valla bi bitse hazırız hepimiz sıra artık bizlerde.kız senin kaynana süper işte ayak bağı değil hiç olmazsa bizim gibi olcağına bırak kokoş olsun.kız o eğlencelidirde şöyle onu kafalayıp tatile çıkıp hesabı ona itelemek süper olurdu ay şu elbise güzelmiş falan alırmı öyle şeyler sanaSelam canım sorma valla benimde temizlik en büyük derdim bugün başladık bizde evde bi abla var bugün oda calışmaya başladı hergün gelicek artık ben calışınca bebişime o bakıcak maşallah pek bi hamarat avizelerimin hepsini söktü temizliyor dip köşe bende bilgisayarda önemli işlerim var dedim oturdum pc başına en önemli iş sizlersiniz tabiikaydirigubbakcemile3
merhaba canım ay ben senin kaynanana ya deli karı.Benimkini anlatayımda gülün biraz ist yaşıyor kendileri biraz kokoştur doğuma gelicek 10 gün kalırmış otelde yeri ayarlandı kardeşi ve görümcemle gelicek hem tatil olur benim için diyor kaplıcaları cok severmiş o yüzden otel istedi en komiğide kalacağı otelde trt nin ses sanatcısı cıkıyormuş cok mutlu oldu gece onun programına gidicekmiş.kaydirigubbakcemile3Annemim mıçı cıkar iş yapsın diye bizimki tatile geliyor torun filan nasıl önemliyse sorsan hayatta en cok beni seviyormuş süper bi gelinim onun için aşkım diyo bana ya cok orjınal kadın.Fayda hiç beklemiyorum o yüzden kadın tatile geliyor çünküdelikafadulden
selam canım ohh temizlikler bitmiş kusmalarda biticek bir haftaya inşallahkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun arkadasım cok ayakta kalmamaya calış uzan sık sık cok zordur bel ağrısı:1no2:
selam canım hepimizin ortak derdi temizlik valla biticek hepsi inşallahalkisalkisalkis
kız hala evdemisin hemen bi taksiye atla dr a git yada eşine haber ver bide dikişin varmış onun şimdiye alınması gerekmiyormuydukızlar bu sabah saat 11de wcye gittim.odaya geldiğim zaman bacaklarımdan aşşağı bir sıvı boşaldı şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum kızımdada sabah uyandığımda wcye gidene kadar pijamam ıslanmıştı.hemen akabinde nişan gelmişti şimdi ortada nişan falan yok rahim ağzım dikişli acaba ondanmı gelmiyor diyorum kafam çok karıştı ya.sağlık ocağına gitmeye korkuyorum yolda boşalırsa diye.sizce o gelen şey sumuydu.
Ama evdede varya pc si ondan merak ettim girerdi normaldetutkun canım banu izne ayrıldıya belki evde işleri vardır
ooooooo iyisin sen valla aman nazar değmesinmerhaba kıslaarrrr..
knk bebişin çok tatlııı..41 kere maaşallah cnmm..
claries,arzu siz de bebişlere kavuştunuz...darısı başımıza inş...
Pınar senin de son hamiş günün ..yarın inş kavuşacaksın bebişine...Ne güsel..kolay bi doğum diliyorum sana daa...
Kaynanalardan fana halde dertli mayıs anneleri anlaşılan...Biz uzağız Adana da kendisi..
Ama iş konusunda maaşallahı var kadının valla..o yönden hakkı ödenmez
Kadın yemek yapmaktan torun bakmaktan zevk alıyor resmen..eltim çalışıyor..çocuğunu o büyüttü diyebilirim...Hem de seve seve bakıyor...şimdi benim bebişe de talip:)
bu yönden biraz şanslıyım galiba..sizi de çok ii anlıyabiliyorum maalesef herkes bir olmuyo:1no2:
tülay bana da dr um 5 i gibi doğum diyor..ama normal düşündüğümüz için tam belli değil tabi..bakarsın beraber doğururuzkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin melincim.olabilir belki aynı gün doğum yaparız:))
merhaba kızlar incelemek isterseniz
harika olmuş cnm ellerine sağlık
bebek odası yada yatak odası için avize yapımı (resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
canım bekleme...hemen ara bırılerını eşini falan..alıp dr a gotursunler..su olabılır gelen...
