2009 Mayıs Anneleri

Dün nete girdim tam yazışıyordum maus bozuldu şimdi yeni aldık bi tane daha sinir oldum.Bende pek aanlamadığım için elle mausu bulamadım
Mutahara da gelmiş kızınada Serra koymuş Maşallah diyelim basacaktım hastaneyi ama neyse......

iyi bari çok sevindim cerene..Allah analı babalı büyütsün..Darısı bize,,
ayşe'cim gözün aydın maşallah boyuda epey uzunmuş,doktorunu sevmene sevindim..ınşalalh hakkında hayırlısı olur...

yemek yiyecez ama veletlerin yemek saati geliyor offf ben gene aççççç kalacam hiç uyandırmasam
10 dk.yesem onlarada kıyamam gerçi uyanmazlar ama

Herkese selamlar,
bugun ufak tefek eksiklerimizi tamamlayayim istedim, disaridaydim. normalde birkac saatte halledebilecegim isler icin, 4-5 saat gezdim, eeee kaplumbaga hizinda ilerleyince insan...
neyse aklimdakilerin cogunu hallettim bakalim, ufak tefek ihtiyaclarimiz kaldi...
onlari da halledince hafta ici temizligimiz kaliyor bakalim...

birkac gundur resimleri acamiyordum,
ne cok bebsimiz oldu yahu...
hepsi de birbirinden guzel bebislerimizin, hepsine de aileleriyle birlikte gecirecekleri uzun, saglikli, huzurlu hayatlar diliyorum.
umarim akman'ın bebisi de sagligina kavusur. surekli aklimda kuzucuk....
bi gecmise goz atayim geleyim ben...

ojelı dogum yapmış kavusmus kuzusuna haaadelikafadulden
Allah analı babalı buyutsun inşallah....
darısı bızım basımıza...
benımde mısafır vardı ewde,yenı fırsat buldum daha...gecmişi henuz okuyamadım baska douran varmı acep?ayyy sıra bıze gelıo delikafadulden

yemek yiyecez ama veletlerin yemek saati geliyor offf ben gene aççççç kalacam hiç uyandırmasam
canım ya robot gibi oldun olsun ama değer ki kendinden feragat ediyorsun.Ama kendinde bak ki güçlü ol

hadi bitmiş sayılır eksiklerin en azından artık için rahat.
SİBEL dün mausum bozuldu yazdığını gördüm cevaplayamadım canım.Bu hafta artık düzene girerim heralde işlerim bitti artık doğumu bekliycem
PINAR haftayada defnemiz geliyor hadi hayırlısı bakalım

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar Ojeli Ceren doğurmuşşşşş Allah'ıma bin şükürler olsun normal doğumla ilk bebeğimiz geldi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

alalh analı babalı büyütsün ya çok güzel bir haber pınarcım bebişle ilgili bilgileri alırsan ya z bitanem nasıl acaba durumları inş herşey iyidir

hadi bakalım canım hayırlısı olsun bak haziran dedin dedin baya erken olcak

hakkında hayırlısı canım

hayatta bazen böyle duurmlar olabiliyor inş en kısa zamanda halolur canım bebeğinle sıkıntı çekmezsin

anladım tutkuncum şimdi özkanda mı olcak doğum allahtan hal olmuş canım ya hastane işi büyük stresti inş sağlıkla kavuşursun türkiz hanıma

kızlar benimde eşim geldi kaçmıştım şimdi onu markete gönderdim alışverişe bende koştum ojeliyi çok merak ettim tabi eşimde hepinizi tanıyor adam vallahihoyyyt oda soruyor geçen gün doğuran arkadaşın nasıl oldu falan diye ay çok komik olduk ya hihoyyyt

kızlar bu arada benim eşime iki haftadır bir şey oldu adam uyumuyor adeta sürekli kulağı bende tilki gibi sürekli sıçrayarak uyanıyor sanırım benden haber beklemeye alıştırmış kendidi az önce yine odaya girdim bir sıçradı her zamanki soruyu sordu ne oldu iyimisiin valla ben artık üzülüyorum onun yerine,, gecede ben wc den gelene kadar uyumuyor bekliyor :çok üzgünüm:
bir doğursak bzide rahatlasak adamlarda :çok üzgünüm:

ay valla bilmiyorum yaa. ben mayıstan önce beklemiyodum valla. bilmiom iyi mi kötü mü?
çok şaşkınım

canım benım hayırlısı olsun hakkında...hepımız beklemıoduk mayıs oncesı amaama baksana kuzucuklar acelecı cıktı fallaalkisalkisalkis38 haftalıksın cnm ya sen korkuya falan kapılma bişicik olmaz kuzucukuna inş...demek yıldırım nıkahı fasafısoymus haklava:bende bılmıodum falla...inş bekler bebiş nıkahı hem nıkah hedıyen olur belkıde...hihoyyyt

neyse kızlar eşim geliyomuş,ben çıkıyım artık,hepinizi öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın...

