günaydın canım nasılsın ohh herşeyi halletmişsiniz bizde dün kızlarımın odasını hazırladık yen,i perde almıştık onları yıkadım taktım halılarını serdik görümcemde artık oturma odasında kalacak doğuma kadar bebişin odasına girilmeyecek dedim eşimle görümcemehihoyyyt ohh misler gibi oldu şimdi içim çok rahatladı
Ohh iyi yapmışsın canım. Yatsın oturma odasında. Güzel günlerde uyusun kuzumuz inşallah cicileriyle odasında a.s.
Biz çok acıktık. Bi kahvaltı yapalım kızlar a.s.
günaydın canım nasılsın ohh herşeyi halletmişsiniz bizde dün kızlarımın odasını hazırladık yen,i perde almıştık onları yıkadım taktım halılarını serdik görümcemde artık oturma odasında kalacak doğuma kadar bebişin odasına girilmeyecek dedim eşimle görümcemehihoyyyt ohh misler gibi oldu şimdi içim çok rahatladı
teşekkr ederim canıma.s. sabırsızlıkla bekliyorum kuzumuhihoyyythihoyyytHoşgeldin canım. Bakalım beklemezse de hayırlısı artık. Herşeyimiz hazır çok şükür. Canı ne zaman isterse gelsin kuzum hayırlıısyla , sağlıkla inşallah hihoyyyt
Ohhh herşeyi halletmişsin ne güzel. Daha iyi izne çıkınca rahat rahat dinlenirsin sende. Güzel günlerde kullansın herşeyi inşallah kuzun a.s.
cnm çok şükür varmışsın gözün aydın ailene kavuştun..merhaba kızlar. Ben memleketime geldim sağsağlim. Haber vermek istedim. Yolculuk yorucu oldu saatte bir mola vermemize rağmen. Geldim 2 saat uyumuşum.birazdan anneme geçecez. öpüyorum hepinizişeniz
Kızlar hepİnİze gÜnaydın,geÇmİŞe ŞÖyle bİ baktım herkes İyİ sanırım,
pınarcım geÇmİŞ olsun,neysekİ yÜksek devam etmemİŞ tansİyonun az kaldı sabret gelİyor artık kızın..
Kızlar benİm dÜn akŞam bİraz kasımlarımda sancı oldu ama bİ İŞaret yok baŞka.bugÜn sabahta uyandıĞımdan berİ saĞ bacaĞım aĞrıyo Çekİlİyo sankİ zor yÜrÜyorum.neden olabİlİrkİ..??bİlgİnİz varmı?
biz kızımla kahvaltımızı yapıp geliriz şekerler
burcu cnm albüm yaptım ama küçük olmuş resimler kk artık büyük resimleri kabul etmiyor bende ayarı çok küçük yapmışım
istersen bak cnm valla sen göremedin diye hazırladım babamız duysa kızar heheh
Cnm bende kurtlar vad,s, başlayana kadar izledim sonrasında kumanda eşimin eline geçti tabi mmalesefiyi canım tatlılıkla halolmuş boşver arada oluyor böle şeyler
bende izleidm çok heyecanlıydı bu akşam kocişide kurtlara mutfağa gönderdim salonda yan gelip yattım valla
biliyor allahtan canım onun mutlu olamsıda beni mutlu ediyor
ağrılar çok fena akşamları yaptırıyorum ben kocişe ayaklara özellikle ama her tarafım dehşet ağrıyor kızlar çatırdıyos valal
aynen canım çorap giymek istemiyorum dışarı çıkarkende eşim giydiriyor ayakkabıyı artık imkansız çünkü geçen ayak tırnaklarımı kesemedim valla
ya bu arad senle aynıyız canım snacımız tutsada gitsek biran önce ben çok zorlanmaya başladım gece uyku yok sabaha kadar wc yarın da 38 iz hayırlısıyla
Sağol bitanem, bebişler hepimize sağlıklı ve mutlu güzel günler getirsin inşBurcu'm bu arada albümüne baktım bayıldım resimlerine çok yakışmışsınız maşallah Allah ayırmasın bu güzel çifte birde bebiş çokkk yakışacak a.s.
sağol canım iyiyim sen nasılsın inş canım olur allahın izniyle sen stres yapmamaya çalış sadece bak tubişle iki hafta önce 36 olacaksın diye sana söylüyordu 36 oldun bile nerdeyse inş 38 de olacaksın
valla kocaman oldu sığmıyor hanfendi ama beni iyice doğum stresi sardı burcucum artıık kendiliğinden gelmesini istiyorum pazartesiye kadar
Herkese günaydınlar bacılar...