Evet cnm aynen dr a gitmen lazım bu durumda muhakkak...4 şey olunca muhakkak gel demişti bana da dr um..kanama su gelmesi sancı,bebek hareketlerinde azalma durumunda
melinn hosgeldın canım ...ole falla mayıs annelerının cogu kaynanalardan yana pek bi şanssızzz...ne gusel sen sanslılardansın...:CüvCüv:5 mayısa bişi kalmadı kızlarrr....bızde 5 mayısta dogum gunu soylıcek kaçı der acabadelikafaduldenbende 5 mayısa kadar sayıyom şimdi sonrasını 5 ınden sonra saycam kaydirigubbakcemile3
valla bi bitse hazırız hepimiz sıra artık bizlerde.kız senin kaynana süper işte ayak bağı değil hiç olmazsa bizim gibi olcağına bırak kokoş olsun.kız o eğlencelidirde şöyle onu kafalayıp tatile çıkıp hesabı ona itelemek süper olurdu ay şu elbise güzelmiş falan alırmı öyle şeyler sana
kız hala evdemisin hemen bi taksiye atla dr a git yada eşine haber ver bide dikişin varmış onun şimdiye alınması gerekmiyormuydu
Ama evdede varya pc si ondan merak ettim girerdi normalde
ooooooo iyisin sen valla aman nazar değmesin
ay ben çok acıkıyorum sabahtan beri 4. öğünümü yedim galiba bu son 14 günde 14 kilo alıcam bu gidişle bide öğünlerimde yediğim miktarda çoğaldı hep yiyesim var.nedir bu iştah .
bide uykumda garip oldu şimdi gece 3.5 ta kalktım tam 12 saat olmuş uykum geldi yalnız kötü olan uyusamda uyumasamda saat 4 te uyanıyorum şimdi uyumaya üşeniyorum uyusammı masammı
hoşbulduk tatlım..hadi bakalım hayırlsıı inş..
hoşbulduk tatlım..adı üstünde kaynana zaten..melek olsa kanadı geline değermiş...benimki de az çok kaynanna ama sizinkileri görünce şükrediyorum..en azından sevgi dolu şkr...
demek 5 inde sende gün alacaksın...aceleci çıktı mayıs bebişleri..bizimkiler sabredecek mi bakalım...
evet cnm aynen nazar değmesin...
ay ben çok acıkıyorum sabahtan beri 4. öğünümü yedim galiba bu son 14 günde 14 kilo alıcam bu gidişle bide öğünlerimde yediğim miktarda çoğaldı hep yiyesim var.nedir bu iştah .
bide uykumda garip oldu şimdi gece 3.5 ta kalktım tam 12 saat olmuş uykum geldi yalnız kötü olan uyusamda uyumasamda saat 4 te uyanıyorum şimdi uyumaya üşeniyorum uyusammı masammı
olurcanımtutkuncum ben olmassa evini ararım biraz işlerim var onu halledeyim.
kız valla ye ye doymuyoz.bende ye ye nereye kadar diyorum yemeyim deyip sonra kızım aç diyorum tıkınıyorum.çok kilo aldım çooooook.ben 63 le başladım 70 tim geçen salı ama şimdi 3-4 kilo aldım galiba galiba 80 le bitircem bu hamileliği sen bana uyma valla benim sonum obezitekızz oldurcn sen beni....kaydirigubbakcemile3senle ben gobüşlerı tokuştursakkk yanak yanağa opüşemeyız herhalde bu gidişle su gece kalkıp bende acıkıom delı olcam..ac ac ta uyunmuo sut içip içip yatıomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ewet canım ya bakalım artık....hayırlısı hepımız için...Şeniz
aha bi tane daha kız dikkat edin bana bakmayın ben işin ucunu kaçırdım artık.eşim bile bu ara çok şiştin dikkat et diyor artık son haftalar sonra veremezsin deyip duruyor.nasıl gözüküyorsam artıkal benden de o kadar...yediklerimi bebiş öğütüyo hemen herhaldekaydirigubbakcemile3
sanki biraz önce yiyen ben değilim...neyseki akşam yürüyüşlere çıkıyoruz..eritiyorum onları..yoksa yanmıştımmm yaneee...
canım ya ne güzel sona yaklaştın :)Herkese günaydınlar bacılar. Naberin bakim? Ay benim bugün bi uyuyasım tuttu. Zorla kalktım valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bugün evimizde 2 kişilik son günümüz inşallah :Saruboceq: Yarın kısmetse bu saatlerde kızım kucağımda olucak hayırlısıyla :Saruboceq:
Kayınvalidem gelicek. Son kez bi evi silip süpürücek. Eşyalarımızı arabamıza indiricez. Yarın sabah uğraşmayalım diye. Son kez bi kontrol yapacağım eksik, gedik kalmasın.
