QUOTE=aysun4141;6538174]merhaba kızlar benım oğlumda aceleci cıktı suyum gelmeye devam edince 22.04 te acıl sezeryana gırdım 3 gun hastanede kaldım kızlar sezeryande cok kolay degılmıs benımkı spinaldı ama hala otururkene kalkarken cok zorlanıyoum oğlum 37+2de 3000gr 49 cm dunyaya geldı cok mutlıuyum inş sizde bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız
Allah analı babalı büyütsün gözünüz adın canımhihoyyyt Darısı başımıza inşallahhihoyyyt
ay canım Allah kurtardı inşallah bende normal yapabilirim maşallah kızına canımhihoyyyt
inşallah biraz daha bekler bebişi bu mayıs bebekleri zaten çok aceleci çıktıkaydirigubbakcemile3
canım bebkler aşağıya inmeye başlıyorlar ya ondan ağrı olabilir canım aman dikkat et kendine canım
canım ben uzun zamandır öyleyim her yerim şiş geçen gittiğimde bütün testler yapıldı normal çıktı dr çok ödem oluşmuş dedi
knk cnm hayırlı uğurlu olsun tatlım dikiş olayında bende ilk öle düşündüm ama geçiyor inan bana sen bile anlamıyorsun bi bakmışsın yürüyor iş yapıyorsun ......diğer konualarada takılma olur herşey zamanla biliyorsun bende hiçbişeylerini yapamadım ama bak oldu bitti cnm....
hayırlı uğurlu olsunnnn
knk cnm h.g mrk etme o dikiş ağrıları bi haftaya kalmaz gecer ...bende hiç geçmeyecek sanıyordum ama şükürler olsun sadece sol ayağımı fazla kaldıramıyorum okadar(
bebişinde resmini bekliyoruz acilinden :))
KNK CLARIES canlarım allahh analı babalı buyutsun kuzularınızı...ayy saka gıbısınız kızzz sole bı doğurup gelıverdınız yafsdelikafaduldendaha dun neyım konusuoduk göbüşte bebişlerlehihoyyytdoguruverdınız ...ayyy koklayın kuzuları benım için...
KNK hele sen ablam gelcek temızlık falan derken işleri sıraya koymusken bak senın kız cıkagelıverdi:CüvCüv:dogru soylemişler bacımmm annem yorulmasın dedı senın kız heralde:lepiyoyoy terım onu bennnn maşallahh kuzularınıza
merhaba kızlar benım oğlumda aceleci cıktı suyum gelmeye devam edince 22.04 te acıl sezeryana gırdım 3 gun hastanede kaldım kızlar sezeryande cok kolay degılmıs benımkı spinaldı ama hala otururkene kalkarken cok zorlanıyoum oğlum 37+2de 3000gr 49 cm dunyaya geldı cok mutlıuyum inş sizde bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız
Ben geldim kızlar. Gezme faslı bitti. Söz yarın evde dinleneceğim kaydirigubbakcemile3
Bu arada 1 saat önce Ojeli Ceren'le konuştum. Evdelermiş. Oğluşunu emzirmeye çalışıyormuş. Sütü biraz azmış ,mama vermiş bugün. Hepinize çok selamı var. 5 cm açılmadan sonra suni sancı vermişler. Doğum anını hatırlamıyorum diyor. Biraz zor geçmiş. 4-5 dikişi varmış ama şimdi çok rahatım diyor. İlk normal doğumu yaptı valla bacım helal olsun hihoyyyt Oğluşu da 3430 doğmuş a.s.
Canım ben çok araştırdım doğum fotoğrafçısını ama benim doğum yapacağım hastane sadece kendi fotoğrafçısını kabul ediyor. Onlarla da hiç konuşmadım. Yarın telle bi konuşacağım bakalım. Uygun yapıyorlarsa onlarla anlaşacağım. Ama olmazsa kamerayı hemşireye vereceğim. Doğumdan sonrası içinde 3 arkadaşımı ve görümcemi fotoğraf makinasıyla hazır tutuyorum hastanede kaydirigubbakcemile3 Çekebildikleri kadar bol fotoğraf çekecekler hihoyyyt
[k] {n} [k];6540905 .!.:herkeslere ayrı ayrı yazamayacagım teşekkür ederim
bakıyorumda bayagı dogumlar olmuş hemde normal tebrik ederim onları
fazla oturamıyorum ama meraktanda öldüm kimler dogurmuş die..
kızım 3.260 dogdu adını defne koyacagız yrn dedesi gelip kulagına ezanını okuyacak inş.
bide gögüslerim cok sancı yapıo resmen çekerken tekme atıyorum heryere şidi ayva çekirdegini suyla karıştırıp beklettim buzdobında jel oldu onu sürüom inş. geçirir..
bugün çay baktık ama bulamadım yrn eczaneleredn bakıcaz artık
ALIN SİZE KIZ PAŞASI
kızım 3.260 dogdu adını defne koyacagız yrn dedesi gelip kulagına ezanını okuyacak inş.
bide gögüslerim cok sancı yapıo resmen çekerken tekme atıyorum heryere şidi ayva çekirdegini suyla karıştırıp beklettim buzdobında jel oldu onu sürüom inş. geçirir..
ALIN SİZE KIZ PAŞASI
[k] {n} [k];6536690 .!.:slmlar herkese
nası gidio hamilelik??