gule gule canım...:1hug:

benim cimcimeyide hıçkırık tuttu babamızda gelcek birazdan

kimseler kalmadı nerdesiniz hatun bacılar

benımkı de paso hıckırıo yafskaydirigubbakcemile3hemde gobüşü acınca baya bı bellı oluokı sorma canım...bazen ole uzun suruokı telaslanıorum kaydirigubbakcemile3

masallah prensesımıze...annesı ne gusel masallah kırkbınkere....

canım benım..burda oyle seyler paylasıoruzkı bende ııkı varsınız dıorum..bu ılk deneyımımde sızden baska kımsecık yok gıbı yanımda..her seyı kafama takılan herbişeyı soup gonul rahatlııyla paylasabılıorum..ii ki katıldın aramıza canım...ve ii ki varsınız:asigim:

bozma canım sınırını..bu mudurler hep aynı...ılk once iş yanı sen ne haldesın yok bı tıkklava:benımde ılk hamılelıımı duyunca basmudurum baskasının yanıda sorsak kazara tuttu derler demiş,yaz sezonuna denk geldıı içinklava:bende cok uzulmuştum ama bosweerrr bak paşalar gıbı cıktım ıznıme...:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

ewet canım hıckırık onlar..ouyle gusellkı ...ben hıckırık basladıında acıp sewıorum oglusumu...kaydirigubbakcemile3ızlemesı oyle guselkı...benımkı bazen bı baslıo yarımsaatı gecıo hıckırık bıtmıo bazen ewhamlanıorum falla:ecrin_bebek:

canım benım Allah analı babalı buyutsun emikokla kuzunu benım için annesi...darısı bıze inş.:Saruboceq:

canım bızım burda kaynar yapılır...kaynar ve yanına kuru pasta dolma borek falan..onları ıkram etmeyı dusunuorum bende:CüvCüv:

oku oku bıtıremedım yahu..masallah muhabbet koyuymus..PINAR bacım az kaldı 4 gun defne kızımızın gelışıne...delikafaduldencanım ALLah yardımcın olsun ...benıde senle bır bastı heycan...
bugun hiç keyfım yoktu falla kızlar ya bı uyku bı uykukı sormayın yanı..bıde mısafır vardı ewde zor durdum ayakta desem yerıdır yanı..artık iice ağırlaştık sanırsam...bende daha ne agrı ne sancı kızlar..benım kuzucuun keyfı baya yerınde galıba...zamanında gelsın tabı de boyle mayıs annelerı patır poatır dourunca benıde basıo heycan yaaadelikafaduldenzaman daraldıkca cok daha bı merak edıorum kuzucuumu...:çok üzgünüm:

sağolun kızlar, ne bileyim herşey çok sürpriz şekilde gelişiyor. hiç kontrolüm kalmadı. hep stres. eşim daha çarşamba günü başladı işe. bu dokuz ayı işsiz geçirdik anlıcanız. hazırlığımızı hep zar zor yaptık, daha da biçok şeyimiz yetişmedi. bi de üstüne bunlar şok etkisi yaptı tabi..

Temizlik şimdi bitti. Ayyy fazla bişey yapmadım ama onları izlerken bile yoruldum valla delikafadulden

Ceren'i aradım şimdi tekrar. Eşi çıktı. Ceren kendinde değil henüz ama bebekte oda çok iyi dedi. Normal diye biliyodum ama halsiz kalıp uyudu mu acaba :uhm: Yarın tam detayları alırız artık hihoyyyt

Canım çok sevindim. Hem doktorunu sevmene hemde bebişinin durumuna a.s.

Ayyyy çok şükür pınarcım kendisiylemi konuştun yoksa yakınlarıylamı?

