canım ya robot gibi oldun olsun ama değer ki kendinden feragat ediyorsun.Ama kendinde bak ki güçlü olyemek yiyecez ama veletlerin yemek saati geliyor offf ben gene aççççç kalacam hiç uyandırmasam
10 dk.yesem onlarada kıyamam gerçi uyanmazlar ama
hadi bitmiş sayılır eksiklerin en azından artık için rahat.Herkese selamlar,
bugun ufak tefek eksiklerimizi tamamlayayim istedim, disaridaydim. normalde birkac saatte halledebilecegim isler icin, 4-5 saat gezdim, eeee kaplumbaga hizinda ilerleyince insan...
neyse aklimdakilerin cogunu hallettim bakalim, ufak tefek ihtiyaclarimiz kaldi...
onlari da halledince hafta ici temizligimiz kaliyor bakalim...
birkac gundur resimleri acamiyordum,
ne cok bebsimiz oldu yahu...
hepsi de birbirinden guzel bebislerimizin, hepsine de aileleriyle birlikte gecirecekleri uzun, saglikli, huzurlu hayatlar diliyorum.
umarim akman'ın bebisi de sagligina kavusur. surekli aklimda kuzucuk....
bi gecmise goz atayim geleyim ben...
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar Ojeli Ceren doğurmuşşşşş Allah'ıma bin şükürler olsun normal doğumla ilk bebeğimiz geldi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
merhaba kızlar. size haberlerim var. alkisalkisalkis dediğim gibi bugün yeni doktorumda kontrolüm vardı. iyi, şeker birşey.
bebişimde çok iyi maşallah. kilosu 3205gr boyu da 51,3 cm olmuş. 7 mayısa kontrol için gün verdi. çatı muayenesini de o zaman yapacakmış. o kontrole göre bebişimin durumu hala böyle önden gidiyor olursa 11 mayısta sezeryana alacakmışdelikafadulden haber vereyim istedim. çıkıyoruz birazdan.
ojeli cerende mi doğuruyormuş? alkisalkisalkis
kızlar biliyosunuz tansiyon ilacı kullanmaya başladım ama tansiyonum hala yüksek seyrediyor. demin dr umla konuştum yine. preeklempsi tehlikem var. hayati tehlike olabilirmiş. renkli dopler ultrason önerdi. göbek kordonundaki kanın tansiyonuna bakılması gerekiyormuş. yarına acil randevu aldım. hatta randevu yokmuş da araya bi yere sıkıştıracaklar beni. onun sonucuna göre acil sezaryen gerekebilir dedi. panik oldum ama annemlerde kaldığım için onlara belli etmemeye çalışıyorum.
ya kızlar bi şey itiraf etmek istiyorum. benim resmi nikahım yok. eşim de işsizdi biliyosunuz ssk ya babamdan bakılıyorum die evlenmeyi düşünmedik. zaten hamileliğimi yatarak geçirdim biliyosunuz. eşim iş buldu şimdi ama doğumdan sonra nikah yaparız diyoduk. ama iki gün önce öğrendik ki yeni medeni kanuna göre evlilik dışı doğan çocuklar babasının soyadını alamıyomuş. tek şart nikahmış. bugün hemen başvurduk. sağlık raporu için kan istediler sonucu salı çıkacakmış ondan sonra da nikah işlemleri başlıcak ama uzatıyolar da uzatıyolar. ben de evlenmeden doğurmak istemiyom bu durumda. ay sinir oldum. yıldırım nikahı diye bi şey yalan yani. türk filmi gibi oldum ben ya nası kızıyorum kendime..
Canım normalde ben Özkana giiyordum fakat dr hastaneyi bırakınca diğerini de sevmemiştim son haftalar olduğu için dr lar genelde hastanelerde mecburuz ya gidiyoruz sezeryan diyoruz hemen isteğe bağlı diyorlar fiyat 2 katına çıkıyor.Son gittiğimde aynı şeyi söyledi olmuşum 36 hafta tabi Marmara dr randevusu günü bile vermedi geldik size yazdım sonra tekrar son gittiğim dr a gittim ben bu fiyatı veremem yoksa eski hastanemde bi dr a yaptırcam falan dedik sonra bi yerleri aradı falan tamam dediler şimdi sigortam karşılıycak doğumumu ne gıcık bişey ama o kadar hastane gezdim illa sömürcekler insanları.Nene hatuna da gitsem son dk ka olduğu için oda aynı şeyi yapacaktı.Marmara bile yaptı düşün.Diyorum ki ben yatıyorum şimdiye kadar 8 dr a gittim hepsi sezeryan dedi ondan bizde böyle düşündük bana doğum sancın başlar açılma olmazsa sezeryan olur dedi ben hem sancıyı çekicem hemde sezeryan olucam ne gerek var.Neyse sonunda hallettik.