çok az vaktim var yalnızım
kızım uyuyor ben 24-04 09:35 itabari ile anne olduuuummm
cok hazırlıksız yakalandıkki sormayın kzımın beşigi bile yok bizde babamızı attık yataktan kzımla yatıoz..
daha temizlik dvm ediodu hatırlarsızınz halada dvm!!!
kızım bana yardıma gelmiş herkes öle dio..
bu arad sezeryan oldunm sancım yokken suyum geldi acılmada olmadı fazla!! yinede 3 -4 saat bekledik henen doguma almadı..
acayip sancım var dün gaz sancısı cok çektim..,
dün wcye cıkınca bıraktılar öglen eve geldik ama bu seferde dikiş yerlerim çok agrıo
desteksiz kalakamıorum yatamıorum fazla ayakta kalamıorum
yürüyemiorumda daha yeni ondan diolar ama sanki hiç geçmicek..
sizlere haber edeyim dedim:dilcikar:
cok öp sizleri başka dogum yapan varmı yaaaa!!
bu arada cok güzel bi duygu rabbim karnımızda nasıl degerli bişi taşımışız!
çok masum cok küçük sana muhtaç.
sütüm çok az gelio ona canım sıkılıo doyup doymadıgını anlamıoz
mamada vermek istemioz..
hadi ben kaçtım çok yazmayın okuyamam..
kardeşim size haber vermiş ama bakamadım sizden gelen dileklere şimddien cok teşekkür edeim
allah sizleride bebeklerinize bir an önce kavuştursun kızlar..
kızlar merhaba dün 11:30 da hastaneye gittim ve 15:30 da kızım normal doğumla dünyaya geldi dikişlerden biraz zor yürüyorum azcıkta emzirme sorunumuz var am şimdiden alıştık bebişimle biribirimize şimdilik öpüyorum hepinizi bebişim beni bekliyo yalanark bakalım bu defa emzirebilcemmi:))
merhaba kızlar benım oğlumda aceleci cıktı suyum gelmeye devam edince 22.04 te acıl sezeryana gırdım 3 gun hastanede kaldım kızlar sezeryande cok kolay degılmıs benımkı spinaldı ama hala otururkene kalkarken cok zorlanıyoum oğlum 37+2de 3000gr 49 cm dunyaya geldı cok mutlıuyum inş sizde bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız
ALIN SİZE KIZ PAŞASI
[k] {n} [k];6541288 .!.:
allah analı babalı büyütsün canım. çok şekermiş kızın.
bende kaçıyorum kızlar. hepinize iyi akşamlar.
knk canım maşallh kızına canım
kızlar bi arkadaşım doğum fotoğrafçısı çok uygun fiyatada çekicek ve evi hastaneye çok yakınmış yani normal doğum istediğim için hemen hasaneye gelirimsaat kaç olursa olsun dedi hihoyyyt ama gelin görünkü benim eşim istemiyo internete resmini verirler doğum anında içeri girmesin falan diyip duruyor off nasıl ikna edicem bilmiyorumÇok üzgünüm çoook içeri girmesin doğumdan çıkınca çeksin diyor ya artık aklına neler geliyorsakafamçokkarıştı bende böle bir fırsatı kaçırmak istemiyorum süper bir hatıra kalıcak kızıma
İYİ AKŞAMLAR BACILARIM
bir gün yoktum doğuran doğurana ya şaşırdım hızınıza OJELİ-KNK-AYSUN-CLARİES gözünüz aydın arkadaşlar allah analı babalı büyütsün inşallah detayları ve bebeişleri bekliyoruz kısa zamanda
Bende cumartesi dr gittim meşhur catı kontrolu oldu ama cok kolaydı kızlar ya hiç canım acımadı anlamadım bile normal doğuma musaıtmiş kaöamıyorum yani oğluşum 3200 gr bu hafta doğurmazsın dedi doktorum onümüzdeki hafta gelir dedi.Cok korkuyorum nasıl doğurururm diye ben.
Bugun badana bitti yarından sonra derin temizlik başlıyor bir haftada biter inşallah
İyi akşamlar canım. Evet valla doğum haberleri hızla gelmeye başladı artık. 2 gün ses çıkarmayan hemen doğurdu diyoruz kaydirigubbakcemile3
Aaa çatı muayenesini atlatmana çok sevindim bacım. Sağlıkla doğum yaparsın inşallah a.s.
Bende kaçıyorum artık kızlar. Uykum geldi valla. Öpüyorum hepinizi. Sabah görüşmek üzere a.s.
selam bacılar oncelıkle hepınızden ozur dılerım uzun zamandır kımseyle ılgılenemedım ben yokken bır suru kısı dogum yapmış
dogum yapanların gozu aydın olsun Allah analı babalı buyutsun bacılarım
dıger arkadaşlarımıda Allahım bır avazda kurtarsın ınsallahh
benım kuzucuklar ıyı teyzoşları gun gectıkce buyuyorlar ne zaman sabah oluıyor ne zaman gece hıc farkında degılım 4 gundur banyo yapamadım fırsat bulup ama o kadar guzelkı onlarla ılgılenmek herseye degıyor acıkcası
ben lıgusalık depresyonu yasıyorum malesef kac gundur durmadan aglamalar hıc yemek yıyememeler hepsı ustumdeydı bıde kaynanamla atıştık sutum gıttı bebekler tamamen mamaya döndu zor gunler gecırdım ama ıkı gundur daha ıyıyım cok sukur sımdı bırazda olsa sutum var hem mama hem meme ıdare edıyoruz sızlerı cok ozluyorum ama bu aralar fırsat bulamadım hıc annelık gercekten cok zor ama bır o kadarda cok guzelmış mevlam herkese nasıp etsın fırsat buldukca gırmeye calısıcam hepınızı optuk
merhaba arkadaşım çatı muayenesinden bahsetmişsin bende 37 haftalık hamileyim Allah nasip ederse normal doğum istiyorum ama çatı muayenesindende korkmuyo değilim:1no2:
umarım herşey gönlümüzce olur. iyi geceler:teytey:
ALIN SİZE KIZ PAŞASI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?