görüşürüz canım.sağol desteğin için. ya senin gerçek adın neydi bu arada?
merhaba kızlar benım oğlumda aceleci cıktı suyum gelmeye devam edince 22.04 te acıl sezeryana gırdım 3 gun hastanede kaldım kızlar sezeryande cok kolay degılmıs benımkı spinaldı ama hala otururkene kalkarken cok zorlanıyoum oğlum 37+2de 3000gr 49 cm dunyaya geldı cok mutlıuyum inş sizde bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız
allah analı babalı büyütsün canım. hayırlı olsun.merhaba kızlar benım oğlumda aceleci cıktı suyum gelmeye devam edince 22.04 te acıl sezeryana gırdım 3 gun hastanede kaldım kızlar sezeryande cok kolay degılmıs benımkı spinaldı ama hala otururkene kalkarken cok zorlanıyoum oğlum 37+2de 3000gr 49 cm dunyaya geldı cok mutlıuyum inş sizde bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız
canım ASLI ben:1hug:a.s.
mrb canım..ay sesı kesılen dogurup gelıo yahudelikafaduldensıra bıze nezaman gelcek acep:Saruboceq:aminn canım benım...oh maşallah oglusa...Allh analı bablı buyutsun inşallakk..kokla kuzunu benım için mis misssss:CüvCüv:Şeniz
allah analı babalı büyütsün canım. hayırlı olsun.
memnun oldum aslıcım. senin takvim yanlıştı demi? kaç haftadasınız şimdi? düzeltelim takvimini seninde yaa,takip etmek zor oluyor.
istersen baby gaga'dan (benim takvimden) yapabilirim sana. doğum tarihi ve son adet tarihini verirsen yapayım.
bu arada bende yarın anneme geçicem ya, benimde sesim kesilecek. doğurdum sanmayınkaydirigubbakcemile3 ben haber veririm size öyle bi durum olursaalkisalkisalkis
canım özeline yazdım. kullanıcı panelinde profilimi düzenleyi seç. sayfanın en altında kilo-doğum takip çizelgesi var. oraya yapıştır. olmazsa bi daha deneriz.
kızlar merhaba dün 11:30 da hastaneye gittim ve 15:30 da kızım normal doğumla dünyaya geldi dikişlerden biraz zor yürüyorum azcıkta emzirme sorunumuz var am şimdiden alıştık bebişimle biribirimize şimdilik öpüyorum hepinizi bebişim beni bekliyo yalanark bakalım bu defa emzirebilcemmi:))
merhaba kızlar benım oğlumda aceleci cıktı suyum gelmeye devam edince 22.04 te acıl sezeryana gırdım 3 gun hastanede kaldım kızlar sezeryande cok kolay degılmıs benımkı spinaldı ama hala otururkene kalkarken cok zorlanıyoum oğlum 37+2de 3000gr 49 cm dunyaya geldı cok mutlıuyum inş sizde bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız
maşallah doğuran doğurana vallahi çoğunun bebişleri aceleci çıktı :) ya kızlar bu arada birşey soracam sizlere benim atık hafiften ayaklarım ve ellerim şişmeye başladı ama ellerimi çok zor yumruk yapabiliyorum parmaklarımın eklem yerleri çok fazla acıyor yemek yaparken birşey doğradığımda canım çok acıyor acaba bu durum yanlızca bendemi var yoksa sizlerde yaşıyormusunuz böyle bir sorun CADIARZUAllah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
maşallah doğuran doğurana vallahi çoğunun bebişleri aceleci çıktı :) ya kızlar bu arada birşey soracam sizlere benim atık hafiften ayaklarım ve ellerim şişmeye başladı ama ellerimi çok zor yumruk yapabiliyorum parmaklarımın eklem yerleri çok fazla acıyor yemek yaparken birşey doğradığımda canım çok acıyor acaba bu durum yanlızca bendemi var yoksa sizlerde yaşıyormusunuz böyle bir sorun CADIARZUAllah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
kızlar merhaba dün 11:30 da hastaneye gittim ve 15:30 da kızım normal doğumla dünyaya geldi dikişlerden biraz zor yürüyorum azcıkta emzirme sorunumuz var am şimdiden alıştık bebişimle biribirimize şimdilik öpüyorum hepinizi bebişim beni bekliyo yalanark bakalım bu defa emzirebilcemmi:))
esen iyiymiş kızlar sancısı durmuş bir hafta bekletebiliriz demiş doktoru
Günaydın semracım, sen nasılsın cnm,
Dünden beri garip garip ağrılar oluyo, sanki bebek eliyle aşağıya doğru bastırıyomuş gibi, dün 4-5 sefer oldu, sabahta 2 dir oluyo, inş. bugün doğurmam, korkudan ayağa kalkamıyorum zaten, eğer bugün tek başıma doğurursam eşimi hiç affetmicem
a.s.a.s.
