Valla bendede bi rahatlık var neden bilmiyorum ama,aynen bizde öyleyiz biraz fazla konuşunca gözlerimiz doluyoo..Yık hastaneyi filan boşver ne olacak sanki..kaydirigubbakcemile5 canın sağolsun..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Olmaz mıııı bacım hihoyyyt Ya aslında tahmin ettiğimden daha rahatım. Yalnızım şu anda. Akşam eşim falan gelsin, daha fena olurum heralde. Çünkü onunla dünden beri ne zaman birbirimize baksak ağlamaya başlaıyoruz kaydirigubbakcemile3 Fena duygusalız yani. YArın doğuma girerken hastaneyi yıkmazsam iyidir kaydirigubbakcemile3
evet pınarcımya eşimle bizde aynıyız.bizde 3 haftalıkken öğrenmiştik.yolculuk bitiyor doktorumda diyor yolculuğumuz başladı ve artık bitiyor diye:):)
Valla bendede bi rahatlık var neden bilmiyorum ama,aynen bizde öyleyiz biraz fazla konuşunca gözlerimiz doluyoo..Yık hastaneyi filan boşver ne olacak sanki..kaydirigubbakcemile5 canın sağolsun..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada hastane sitesinden yarın bakıp bebeği görebiliriz heralde dimi?Kadıköy şifa'ydı dimi?
neyse kızlar kaynancıgım beni kahvaltıya çağırdı ben yaptım ama olsun gidiyim özlemiştir beni şimdi..belki sonrada pazara filan çıkarız,ee geldiya gezmelere kaldığımız yerden devam ederiz artık kaydirigubbakcemile3 hadii görüşürüz öpüyorum hepinizii
ah canım uğraşı ile geçiyor ömrün ama Allah seni o kadar güzel ödüllendirdiki bundan sonrada herşey inşallah biran önce yoluna girer.valla tutkucuğum olabülür ben çok uyudum çocuklarda gece gündüz kavramı yapamıyolar
ama onlarda midemi mahfetmişti yawwww ne yapam uyuyunca tek bulantım olmuyordu
karşıladı tabi cnm direk mevzuya sert girdim ama annen yaşlıııııııııııııııı artık o hizmet bekliyor dedimmm............öle diyince haklısın dedi alkisalkisalkis
ömeri doyurdum temizledim biberonları attım bulaşık makinasını boşalttım annemi kaldıracağım...........kahvaltı hazırlarken aliyi yedirecem
ülen bugün bi kuaföre gidem mağra adamı gibiyim yaaa
hamişler kendünüzü yormayın çok son günlerde zaten çokkkkk yorucu günler gelecek siz tek bebekle daha rahat olacaksınız belki ama yinede yorucu günler bekliyor heee demedi demeyinn
valla korku içimde zaten kadının nefesi hep ensemde korku filmi gibi kadın geldi eşim eve sokmadı geri gönderdi şimdi doğumu bekliyor bakalım ne olacak beni takip edintutku kız senin kaynana gelmesin valla korkulur
canım sakin ol zaten Allah inşallah kolay dağum verir.Olmaz mıııı bacım hihoyyyt Ya aslında tahmin ettiğimden daha rahatım. Yalnızım şu anda. Akşam eşim falan gelsin, daha fena olurum heralde. Çünkü onunla dünden beri ne zaman birbirimize baksak ağlamaya başlaıyoruz kaydirigubbakcemile3 Fena duygusalız yani. YArın doğuma girerken hastaneyi yıkmazsam iyidir kaydirigubbakcemile3
canım ya geçmiş olsun o ağrılar bende de var.bazen öyle bağırmak istiyorum kikızlar merhaba 4 gündür sitey giremedim hiç... çok şiddetli sancılarım vardı hiç uyumadım desem yeridir...
doğurcam sandım dra gittim doğum sancısı diilmiş belimde ağırlıktan dolayı spazm oluyormuş şimdi biraz azaldı ama ara ara devam ediyor... sizler nasılsınız aklım hep burdaydı kimler doğurdu nasılar diye... az önce baktım bayağı doğum varmış çok güzel yaa... 2 tane de normal var nasıl geçti acaba doğumları bilginiz var mı...
