yok takmıyorum canım ben onla yaşamaya alıştım.Demek ojelinin kızı baya saçlıymış iyi işte az olsa üzülürdü kız çocuğu diye benim yeğenin saçları azdı kızın saçını 2 defa kazıttılar şimdi anca normale döndü.bende attım çamaşır sonra 2. yi atıcam 2 kişiden bu kadar nasıl çamaşır çıkıyor anlamıyorumValla ben son zamanlar hariç bi mide yanması çekmedim bacım ama doktor çok saçlı olacak dedi. Ojelinin kuzusu da bi saçlıymış ki kaydirigubbakcemile3 Biraz daha dursa sırf saç çıkacakmış bu çocuk diyordu dün kaydirigubbakcemile3
Takma bacım kaynanayı kafana. Her ana , ana olmuyor diye boşuna dememişler a.s.
Anladım canım. Hafiflemiş en azından bacım. Allah yardımcın olsun a.s.
Bende kahvaltımı toplayayım. Bide çamaşır atayım makinaya kayınvalidem gelmeden önce. Hemen geliyorummmm a.s.
sağol canım.hadi son günler az kaldıherkese selamlar,
hafta sonu bir turlu giremedim internette sorun vardi, ancak haberleri aliyorum.
dogum yapan annelerimize ve bebeklerimize birlikte uzun, sagliklli ve huzurlu omurler diliyorum...
doguma gidecek arkadaslara da kolay dogumlar diliyorum...
bu arada agrilari ve bulantilari olan arkadaslara da gecmis olsun... sıkın biraz daha disinizi az kaldi...
bakayim son haberler neler..
biz isteki son gunlerimizi yasiyoruz, yarin da ugrarim, sonra evdeyim artik...
temizlik filan olaylarini da halledebilirsem, haftaya da annemler gelicek. sonra da bizim bekleyisimiz baslamis olur.
Canım Allah kavuştursun sıkma canını hemen geçer vakit a.s.
Canım gözün aydın eşine kavuşmuşsun. Evinizde hayırlı olsun a.s.
Evet canım ojeli normal doğurdu tatlım. Gezmedeydim yeni geldim a.s.
Yuh artık bacım ya valla tam dayaklık heklava: Hem bir işe yaramıyor hemde senden iş bekliyor klava:
Canım haberini aldık çok sevindik. Sağlıkla büyüt inşallah kuzunu a.s.
Aman iyi ya 1 haftacık daha sabretsin hihoyyyt
Tamam tamam geldim bitti artık kaydirigubbakcemile3
Kızlar çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun kuzucuklarınız hihoyyyt Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.
Habersiz bırakma bizi heeeeklava:
Bu haftalarda çok normal canım a.s.
Geldim geldim. Tamam yarın evdeyim söz. Bitti gezmeler yerimseniben Ben sana şimdi özelden gönderirim canım numaramı. Sende yaz bana yerimseniben
[k] {n} [k];6540905 .!.:herkeslere ayrı ayrı yazamayacagım teşekkür ederim
bakıyorumda bayagı dogumlar olmuş hemde normal tebrik ederim onları
fazla oturamıyorum ama meraktanda öldüm kimler dogurmuş die..
kızım 3.260 dogdu adını defne koyacagız yrn dedesi gelip kulagına ezanını okuyacak inş.
bide gögüslerim cok sancı yapıo resmen çekerken tekme atıyorum heryere şidi ayva çekirdegini suyla karıştırıp beklettim buzdobında jel oldu onu sürüom inş. geçirir..
bugün çay baktık ama bulamadım yrn eczaneleredn bakıcaz artık
ALIN SİZE KIZ PAŞASI
İYİ AKŞAMLAR BACILARIM
bir gün yoktum doğuran doğurana ya şaşırdım hızınıza OJELİ-KNK-AYSUN-CLARİES gözünüz aydın arkadaşlar allah analı babalı büyütsün inşallah detayları ve bebeişleri bekliyoruz kısa zamanda
Bende cumartesi dr gittim meşhur catı kontrolu oldu ama cok kolaydı kızlar ya hiç canım acımadı anlamadım bile normal doğuma musaıtmiş kaöamıyorum yani oğluşum 3200 gr bu hafta doğurmazsın dedi doktorum onümüzdeki hafta gelir dedi.Cok korkuyorum nasıl doğurururm diye ben.
