2009 Mayıs Anneleri

herkese selamlar,
hafta sonu bir turlu giremedim internette sorun vardi, ancak haberleri aliyorum.
dogum yapan annelerimize ve bebeklerimize birlikte uzun, sagliklli ve huzurlu omurler diliyorum...
doguma gidecek arkadaslara da kolay dogumlar diliyorum...
bu arada agrilari ve bulantilari olan arkadaslara da gecmis olsun... sıkın biraz daha disinizi az kaldi...
bakayim son haberler neler..
biz isteki son gunlerimizi yasiyoruz, yarin da ugrarim, sonra evdeyim artik...
temizlik filan olaylarini da halledebilirsem, haftaya da annemler gelicek. sonra da bizim bekleyisimiz baslamis olur.

yok takmıyorum canım ben onla yaşamaya alıştım.Demek ojelinin kızı baya saçlıymış iyi işte az olsa üzülürdü kız çocuğu diye benim yeğenin saçları azdı kızın saçını 2 defa kazıttılar şimdi anca normale döndü.bende attım çamaşır sonra 2. yi atıcam 2 kişiden bu kadar nasıl çamaşır çıkıyor anlamıyorum

sağol canım.hadi son günler az kaldı
kızlar bugün ilgin yok haberi olan varmı

ee bugunde oturuver ewde bacımmmkaydirigubbakcemile3kız sen gen yoksun kk da yoksa aldın defneyı gezıonmu genekaydirigubbakcemile2
Şeniz

oyoyoyyyy maşallahh kırkbınkre canım kızına...oy annesi gozlerınıde acarmışş ole pozda werırımışşş:CüvCüv::ecrin_bebekyoy pek şeker canım Rabbım nazardan korusun...hayırlı ewlat olksun..çiçeklerınızde cok guseller....a.s.

sorma canım sesi kesılen doguma gıdıo bi koşu dourup gelıor falla bu mayıs analarıkaydirigubbakcemile3ohoh işler bitio sayılır badana temizlik sonrada kuzuyu beklıcezz desene...hihoyyythihoyyyt

canım benım kıyamam ne varsa analarda var zaten kaynanalarklava:

annemler ardı geliyorlarmışş,ben yatakları falan toplayayım hepinzii öptüm fıstıklar

hadı canım gozun aydın....:1hug:a.s.

klava:klava:kıyamam işte annelik boyle herhalde...:CüvCüv:

oh canım temızlıkte bitmişş ne gusel..yat dınlen artık bol bol...şişio canım ya benımkılerde şişio paso eller ayaklar..:çok üzgünüm:

hoşgeldın canım...ole falla mayıs kuzuları acelecı cıktıkaydirigubbakcemile3normal benım bıldıım bıtane var 4 5 dikişle kurtuldu ama bıraz zorlu gecmiş sanırım..sonrasında tabı cok rahat bacımızalkisalkisalkis

sorma kız bende catlıycam falla meraktan..bu hatunlar patır patır douruo bız hala beklıoz yafskaydirigubbakcemile3saka bi yana gun yaklastıkca merakı artıo ınsanın falla...

ay canım hadı hayırlısı ızne ayrılırda dınlenırsın bıran once....:CüvCüv::1hug:

ayy kızlar su mıde yanmöası bendede fena var ya ne yesem yanıo ne yesem yanıo..rennıe ilacını çiğne çiğne banamısın demıo artık:çok üzgünüm:kel bişi olursa oğluş bende pek sasırcam yani...
oku oku bıtmedı gecmişşş ne cok cene yapmısınız kız sabah sabah....:ecrin_bebek:bızde kalktım kociş kahvaltıya goturdu bızı oglusl AYEDIK BIRAZ GEZDIK....şimdi işe gıtcek gene kociş bizz gene ewde:çok üzgünüm:yalnız yalnız...
herkezcıkler ıı demi...?kızlar ya benım rahmim fena ağrıo yafs:çok üzgünüm:rahmımmı yoksa kemıklerımmi anlayamadım..sanırım baskı yapıo artık iice...

SıBELCıM sende burdaymıssın...nasıl annesi YAGIZIMIZ?sen nasılsın arkadasım?yaramazlık yapıomu YAĞIZ bey?

SİBELCİM sende burdaymıssın...nasıl annesi YAGIZIMIZ?sen nasılsın arkadasım?yaramazlık yapıomu YAĞIZ bey?

İyiyiz canım oğluşu emzirdim uyuttum şimdi benimde canım sıkıldı nette oyalanıyorum.Şımarıklık yapıyo sorma nazlı kız gibi ilgi sevgi istiyo hep ilgilenmek istiyo çok anlıyomuş gibi yaramaz onla konuşunca susup laf dinliyo bi görceksin oğlumun adaşı nasıl bakayım?.