merakla bekliyoruz afacan defne miziBenim doktorda perşembe aynı şeyi söyledi ay bi gözlerim doldu ki senağlama
Dimi ama yıkayım hastaneyi kaydirigubbakcemile3
Valla aynı gün yada ertesi gün görebilirsiniz canım. Aynı gün koyuyolar mıydı hatırlamıyorum ama ertesi gün kesin görürsünüz a.s. Evet canım Kadıköy Şifa alkisalkisalkis
Afiyet olsun canım. Hadi gidin gezin bakalım a.s.
tülaycım senin bulantı ve kusmalarda bitmedi inşallah doğumdan sonra biter ben sadece bulantı ve yanma çekiyorum artık.Artık canımda sıkılıyor kızım doğsada hayatım hareketlense artıkesracım hoşgeldin o ağrılar normal ama felaket oluyor.insan birden doğum yapcağını düşünüyor canım.
kızlar merhaba 4 gündür sitey giremedim hiç... çok şiddetli sancılarım vardı hiç uyumadım desem yeridir...
doğurcam sandım dra gittim doğum sancısı diilmiş belimde ağırlıktan dolayı spazm oluyormuş şimdi biraz azaldı ama ara ara devam ediyor... sizler nasılsınız aklım hep burdaydı kimler doğurdu nasılar diye... az önce baktım bayağı doğum varmış çok güzel yaa... 2 tane de normal var nasıl geçti acaba doğumları bilginiz var mı...
evet gerçekten doğum yapacağımı sandım... geceleri sabaha kadar 7-8 kez sancı giriyor dayanaıyorum çığlık çığlığa bağırıyorum herhalde komşular bu her gece doğuruyo diyorlardır :)))
ah canım uğraşı ile geçiyor ömrün ama Allah seni o kadar güzel ödüllendirdiki bundan sonrada herşey inşallah biran önce yoluna girer.
valla korku içimde zaten kadının nefesi hep ensemde korku filmi gibi kadın geldi eşim eve sokmadı geri gönderdi şimdi doğumu bekliyor bakalım ne olacak beni takip edin
canım sakin ol zaten Allah inşallah kolay dağum verir.
Sibikom nasılsın iyimisin yağız nasıl
canım ya geçmiş olsun o ağrılar bende de var.bazen öyle bağırmak istiyorum ki
merakla bekliyoruz afacan defne mizi
gerçekten tutkun canım öyle.bende diyorum şu kusmalardan kurtulsam eski neşeme geri dönsem diye.bebişlerimiz sağlıklı olsunda sonuna geldik artık 1 hafta daha katlanırım kusmalara..
hadi canım az kaldı sonrası mutlulukgerçekten tutkun canım öyle.bende diyorum şu kusmalardan kurtulsam eski neşeme geri dönsem diye.bebişlerimiz sağlıklı olsunda sonuna geldik artık 1 hafta daha katlanırım kusmalara..
ay gerçekten insan merak ediyor kime benziycek diye saçlarını bende merak ediyorum bu kadar yanma çekiyorum saçları yoksa şok olurum.Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: Geçti mi şimdi ağrıların?
Aman canım gelmesin valla kaynanan. İnsan da huzur bırakmaz.
İnşallah tatlım ya delikafadulden
Valla bende heyecandan çok merak var şimdi. Doktorun dediği gibi tosuncuk mu olacak, saçları olacak mı, babasına mı bana mı benzeyecek? Sağlıklı mı olacak? Aklımda hep böyle sorular şimdi delikafadulden
Evet canım ya az daha sabır bak. Saya saya sonuna geldik hihoyyyt
kızlar merhaba 4 gündür sitey giremedim hiç... çok şiddetli sancılarım vardı hiç uyumadım desem yeridir...
hadi canım az kaldı sonrası mutluluk
ay gerçekten insan merak ediyor kime benziycek diye saçlarını bende merak ediyorum bu kadar yanma çekiyorum saçları yoksa şok olurum.
şu kaynana anaysa artık bende ana olcam zor artık vallaklava: klava: klava:
pınarcım tam geçmedi ama hafifledi biraz... dr idare etcen dedi yapcak bişi yokmuş...
Canım çok geçmiş olsun yaaa doktorun rahatlaman için bişeyler verdimi peki.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?