:a015:kocam gittisenağlamasenağlama
selam kizlar hepiniz iyisiniz okudugum kadariyla bebek doguranlara Allah analai babali buyutsun darisi bizim basimiza esim gecen hafta cumartesi umreden geldi kavustuk cok sukur yeni eve tasindik bir de dogum olsa hersey atlatacam insallah doktorum 12 mayis kalmadan dogurursun diyor dua edin kizlar
bu arada kızlar bende clariesi ve ojeli yii çok merak ediyorum clries doğurdu galiba ya
ojeliyide normal mi doğurdu onu çok merak ediyom
pınar da yok kesin gezemey eçıktı neyse son iki günü gezsin artık
bendede tam tersi bir miskinlik
AYYY çocukları doyurdum altlarını temizledim her yemek öğününde temizliyorum bellerine kadar işiyolar ya.....yeni anneler sizdede varmı bez kople ıslanıyor valla normal yeni doğan bezi büyük geliyor
pramatüre bebek bezi kullanıyorum aliş hep ıslatıyor büyük yeni doğanda biraz büyük olmadı yeni doğan kullanacağım ona........
ayyy bu kaynananın gitmeye niyeti yok deli edecek beni kızlar geldiğinden beridir
birtek oğlu istedi diye hazır yufkadan böğrek yaptı.....dün yemek yoktu dışardan söyledik oda oturdu bi güsel yedi....bugün bu saat oldu hiç oralı değil bir kap sulu yemek yapayım demiyor.....kahvaltı yaptı
çocuklara kim ne takmış onu sordu ...altın kaç para olmuş onu soruyor ....
babamlar evlerini ileride kardeşime bırakacaklarmış annem razıymış onu anlatıyo malla mülkle bozmuş kafayı ya.........sonunda kalktım kabak vardı sebze yiyeyim diye soymaya başladım hanfendi uykudan kalktı...alinin ömerin annesi ne yapıyor diyor...kabak yapacam dedim ayyy maşallah diyor yaa....
bende pırasa yapıyorsun sandım diyor.....kendisi iki kere pırasa pişirmiş yakmış yanık yanık yemiş o gün bugündür midesi bulanıyormuş korkmuş pırasa yapıyormuşum diye ............
diyecektim ben lohusayım istersen bi kap sen yap ...........offf ya gitsin yaa bana yardım edeceğine hizmet bekliyor ya.....ketıla su koy deriz ben onu çalıştıramam der...bulaşığı makinaya yerleştiremem der.....bir kap yemek yapmaz ama yemek saati gelince herkesden önce yer...........allah aşkına kızlar benmi abartıyorum ya ....geçen sene arkadaşım doğum yaptı 40 gün ne markete ne pazara çıktı annesi kaynanası çıktı yemeğini yapıp gittiler .......benim kaynana bana geliyor bide hizmet bekliyor
anneciğim geldimi çok rahat annem hizmet edecek şimdi ona.........
[k] {n} [k];6536690 .!.:slmlar herkese
nası gidio hamilelik??
çok az vaktim var yalnızım
kızım uyuyor ben 24-04 09:35 itabari ile anne olduuuummm
cok hazırlıksız yakalandıkki sormayın kzımın beşigi bile yok bizde babamızı attık yataktan kzımla yatıoz..
daha temizlik dvm ediodu hatırlarsızınz halada dvm!!!
kızım bana yardıma gelmiş herkes öle dio..
bu arad sezeryan oldunm sancım yokken suyum geldi acılmada olmadı fazla!! yinede 3 -4 saat bekledik henen doguma almadı..
acayip sancım var dün gaz sancısı cok çektim..,
dün wcye cıkınca bıraktılar öglen eve geldik ama bu seferde dikiş yerlerim çok agrıo
desteksiz kalakamıorum yatamıorum fazla ayakta kalamıorum
yürüyemiorumda daha yeni ondan diolar ama sanki hiç geçmicek..
sizlere haber edeyim dedim:dilcikar:
cok öp sizleri başka dogum yapan varmı yaaaa!!
bu arada cok güzel bi duygu rabbim karnımızda nasıl degerli bişi taşımışız!
çok masum cok küçük sana muhtaç.
sütüm çok az gelio ona canım sıkılıo doyup doymadıgını anlamıoz
mamada vermek istemioz..
hadi ben kaçtım çok yazmayın okuyamam..
kardeşim size haber vermiş ama bakamadım sizden gelen dileklere şimddien cok teşekkür edeim
allah sizleride bebeklerinize bir an önce kavuştursun kızlar..
esen iyiymiş kızlar sancısı durmuş bir hafta bekletebiliriz demiş doktoru
kızzz pınar yeter yahu otur kıçının üstünde yahuu sokaklarda doğurcan yahu delikafadulden
istersen baby gaga'dan (benim takvimden) yapabilirim sana. doğum tarihi ve son adet tarihini verirsen yapayım.
bu arada bende yarın anneme geçicem ya, benimde sesim kesilecek. doğurdum sanmayınkaydirigubbakcemile3 ben haber veririm size öyle bi durum olursaalkisalkisalkis
kız pINAR halamı gezıon bacım sen....
yahu telını sakıncası yoksa yolada dogurursun falan ararız yafs....:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3bu gidişle defneyıde sokamıcan ewe buyuyuncekaydirigubbakcemile3
cok optum kızlar hepınızı dıger tum mayıs annelerıbı...bizde malum teyzemler var...hepberaber gıtcez şimdi accuk gezmey...gorusuruzzzŞeniza.s.:1hug:
Pınarcım iyi gezmeler sanada,valla dün bende çok güzel gezdim boğazda balık keyfi filan yaptık,bakalım eşim traş olmaya gitti gelsinde yine gideeriz biyerlere,gez nasılsa bebek olunca bi süre gezemiceksin..Doğumda kamera çekimi için doğum fotoğrafçısını hiç düşündünmü,harika görüntüler ve resimler var..İnternette örnekleri var bakabilirsin,uzman elden çok daha güzel oluyor,bende düşünüyorum ayarlayabilirsem yaptırıcam bakalım..
Sibel,dırımkızı,Hülya,Mutahhara,sizlerede Allahım kolaylık versin bebeklere bakarken,bakalım biz neler yapıcaz..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?