Selam canım sorma valla benimde temizlik en büyük derdim bugün başladık bizde evde bi abla var bugün oda calışmaya başladı hergün gelicek artık ben calışınca bebişime o bakıcak maşallah pek bi hamarat avizelerimin hepsini söktü temizliyor dip köşe bende bilgisayarda önemli işlerim var dedim oturdum pc başına en önemli iş sizlersiniz tabiikaydirigubbakcemile3

merhaba canım ay ben senin kaynanana ya deli karı.Benimkini anlatayımda gülün biraz ist yaşıyor kendileri biraz kokoştur doğuma gelicek 10 gün kalırmış otelde yeri ayarlandı kardeşi ve görümcemle gelicek hem tatil olur benim için diyor kaplıcaları cok severmiş o yüzden otel istedi en komiğide kalacağı otelde trt nin ses sanatcısı cıkıyormuş cok mutlu oldu gece onun programına gidicekmiş.kaydirigubbakcemile3Annemim mıçı cıkar iş yapsın diye bizimki tatile geliyor torun filan nasıl önemliyse sorsan hayatta en cok beni seviyormuş süper bi gelinim onun için aşkım diyo bana ya cok orjınal kadın.Fayda hiç beklemiyorum o yüzden kadın tatile geliyor çünküdelikafadulden

selam canım ohh temizlikler bitmiş kusmalarda biticek bir haftaya inşallahkaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun arkadasım cok ayakta kalmamaya calış uzan sık sık cok zordur bel ağrısı:1no2:

selam canım hepimizin ortak derdi temizlik valla biticek hepsi inşallahalkisalkisalkis

allah nazarlardan korusun cnm..maşallah

cnm benim merak etmiştim seni..zor tabi 1 tane değilki 2 tane kuzucuk ..o kaynananada yuh yani bu durumda tartısmıs ya...sıkma canını cnm

birsen valla ben okurken yoruluyorum bacım :)) allah sana güç kuvvet huzur versin ... :)

ayy ne tatlı kıyamam maşallahh...

oyoy lafçı olcak desene annesiii....:smiley-cool:mis mis kokuodu şimdi..kıyamam ona ben o resmi hpo gozumun onunde...bızde iiyiz canım..benım YAĞIZDA bi kıpırtı sorma kıprıcak yerıde kalmadı ama,içerde flort buldu peşinden kosturuo dıorum benkaydirigubbakcemile3rahmımde bı baskıyla uyandım bugun sibelcım ya..belımede hafıf hafıf bole regl ağrısı gibi bişi girio...sancımı ona mı benzıo anlamıom sancı nasıl bişi bilmiomkiii yafs:uhm:

siribron canım evet benimkide kel olursa çok şaşarım. gavsicom bitirdim kaç şişe:):)

şöle gür saclı olmalıları lazım ya bakalımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin incihan canım.bitecek inşallah haftaya canım.valla tem,izlik bitti ama daha toparlanması laızm ufak tefek işler var.evd eolunca hiç iş bitmiyor valla:))

kızlar bu sabah saat 11de wcye gittim.odaya geldiğim zaman bacaklarımdan aşşağı bir sıvı boşaldı şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum kızımdada sabah uyandığımda wcye gidene kadar pijamam ıslanmıştı.hemen akabinde nişan gelmişti şimdi ortada nişan falan yok rahim ağzım dikişli acaba ondanmı gelmiyor diyorum kafam çok karıştı ya.sağlık ocağına gitmeye korkuyorum yolda boşalırsa diye.sizce o gelen şey sumuydu.

cnm bence bekleme dr. unu falan ara yada en yakın hastaneye git için rahat etsin en azından...

merhaba kıslaarrrr..

knk bebişin çok tatlııı..41 kere maaşallah cnmm..
claries,arzu siz de bebişlere kavuştunuz...darısı başımıza inş...
Pınar senin de son hamiş günün ..yarın inş kavuşacaksın bebişine...Ne güsel..kolay bi doğum diliyorum sana daa...

Kaynanalardan fana halde dertli mayıs anneleri anlaşılan...Biz uzağız Adana da kendisi..
Ama iş konusunda maaşallahı var kadının valla..o yönden hakkı ödenmez
Kadın yemek yapmaktan torun bakmaktan zevk alıyor resmen..eltim çalışıyor..çocuğunu o büyüttü diyebilirim...Hem de seve seve bakıyor...şimdi benim bebişe de talip:)
bu yönden biraz şanslıyım galiba..sizi de çok ii anlıyabiliyorum maalesef herkes bir olmuyo:1no2:

tülay bana da dr um 5 i gibi doğum diyor..ama normal düşündüğümüz için tam belli değil tabi..bakarsın beraber doğururuzkaydirigubbakcemile3

canım bekleme...hemen ara bırılerını eşini falan..alıp dr a gotursunler..su olabılır gelen...

melinn hosgeldın canım ...ole falla mayıs annelerının cogu kaynanalardan yana pek bi şanssızzz...ne gusel sen sanslılardansın...:CüvCüv:5 mayısa bişi kalmadı kızlarrr....bızde 5 mayısta dogum gunu soylıcek kaçı der acabadelikafaduldenbende 5 mayısa kadar sayıyom şimdi sonrasını 5 ınden sonra saycam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…