Günaydın semracım, sen nasılsın cnm,
Dünden beri garip garip ağrılar oluyo, sanki bebek eliyle aşağıya doğru bastırıyomuş gibi, dün 4-5 sefer oldu, sabahta 2 dir oluyo, inş. bugün doğurmam, korkudan ayağa kalkamıyorum zaten, eğer bugün tek başıma doğurursam eşimi hiç affetmicem
a.s.a.s.
AYYY çocukları doyurdum altlarını temizledim her yemek öğününde temizliyorum bellerine kadar işiyolar ya.....yeni anneler sizdede varmı bez kople ıslanıyor valla normal yeni doğan bezi büyük geliyor
pramatüre bebek bezi kullanıyorum aliş hep ıslatıyor büyük yeni doğanda biraz büyük olmadı yeni doğan kullanacağım ona........
ayyy bu kaynananın gitmeye niyeti yok deli edecek beni kızlar geldiğinden beridir
birtek oğlu istedi diye hazır yufkadan böğrek yaptı.....dün yemek yoktu dışardan söyledik oda oturdu bi güsel yedi....bugün bu saat oldu hiç oralı değil bir kap sulu yemek yapayım demiyor.....kahvaltı yaptı
çocuklara kim ne takmış onu sordu ...altın kaç para olmuş onu soruyor ....
babamlar evlerini ileride kardeşime bırakacaklarmış annem razıymış onu anlatıyo malla mülkle bozmuş kafayı ya.........sonunda kalktım kabak vardı sebze yiyeyim diye soymaya başladım hanfendi uykudan kalktı...alinin ömerin annesi ne yapıyor diyor...kabak yapacam dedim ayyy maşallah diyor yaa....
bende pırasa yapıyorsun sandım diyor.....kendisi iki kere pırasa pişirmiş yakmış yanık yanık yemiş o gün bugündür midesi bulanıyormuş korkmuş pırasa yapıyormuşum diye ............
diyecektim ben lohusayım istersen bi kap sen yap ...........offf ya gitsin yaa bana yardım edeceğine hizmet bekliyor ya.....ketıla su koy deriz ben onu çalıştıramam der...bulaşığı makinaya yerleştiremem der.....bir kap yemek yapmaz ama yemek saati gelince herkesden önce yer...........allah aşkına kızlar benmi abartıyorum ya ....geçen sene arkadaşım doğum yaptı 40 gün ne markete ne pazara çıktı annesi kaynanası çıktı yemeğini yapıp gittiler .......benim kaynana bana geliyor bide hizmet bekliyor
anneciğim geldimi çok rahat annem hizmet edecek şimdi ona.........
ojeli normal doğurdu cnm
esenide arayacam şimdi
[k] {n} [k];6536690 .!.:slmlar herkese
nası gidio hamilelik??
çok az vaktim var yalnızım
kızım uyuyor ben 24-04 09:35 itabari ile anne olduuuummm
cok hazırlıksız yakalandıkki sormayın kzımın beşigi bile yok bizde babamızı attık yataktan kzımla yatıoz..
daha temizlik dvm ediodu hatırlarsızınz halada dvm!!!
kızım bana yardıma gelmiş herkes öle dio..
bu arad sezeryan oldunm sancım yokken suyum geldi acılmada olmadı fazla!! yinede 3 -4 saat bekledik henen doguma almadı..
acayip sancım var dün gaz sancısı cok çektim..,
dün wcye cıkınca bıraktılar öglen eve geldik ama bu seferde dikiş yerlerim çok agrıo
desteksiz kalakamıorum yatamıorum fazla ayakta kalamıorum
yürüyemiorumda daha yeni ondan diolar ama sanki hiç geçmicek..
sizlere haber edeyim dedim:dilcikar:
cok öp sizleri başka dogum yapan varmı yaaaa!!
bu arada cok güzel bi duygu rabbim karnımızda nasıl degerli bişi taşımışız!
