .ok götürüyo deli bunlar heyecandan ne yapacaklarını şaşırdılar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol canım benim:))) aifyet olsun yarasın defnemede sanadakaydirigubbakcemile5a.s.

Sağoalsın canım a.s.

Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Sağolasın tatlım. Evet genel daha iyi sanki. Epidural sakininsanların işi dedi doktorum delikafadulden

teşekkr ederim canıma.s. sabırsızlıkla bekliyorum kuzumuhihoyyythihoyyyt

a.s.

Hoşgeldin canım. Çok şükür sanırım acıdan çıktı öyle. Arada benimde bacağıma vuruyor ağrılar ama doğum sancısı değildir sanırım. Çatı kemikleri açılıyor ya , kendini doğuma hazırlamak için. Ondandır diye düşünüyorum :uhm:

biz kızımla kahvaltımızı yapıp geliriz şekerler

Afiyet olsunnn a.s.

Canım hoşgeldin. Niye kaçıyosun kız Allah'ız izniyle git kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla genele aklım daha yattı. Şimdi tepemde birileri karnımla uğraşırken ben heyecan yapmadan duramam gibi. Hülya epiduralle yaptı. Afferim ona valla hihoyyyt

Lavman ve sonda olmaması sevindirdi beni de. İnşallah hayırlısı bakalım a.s.

Ay yerim ben onun yalanmasını Şeniz

Aman iyi canım ya sütün gelsin de yetmezse mama da verirsin tabi. Buna da şükür bacım. Benimde inşallah çabucak gelir de aç kalmaz kuzum :Saruboceq:

Son düzenleme:
merhaba kızlar. sabah bebişime bebek arabası ve oto koltuğu baktık. şimdi netten araştırayım diye geldim. öğleden sonra da doktor randevumuz var. bu adam doğumu yaptıracak olan doktor. ama 2 ay önce sadece bir defa kontrol oldum buna. beni tanımıyor bile ondan heyecanlıyım. inşallah alışabilirim. doğuran var mı diye merak ettim ama yok galiba.
bu arada,ben doğuma kadar çoğu vaktimi annemlerde geçiririm diye düşünüyordum. ama eşim bozuldu bu işe kayınvalidemlerde de kalmam gerekecek bu durumda. burda da rahat edemiyorumki yaa puffff!!

,

evet canım geldi izin vaktim nasılsın tatlım:1hug:

kızlar eşim aradı annesi geliyormuşşşşşşşşşşşşşşşşşş of ya kesin h.sonu annem gidecek diye kendisi çağırdı bide bana tirip yapma diyor

Cnm hayırlısı olsun inş memnun kalırsın dr dan, insanın kaynanasının evi annesininki gibi olmaz cnm,Allah kolaylık versin

,

evet canım geldi izin vaktim nasılsın tatlım:1hug:

İyiyim idiyeyim iyi olayım cnm, pazar akşamı evde tekim, inş doğurmam diye umuyorum, hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…