Canım niye sıkılıyorsun ki bence herşey yoluna girer.Sen hastanedeyken bile belediyede derdinizi anlattığınızda yaparlar nikahı.kızlar çok huzursuzum ya canımm çok sıkıldııısenağlamasenağlamasenağlama
kızlar çok huzursuzum ya canımm çok sıkıldııısenağlamasenağlamasenağlama
ay valla bilmiyorum yaa. ben mayıstan önce beklemiyodum valla. bilmiom iyi mi kötü mü?
çok şaşkınım
ya kızlar bi şey itiraf etmek istiyorum. benim resmi nikahım yok. eşim de işsizdi biliyosunuz ssk ya babamdan bakılıyorum die evlenmeyi düşünmedik. zaten hamileliğimi yatarak geçirdim biliyosunuz. eşim iş buldu şimdi ama doğumdan sonra nikah yaparız diyoduk. ama iki gün önce öğrendik ki yeni medeni kanuna göre evlilik dışı doğan çocuklar babasının soyadını alamıyomuş. tek şart nikahmış. bugün hemen başvurduk. sağlık raporu için kan istediler sonucu salı çıkacakmış ondan sonra da nikah işlemleri başlıcak ama uzatıyolar da uzatıyolar. ben de evlenmeden doğurmak istemiyom bu durumda. ay sinir oldum. yıldırım nikahı diye bi şey yalan yani. türk filmi gibi oldum ben ya nası kızıyorum kendime..
neyse kızlar eşim geliyomuş,ben çıkıyım artık,hepinizi öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın...
benim cimcimeyide hıçkırık tuttu babamızda gelcek birazdan
kimseler kalmadı nerdesiniz hatun bacılar
evet marlyn uyudu tatlımmm
buda kızımın resimleri teyzoşlarr ))
2009 Mayıs Kuzusu Bunlarrrrrrrr :) - Sayfa 5 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Kızlar ben geldim,kuaföre gittim ama ancak oraya kadar gittim eczaneye gidemedim bacağım inanılmaz kasılıyo,sağolsun kaşımı alan kız aldı geldi vitaminimi eczaneden,eve seke seke geldim geri..Doktorumu aradım soracaktım ama doğuma girmiş,bi garip oldum,kimse doğum yapan dua ettim onada..ne oluyo bana anlamadım,dün vitamini içemedim ondan mı oldu acaba?şimdide uzanıyorum iyiki sizlerle tanışmışım,yalnızlığımı hiç hissettirmiyosunuz bana,yoksa ben acayip bunalım takılırdım..hepinize çok teşekkür ederim...
canım kızlarımda iyi çok şükür :1hug:
kızlar bağlı çalıştığım genel müdür izin olayını çok anlayışlı karşıladı canın ne zaman isterse çık dedi burda müdür çok finans müdürü var birde az önce nezaketen ben pazartesiden itibaren yokum dedim adam hani mayısta çıkacaktın izne demesin mi bende zaten doğumum mayısta dedimÇok üzgünüm çoook:mymeka: sinir bozucu şey ne olacak sonrada yerine kim bakacak dedi bende genel müdürümün ayarlayacağını söyledim :lepi: sanki ben son güne bırakmışım gibi adam canımı sıktı Çok üzgünüm çoook
kızlar iki soru sorucam birincisi bebeişlerinizin hıçkırıkları nasıl.hani şu 3 saniyede bir pıt diye vuruşlardan bahsediyorum nefes alıp verme egzersizleri yaparken amnio sıvısı ciğerlere kaçıyomuş o yüzden hıçkırıyolarmış.bizim zilliyi günde 6 yada 7 kez en kısa 5 dakika en uzun 15 dakika tutuyor karnımı zıplatıyor.yeri iyice daraldığı için çok belli oluyor:)sizdede oluyormu bukadar çok hıçkırık tutması normalmi acep:)
ikinci sorumuzda doğum sancısı.ilk kızımda sancı falan çekmedim.birden bi sabah suyum geldi.azar azar 11 gün sürdü.11. günün sonunda doğdu.kasılmaların dışında sancı çekmedim.şimdi 38.haftaya girdik gece sancım olursa doğum sancısı olduğunu nasıl anlıycam bilgili annelerden bu konuda yardım istiyorum.sevgiler:)
merhaba kizlarrrr a.s.