çok masum cok küçük sana muhtaç.
sütüm çok az gelio ona canım sıkılıo doyup doymadıgını anlamıoz
mamada vermek istemioz..
hadi ben kaçtım çok yazmayın okuyamam..
kardeşim size haber vermiş ama bakamadım sizden gelen dileklere şimddien cok teşekkür edeim
allah sizleride bebeklerinize bir an önce kavuştursun kızlar..
nası gidio hamilelik??
cok hazırlıksız yakalandıkki sormayın kzımın beşigi bile yok bizde babamızı attık yataktan kzımla yatıoz..
bu arad sezeryan oldunm sancım yokken suyum geldi acılmada olmadı fazla!! yinede 3 -4 saat bekledik henen doguma almadı..
dün wcye cıkınca bıraktılar öglen eve geldik ama bu seferde dikiş yerlerim çok agrıo
mamada vermek istemioz..
kardeşim size haber vermiş ama bakamadım sizden gelen dileklere şimddien cok teşekkür edeim
kızlar merhaba dün 11:30 da hastaneye gittim ve 15:30 da kızım normal doğumla dünyaya geldi dikişlerden biraz zor yürüyorum azcıkta emzirme sorunumuz var am şimdiden alıştık bebişimle biribirimize şimdilik öpüyorum hepinizi bebişim beni bekliyo yalanark bakalım bu defa emzirebilcemmi:))
canım benim sağol. evet çok değil. belkide doktor sezeryana karar verecek ve 2 hafta sonra geri dönecek kociş. ama evlendikten sonra ilk defa ayrı yatacam bu gece:çok üzgünüm:canım benım...uzulme bak kısa ayrılık bu.....kıyamam sana ben aysecim....:çok üzgünüm:hamişlikle insan cok daha bı duygusal oluo her nıeyse paso eşini yanında ıstıo...ama bak memlekettesın hem kısacık olcak bu ayrılık..hadı sıl gozyaslarınıda bak oglusumuzuda uzcen annesiiiiii....:asigim:hem sen deılmıydın sole rahat rahat yatcam yatakta memlkete gıdınce dıyenkaydirigubbakcemile3hadı sıl gozyaslarınıda gulumse azcuk dadlumm benım....Şeniz
sağol canım. son zamanlar olunca birde hep yanımda olsun isterdim. ama buraya gelmesem de bebeğimiz çok sağlıksız ortamlarda doğabilirdi. onun için katlanacaz artıka.s bu birkaç günü atlatabilirsem daha iyi olacağımı düşünüyorum.kız ben kaya attım ama küçülmüşmü arıycam birazdan baKalım açcanmı yağızın uyanmasını bekliyorum
iyiyiz sanada afiyet olsun çocukların midesi yapıştı bunca saat uyunurmu ya saat kaçta yattın ve kalktın
kız biz hep böyleydik uykucu olan sizdiniz şunlar bi doğsun görcem sizin mıkırdanmalarınızı
günaydın tatlım
canım Allah kavuştursun üzülme diycem ama insan kıyamaz işte onlar bizim goncalarımız
kız sende yangına körükle gidiyon
yetişir canım endişelenme ya. bebeişinde bu kadar bekledi, babasının dönmesini de bekler inşallah! ama kocişe kızma bence, ailesinin düşüncesizliği bence.Günaydın semracım, sen nasılsın cnm,
Dünden beri garip garip ağrılar oluyo, sanki bebek eliyle aşağıya doğru bastırıyomuş gibi, dün 4-5 sefer oldu, sabahta 2 dir oluyo, inş. bugün doğurmam, korkudan ayağa kalkamıyorum zaten, eğer bugün tek başıma doğurursam eşimi hiç affetmicem
a.s.a.s.
teşekkür ederim canım. inşallah bebeğimiz bir an önce gelir de babasıyla da kavuşuruz:asigim:Kızlar herkese günaydın,
Okuduğum kadarıyla herkes iyi,Doğum yapanlar varmış,knk bebeğini kucağına almış Allah ayırmasın,analı babalı büyütsün..
Cerencim,bir an evvel kocana kavuşursun inşalalh,şu durumda cidden çok zor Allah kolaylık versin,üzülme ama emnim yetişir doğuma..
Pınarcım iyi gezmeler sanada,valla dün bende çok güzel gezdim boğazda balık keyfi filan yaptık,bakalım eşim traş olmaya gitti gelsinde yine gideeriz biyerlere,gez nasılsa bebek olunca bi süre gezemiceksin..Doğumda kamera çekimi için doğum fotoğrafçısını hiç düşündünmü,harika görüntüler ve resimler var..İnternette örnekleri var bakabilirsin,uzman elden çok daha güzel oluyor,bende düşünüyorum ayarlayabilirsem yaptırıcam bakalım..