Yok bacım o telefona çıkan bayanla konuştum a.s.

Canım çok geçmiş olsun. Sıkma canını. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına kuzunu ya stres yapma a.s.

Canım böyle bişey olduğuna emin misin? Çünkü ben geçenlerde kimliğimi değiştirmek için nüfus müdürlüğüne gittim ya orda 2 tane imam nikahlı aile vardı. Kimlik çıkarmak için doğum raporu ve anne baba olması gerekiyor dediler. Adam bebeğin annesini getirmemiş. Hastanede dedi. Anne olmadan yapamayız dediler. Nikah şart falan demediler?

Hayırlısı canım. Keşke daha öne halletmiş olsaydınız CADIARZU

Bacım 10 dk'da bişey olmaz. Sen ye ki sütün olsun a.s.

Hoşgeldin canım a.s.

Evet canım inşallah salıya kucağımda güzel kuzum a.s.

Ay doğru onları da stres bastı eşimde bak sezeyan ama erken falan gelir cesaretlen normal doğuma da kendini hazırla diyor.Canım artık hastaneyide hallettim rahatladım.Sen doğurana kadar da eşin nöbet tutcak desene bi askerde bide senin başında bak değerini bil.

Tabi canım bilgi alır almaz burdayım merak etmeyin a.s.

Aynan bacım ya benim adam da tilki uykusu uyuyor. Yatakta ıh desem fırlıyor ne oldu sancın mı var diye. Tuvalette azcık fazka kalsam sesleniyor hemen iyi misin diye ?

Sağolasın canım valla heyecan fena halde delikafadulden

Canım stres yaptıkça psikolojik olarak ta sancın falan olur. Sıkma lütfen canını. Herşey olacağına varır a.s.

hastahane işini hallettınmı canım...?ayyy ii hadı cok sewındım hihoyyythihoyyyt
doguma az kala hastahane dorunu ınsanı baya bı gerıo yanı..gecmişe baktım ama gozumden kactı galıba:uhm:

zor zamanlar geçmiş inş canım hakkınızda hayırlısı

oh mis gibi olmuştur pınarcım güle güle kullanın

nasıl yani ojeli sezeryan olmuş olabilir mi canım inş normaidir ya ama önemli olan ikisinde iyi olması gerisi boş

doğru diyor canım bak normalde ojelinin yarın sezeryanı vardı bugün sancı tuttu bu veletlerin işi belli olmaz ama hastane işi halolmuş ya gerisi gelir hayırlısıyla

valla asker gibi oldu ya benim eşim bu hastane falan konularında acayip bir hali var çok korkuyor normalde çok sakin soğukkanlııdr kafamçokkarıştı

Canım senle bi gece konuşmuştuk sana bebeğin nasibiyle geleceğini söylemiştim bak babası işe girdi artık bebişte zamanımız geldi geleyim dedi sanırım.ihtiyaçlarını da zamanla halledersin gelenlerde getirir herşey yoluna girer.
PINAAAAAAAAAARR 4 gün ha ben önce sen doğurursun diyordum ama geç kldın önce doğuranlar oldu.
Siribron senin ne zaman şimdi
CEREN okurmusun bunu bilmem ama sanada aynı gün hamile kaldık aynı gün doğuralım demiştim sende benim normal zor demiştin bak terslik olmazsa yani acele etmezse bizimkiler tarihimizde 11 MAYIS :lepi::lepi::lepi:

pınarcım, nüfus kağıdı çıkıyormuş ama annenin soyadına kaydediliyomuş. 2003te çıkan yeni medeni kanuna göre. üstelik babası çocuk kesin benim dese, hatta dna testiyle ispat etse bile evlilik yoksa kendi soyadını veremiyomuş. çocuk babadan doğan bütün haklardan yararlanıyor, hatta mirasa giriyor ama soyadını taşıyamıyor. 2003ten beri bi sürü insan madur olmuş ama kanunu da düzeltmiyolarmış. ben de çocuğumun benim soyadımı taşımasını kesinlikle istemem. neticede ben bu adamla 10 yıldır birlikteyim ve bu çocuk da bir gençlik hatası falan değil yani. niye babasının soyadından mahrum kalsın ki. bilseydik böyle olacağını daha erken davranırdık ama hep kusarak yattığım için hadi doğumdan sonra yapalım diyoduk. sürpriz oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…