bebiş uyanmadan bi yazayim :)) sali günü sezeryanla dogdu boncukum..ecelden kacamadik sezeryan olduk :)) 3600gr 50cm dogdu..ismini son gece karar verdik..Ayse Serra..cok zor bi işmiş bu isim işi..
agrilarim var biraz..oturup kalkmak büyük iş..inşaAllah bi haftaya toplarmişiz..ayaklarim fil gibi..vucuttaki ödem iniyormus ayaklara..
dün eve geldik cok sukur..emzir,gaz cikar,altini değiş,yatir kaldir :))) bu fiileri döngü halinde yapiyoruz :))
hamdolsun herşey yolunda..kizlar cok ama cok cok cok güzel bir duygu..onun kokusu bakişi aglayişi bile muhtesem..tek kelime ile aşk bu :))
buarada tel eden arkadaslara cok teşekkürler..maalesef telefonum sapitti..acilmiyor..oyuzden cevap veremiyorum kimseye..en kisa zamanda halledicem inşaAllah kendime gelebilirsem :))
cok karişik yazmiş olabilirim..kulagim bebişimde..inşaAllah rahat bi zamanda gene gelicem en kisa zamanda..şuan ev kalabalik biraz..ama düzen oturtmaya basliyorum yavastan..
hepinizi ayri ayri öpüyorummmm..Rabbime emanetsinizzzz a.s.
Günaydın Kızlar,
Nasılsınız bakalım arkadaşlar doğuran yok demi
Benim ciddi kasık ağrılarım başladı korkuyorum öle olunca yarın dr gidicez bakalım bekliycekmi benim oğlum tarihini.
Pınar hadi hayırlısı canım az kaldı bebişine kavuşmana ayyy benim annemde temizlikle bozdu kafayı parmak atmadık yer bırakmıyor evdekaydirigubbakcemile3
Birsencim allah yardımcın olsun sen o acıları cektinya herşeyin üstesinden gelirsin bacım
Kayınvalidenide takma hepimizin doğumda sıkıntı oldu bu konu valla he he diyip geçelim canım üzme kendini hepimizin başında olucaklar
Bi kayınvalide mağduruda cerencim rahat edemiyosun demi bacım bakma kimseye yat uzan ağrım sancım var bahanesiyle sonrada annende rahat edersin inşallah
Banuş yeter artık sen yazınca ben üzülüyorum son günler gelsin canım odada hazırlanmış örümcek nerde yatarsa yatsın düşünme sen onu
Ayy unuttuğum varmı alıntı yapamıyorum yine
Benimde akşam 6 da badanacı geliyor gece 10 kadar bu gece son insallah pazartesiden sonrada son temizlik oldumu gesin oğlum
Kızlar bişey sorucam doğuma eve gelen misafirlere ne ikram ediceksiniz düşündünüzmü
merhaba kızlar. size haberlerim var. alkisalkisalkis dediğim gibi bugün yeni doktorumda kontrolüm vardı. iyi, şeker birşey.
bebişimde çok iyi maşallah. kilosu 3205gr boyu da 51,3 cm olmuş. 7 mayısa kontrol için gün verdi. çatı muayenesini de o zaman yapacakmış. o kontrole göre bebişimin durumu hala böyle önden gidiyor olursa 11 mayısta sezeryana alacakmışdelikafadulden haber vereyim istedim. çıkıyoruz birazdan.
ojeli cerende mi doğuruyormuş? alkisalkisalkis
Ayyyy çok şükür pınarcım kendisiylemi konuştun yoksa yakınlarıylamı?
kızlar biliyosunuz tansiyon ilacı kullanmaya başladım ama tansiyonum hala yüksek seyrediyor. demin dr umla konuştum yine. preeklempsi tehlikem var. hayati tehlike olabilirmiş. renkli dopler ultrason önerdi. göbek kordonundaki kanın tansiyonuna bakılması gerekiyormuş. yarına acil randevu aldım. hatta randevu yokmuş da araya bi yere sıkıştıracaklar beni. onun sonucuna göre acil sezaryen gerekebilir dedi. panik oldum ama annemlerde kaldığım için onlara belli etmemeye çalışıyorum.
