2009 Mayıs Anneleri

görüşürüz canım.sağol desteğin için. ya senin gerçek adın neydi bu arada?

canım ASLI ben:1hug:a.s.

mrb canım..ay sesı kesılen dogurup gelıo yahudelikafaduldensıra bıze nezaman gelcek acep:Saruboceq:aminn canım benım...oh maşallah oglusa...Allh analı bablı buyutsun inşallakk..kokla kuzunu benım için mis misssss:CüvCüv:Şeniz

allah analı babalı büyütsün canım. hayırlı olsun.

memnun oldum aslıcım. senin takvim yanlıştı demi? kaç haftadasınız şimdi? düzeltelim takvimini seninde yaa,takip etmek zor oluyor.

allah analı babalı büyütsün canım. hayırlı olsun.

memnun oldum aslıcım. senin takvim yanlıştı demi? kaç haftadasınız şimdi? düzeltelim takvimini seninde yaa,takip etmek zor oluyor.

bende memnun old.canım...
efet aysecım ya yanlış benım takvım onden gıdıo...
suan 35+6 falanız...ben duzeltemedım bırturlu bceremedım...

istersen baby gaga'dan (benim takvimden) yapabilirim sana. doğum tarihi ve son adet tarihini verirsen yapayım.

bu arada bende yarın anneme geçicem ya, benimde sesim kesilecek. doğurdum sanmayınkaydirigubbakcemile3 ben haber veririm size öyle bi durum olursaalkisalkisalkis

habersız bırakma bızı aysecim...hbr ver mutlaka...a.s.
telını ozelıme atarsan ararımda datlumm benım,kımsesız deılsın:1hug:a.s.
18.12.81 canım dogum tarıhım..18 agustos ta sat..olur deiştireyım...:CüvCüv:Şeniz
sen yap bana ozelemı atcan artık ...
bu arada teyzemler geldı bıze..yemek vaktı,yemeklerıde alıp gelmişler...bız bı yemek yıyıp gelcez ogluşla...gorusuruz aysecimmm..takvimi yaparsan coookk sevınırım...a.s.saol canım şimdidenŞeniz

ayse bacım şimdi bunu kopyala yapıstır mı yapcaktım?
su benımkını bıle zorla yaptıydım eşimle...gene yapamıcam dıe deiştirmemiştim..bunu orayamı yapıstırcaz simdik?

canım özeline yazdım. kullanıcı panelinde profilimi düzenleyi seç. sayfanın en altında kilo-doğum takip çizelgesi var. oraya yapıştır. olmazsa bi daha deneriz.

maşallah doğuran doğurana vallahi çoğunun bebişleri aceleci çıktı :) ya kızlar bu arada birşey soracam sizlere benim atık hafiften ayaklarım ve ellerim şişmeye başladı ama ellerimi çok zor yumruk yapabiliyorum parmaklarımın eklem yerleri çok fazla acıyor yemek yaparken birşey doğradığımda canım çok acıyor acaba bu durum yanlızca bendemi var yoksa sizlerde yaşıyormusunuz böyle bir sorun CADIARZUAllah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

cnm allah analı babalı büyütsün..

anaam gercekten sesi kesilen doğurup geliyor valla.. :) cnm gözünaydın seninde tatlım..

aysun senide tebrik ederim cnm hayırlı uğurlu olsun

kızlar ben geçmişe çok bakamıyorum

ojeli ile konuştum sesi iyi geliyordu oğluşu vızıldıyordu
3450 doğumuş sanırım ......memeyi ememiyor dedi sütte çok gelmiyormuş aç kalıyormuş kuzuuu
mama verdik diyor ama emzirmeyede çalışıyormuş yoksam sarılığı çıkarmış kuzunun
dedim mamayı ver aç kalmasın bebe sonra sarılık tavan yapar allah korusun çocukla hastane yollarında kalır çok zor yawff biz allahtan yatarken olduda kurtulduk..........

benim kaynana gitti kıyamadım yaptığım yemekten bi kaba koydum verdim

annem gelecek paşalarım uyuyor ama mama saati geliyor
ali paşam bugün çok işedi ya bi makinalık kıyafet çıktı
ömer sağolsun battaniyesine işedi mıçtı çok fenalar yawww
siboşşş kızz seninkide böle faliyetlimi bizimkiler çok fenaaa

cnm çok normalll kaç haftalıksın korkma olabilirr

yok bacım bended var..benım 32 ıncı haftadan sonra basladı şişlikler..dr umuz normal olcak artık dedi...eşim bepantenın mavı bı kremi var onla masaj yapıo ellerıme geyet ii gelıo canım..tavsıye ederım...yarım saate agrısını almış oluo en azından...

