2009 Mayıs Anneleri

valla tutkucuğum olabülür ben çok uyudum çocuklarda gece gündüz kavramı yapamıyolar
ama onlarda midemi mahfetmişti yawwww ne yapam uyuyunca tek bulantım olmuyordu

karşıladı tabi cnm direk mevzuya sert girdim ama annen yaşlıııııııııııııııı artık o hizmet bekliyor dedimmm............öle diyince haklısın dedi alkisalkisalkis

ömeri doyurdum temizledim biberonları attım bulaşık makinasını boşalttım annemi kaldıracağım...........kahvaltı hazırlarken aliyi yedirecem

ülen bugün bi kuaföre gidem mağra adamı gibiyim yaaa

hamişler kendünüzü yormayın çok son günlerde zaten çokkkkk yorucu günler gelecek siz tek bebekle daha rahat olacaksınız belki ama yinede yorucu günler bekliyor heee demedi demeyinn

Canım allah analı babalı büyütsün çokkkk tatlı maşallah.

Claries,Aysun kızlar sizlerede hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.Resimlerini bekliyoruz bebişlerinizin.

Korkma canım bir avazda kurtulursun inşallah kızlar nasıl kolay doğum yaptılar baksana..

Kızlar allah yardımcınız olsun hiç kolay değil valla.Biz bitanesiyle zor uğraşıyoruz alışmada güçlük çekiyoruz.Bendemi depresyona giriyorum anlamadımki her laf batıyo bana nedense bu aralar bende kaynanama taktım kadının kötü bişey söylediği yok ama herşeyle ilgili söyledikleri sinirime dokunmaya başladı nedense....kötükedihüso

Günaydın erkenciiiii iyi olmuş anneni çağırman belli olmaz hakikaten bak kızlar sıra sıra döküldü.Mayısa kimse kalmıycak sanırım kaydirigubbakcemile3

Ah kuzum allah kolaylık versin sen hakikaten çok güçlü bi kadınsın oğulların çok şanslı sen hiç merak etme şu oğluşların bi 40 çıksa çoğu şey düzene girecek.Bende kuaföre gitmek istiorum aynen kaş bıyık manikür falan,cumartesi mevlüdü yapıcam cuma gider hallederim bende.

birsen nasılsın kız allah'ım çok tatlı oğluşların ya aramızda 1 gün vardı sen çabucak kavuştun oğluşlarına bizim daha çooookkk var

Pınarcım bacım biz senle hani çarşamba günü buluşunca bişey yapacaktıkya onu napsakki hep aklımda

kızlar günaydın .epey doğum yapan arkadaşımız olmuş.malum ben artık giremiyorum.evin temizliği anca bitti çünkü.evde olunca hiçiş bitmiyormuş.bide benim ayaklarım çok şişti kızlar.kusmalarım felaket şekilde devam(( inşallah 1 haftamız kaldı herşey düzelecek.sibelcim pınarcım bengücüm nasılsınız...sibel yağızımız nasıl..?

siboşş kııı sendemi girdin depresyonaaaaaaaa hoşgeldin lohusalık kervanına
bavım malesef oluyor ben alıştım depresif halime çevremde alışsınn

kızz erken değilimi mevlüt için ben yarın yarı kırk uçurmaya gidecemmm

bengi cnm günaydın hoşgeldin evet erken aldım yarı kırkladım bile zaman çok hızlı artıkkk bana

pınoşşşş kızz günaydınnnnn

alimin altını alacam poklu ve sidikli bizimkiler yawww

bence bu fırsatı kesinlikle kaçırma canım
pınarcım otursana sen artık gezmalarde doğacak senin fıstık :)
ojeli de kavuştu bebeğine oh ya ne güzel bize de gelsin artıııkkkkk sıraaaa
oh maşallah maşallah yerim onu ben gözün aydın canım :)
Allah analı babalı büyütsün canım olsun geçer ağrıların meleğine kavuştun ya

herkes alıyor yavaş yavaş bebeğini kucağına çok şükür geçmiş olsun ve gözün aydın canım

iyiyim canım geçmiş olsun çok fazla ayakta kalma canım az zamanın kaldı

o kadar oldu mu be birseeeennn ay Allah'ım sağlıklı büyüt o güzel oğullarını :) ay bi de doğurunca mı depresyona gireceğiz hamileyken sinirli doğurunca sinirli vah benim kocişe :)

Canım günaydın kuzum uyuyor bizde annemle bu arada kahvaltı yapmaya çalışıyoruz.Asıl sen nasılsın tatlım hazırlıklar nasıl gidiyor?Sabır canım benim sıkıntılarda bitecek 5 mayısa ne kaldı şurda dimi kuzunun gelmesine :1hug:

Canım ne bilim depresyonmu bu artık anlamadım ama batmaya başladı herşey.Mevlütte yapalımda çıksın aradan dedim.40 ı beklemiycektim zaten.