bütün merkez ilçeye tek bir sağlık ocağı bakıyomuş ve bütün izmirin evlilik tahlilleri tek bir merkezde yapılıyomuş (güyaaaa) ve mutlaka 3 gün beklenmesi gerekiyormuş. yani kan testi sonucu salıdan önce çıkmıyor. sonraki nikah işlemleri için benim bağlı olduğum merkez konak ilçesi bir hafta on gün sürer dedi ama başka bi ilçede o kadar sürmez 2-3 gün dedi. pazartesi onunla görüşmeye gidecektik. bakalım nolcak??
yemek yiyecez ama veletlerin yemek saati geliyor offf ben gene aççççç kalacam hiç uyandırmasam
10 dk.yesem onlarada kıyamam gerçi uyanmazlar ama
Herkese selamlar,
bugun ufak tefek eksiklerimizi tamamlayayim istedim, disaridaydim. normalde birkac saatte halledebilecegim isler icin, 4-5 saat gezdim, eeee kaplumbaga hizinda ilerleyince insan...
neyse aklimdakilerin cogunu hallettim bakalim, ufak tefek ihtiyaclarimiz kaldi...
onlari da halledince hafta ici temizligimiz kaliyor bakalim...
birkac gundur resimleri acamiyordum,
ne cok bebsimiz oldu yahu...
hepsi de birbirinden guzel bebislerimizin, hepsine de aileleriyle birlikte gecirecekleri uzun, saglikli, huzurlu hayatlar diliyorum.
umarim akman'ın bebisi de sagligina kavusur. surekli aklimda kuzucuk....
bi gecmise goz atayim geleyim ben...
canım ya robot gibi oldun olsun ama değer ki kendinden feragat ediyorsun.Ama kendinde bak ki güçlü ol
hadi bitmiş sayılır eksiklerin en azından artık için rahat.
SİBEL dün mausum bozuldu yazdığını gördüm cevaplayamadım canım.Bu hafta artık düzene girerim heralde işlerim bitti artık doğumu bekliycem
PINAR haftayada defnemiz geliyor hadi hayırlısı bakalım
Ay doğru onları da stres bastı eşimde bak sezeyan ama erken falan gelir cesaretlen normal doğuma da kendini hazırla diyor.Canım artık hastaneyide hallettim rahatladım.Sen doğurana kadar da eşin nöbet tutcak desene bi askerde bide senin başında bak değerini bil.alalh analı babalı büyütsün ya çok güzel bir haber pınarcım bebişle ilgili bilgileri alırsan ya z bitanem nasıl acaba durumları inş herşey iyidir
hadi bakalım canım hayırlısı olsun bak haziran dedin dedin baya erken olcak
hakkında hayırlısı canım
hayatta bazen böyle duurmlar olabiliyor inş en kısa zamanda halolur canım bebeğinle sıkıntı çekmezsin
anladım tutkuncum şimdi özkanda mı olcak doğum allahtan hal olmuş canım ya hastane işi büyük stresti inş sağlıkla kavuşursun türkiz hanıma
kızlar benimde eşim geldi kaçmıştım şimdi onu markete gönderdim alışverişe bende koştum ojeliyi çok merak ettim tabi eşimde hepinizi tanıyor adam vallahihoyyyt oda soruyor geçen gün doğuran arkadaşın nasıl oldu falan diye ay çok komik olduk ya hihoyyyt
kızlar bu arada benim eşime iki haftadır bir şey oldu adam uyumuyor adeta sürekli kulağı bende tilki gibi sürekli sıçrayarak uyanıyor sanırım benden haber beklemeye alıştırmış kendidi az önce yine odaya girdim bir sıçradı her zamanki soruyu sordu ne oldu iyimisiin valla ben artık üzülüyorum onun yerine,, gecede ben wc den gelene kadar uyumuyor bekliyor :çok üzgünüm:
bir doğursak bzide rahatlasak adamlarda :çok üzgünüm:
alalh analı babalı büyütsün ya çok güzel bir haber pınarcım bebişle ilgili bilgileri alırsan ya z bitanem nasıl acaba durumları inş herşey iyidir
kızlar bu arada benim eşime iki haftadır bir şey oldu adam uyumuyor adeta sürekli kulağı bende tilki gibi sürekli sıçrayarak uyanıyor sanırım benden haber beklemeye alıştırmış kendidi az önce yine odaya girdim bir sıçradı her zamanki soruyu sordu ne oldu iyimisiin valla ben artık üzülüyorum onun yerine,, gecede ben wc den gelene kadar uyumuyor bekliyor :çok üzgünüm:
bir doğursak bzide rahatlasak adamlarda :çok üzgünüm:
oku oku bıtıremedım yahu..masallah muhabbet koyuymus..PINAR bacım az kaldı 4 gun defne kızımızın gelışıne...delikafaduldencanım ALLah yardımcın olsun ...benıde senle bır bastı heycan...
