2009 Mayıs Anneleri

Cnm ondanda olabilir belki, benim karnım tostoparlak yukarda duruyo, daha aşağıya inmedi, belki ondandır a.s.a.s.

herkeslere ayrı ayrı yazamayacagım teşekkür ederim
bakıyorumda bayagı dogumlar olmuş hemde normal tebrik ederim onları
fazla oturamıyorum ama meraktanda öldüm kimler dogurmuş die..

kızım 3.260 dogdu adını defne koyacagız yrn dedesi gelip kulagına ezanını okuyacak inş.
bide gögüslerim cok sancı yapıo resmen çekerken tekme atıyorum heryere şidi ayva çekirdegini suyla karıştırıp beklettim buzdobında jel oldu onu sürüom inş. geçirir..
bugün çay baktık ama bulamadım yrn eczaneleredn bakıcaz artık
ALIN SİZE KIZ PAŞASI

Aaaa bak benim Defne'mden önce adaşı geldi desene hihoyyyt Adıyla, sağlıkla yaşasın inşallah canım. Çok tatlı. Allah nazarlardan saklasın a.s.

41 kere maşallah prensese,Allah analı babalı büyütsün inş.

hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim taze annelera.s.a.s.a.s.
Allah analı babalı büyütsün inş.Şeniz
knk maşallah kızına ya çok şeker

SAGOLUN TEYZELERı ALLAH SıZLERE EN KISA ZAMNDA Bı AVAZDA ıNŞ.

MEME EMDıK ŞıMDı ONU BEKLEDıM.

ARADA UGRARIMM..

BUNLARDA ıLK ÇıÇEKLERıMıZ.. ÇOK TATLILAR

knk canım maşallh kızına canım

kızlar bi arkadaşım doğum fotoğrafçısı çok uygun fiyatada çekicek ve evi hastaneye çok yakınmış yani normal doğum istediğim için hemen hasaneye gelirimsaat kaç olursa olsun dedi hihoyyyt ama gelin görünkü benim eşim istemiyo internete resmini verirler doğum anında içeri girmesin falan diyip duruyor off nasıl ikna edicem bilmiyorumÇok üzgünüm çoook içeri girmesin doğumdan çıkınca çeksin diyor ya artık aklına neler geliyorsakafamçokkarıştı bende böle bir fırsatı kaçırmak istemiyorum süper bir hatıra kalıcak kızıma

[k] {n} [k];6541288 .!.:
SAGOLUN TEYZELERİ ALLAH SİZLERE EN KISA ZAMNDA Bİ AVAZDA İNŞ.

MEME EMDİK ŞİMDİ ONU BEKLEDİM.

ARADA UGRARIMM..

BUNLARDA İLK ÇİÇEKLERİMİZ.. ÇOK TATLILAR

a.s.

allah analı babalı büyütsün canım. çok şekermiş kızın.

bende kaçıyorum kızlar. hepinize iyi akşamlar.

İyi akşamlar canım a.s.

Valla canım eşini ikna et bence. Çok güzel oluyor çünkü. Gerçi benimki de normal olsa heralde eşim kabul etmezdi bilmiyorum :uhm:

ıYı AKŞAMLAR BACILARIM

bir gün yoktum doğuran doğurana ya şaşırdım hızınıza OJELı-KNK-AYSUN-CLARıES gözünüz aydın arkadaşlar allah analı babalı büyütsün inşallah detayları ve bebeişleri bekliyoruz kısa zamanda

Bende cumartesi dr gittim meşhur catı kontrolu oldu ama cok kolaydı kızlar ya hiç canım acımadı anlamadım bile normal doğuma musaıtmiş kaöamıyorum yani oğluşum 3200 gr bu hafta doğurmazsın dedi doktorum onümüzdeki hafta gelir dedi.Cok korkuyorum nasıl doğurururm diye ben.

Bugun badana bitti yarından sonra derin temizlik başlıyor bir haftada biter inşallah

İyi akşamlar canım. Evet valla doğum haberleri hızla gelmeye başladı artık. 2 gün ses çıkarmayan hemen doğurdu diyoruz kaydirigubbakcemile3

Aaa çatı muayenesini atlatmana çok sevindim bacım. Sağlıkla doğum yaparsın inşallah a.s.

Bende kaçıyorum artık kızlar. Uykum geldi valla. Öpüyorum hepinizi. Sabah görüşmek üzere a.s.

Bende kaçıyorum artık kızlar. Uykum geldi valla. Öpüyorum hepinizi. Sabah görüşmek üzere a.s.

sağol canım sanada iyi dinlenmeler heyecandan uyuyabilirsen tabi son gün ya canım benim:Saruboceq:

selam bacılar oncelıkle hepınızden ozur dılerım uzun zamandır kımseyle ılgılenemedım ben yokken bır suru kısı dogum yapmış
dogum yapanların gozu aydın olsun Allah analı babalı buyutsun bacılarım
dıger arkadaşlarımıda Allahım bır avazda kurtarsın ınsallahh
benım kuzucuklar ıyı teyzoşları gun gectıkce buyuyorlar ne zaman sabah oluıyor ne zaman gece hıc farkında degılım 4 gundur banyo yapamadım fırsat bulup ama o kadar guzelkı onlarla ılgılenmek herseye degıyor acıkcası
ben lıgusalık depresyonu yasıyorum malesef kac gundur durmadan aglamalar hıc yemek yıyememeler hepsı ustumdeydı bıde kaynanamla atıştık sutum gıttı bebekler tamamen mamaya döndu zor gunler gecırdım ama ıkı gundur daha ıyıyım cok sukur sımdı bırazda olsa sutum var hem mama hem meme ıdare edıyoruz sızlerı cok ozluyorum ama bu aralar fırsat bulamadım hıc annelık gercekten cok zor ama bır o kadarda cok guzelmış mevlam herkese nasıp etsın fırsat buldukca gırmeye calısıcam hepınızı optuk

hoşgeldin seherim ilgilenemezsin tabi canım 2 bebişle uğraşıyorsun.Ahh şu kaynanalar herkesin kabusu oldu valla takma sen canım kimse senden ve bebişlerden değerli olmasın salla gitsin hepsini Bi ara bebişlerin fotolarını bekliyoruz ama süt içinde humana filan iyiymiş denedinmi canım a.s.

merhaba arkadaşım çatı muayenesinden bahsetmişsin bende 37 haftalık hamileyim Allah nasip ederse normal doğum istiyorum ama çatı muayenesindende korkmuyo değilim:1no2:
umarım herşey gönlümüzce olur. iyi geceler:teytey:

Bende cok korkuyodum tatlım hiç kendini sıkma anlamadım bile gözümde büyükmüşüm rahat ol basit bir olay.

İyi geceler burdakilere bende yatıyorum sabah erkenden temizlik başlıyor bende öptüm hepinizi

Cok tatliymis kizin Knk, Allah anali babali büyütsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…