2009 Mayıs Anneleri

canım bneim ya inş olmaz öle bir şey canım yalancı sancı büyük ihtiamalle ama kalkma yat bakalım annen gitti sanırım inş geçer şu iki gün hemena.s.

slmlar herkese

nası gidio hamilelik??

çok az vaktim var yalnızım
kızım uyuyor ben 24-04 09:35 itabari ile anne olduuuummm
cok hazırlıksız yakalandıkki sormayın kzımın beşigi bile yok bizde babamızı attık yataktan kzımla yatıoz..
daha temizlik dvm ediodu hatırlarsızınz halada dvm!!!
kızım bana yardıma gelmiş herkes öle dio..

bu arad sezeryan oldunm sancım yokken suyum geldi acılmada olmadı fazla!! yinede 3 -4 saat bekledik henen doguma almadı..

acayip sancım var dün gaz sancısı cok çektim..,
dün wcye cıkınca bıraktılar öglen eve geldik ama bu seferde dikiş yerlerim çok agrıo
desteksiz kalakamıorum yatamıorum fazla ayakta kalamıorum
yürüyemiorumda daha yeni ondan diolar ama sanki hiç geçmicek..
sizlere haber edeyim dedim:dilcikar:
cok öp sizleri başka dogum yapan varmı yaaaa!!

bu arada cok güzel bi duygu rabbim karnımızda nasıl degerli bişi taşımışız!

çok masum cok küçük sana muhtaç.
sütüm çok az gelio ona canım sıkılıo doyup doymadıgını anlamıoz
mamada vermek istemioz..
hadi ben kaçtım çok yazmayın okuyamam..

kardeşim size haber vermiş ama bakamadım sizden gelen dileklere şimddien cok teşekkür edeim

allah sizleride bebeklerinize bir an önce kavuştursun kızlar..

ne kötü birsencim ya allah sabır versin bacım destek değil köstek valla inş en kısa zamanda gider sende rahat edersin
ojeli normal doğurdu cnm
esenide arayacam şimdi

kesin değilmi birsencim pınar emin olamamıştı en son ondan aklıma takılmış belkide yazdı sona ben kaçırdım

ara canım bizide haberdar et allah yardımcısı olsun oda stresliydi son zamanlarda

knk hoşgeldin canım alalh analı babalı büyütsün kuzunu ne güzel çok süprizci çıktı desene adını ne koydunuz canım

inş sancıların bir an önce geçer diğer arkadaşların hemen hemen geçmiş sende 1 haftaya falan iyice toparlarsın daha yeni canım inş sütünde düzelir humana çayı ve tahin helvası sibel çok memnun kalmış sende bir dene istersen hadi öpüyorum kuzuna iyi bak kendine de tabi

claries hoşgeldin canım ne oldu doğum oldumu merak ettik seni

knk cnm hayırlı uğurlu olsun tatlım dikiş olayında bende ilk öle düşündüm ama geçiyor inan bana sen bile anlamıyorsun bi bakmışsın yürüyor iş yapıyorsun ......diğer konualarada takılma olur herşey zamanla biliyorsun bende hiçbişeylerini yapamadım ama bak oldu bitti cnm....
hayırlı uğurlu olsunnnn

marlyın cnm sorma sorma sinirim çok bozuluyor ve benim kocam annesinib burada olmasından çok memnun ben kimseyi istemez haldeyim yaaa

yemek yer yerlere döker bide eğilip alamıyorum der ama bir süpürge açmıyor

anneciğim kadın elinde süpürge bez dolaşıyor ...........offffffffffffffff yaaaaaaaaaaaa

şimdi uykudan kalktı namaz kıldı portakal yedi kesin acıktı ama diyemiyor yemek yok
bişey alıp yiyemiyor....sulu yemeği bekliyor

şimdi yanımda konuşmayınca kalkıp gitti

tubişimm aynı dertten muzdaribim kaydirigubbakcemile3 kociş hemen çıkartıyo gazını ama ben bi türlü beceremiyom yahu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

knk canım tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşAllah Şeniz

esencim senide Rabbim sağlıcakla kurtarsın inşAllah hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin güzel kuzucun Şeniz

chares ten haber yokmu hala kızlar??

böcekçim saol tatlım iyi dileklerin için...