Bugun badana bitti yarından sonra derin temizlik başlıyor bir haftada biter inşallah
Eveeeet uyuyan güzeller ben bugün biraz gezdim bi ara dengemi zor sağladım neyse eve geldik sonra eşim süper bi yemek yaptı yedim sonra tekrar yedim şişcem iyice sonra uyumuşum tabi gece 12 de yattım sonra 3.5 ta uyandım şimdi yine yedim sütümüde içtim sabahı bekliyorum.
Bu gün annemi aradım baktım herkes günü gelmeden doğuruyor dedim sancım var dr heran olabilir dedi 3-4 güne gel evimi temizle sonra yine dönersin.Dedem hasta ona bakıyor birazda teyzem baksın canım benim durumum belli.Neyse tamam dedi.temizlikçiyle olcak iş değil heryer düzenlencek ondan 4-5 gün sürer yani.yazık oda şaşırdı.işim hallolursa bende rahat olurum.
annemler ardı geliyorlarmışş,ben yatakları falan toplayayım hepinzii öptüm fıstıklar
valla annemde rahatsız bide dedem hastanede ona bakıyor şimdi gelcek temizlik yapcak sonra dönüp yine dedeme bakcak sonra doğum için gene gelcek Eskişehir İstanbul arası perişan olcak.
herkesin anası işte kaynanalar zaten gelse bi dert gelmese bi dert doğduktan sonra kös kös gelip elide boş torunum oldu diycek gıcık etcekklava: klava: klava:
kızlar günaydın .epey doğum yapan arkadaşımız olmuş.malum ben artık giremiyorum.evin temizliği anca bitti çünkü.evde olunca hiçiş bitmiyormuş.bide benim ayaklarım çok şişti kızlar.kusmalarım felaket şekilde devam(( inşallah 1 haftamız kaldı herşey düzelecek.sibelcim pınarcım bengücüm nasılsınız...sibel yağızımız nasıl..?
kızlar merhaba 4 gündür sitey giremedim hiç... çok şiddetli sancılarım vardı hiç uyumadım desem yeridir...
doğurcam sandım dra gittim doğum sancısı diilmiş belimde ağırlıktan dolayı spazm oluyormuş şimdi biraz azaldı ama ara ara devam ediyor... sizler nasılsınız aklım hep burdaydı kimler doğurdu nasılar diye... az önce baktım bayağı doğum varmış çok güzel yaa... 2 tane de normal var nasıl geçti acaba doğumları bilginiz var mı...
hadi canım az kaldı sonrası mutluluk
ay gerçekten insan merak ediyor kime benziycek diye saçlarını bende merak ediyorum bu kadar yanma çekiyorum saçları yoksa şok olurum.
şu kaynana anaysa artık bende ana olcam zor artık vallaklava: klava: klava:
herkese selamlar,
hafta sonu bir turlu giremedim internette sorun vardi, ancak haberleri aliyorum.
dogum yapan annelerimize ve bebeklerimize birlikte uzun, sagliklli ve huzurlu omurler diliyorum...
bu arada agrilari ve bulantilari olan arkadaslara da gecmis olsun... sıkın biraz daha disinizi az kaldi...
temizlik filan olaylarini da halledebilirsem, haftaya da annemler gelicek. sonra da bizim bekleyisimiz baslamis olur.
SİBELCİM sende burdaymıssın...nasıl annesi YAGIZIMIZ?sen nasılsın arkadasım?yaramazlık yapıomu YAĞIZ bey?
