2009 Mayıs Anneleri

Herkese dünaydın kızlar biz kızımla kalktık kahvaltımızıda yaptık bir yaramazlık yoktur umarım herkes iyidir

gunaydın canım...nasılsınız bakalım?oh yarasın prensese annesiii...

gunaydın cnm hosgeldın...ole falla uyku muyku kalmadı artık yafs...erkenden pörtlüo gozler:1shokınardakı ayrı bı enerjı bacım...bende yuruyuse cıkıom sadece carsıya bıle eşimi beklıom oda 1saate nefesım tıkanıo bişiler oluo:bbo:

GÜNAYDINLAAAR,
AYY SIRA ESENDEMı , HADı HAYIRLISI OLSUN ıNŞ, Bı HAFTACIK DAHA BEKLESıN BEBıŞ
:CüvCüv:

iyiyiz canımkıpır kıpır kızım havada güzel birazdan gezmeye gideceğizhihoyyyt sen nasılsın canım bebişin nasıl

[
GÜNAYDINLAAAR,
AYY SIRA ESENDEMİ , HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞ, Bİ HAFTACIK DAHA BEKLESİN BEBİŞ

günaydın canım nasılsnhihoyyyt ay acaba hangimiz önce doğuracağızkaydirigubbakcemile3 ben her gece doğum yaptığımı görüyorum rüyamdadelikafadulden

iyiyiz canımkıpır kıpır kızım havada güzel birazdan gezmeye gideceğizhihoyyyt sen nasılsın canım bebişin nasıl

ohoh canım ne gusel...gezın tabı hava alsın kuzucukalkisalkisalkis
bızde ıyıyız teyzesi...benımkı aclıktan erkenden dıktı benı ayaga..yaptık kahvaltı uyuyo şimdi..babamız işte...o gelcek oglene...belkı bızde cıkarız gezmeye hava superrrrhihoyyy

:a015:kocam gittisenağlamasenağlama

canım benım...uzulme bak kısa ayrılık bu.....kıyamam sana ben aysecim....:çok üzgünüm:hamişlikle insan cok daha bı duygusal oluo her nıeyse paso eşini yanında ıstıo...ama bak memlekettesın hem kısacık olcak bu ayrılık..hadı sıl gozyaslarınıda bak oglusumuzuda uzcen annesiiiiii....:asigim:hem sen deılmıydın sole rahat rahat yatcam yatakta memlkete gıdınce dıyenkaydirigubbakcemile3hadı sıl gozyaslarınıda gulumse azcuk dadlumm benım....Şeniz

Pınarcım bana sormuşlardı ojen varsa silelim demişlerdi.
Tutkun kız kafama taş geldi bi kere aradın bacım ozamanda göremişim ondan sonrada aradınmıki?
kız ben kaya attım ama küçülmüşmü arıycam birazdan baKalım açcanmı yağızın uyanmasını bekliyorum

Herkese dünaydın kızlar biz kızımla kalktık kahvaltımızıda yaptık bir yaramazlık yoktur umarım herkes iyidir
iyiyiz sanada afiyet olsun çocukların midesi yapıştı bunca saat uyunurmu ya saat kaçta yattın ve kalktın
kız biz hep böyleydik uykucu olan sizdiniz şunlar bi doğsun görcem sizin mıkırdanmalarınızı
GÜNAYDINLAAAR,
AYY SIRA ESENDEMİ , HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞ, Bİ HAFTACIK DAHA BEKLESİN BEBİŞ
günaydın tatlım
:a015:kocam gittisenağlamasenağlama
canım Allah kavuştursun üzülme diycem ama insan kıyamaz işte onlar bizim goncalarımız
kız sende yangına körükle gidiyon

[

günaydın canım nasılsnhihoyyyt ay acaba hangimiz önce doğuracağızkaydirigubbakcemile3 ben her gece doğum yaptığımı görüyorum rüyamdadelikafadulden

Günaydın semracım, sen nasılsın cnm,
Dünden beri garip garip ağrılar oluyo, sanki bebek eliyle aşağıya doğru bastırıyomuş gibi, dün 4-5 sefer oldu, sabahta 2 dir oluyo, inş. bugün doğurmam, korkudan ayağa kalkamıyorum zaten, eğer bugün tek başıma doğurursam eşimi hiç affetmicem

a.s.a.s.

