Herkese dünaydın kızlar biz kızımla kalktık kahvaltımızıda yaptık bir yaramazlık yoktur umarım herkes iyidir
sizeede günaydın bacılarrrrr
dogumlar yaklasınca uykularda gittti pazar pazar erkencı herkez pınarcım cok sanslısın ne guzel gezıyosun masallah ben yuruyus harıcı pek cıkmıyorum sevgılı eşim endişelenıyo çıkma dıyo oyyy bı dogursamda rahatlasam daraldım artıkkkk
gunaydın canım...nasılsınız bakalım?oh yarasın prensese annesiii...
gunaydın cnm hosgeldın...ole falla uyku muyku kalmadı artık yafs...erkenden pörtlüo gozler:1shokınardakı ayrı bı enerjı bacım...bende yuruyuse cıkıom sadece carsıya bıle eşimi beklıom oda 1saate nefesım tıkanıo bişiler oluo:bbo:
GÜNAYDINLAAAR,
AYY SIRA ESENDEMİ , HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞ, Bİ HAFTACIK DAHA BEKLESİN BEBİŞ :CüvCüv:
iyiyiz canımkıpır kıpır kızım havada güzel birazdan gezmeye gideceğizhihoyyyt sen nasılsın canım bebişin nasıl
:a015:kocam gittisenağlamasenağlama
kız ben kaya attım ama küçülmüşmü arıycam birazdan baKalım açcanmı yağızın uyanmasını bekliyorumPınarcım bana sormuşlardı ojen varsa silelim demişlerdi.
Tutkun kız kafama taş geldi bi kere aradın bacım ozamanda göremişim ondan sonrada aradınmıki?
iyiyiz sanada afiyet olsun çocukların midesi yapıştı bunca saat uyunurmu ya saat kaçta yattın ve kalktınHerkese dünaydın kızlar biz kızımla kalktık kahvaltımızıda yaptık bir yaramazlık yoktur umarım herkes iyidir
kız biz hep böyleydik uykucu olan sizdiniz şunlar bi doğsun görcem sizin mıkırdanmalarınızısizeede günaydın bacılarrrrr
dogumlar yaklasınca uykularda gittti pazar pazar erkencı herkez pınarcım cok sanslısın ne guzel gezıyosun masallah ben yuruyus harıcı pek cıkmıyorum sevgılı eşim endişelenıyo çıkma dıyo oyyy bı dogursamda rahatlasam daraldım artıkkkk
günaydın tatlımGÜNAYDINLAAAR,
AYY SIRA ESENDEMİ , HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞ, Bİ HAFTACIK DAHA BEKLESİN BEBİŞ :CüvCüv:
canım Allah kavuştursun üzülme diycem ama insan kıyamaz işte onlar bizim goncalarımız:a015:kocam gittisenağlamasenağlama
kız sende yangına körükle gidiyoncanım benım...uzulme bak kısa ayrılık bu.....kıyamam sana ben aysecim....:çok üzgünüm:hamişlikle insan cok daha bı duygusal oluo her nıeyse paso eşini yanında ıstıo...ama bak memlekettesın hem kısacık olcak bu ayrılık..hadı sıl gozyaslarınıda bak oglusumuzuda uzcen annesiiiiii....:asigim:hem sen deılmıydın sole rahat rahat yatcam yatakta memlkete gıdınce dıyenkaydirigubbakcemile3hadı sıl gozyaslarınıda gulumse azcuk dadlumm benım....Şeniz
[
günaydın canım nasılsnhihoyyyt ay acaba hangimiz önce doğuracağızkaydirigubbakcemile3 ben her gece doğum yaptığımı görüyorum rüyamdadelikafadulden
kız ben kaya attım ama küçülmüşmü arıycam birazdan baKalım açcanmı yağızın uyanmasını bekliyorum
iyiyiz sanada afiyet olsun çocukların midesi yapıştı bunca saat uyunurmu ya saat kaçta yattın ve kalktın
kız biz hep böyleydik uykucu olan sizdiniz şunlar bi doğsun görcem sizin mıkırdanmalarınızı
günaydın tatlım
canım Allah kavuştursun üzülme diycem ama insan kıyamaz işte onlar bizim goncalarımız
kız sende yangına körükle gidiyon
canım sancıları başlamış dr durdurmaya çalışmış her an gelebilirmiş daha 36 ya yeni girdi erken yani dr sorun olmayabilir demişYawww esen doĞumamı gİtmİŞ ne olmuŞ anlamadım bİrİ yazsın yemek yedİrecem paŞalara
Kızlar herkese günaydın,
Okuduğum kadarıyla herkes iyi,Doğum yapanlar varmış,knk bebeğini kucağına almış Allah ayırmasın,analı babalı büyütsün..
Cerencim,bir an evvel kocana kavuşursun inşalalh,şu durumda cidden çok zor Allah kolaylık versin,üzülme ama emnim yetişir doğuma..
Pınarcım iyi gezmeler sanada,valla dün bende çok güzel gezdim boğazda balık keyfi filan yaptık,bakalım eşim traş olmaya gitti gelsinde yine gideeriz biyerlere,gez nasılsa bebek olunca bi süre gezemiceksin..Doğumda kamera çekimi için doğum fotoğrafçısını hiç düşündünmü,harika görüntüler ve resimler var..İnternette örnekleri var bakabilirsin,uzman elden çok daha güzel oluyor,bende düşünüyorum ayarlayabilirsem yaptırıcam bakalım..
Sibel,dırımkızı,Hülya,Mutahhara,sizlerede Allahım kolaylık versin bebeklere bakarken,bakalım biz neler yapıcaz..:Saruboceq:
kız ben kaya attım ama küçülmüşmü arıycam birazdan baKalım açcanmı yağızın uyanmasını bekliyorum
iyiyiz sanada afiyet olsun çocukların midesi yapıştı bunca saat uyunurmu ya saat kaçta yattın ve kalktın
kız biz hep böyleydik uykucu olan sizdiniz şunlar bi doğsun görcem sizin mıkırdanmalarınızı
günaydın tatlım
canım Allah kavuştursun üzülme diycem ama insan kıyamaz işte onlar bizim goncalarımız
kız sende yangına körükle gidiyon
selam kizlar hepiniz iyisiniz okudugum kadariyla bebek doguranlara Allah analai babali buyutsun darisi bizim basimiza esim gecen hafta cumartesi umreden geldi kavustuk cok sukur yeni eve tasindik bir de dogum olsa hersey atlatacam insallah doktorum 12 mayis kalmadan dogurursun diyor dua edin kizlar
hosgeldın canım....nasılsın?a.s.
iyiyim cnm sağol sen nasılsın?
inş biraz daha bekler kuzusu,Allah kurtarsın,dularımız esenleşimdi telefonda görüştüm esen'le kızlar. sancıları devam ediyormuş. bugün 36+1 olmuş. doktor ne kadar bekletirsek o kadar iyi ama doğarsa da bişey olmaz demiş. yine de durdurmaya çalışıyorlarmış. gece hastanedelermiş. bu gece de galiba kalacaklarmış. çok dua etmemizi istiyor kızlar.:Saruboceq::Saruboceq: Allah yardımcısı olsun!
bende claries i merak ettim dün suyu gelmişti dr gitti daha bize dönmedi kimsedede teli yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?