Eveeeet uyuyan güzeller ben bugün biraz gezdim bi ara dengemi zor sağladım neyse eve geldik sonra eşim süper bi yemek yaptı yedim sonra tekrar yedim şişcem iyice sonra uyumuşum tabi gece 12 de yattım sonra 3.5 ta uyandım şimdi yine yedim sütümüde içtim sabahı bekliyorum.
Bu gün annemi aradım baktım herkes günü gelmeden doğuruyor dedim sancım var dr heran olabilir dedi 3-4 güne gel evimi temizle sonra yine dönersin.Dedem hasta ona bakıyor birazda teyzem baksın canım benim durumum belli.Neyse tamam dedi.temizlikçiyle olcak iş değil heryer düzenlencek ondan 4-5 gün sürer yani.yazık oda şaşırdı.işim hallolursa bende rahat olurum.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
KIVILCIM sana çok katılıyorum cnm sonuna kadar haklısın
neyse kaynana gitti mümkünse gelmesin çocukları bahane edip zırt pırt gelmez sanırım bütün gün
kendi gençliğini ne zahmetle büyüttüğünü anlatıyor içime fenalık geldi 45 sene önceki mevzularda ya
benle sen birmiyiz ya oğlun sıksaymış benim kadar torunu olacakmış kaynanamın ya
herşeyde bende şöleydi böleydi diyor kadın fenalık geldi içime daralttı beni yaa
dün gittikten sonra eşime saldırdım birdaha sakın annene yemek yap deme bana kaş göz yapma gözünü oyarım senin dedim ananla yattınız saat olmuş 4 sulu yemek yok uykudan kalktı anne ne yapıyon diyor bana dedim ...kabak diyince oooo maşallah maşşallah dedi pırsa yapmamdan korkmuş kendisi yakmış sonrada yemiş midesi bulanmış bu sene dedim....
böle bir kadından ben nasıl yemek bekleyecem ya dedim annenle yemek zevkimiz uyuşmuyor bizim dedim.....ben onun yaptığı yemeği yemiyorum sen ısrarla annenin yanında yapsana anne diyip durdun dedim.....annen ne yaptı dedim eli koynunda ben çocuğu beslerken giydirirken baktı dedim....aksam olduda ben kalktım yemeği yaptım dedim....annnee ısararla gel demee dedim ben artık kimseye iş yapmam hizmet edemem dedim....benim annem iş yapıyor senin annen döküleni toplamıyor dedim ....
söledimde söledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şimdş ömere mama yapacam gece yorucu geçti gece çok yiyolar yaaa gündüz uyuyolar zorla yiyolar gecede doymak bilmiyolar saatte bir yemek istiyolar vermezsen ellerini emiyolar ve ağlıyolar bütün gece mama bez mama bez gece 2 den sonra koptum kalkamadım annem 4 kalmış beslemiş ben 6 kalktım şimdi yine yedirecem doktora gidincede söyleyecem gündüzki öğünleri zorla yiyolar gece doymuyolar
tam dolu dolu bir makina kıafet var devamlı işediler bide suratıma işiyip mıçıyolar aklım çıktı parttttttt diye mıştı üstüm başım battı hiç boş koymaya gelmiyolar ................
ben mamaya gidiyorum sonra kendimi sağacam sonra ali acıkır sonra kendim yerim sanırım
kızlar günaydın .epey doğum yapan arkadaşımız olmuş.malum ben artık giremiyorum.evin temizliği anca bitti çünkü.evde olunca hiçiş bitmiyormuş.bide benim ayaklarım çok şişti kızlar.kusmalarım felaket şekilde devam(( inşallah 1 haftamız kaldı herşey düzelecek.sibelcim pınarcım bengücüm nasılsınız...sibel yağızımız nasıl..?
kızlar merhaba 4 gündür sitey giremedim hiç... çok şiddetli sancılarım vardı hiç uyumadım desem yeridir...