Dün doktor kontrolümüz vardı. Öğlen gittik nst'ye bağlandık. Bende bayağı bi sancı çıktı. Meğer benim karın ağrısı sandığım şeyler hep sancıymış kaydirigubbakcemile3 Makinada yatarken resmen rahmin kasıldığını, sancımın geldiğini ilk defa bu kadar net hissettim. Ama bana hala karın ağrısı gibi geliyor kaydirigubbakcemile3 Doktorda baktı bu kadar sancı var, bi rahim açılması var mı kontrol edelim dedi. Yarım dakika bişey sürdü ama canım fena yandı valla. Neyse açılma çok hafif, henüz bişey yok dedi. Sonra bi tansiyon ölçtüler 14,5'a 9 delikafadulden Hemen bi idrar tahlili istedi. Yarım saat sonra sonuç çıksın, protein çıkarsa sonuçlarda bugün alırız hemen dedi delikafadulden Sonuçlar çıktı ufak tefek lökasit falan var ama çok şükür protein yok. Sanırım kontrol sırasında kendimi kastım ondan çıktı. Sonra tekrar ölçtüler 12-8 ve 10-6 ile normale döndü. Kısmetse o zamana kadar kızım kendi gelmezse salı sabahı 08:30'da kızımı kucağıma alacağım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
7'de hastanede ol dedi doktorum. Anestezi testlerim yapılacakmış. Genel mi epidural mi dedim? Sen heyecanlısın, tansiyon olayını riske atmayalım. Uyutalım biz seni halledelim dedi. Tabi doktorda böyle diyince ben eşime karşı tek kaldım. O zaten hayatta epidural falan olmaz diyordu. Neyse uyuyacağız bakalım kaydirigubbakcemile3
Pazartesi gecesi 24:00'den sonra bişey yeme-içme. Gece yada sabah tuvalete çıkarsan lavman da yapmayız dedi. Zaten sonda da takmıyorum. Bikaç saat sonra yürütürüm seni. Zaten ben yürütmesem sen delisin sıkılır kalkarsın dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sonda ve lavman olayına çok sevindim...
Dünde ağda işimi hallettim. Pırıl pırıl oldum valla :roflol: Hafta sonu da manikür-pedikür-kaş işini hallettim mi mis gibi çıkacağım kızımın karşısına hihoyyyt
Bende gelişmeler böyle işte teyzoşlar... Şimdi bile ufak ufak sancım var. Ama düzenli değiller. Beklemedeyizzzzzz delikafadulden Hayırlısıyla şafak 4 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Banucum izin vaktide geldiiii, oh valla bana bile daral gelmişti bi senin bide tülayın işinin hala sürmesinden, çok iyi dayandınız, Duru kızın odasıda hazırlanmış, artık bi kendi eksik, zamanında hayırlısıyla gelsin inş.günaydın pınarcım sibelcim tüm mayıs anneleri hayırlı cumalar nasılsınız dün izinliydim yaaa bol bol dinlendim keyif yaptım stressiz ve güzeldi evde olmak iki günüm kaldı bende hayırlısıyla pazartesiden itibaren izindeyim:))
pınaırcım az kaldı bitanem hayırlısıyla defnemizi kucağına alırsın inşallah
sibelcim yağızımız nasıl bakalım sen nasılsın
günaydın pınarcım sibelcim tüm mayıs anneleri hayırlı cumalar nasılsınız dün izinliydim yaaa bol bol dinlendim keyif yaptım stressiz ve güzeldi evde olmak iki günüm kaldı bende hayırlısıyla pazartesiden itibaren izindeyim:))
pınaırcım az kaldı bitanem hayırlısıyla defnemizi kucağına alırsın inşallah
sibelcim yağızımız nasıl bakalım sen nasılsın
Ol tabi teyzesi. Bi kızı bin kişi ister bir kişi alır derlermiş bakalım kısmet kaydirigubbakcemile3
Ayyy kurban olurum ben onu verene. Poposu sağolsun onun Şeniz Mışıl mışıl uyusun güzel kuzum hihoyyyt
Süt ne durumda bacım? Geliyo mu artık bolca?