bugun hiç keyfım yoktu falla kızlar ya bı uyku bı uykukı sormayın yanı..bıde mısafır vardı ewde zor durdum ayakta desem yerıdır yanı..artık iice ağırlaştık sanırsam...bende daha ne agrı ne sancı kızlar..benım kuzucuun keyfı baya yerınde galıba...zamanında gelsın tabı de boyle mayıs annelerı patır poatır dourunca benıde basıo heycan yaaadelikafaduldenzaman daraldıkca cok daha bı merak edıorum kuzucuumu...:çok üzgünüm:
sağolun kızlar, ne bileyim herşey çok sürpriz şekilde gelişiyor. hiç kontrolüm kalmadı. hep stres. eşim daha çarşamba günü başladı işe. bu dokuz ayı işsiz geçirdik anlıcanız. hazırlığımızı hep zar zor yaptık, daha da biçok şeyimiz yetişmedi. bi de üstüne bunlar şok etkisi yaptı tabi..
Ay doğru onları da stres bastı eşimde bak sezeyan ama erken falan gelir cesaretlen normal doğuma da kendini hazırla diyor.Canım artık hastaneyide hallettim rahatladım.Sen doğurana kadar da eşin nöbet tutcak desene bi askerde bide senin başında bak değerini bil.
sağolun kızlar, ne bileyim herşey çok sürpriz şekilde gelişiyor. hiç kontrolüm kalmadı. hep stres. eşim daha çarşamba günü başladı işe. bu dokuz ayı işsiz geçirdik anlıcanız. hazırlığımızı hep zar zor yaptık, daha da biçok şeyimiz yetişmedi. bi de üstüne bunlar şok etkisi yaptı tabi..
Temizlik şimdi bitti. Ayyy fazla bişey yapmadım ama onları izlerken bile yoruldum valla delikafadulden
Ceren'i aradım şimdi tekrar. Eşi çıktı. Ceren kendinde değil henüz ama bebekte oda çok iyi dedi. Normal diye biliyodum ama halsiz kalıp uyudu mu acaba :uhm: Yarın tam detayları alırız artık hihoyyyt
Canım çok sevindim. Hem doktorunu sevmene hemde bebişinin durumuna a.s.
Yok bacım o telefona çıkan bayanla konuştum a.s.
Canım çok geçmiş olsun. Sıkma canını. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına kuzunu ya stres yapma a.s.
Canım böyle bişey olduğuna emin misin? Çünkü ben geçenlerde kimliğimi değiştirmek için nüfus müdürlüğüne gittim ya orda 2 tane imam nikahlı aile vardı. Kimlik çıkarmak için doğum raporu ve anne baba olması gerekiyor dediler. Adam bebeğin annesini getirmemiş. Hastanede dedi. Anne olmadan yapamayız dediler. Nikah şart falan demediler?
Hayırlısı canım. Keşke daha öne halletmiş olsaydınız CADIARZU
Bacım 10 dk'da bişey olmaz. Sen ye ki sütün olsun a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
Evet canım inşallah salıya kucağımda güzel kuzum a.s.
Ay doğru onları da stres bastı eşimde bak sezeyan ama erken falan gelir cesaretlen normal doğuma da kendini hazırla diyor.Canım artık hastaneyide hallettim rahatladım.Sen doğurana kadar da eşin nöbet tutcak desene bi askerde bide senin başında bak değerini bil.
Canım senle bi gece konuşmuştuk sana bebeğin nasibiyle geleceğini söylemiştim bak babası işe girdi artık bebişte zamanımız geldi geleyim dedi sanırım.ihtiyaçlarını da zamanla halledersin gelenlerde getirir herşey yoluna girer.sağolun kızlar, ne bileyim herşey çok sürpriz şekilde gelişiyor. hiç kontrolüm kalmadı. hep stres. eşim daha çarşamba günü başladı işe. bu dokuz ayı işsiz geçirdik anlıcanız. hazırlığımızı hep zar zor yaptık, daha da biçok şeyimiz yetişmedi. bi de üstüne bunlar şok etkisi yaptı tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?