2009 Mayıs Anneleri

evet pınarcımya eşimle bizde aynıyız.bizde 3 haftalıkken öğrenmiştik.yolculuk bitiyor doktorumda diyor yolculuğumuz başladı ve artık bitiyor diye:):)

Valla bendede bi rahatlık var neden bilmiyorum ama,aynen bizde öyleyiz biraz fazla konuşunca gözlerimiz doluyoo..Yık hastaneyi filan boşver ne olacak sanki..kaydirigubbakcemile5 canın sağolsun..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar kaynancıgım beni kahvaltıya çağırdı ben yaptım ama olsun gidiyim özlemiştir beni şimdi..belki sonrada pazara filan çıkarız,ee geldiya gezmelere kaldığımız yerden devam ederiz artık kaydirigubbakcemile3 hadii görüşürüz öpüyorum hepinizii

evet pınarcımya eşimle bizde aynıyız.bizde 3 haftalıkken öğrenmiştik.yolculuk bitiyor doktorumda diyor yolculuğumuz başladı ve artık bitiyor diye:):)

Benim doktorda perşembe aynı şeyi söyledi ay bi gözlerim doldu ki senağlama

Dimi ama yıkayım hastaneyi kaydirigubbakcemile3

bu arada hastane sitesinden yarın bakıp bebeği görebiliriz heralde dimi?Kadıköy şifa'ydı dimi?

Valla aynı gün yada ertesi gün görebilirsiniz canım. Aynı gün koyuyolar mıydı hatırlamıyorum ama ertesi gün kesin görürsünüz a.s. Evet canım Kadıköy Şifa alkisalkisalkis

Afiyet olsun canım. Hadi gidin gezin bakalım a.s.

kızlar merhaba 4 gündür sitey giremedim hiç... çok şiddetli sancılarım vardı hiç uyumadım desem yeridir...
doğurcam sandım dra gittim doğum sancısı diilmiş belimde ağırlıktan dolayı spazm oluyormuş şimdi biraz azaldı ama ara ara devam ediyor... sizler nasılsınız aklım hep burdaydı kimler doğurdu nasılar diye... az önce baktım bayağı doğum varmış çok güzel yaa... 2 tane de normal var nasıl geçti acaba doğumları bilginiz var mı...

ah canım uğraşı ile geçiyor ömrün ama Allah seni o kadar güzel ödüllendirdiki bundan sonrada herşey inşallah biran önce yoluna girer.

tutku kız senin kaynana gelmesin valla korkulur
valla korku içimde zaten kadının nefesi hep ensemde korku filmi gibi kadın geldi eşim eve sokmadı geri gönderdi şimdi doğumu bekliyor bakalım ne olacak beni takip edin
canım sakin ol zaten Allah inşallah kolay dağum verir.
Sibikom nasılsın iyimisin yağız nasıl

canım ya geçmiş olsun o ağrılar bende de var.bazen öyle bağırmak istiyorum ki

merakla bekliyoruz afacan defne mizi

esracım hoşgeldin o ağrılar normal ama felaket oluyor.insan birden doğum yapcağını düşünüyor canım.

evet gerçekten doğum yapacağımı sandım... geceleri sabaha kadar 7-8 kez sancı giriyor dayanaıyorum çığlık çığlığa bağırıyorum herhalde komşular bu her gece doğuruyo diyorlardır :)))

esracım hoşgeldin o ağrılar normal ama felaket oluyor.insan birden doğum yapcağını düşünüyor canım.
tülaycım senin bulantı ve kusmalarda bitmedi inşallah doğumdan sonra biter ben sadece bulantı ve yanma çekiyorum artık.Artık canımda sıkılıyor kızım doğsada hayatım hareketlense artık

gerçekten tutkun canım öyle.bende diyorum şu kusmalardan kurtulsam eski neşeme geri dönsem diye.bebişlerimiz sağlıklı olsunda sonuna geldik artık 1 hafta daha katlanırım kusmalara..

evet gerçekten doğum yapacağımı sandım... geceleri sabaha kadar 7-8 kez sancı giriyor dayanaıyorum çığlık çığlığa bağırıyorum herhalde komşular bu her gece doğuruyo diyorlardır :)))

Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: Geçti mi şimdi ağrıların?

Aman canım gelmesin valla kaynanan. İnsan da huzur bırakmaz.

İnşallah tatlım ya delikafadulden

canım ya geçmiş olsun o ağrılar bende de var.bazen öyle bağırmak istiyorum ki

merakla bekliyoruz afacan defne mizi

Valla bende heyecandan çok merak var şimdi. Doktorun dediği gibi tosuncuk mu olacak, saçları olacak mı, babasına mı bana mı benzeyecek? Sağlıklı mı olacak? Aklımda hep böyle sorular şimdi delikafadulden

gerçekten tutkun canım öyle.bende diyorum şu kusmalardan kurtulsam eski neşeme geri dönsem diye.bebişlerimiz sağlıklı olsunda sonuna geldik artık 1 hafta daha katlanırım kusmalara..

Evet canım ya az daha sabır bak. Saya saya sonuna geldik hihoyyyt

hadi canım az kaldı sonrası mutluluk

ay gerçekten insan merak ediyor kime benziycek diye saçlarını bende merak ediyorum bu kadar yanma çekiyorum saçları yoksa şok olurum.
şu kaynana anaysa artık bende ana olcam zor artık vallaklava:klava:klava:

Canım çok geçmiş olsun yaaa doktorun rahatlaman için bişeyler verdimi peki.:1hug:

Valla ben son zamanlar hariç bi mide yanması çekmedim bacım ama doktor çok saçlı olacak dedi. Ojelinin kuzusu da bi saçlıymış ki kaydirigubbakcemile3 Biraz daha dursa sırf saç çıkacakmış bu çocuk diyordu dün kaydirigubbakcemile3

Takma bacım kaynanayı kafana. Her ana , ana olmuyor diye boşuna dememişler a.s.

pınarcım tam geçmedi ama hafifledi biraz... dr idare etcen dedi yapcak bişi yokmuş...

Anladım canım. Hafiflemiş en azından bacım. Allah yardımcın olsun a.s.

Bende kahvaltımı toplayayım. Bide çamaşır atayım makinaya kayınvalidem gelmeden önce. Hemen geliyorummmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…