kızzz pınar yeter yahu otur kıçının üstünde yahuu sokaklarda doğurcan yahu delikafadulden

birsen canım valla aynı durumdayım kaynana kaç gündür bendeydi ayy sinir bastı gitsin diye dua etmeye başladım bak babamlar bana bi kelepçe altından yatı bi bileklik ve bi çeyrek yaptılar ama onlar hiç utanmadan dün akşam sadece yarım altın taktılar üstelik bu ilk torunları ve 8 yıldan sonra oldu verdiği değer bu kadarmış demekki çokk kızgınım onlara çokkk bebeğime dokunmalarını bile istemiyorum gerçi benim kızgınlığım taa 6 yıldır varr kötükedihüsokötükedihüso

knk cnm h.g mrk etme o dikiş ağrıları bi haftaya kalmaz gecer ...bende hiç geçmeyecek sanıyordum ama şükürler olsun sadece sol ayağımı fazla kaldıramıyorum okadar (

bebişinde resmini bekliyoruz acilinden :))

kızlar merhaba dün 11:30 da hastaneye gittim ve 15:30 da kızım normal doğumla dünyaya geldi dikişlerden biraz zor yürüyorum azcıkta emzirme sorunumuz var am şimdiden alıştık bebişimle biribirimize şimdilik öpüyorum hepinizi bebişim beni bekliyo yalanark bakalım bu defa emzirebilcemmi:))

KNK CLARIES canlarım allahh analı babalı buyutsun kuzularınızı...ayy saka gıbısınız kızzz sole bı doğurup gelıverdınız yafsdelikafaduldendaha dun neyım konusuoduk göbüşte bebişlerlehihoyyytdoguruverdınız ...ayyy koklayın kuzuları benım için...
KNK hele sen ablam gelcek temızlık falan derken işleri sıraya koymusken bak senın kız cıkagelıverdi:CüvCüv:dogru soylemişler bacımmm annem yorulmasın dedı senın kız heralde:lepiyoyoy terım onu bennnn maşallahh kuzularınıza

canım benim sağol. evet çok değil. belkide doktor sezeryana karar verecek ve 2 hafta sonra geri dönecek kociş. ama evlendikten sonra ilk defa ayrı yatacam bu gece:çok üzgünüm:
sağol canım. son zamanlar olunca birde hep yanımda olsun isterdim. ama buraya gelmesem de bebeğimiz çok sağlıksız ortamlarda doğabilirdi. onun için katlanacaz artıka.s bu birkaç günü atlatabilirsem daha iyi olacağımı düşünüyorum.
yetişir canım endişelenme ya. bebeişinde bu kadar bekledi, babasının dönmesini de bekler inşallah! ama kocişe kızma bence, ailesinin düşüncesizliği bence.klava:
teşekkür ederim canım. inşallah bebeğimiz bir an önce gelir de babasıyla da kavuşuruz:asigim:
eşim bozulur hep annemde kalmama diye düşünüyordum. ama canım benim akşam kendisi dedi, annenlerde kal sen orda daha rahat edersin diye:1hug:

bebişleriniz hayırlı olsun kızlar. bende hiç normal doğum olmayacak mı diye korkmaya başlamıştım. Allah kolaylıklar versin hepinize, hepimize:hooray:

oyoyoy kıyamam sana ben CERENİM AYŞEMMMMŞeniz
oh sole gerin gerin yat yatakta .....:lepi:
saka bi yana anlıom canımcım seni...Allah kavustursun hem bak ıkı haftcık gozacıp kapayana dek gecer gıderrrrr:1hug:a.s.

kızlar ben kaçıım azcuk ta uzanıım barii..benım bel basladı sankı azcık azcık sızlamaya...optum gene gelırı...Şeniz

Cnm biraz uyusan iyi gelir belki, benimde hiç keyfim yok, annem gittiğinden beri sinirden ağladım, ancak şimdi açıldım diyebilirim, Rabbim büyük, inş. kaynanam ve tayfası bana yaşattıklarından daha büyük sıkıntıda kalırlar, bugün bana yarın onlara
canım bneim ya inş olmaz öle bir şey canım yalancı sancı büyük ihtiamalle ama kalkma yat bakalım annen gitti sanırım inş geçer şu iki gün hemena.s.
a.s.a.s.

Cnm Allah analı baalı büyütsün meleğini, vatana millete hayırlı evlat olsun inş.

klava:klava: sopalık bunlar yaa klava:klava:

Cnm hadi gözün aydın kavuştun prensesine, hayırlı evlat olsun inş.

a.s.a.s.

merhaba kızlar benım oğlumda aceleci cıktı suyum gelmeye devam edince 22.04 te acıl sezeryana gırdım 3 gun hastanede kaldım kızlar sezeryande cok kolay degılmıs benımkı spinaldı ama hala otururkene kalkarken cok zorlanıyoum oğlum 37+2de 3000gr 49 cm dunyaya geldı cok mutlıuyum inş sizde bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız

Cnm gözün aydın kavuştun bebişine,Allah analı babalı büyütsün inş., bol bol dinlen hiç yorulma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…