Sibel,dırımkızı,Hülya,Mutahhara,sizlerede Allahım kolaylık versin bebeklere bakarken,bakalım biz neler yapıcaz..:Saruboceq:
eşim bozulur hep annemde kalmama diye düşünüyordum. ama canım benim akşam kendisi dedi, annenlerde kal sen orda daha rahat edersin diye:1hug:selam kızlar
ne haberler var bakayım dedim bugün hiç keyfim yok çok başım ağrıyor tansiyonumu ölçtü eşim az önce 10 3 çıktı biraz düşük ya bri seresmlik bir uyku hali anlatamam aslında 11 e kadarda uyudum ama hala çok yorgun ve bikinim
ya esendemi doğum gitti anacığım hepsi benden önce bir doğuramadım ya allah hayırlısını versin inş biraz daha bekler azcık küçük daha ya
cerenim allah kavuştursun inş sağ salim doğuma yetişir annende kal tabi ya ne işin var boşver oh mis gibi keyfi yaparsın azcuuk
benim annemde tel başında ne zaman çağırcaksın beni diyor her telefonda işte doğuruyor diye açıyormuş benim kız gelse annemde gelse ya
nası gidio hamilelik??
mamada vermek istemioz..
kızlar merhaba dün 11:30 da hastaneye gittim ve 15:30 da kızım normal doğumla dünyaya geldi dikişlerden biraz zor yürüyorum azcıkta emzirme sorunumuz var am şimdiden alıştık bebişimle biribirimize şimdilik öpüyorum hepinizi bebişim beni bekliyo yalanark bakalım bu defa emzirebilcemmi:))
selam kızlar
ne haberler var bakayım dedim bugün hiç keyfim yok çok başım ağrıyor tansiyonumu ölçtü eşim az önce 10 3 çıktı biraz düşük ya bri seresmlik bir uyku hali anlatamam aslında 11 e kadarda uyudum ama hala çok yorgun ve bikinim
benim annemde tel başında ne zaman çağırcaksın beni diyor her telefonda işte doğuruyor diye açıyormuş benim kız gelse annemde gelse ya
a.s.a.s.canım bneim ya inş olmaz öle bir şey canım yalancı sancı büyük ihtiamalle ama kalkma yat bakalım annen gitti sanırım inş geçer şu iki gün hemena.s.
nası gidio hamilelik??
mamada vermek istemioz..
marlyın cnm sorma sorma sinirim çok bozuluyor ve benim kocam annesinib burada olmasından çok memnun ben kimseyi istemez haldeyim yaaa
yemek yer yerlere döker bide eğilip alamıyorum der ama bir süpürge açmıyor
anneciğim kadın elinde süpürge bez dolaşıyor ...........offffffffffffffff yaaaaaaaaaaaa
şimdi uykudan kalktı namaz kıldı portakal yedi kesin acıktı ama diyemiyor yemek yok
bişey alıp yiyemiyor....sulu yemeği bekliyor
şimdi yanımda konuşmayınca kalkıp gitti
canım benim sağol. evet çok değil. belkide doktor sezeryana karar verecek ve 2 hafta sonra geri dönecek kociş. ama evlendikten sonra ilk defa ayrı yatacam bu gece:çok üzgünüm:
sağol canım. son zamanlar olunca birde hep yanımda olsun isterdim. ama buraya gelmesem de bebeğimiz çok sağlıksız ortamlarda doğabilirdi. onun için katlanacaz artıka.s bu birkaç günü atlatabilirsem daha iyi olacağımı düşünüyorum.
yetişir canım endişelenme ya. bebeişinde bu kadar bekledi, babasının dönmesini de bekler inşallah! ama kocişe kızma bence, ailesinin düşüncesizliği bence.klava:
teşekkür ederim canım. inşallah bebeğimiz bir an önce gelir de babasıyla da kavuşuruz:asigim:
eşim bozulur hep annemde kalmama diye düşünüyordum. ama canım benim akşam kendisi dedi, annenlerde kal sen orda daha rahat edersin diye:1hug:
bebişleriniz hayırlı olsun kızlar. bende hiç normal doğum olmayacak mı diye korkmaya başlamıştım. Allah kolaylıklar versin hepinize, hepimize:hooray:
merhaba kızlar benım oğlumda aceleci cıktı suyum gelmeye devam edince 22.04 te acıl sezeryana gırdım 3 gun hastanede kaldım kızlar sezeryande cok kolay degılmıs benımkı spinaldı ama hala otururkene kalkarken cok zorlanıyoum oğlum 37+2de 3000gr 49 cm dunyaya geldı cok mutlıuyum inş sizde bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?