Günaydın canım hoşgeldin. Ohhh keyif günü bugün ne güzel hihoyyyt
Valla az kaldı bacım hayırlısıyla delikafadulden Heyecan had safhada delikafadulden
pınarım 4 gün kaldı hee ohhh ne güselll annesi kadar güsel hatta annesini sollar gibi geliyor...........öle bi konuşuyordukki sanki defne bizi duyoyordu şimdi yanımıza gelecek gibi hissettim..........dört gözle bekleyecem arkadaşım......
genel anestezi daha iyi heycanlısın sen sonra tansiyon yüzünden uğraşırlar baksana tatlım
ameliyatttan çıktıktan sonra yürütüyolar yürürsen hemen benim gibi çekmezsin sibelciğim herşeyi anlatmış cnm.......
allahım yolunu açık etsin hiç sıkıntı çekmeden al kucağına yavrunuuu
kızlar bu çatı muaynesinde neden canınız yanıyor yawww benim sürekli yapılıyordu
üstelik suyum geliyormu diye test yapıldı .....oda çok sıkıntılı
sadece sunu iyi anladım sancın çokken yapılan muaynede canın çok yanıyor çünkiiiii
rahimin kasılması artıyor.........korkmayın yoksa çatı muaynesinde bişey yokyerimseniben
bana gelince pınarım gece çok zor kalktım çok üzülüyorum annem iki kere mama yaptı ömeri o besledi aliyi ben .............ben saat 3 den sonra ayıldım buda beni üzüyor bide benim veletler gündüz fosur fosur uyuyor gece uyanıyolar doymak bilmiyolar gündüz eksik yiyolar gece fazla ikisi bir arada bağrınca elin kolun bağlı kalıyor....
annem iyice bunalmış gitmek istiyor ama bişey diyemiyor ....
h.sonu gidecek c.tesi eşimle ben bakacaz tabi gündüz kendim bakcam ...pazar aksamıda gelecek...........ama ufaktan gitmek istediğinin sinyalini verdi oda haklı 2 ayı geçti benle evine gitmedi......
aksam eşimle tartıştım annesi yüzünden iyice soğdum kadından
yüzünü görmek istemiyorum oda beni şikayet etmiş oğluna
eşim arada kaldı bende lohusalıktan sanırım ağlıyıp duruyorum
kimseleri görmek istemiyorum dedim.....herkes takmış ben çocuklar küçük kimse eline almayacak eller yıkanıp odasına tek tek girilecek dedi doktor dedim ....şimdi kimse gelmiyor....o lafa istinaden ben ne yapayım pramatüre bebek diyor doktor mikroba çok açık ama anlamıyolar.............ayy amma dolmuşum yaa:a015:
günaydın kızlar!
bugün gün erken başlamış burda.
pınarcım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah defne kızını kucağına. sancıların fazlaysa beklemez belkide senin yaramaz salıya kadar.
birsen, sibelcim sizlere Allah kkolaylık versin canım. Ama herşeye değiyorlar değilmi? Anne olunca bizlerde anlayacağız inşallah.
ilgincim biz yine iş yerindeyiz. iznimize az kaldı biraz daha dayanalım. izin için şafak sayıyorduk evde olunca doğum için sayarız artık.
Kızlar artık oturup kalkarken çok zorlanıyorum. bu hafta birden çöktüm gibi geliyor. daha 35 haftadayım biraz erken ağırlaştım galiba. dün kızımın eşyalarını yıkadım. cumarteside odası gelecek. yani haftasonu herşeyimiz bitmiş olcak. izne ayrılınca sadece beklemek kalacak. bugünde netten aldığımız küvet ve kızımın bakım ürünleri gelecek. Ancak izne çıkınca hazırlarım diyordum ama izne çıkmadan hallettik hepsini.
dün eşime pazartesinden sonra artık doğurabilirim diyorum. gülüyor bari 37 bitsin diyor.
Kızlar hepınıze gÜnaydın,geÇmıŞe ŞÖyle bı baktım herkes ıyı sanırım,
pınarcım geÇmıŞ olsun,neysekı yÜksek devam etmemıŞ tansıyonun az kaldı sabret gelıyor artık kızın..
Kızlar benım dÜn akŞam bıraz kasımlarımda sancı oldu ama bı ıŞaret yok baŞka.bugÜn sabahta uyandıĞımdan berı saĞ bacaĞım aĞrıyo Çekılıyo sankı zor yÜrÜyorum.neden olabılırkı..??bılgınız varmı?