Herkese günaydınlar bacılar. Naberin bakim? Ay benim bugün bi uyuyasım tuttu. Zorla kalktım valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bugün evimizde 2 kişilik son günümüz inşallah :Saruboceq: Yarın kısmetse bu saatlerde kızım kucağımda olucak hayırlısıyla :Saruboceq:

Kayınvalidem gelicek. Son kez bi evi silip süpürücek. Eşyalarımızı arabamıza indiricez. Yarın sabah uğraşmayalım diye. Son kez bi kontrol yapacağım eksik, gedik kalmasın.

He bide kayısı kompostosu yapacağım alkisalkisalkis

sağol canım sanada iyi dinlenmeler heyecandan uyuyabilirsen tabi son gün ya canım benim:Saruboceq:

Valla öyle bir uyumuşum ki bacım zor kalktım kaydirigubbakcemile3 AM abu gece uyuyamam heyecandan kesin hihoyyyt

Canım benim ya. İşin zor tabi. Bide insanın yanında işini kolaylaştırıcak, anlayışlı davranıcak insan olacağına böyle muhalifler olup iyice sinir bozmuyorlar mı klava:

Hoşgeldin canım. Korkma korkma. Kendini sıkmadığın sürece sorun olmuyormuş a.s.

Sorma bacım ya. Aslında görünürde hiç korkuyormuş gibi değilim ama. Bilinç altı sanırım :uhm:

Günaydın canım hoşgeldin a.s.

İyi yapmışsın bacım. İşe yaramıyorlarsa kalabalık ta etmesinler ayağınızın altın da klava:

günaydın uykucular biz ikinci kahvaltımızı yaptık hala uyuyor herkes biraz yediklerim mideme insin mutfağı toparlıycam.çok işim var çoooooookk ama yardım etcek kimse yok

Afiyet olsun canım a.s.

Günaydın canım hoşgeldin. İnşallah yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın kızlar
nasılsınız

Günaydın canım hoşgeldin. Sağolasın sen nasılsın?

Pınarcım bacım biz senle hani çarşamba günü buluşunca bişey yapacaktıkya onu napsakki hep aklımda

Günaydın canım. Valla benimde hep aklımda ama bi fırsat olmadı. Yarında doğum var biliyosun. 1 hafta kadar daha bekleyip halletsek nasıl olur :uhm:

Günaydın canım hoşgeldin a.s. Sezaryen tarihi 5 mayıs mıydı bacım senin ayyy yaklaştı yaaa hihoyyyt

pınoşşşş kızz günaydınnnnn

alimin altını alacam poklu ve sidikli bizimkiler yawww

Günaydın canım a.s.

pınarcım otursana sen artık gezmalarde doğacak senin fıstık :)
ojeli de kavuştu bebeğine oh ya ne güzel bize de gelsin artıııkkkkk sıraaaa

Yok bitti artık teyzesi. Bugün evde doğabilir kaydirigubbakcemile3

bengicim ayakta kalmamaya çalışıyorum..ama yinede çok şişiyor ayaklarım eğer bugün yarınd evam ederse doktorumla görüğşeceğim.

sibelcim evet 5 mayıs allah nasip ederse sabah.pınarcımm ayy ne heyecanlısındır demi şimdi haftaya aynı saatlerde bende o heyecanı yaşıyacağım.allahım hepimize hayırlı doğumalr nasip etsin inşallah.

Evet canım ya heyecanlı olmam mı hihoyyyt Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı ya a.s.

3 haftalıkken öğrendim kuzumu. Şimdi düşünüyorum da bugün karnımda ki son günü. Bi yandan gelicek diye seviniyorum, bi yandan artık karnımda olmayacak diye düşünüyorum. 2.'yi hemen yapmam lazım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel haftalar mayıs anneleri......

Günaydın iyi haftalar size de a.s.

Geç kalkınca çok acıktık. Kızımı son gününde aç bırakmayayım hihoyyyt Bi kahvaltı edip gelelim teyzoşlar cokacimcoook

hadii hayırlısı pınarcım..heyecan varmı?

Olmaz mıııı bacım hihoyyyt Ya aslında tahmin ettiğimden daha rahatım. Yalnızım şu anda. Akşam eşim falan gelsin, daha fena olurum heralde. Çünkü onunla dünden beri ne zaman birbirimize baksak ağlamaya başlaıyoruz kaydirigubbakcemile3 Fena duygusalız yani. YArın doğuma girerken hastaneyi yıkmazsam iyidir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…