bız kacıoz artık kızlarr...cok opuorum hepınızı...
AYSECİM canım cok cok ıı bak kendıne ve ogluşa....yarın annene geccen gorusemezsek eger tekrar cok opuorum seni...haberleşiriz nasılolsa....optum canım benımŞeniz

kız pINAR halamı gezıon bacım sen....
yahu telını sakıncası yoksa yolada dogurursun falan ararız yafs....:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3bu gidişle defneyıde sokamıcan ewe buyuyuncekaydirigubbakcemile3
cok optum kızlar hepınızı dıger tum mayıs annelerıbı...bizde malum teyzemler var...hepberaber gıtcez şimdi accuk gezmey...gorusuruzzzŞeniza.s.:1hug:

QUOTE=aysun4141;6538174]merhaba kızlar benım oğlumda aceleci cıktı suyum gelmeye devam edince 22.04 te acıl sezeryana gırdım 3 gun hastanede kaldım kızlar sezeryande cok kolay degılmıs benımkı spinaldı ama hala otururkene kalkarken cok zorlanıyoum oğlum 37+2de 3000gr 49 cm dunyaya geldı cok mutlıuyum inş sizde bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız[/QUOTE]

Allah analı babalı büyütsün gözünüz adın canımhihoyyyt Darısı başımıza inşallahhihoyyyt

ay canım Allah kurtardı inşallah bende normal yapabilirim maşallah kızına canımhihoyyyt

esen iyiymiş kızlar sancısı durmuş bir hafta bekletebiliriz demiş doktoru

inşallah biraz daha bekler bebişi bu mayıs bebekleri zaten çok aceleci çıktıkaydirigubbakcemile3

canım bebkler aşağıya inmeye başlıyorlar ya ondan ağrı olabilir canım aman dikkat et kendine canım

canım ben uzun zamandır öyleyim her yerim şiş geçen gittiğimde bütün testler yapıldı normal çıktı dr çok ödem oluşmuş dedi

:a015:kocam gittisenağlamasenağlama

Canım Allah kavuştursun sıkma canını hemen geçer vakit a.s.

Canım gözün aydın eşine kavuşmuşsun. Evinizde hayırlı olsun a.s.

Evet canım ojeli normal doğurdu tatlım. Gezmedeydim yeni geldim a.s.

Yuh artık bacım ya valla tam dayaklık he klava: Hem bir işe yaramıyor hemde senden iş bekliyor klava:

Canım haberini aldık çok sevindik. Sağlıkla büyüt inşallah kuzunu a.s.

esen iyiymiş kızlar sancısı durmuş bir hafta bekletebiliriz demiş doktoru

Aman iyi ya 1 haftacık daha sabretsin hihoyyyt

kızzz pınar yeter yahu otur kıçının üstünde yahuu sokaklarda doğurcan yahu delikafadulden

Tamam tamam geldim bitti artık kaydirigubbakcemile3

Kızlar çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun kuzucuklarınız hihoyyyt Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.

Habersiz bırakma bizi heeee klava:

Bu haftalarda çok normal canım a.s.

Geldim geldim. Tamam yarın evdeyim söz. Bitti gezmeler yerimseniben Ben sana şimdi özelden gönderirim canım numaramı. Sende yaz bana yerimseniben

Ben geldim kızlar. Gezme faslı bitti. Söz yarın evde dinleneceğim kaydirigubbakcemile3

Bu arada 1 saat önce Ojeli Ceren'le konuştum. Evdelermiş. Oğluşunu emzirmeye çalışıyormuş. Sütü biraz azmış ,mama vermiş bugün. Hepinize çok selamı var. 5 cm açılmadan sonra suni sancı vermişler. Doğum anını hatırlamıyorum diyor. Biraz zor geçmiş. 4-5 dikişi varmış ama şimdi çok rahatım diyor. İlk normal doğumu yaptı valla bacım helal olsun hihoyyyt Oğluşu da 3430 doğmuş a.s.

Canım ben çok araştırdım doğum fotoğrafçısını ama benim doğum yapacağım hastane sadece kendi fotoğrafçısını kabul ediyor. Onlarla da hiç konuşmadım. Yarın telle bi konuşacağım bakalım. Uygun yapıyorlarsa onlarla anlaşacağım. Ama olmazsa kamerayı hemşireye vereceğim. Doğumdan sonrası içinde 3 arkadaşımı ve görümcemi fotoğraf makinasıyla hazır tutuyorum hastanede kaydirigubbakcemile3 Çekebildikleri kadar bol fotoğraf çekecekler hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…