doğurcam sandım dra gittim doğum sancısı diilmiş belimde ağırlıktan dolayı spazm oluyormuş şimdi biraz azaldı ama ara ara devam ediyor... sizler nasılsınız aklım hep burdaydı kimler doğurdu nasılar diye... az önce baktım bayağı doğum varmış çok güzel yaa... 2 tane de normal var nasıl geçti acaba doğumları bilginiz var mı...
herkese selamlar,
[k] {n} [k];6540905 .!.:herkeslere ayrı ayrı yazamayacagım teşekkür ederim
bakıyorumda bayagı dogumlar olmuş hemde normal tebrik ederim onları
fazla oturamıyorum ama meraktanda öldüm kimler dogurmuş die..
kızım 3.260 dogdu adını defne koyacagız yrn dedesi gelip kulagına ezanını okuyacak inş.
bide gögüslerim cok sancı yapıo resmen çekerken tekme atıyorum heryere şidi ayva çekirdegini suyla karıştırıp beklettim buzdobında jel oldu onu sürüom inş. geçirir..
bugün çay baktık ama bulamadım yrn eczaneleredn bakıcaz artık
ALIN SİZE KIZ PAŞASI
selam bacılar oncelıkle hepınızden ozur dılerım uzun zamandır kımseyle ılgılenemedım ben yokken bır suru kısı dogum yapmış
dogum yapanların gozu aydın olsun Allah analı babalı buyutsun bacılarım
dıger arkadaşlarımıda Allahım bır avazda kurtarsın ınsallahh
benım kuzucuklar ıyı teyzoşları gun gectıkce buyuyorlar ne zaman sabah oluıyor ne zaman gece hıc farkında degılım 4 gundur banyo yapamadım fırsat bulup ama o kadar guzelkı onlarla ılgılenmek herseye degıyor acıkcası
ben lıgusalık depresyonu yasıyorum malesef kac gundur durmadan aglamalar hıc yemek yıyememeler hepsı ustumdeydı bıde kaynanamla atıştık sutum gıttı bebekler tamamen mamaya döndu zor gunler gecırdım ama ıkı gundur daha ıyıyım cok sukur sımdı bırazda olsa sutum var hem mama hem meme ıdare edıyoruz sızlerı cok ozluyorum ama bu aralar fırsat bulamadım hıc annelık gercekten cok zor ama bır o kadarda cok guzelmış mevlam herkese nasıp etsın fırsat buldukca gırmeye calısıcam hepınızı optuk
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
KIVILCIM sana çok katılıyorum cnm sonuna kadar haklısın
neyse kaynana gitti mümkünse gelmesin çocukları bahane edip zırt pırt gelmez sanırım bütün gün
kendi gençliğini ne zahmetle büyüttüğünü anlatıyor içime fenalık geldi 45 sene önceki mevzularda ya
benle sen birmiyiz ya oğlun sıksaymış benim kadar torunu olacakmış kaynanamın ya
herşeyde bende şöleydi böleydi diyor kadın fenalık geldi içime daralttı beni yaa
dün gittikten sonra eşime saldırdım birdaha sakın annene yemek yap deme bana kaş göz yapma gözünü oyarım senin dedim ananla yattınız saat olmuş 4 sulu yemek yok uykudan kalktı anne ne yapıyon diyor bana dedim ...kabak diyince oooo maşallah maşşallah dedi pırsa yapmamdan korkmuş kendisi yakmış sonrada yemiş midesi bulanmış bu sene dedim....
böle bir kadından ben nasıl yemek bekleyecem ya dedim annenle yemek zevkimiz uyuşmuyor bizim dedim.....ben onun yaptığı yemeği yemiyorum sen ısrarla annenin yanında yapsana anne diyip durdun dedim.....annen ne yaptı dedim eli koynunda ben çocuğu beslerken giydirirken baktı dedim....aksam olduda ben kalktım yemeği yaptım dedim....annnee ısararla gel demee dedim ben artık kimseye iş yapmam hizmet edemem dedim....benim annem iş yapıyor senin annen döküleni toplamıyor dedim ....