Sağol cnm,umarım doğum sancısı değildir !!
bizde oğlumla acıktık bişeyler yiyip gelelim bari..
sağol canım benim:))) aifyet olsun yarasın defnemede sanadakaydirigubbakcemile5a.s.
günaydınnnnnn herkese hayırlı cumalar geçmişi okudum geldimm
PINAR ay bende hyecanlandım bak şimdi ayırlısıyla al bebişi kucağına inşallah bu arada dr um bana da genel anestezi önerdii dayanamazsın sorun yaşarız dediii
BİRSEN canım takma kimseyi kafana kayınvaliden içinde eşini üzme eminim böyle yaptıkları için içten içe o da üzülüyordurr
teşekkr ederim canıma.s. sabırsızlıkla bekliyorum kuzumuhihoyyythihoyyyt
Kızlar hepİnİze gÜnaydın,geÇmİŞe ŞÖyle bİ baktım herkes İyİ sanırım,
pınarcım geÇmİŞ olsun,neysekİ yÜksek devam etmemİŞ tansİyonun az kaldı sabret gelİyor artık kızın..
Kızlar benİm dÜn akŞam bİraz kasımlarımda sancı oldu ama bİ İŞaret yok baŞka.bugÜn sabahta uyandıĞımdan berİ saĞ bacaĞım aĞrıyo Çekİlİyo sankİ zor yÜrÜyorum.neden olabİlİrkİ..??bİlgİnİz varmı?
Kızlar günaydııın, bi ce diyi kaçıcam, öptüm hepiniziiiii ŞenizŞenizŞeniz
Pınarcım az kaldı cnm hayırlısıyla inş., eğer dr sezaryen derse bende uyutun beni dicem, aksi halde korkudan gümlerim gibi geliyo, sonda lavman olayı iyi olmuş cnm ya, hadii 4 gün sonra kavuşuyoon peri kızınaaa
Canım napsın yalanıp duruyor ay allahım uyutamadım bir türlü sırnaşık şey
Canım iyi çok şükür gelmeye başladı yetecek kadar yinede azda olsa mamada veriyoruz
Sen kimseye aldırma ne zorluklarla aldın yavrularını kucağına evelallahta kimseye ihtiyacın kalmadan bakarsın tek dert 40 ları çıksa yeter.
Canım ne güzel hazırlıklarını tamamlamışsın iznindede bol bol dinlenirsin sonradan o güce çok ihtiyacın olacak.
Kızlar günaydııın, bi ce diyi kaçıcam, öptüm hepiniziiiii ŞenizŞenizŞeniz
Sağol cnm benim, düşünmen bile yeterli,
Allah sana güç kuvvet versin, herkes bi taneyle sen iki taneyle uğraşıyosun valla, tabi yorucu oluyordur mutlaka , bide bebişler küçük daha zordur, ama inş. kısa zamanda bi düzene girer bebeler
Cnm bende kurtlar vad,s, başlayana kadar izledim sonrasında kumanda eşimin eline geçti tabi mmalesef
Sağol bitanem, bebişler hepimize sağlıklı ve mutlu güzel günler getirsin inş
Cnm artık son zamanlar, çok yakında kurtulacaksın inş, bende doğumdan çok korkmaya başladım, ama bebişe kavuşucam diye düşününce biraz daha rahatlıyorum, sende öyle düşünmeye çalış, hakkımızda hayrlısı inş.
Pınarcım az kaldı cnm hayırlısıyla inş., eğer dr sezaryen derse bende uyutun beni dicem, aksi halde korkudan gümlerim gibi geliyo, sonda lavman olayı iyi olmuş cnm ya, hadii 4 gün sonra kavuşuyoon peri kızınaaa
Banucum izin vaktide geldiiii, oh valla bana bile daral gelmişti bi senin bide tülayın işinin hala sürmesinden, çok iyi dayandınız, Duru kızın odasıda hazırlanmış, artık bi kendi eksik, zamanında hayırlısıyla gelsin inş.
merhaba kızlar. sabah bebişime bebek arabası ve oto koltuğu baktık. şimdi netten araştırayım diye geldim. öğleden sonra da doktor randevumuz var. bu adam doğumu yaptıracak olan doktor. ama 2 ay önce sadece bir defa kontrol oldum buna. beni tanımıyor bileondan heyecanlıyım. inşallah alışabilirim. doğuran var mı diye merak ettim ama yok galiba.
bu arada,ben doğuma kadar çoğu vaktimi annemlerde geçiririm diye düşünüyordum. ama eşim bozuldu bu işekayınvalidemlerde de kalmam gerekecek bu durumda. burda da rahat edemiyorumki yaa puffff!!
,
evet canım geldi izin vaktim nasılsın tatlım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?