Kızlar herkese günaydın,
Okuduğum kadarıyla herkes iyi,Doğum yapanlar varmış,knk bebeğini kucağına almış Allah ayırmasın,analı babalı büyütsün..
Cerencim,bir an evvel kocana kavuşursun inşalalh,şu durumda cidden çok zor Allah kolaylık versin,üzülme ama emnim yetişir doğuma..
Pınarcım iyi gezmeler sanada,valla dün bende çok güzel gezdim boğazda balık keyfi filan yaptık,bakalım eşim traş olmaya gitti gelsinde yine gideeriz biyerlere,gez nasılsa bebek olunca bi süre gezemiceksin..Doğumda kamera çekimi için doğum fotoğrafçısını hiç düşündünmü,harika görüntüler ve resimler var..ınternette örnekleri var bakabilirsin,uzman elden çok daha güzel oluyor,bende düşünüyorum ayarlayabilirsem yaptırıcam bakalım..
Sibel,dırımkızı,Hülya,Mutahhara,sizlerede Allahım kolaylık versin bebeklere bakarken,bakalım biz neler yapıcaz..:Saruboceq:

selam kizlar hepiniz iyisiniz okudugum kadariyla bebek doguranlara Allah analai babali buyutsun darisi bizim basimiza esim gecen hafta cumartesi umreden geldi kavustuk cok sukur yeni eve tasindik bir de dogum olsa hersey atlatacam insallah doktorum 12 mayis kalmadan dogurursun diyor dua edin kizlar

hosgeldın canım....nasılsın?a.s.

koruk deıl bacım amacım yafs...ne bılıım moral verımmdedım becerememişmiyim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dualarımız senınle canım..inş sag saglım alırsın totıkını kucaına....:Saruboceq:

kızlarrr kocişi geldı karnını doyurdum...accuk pc nın basına geccekmiş takılsın bakımm..ben gene fırsat bulur takıp ederım..:CüvCüv:kız tutkun gene yedım paso haaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yemekten baska bişi dusunemez olcam yakındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inş biraz daha bekler kuzusu,Allah kurtarsın,dularımız esenle
bende claries i merak ettim dün suyu gelmişti dr gitti daha bize dönmedi kimsedede teli yok sanırım.

bende çok merak ettim:1no2:

selam kızlar

ne haberler var bakayım dedim bugün hiç keyfim yok çok başım ağrıyor tansiyonumu ölçtü eşim az önce 10 3 çıktı biraz düşük ya bri seresmlik bir uyku hali anlatamam aslında 11 e kadarda uyudum ama hala çok yorgun ve bikinim

ya esendemi doğum gitti anacığım hepsi benden önce bir doğuramadım ya allah hayırlısını versin inş biraz daha bekler azcık küçük daha ya

cerenim allah kavuştursun inş sağ salim doğuma yetişir annende kal tabi ya ne işin var boşver oh mis gibi keyfi yaparsın azcuuk

benim annemde tel başında ne zaman çağırcaksın beni diyor her telefonda işte doğuruyor diye açıyormuş benim kız gelse annemde gelse ya

bu arada kızlar bende clariesi ve ojeli yii çok merak ediyorum clries doğurdu galiba ya

ojeliyide normal mi doğurdu onu çok merak ediyom

pınar da yok kesin gezemey eçıktı neyse son iki günü gezsin artık

bendede tam tersi bir miskinlik

AYYY çocukları doyurdum altlarını temizledim her yemek öğününde temizliyorum bellerine kadar işiyolar ya.....yeni anneler sizdede varmı bez kople ıslanıyor valla normal yeni doğan bezi büyük geliyor
pramatüre bebek bezi kullanıyorum aliş hep ıslatıyor büyük yeni doğanda biraz büyük olmadı yeni doğan kullanacağım ona........

ayyy bu kaynananın gitmeye niyeti yok deli edecek beni kızlar geldiğinden beridir
birtek oğlu istedi diye hazır yufkadan böğrek yaptı.....dün yemek yoktu dışardan söyledik oda oturdu bi güsel yedi....bugün bu saat oldu hiç oralı değil bir kap sulu yemek yapayım demiyor.....kahvaltı yaptı
çocuklara kim ne takmış onu sordu ...altın kaç para olmuş onu soruyor ....
babamlar evlerini ileride kardeşime bırakacaklarmış annem razıymış onu anlatıyo malla mülkle bozmuş kafayı ya.........sonunda kalktım kabak vardı sebze yiyeyim diye soymaya başladım hanfendi uykudan kalktı...alinin ömerin annesi ne yapıyor diyor...kabak yapacam dedim ayyy maşallah diyor yaa....
bende pırasa yapıyorsun sandım diyor.....kendisi iki kere pırasa pişirmiş yakmış yanık yanık yemiş o gün bugündür midesi bulanıyormuş korkmuş pırasa yapıyormuşum diye ............

diyecektim ben lohusayım istersen bi kap sen yap ...........offf ya gitsin yaa bana yardım edeceğine hizmet bekliyor ya.....ketıla su koy deriz ben onu çalıştıramam der...bulaşığı makinaya yerleştiremem der.....bir kap yemek yapmaz ama yemek saati gelince herkesden önce yer...........allah aşkına kızlar benmi abartıyorum ya ....geçen sene arkadaşım doğum yaptı 40 gün ne markete ne pazara çıktı annesi kaynanası çıktı yemeğini yapıp gittiler .......benim kaynana bana geliyor bide hizmet bekliyor
anneciğim geldimi çok rahat annem hizmet edecek şimdi ona.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…