söledimde söledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şimdş ömere mama yapacam gece yorucu geçti gece çok yiyolar yaaa gündüz uyuyolar zorla yiyolar gecede doymak bilmiyolar saatte bir yemek istiyolar vermezsen ellerini emiyolar ve ağlıyolar bütün gece mama bez mama bez gece 2 den sonra koptum kalkamadım annem 4 kalmış beslemiş ben 6 kalktım şimdi yine yedirecem doktora gidincede söyleyecem gündüzki öğünleri zorla yiyolar gece doymuyolar
tam dolu dolu bir makina kıafet var devamlı işediler bide suratıma işiyip mıçıyolar aklım çıktı parttttttt diye mıştı üstüm başım battı hiç boş koymaya gelmiyolar ................
ben mamaya gidiyorum sonra kendimi sağacam sonra ali acıkır sonra kendim yerim sanırım
İyiyiz canım oğluşu emzirdim uyuttum şimdi benimde canım sıkıldı nette oyalanıyorum.Şımarıklık yapıyo sorma nazlı kız gibi ilgi sevgi istiyo hep ilgilenmek istiyo çok anlıyomuş gibi yaramaz onla konuşunca susup laf dinliyo bi görceksin oğlumun adaşı nasıl bakayım?.
İyiyiz canım oğluşu emzirdim uyuttum şimdi benimde canım sıkıldı nette oyalanıyorum.Şımarıklık yapıyo sorma nazlı kız gibi ilgi sevgi istiyo hep ilgilenmek istiyo çok anlıyomuş gibi yaramaz onla konuşunca susup laf dinliyo bi görceksin oğlumun adaşı nasıl bakayım?.
siribron canım evet benimkide kel olursa çok şaşarım. gavsicom bitirdim kaç şişe:):)
kızlar bu sabah saat 11de wcye gittim.odaya geldiğim zaman bacaklarımdan aşşağı bir sıvı boşaldı şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum kızımdada sabah uyandığımda wcye gidene kadar pijamam ıslanmıştı.hemen akabinde nişan gelmişti şimdi ortada nişan falan yok rahim ağzım dikişli acaba ondanmı gelmiyor diyorum kafam çok karıştı ya.sağlık ocağına gitmeye korkuyorum yolda boşalırsa diye.sizce o gelen şey sumuydu.
kızlar bu sabah saat 11de wcye gittim.odaya geldiğim zaman bacaklarımdan aşşağı bir sıvı boşaldı şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum kızımdada sabah uyandığımda wcye gidene kadar pijamam ıslanmıştı.hemen akabinde nişan gelmişti şimdi ortada nişan falan yok rahim ağzım dikişli acaba ondanmı gelmiyor diyorum kafam çok karıştı ya.sağlık ocağına gitmeye korkuyorum yolda boşalırsa diye.sizce o gelen şey sumuydu.
merhaba kıslaarrrr..
knk bebişin çok tatlııı..41 kere maaşallah cnmm..
claries,arzu siz de bebişlere kavuştunuz...darısı başımıza inş...
Pınar senin de son hamiş günün ..yarın inş kavuşacaksın bebişine...Ne güsel..kolay bi doğum diliyorum sana daa...
Kaynanalardan fana halde dertli mayıs anneleri anlaşılan...Biz uzağız Adana da kendisi..
Ama iş konusunda maaşallahı var kadının valla..o yönden hakkı ödenmez
Kadın yemek yapmaktan torun bakmaktan zevk alıyor resmen..eltim çalışıyor..çocuğunu o büyüttü diyebilirim...Hem de seve seve bakıyor...şimdi benim bebişe de talip:)
bu yönden biraz şanslıyım galiba..sizi de çok ii anlıyabiliyorum maalesef herkes bir olmuyo:1no2:
tülay bana da dr um 5 i gibi doğum diyor..ama normal düşündüğümüz için tam belli değil tabi..bakarsın beraber doğururuzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?