He bide kayısı kompostosu yapacağım alkisalkisalkis
Valla öyle bir uyumuşum ki bacım zor kalktım kaydirigubbakcemile3 AM abu gece uyuyamam heyecandan kesin hihoyyyt
Canım benim ya. İşin zor tabi. Bide insanın yanında işini kolaylaştırıcak, anlayışlı davranıcak insan olacağına böyle muhalifler olup iyice sinir bozmuyorlar mıklava:
Hoşgeldin canım. Korkma korkma. Kendini sıkmadığın sürece sorun olmuyormuş a.s.
Sorma bacım ya. Aslında görünürde hiç korkuyormuş gibi değilim ama. Bilinç altı sanırım :uhm:
Günaydın canım hoşgeldin a.s.
İyi yapmışsın bacım. İşe yaramıyorlarsa kalabalık ta etmesinler ayağınızın altın daklava:
Afiyet olsun canım a.s.
Günaydın canım hoşgeldin. İnşallah yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Günaydın canım hoşgeldin. Sağolasın sen nasılsın?
Günaydın canım. Valla benimde hep aklımda ama bi fırsat olmadı. Yarında doğum var biliyosun. 1 hafta kadar daha bekleyip halletsek nasıl olur :uhm:
Günaydın canım hoşgeldin a.s. Sezaryen tarihi 5 mayıs mıydı bacım senin ayyy yaklaştı yaaa hihoyyyt
Günaydın canım a.s.
Yok bitti artık teyzesi. Bugün evde doğabilir kaydirigubbakcemile3
tansiyonun ne alemde sanırım sadece ayaklada olan şişmeler normalmiş birden her yanın şişer ve tansiyonun yükselirse tehlikeliymişbengicim ayakta kalmamaya çalışıyorum..ama yinede çok şişiyor ayaklarım eğer bugün yarınd evam ederse doktorumla görüğşeceğim.
kıyamam ya biz de öyleyiz bizim babacık da iyice duygusallaştı hiç tahmin etmezdim:)Olmaz mıııı bacım hihoyyyt Ya aslında tahmin ettiğimden daha rahatım. Yalnızım şu anda. Akşam eşim falan gelsin, daha fena olurum heralde. Çünkü onunla dünden beri ne zaman birbirimize baksak ağlamaya başlaıyoruz kaydirigubbakcemile3 Fena duygusalız yani. YArın doğuma girerken hastaneyi yıkmazsam iyidir kaydirigubbakcemile3
ah o ağrılar ben de çok çektim yapılacak bi şey yok minoset kullan dedi bana dakızlar merhaba 4 gündür sitey giremedim hiç... çok şiddetli sancılarım vardı hiç uyumadım desem yeridir...
doğurcam sandım dra gittim doğum sancısı diilmiş belimde ağırlıktan dolayı spazm oluyormuş şimdi biraz azaldı ama ara ara devam ediyor... sizler nasılsınız aklım hep burdaydı kimler doğurdu nasılar diye... az önce baktım bayağı doğum varmış çok güzel yaa... 2 tane de normal var nasıl geçti acaba doğumları bilginiz var mı...
saçlı olduğu anlaşılıyormuş mu benim dr anlaşılmaz dedi ben de kel olsun istiyorum ama saçlı olur gibime geliyo babamızın saçları belinde benim uzun onun bari olmasın:)Valla ben son zamanlar hariç bi mide yanması çekmedim bacım ama doktor çok saçlı olacak dedi. Ojelinin kuzusu da bi saçlıymış ki kaydirigubbakcemile3 Biraz daha dursa sırf saç çıkacakmış bu çocuk diyordu dün kaydirigubbakcemile3
Takma bacım kaynanayı kafana. Her ana , ana olmuyor diye boşuna dememişler a.s.
Anladım canım. Hafiflemiş en azından bacım. Allah yardımcın olsun a.s.
Bende kahvaltımı toplayayım. Bide çamaşır atayım makinaya kayınvalidem gelmeden önce. Hemen geliyorummmm a.s.
oh sibelcim ne güzel kavuştun Yağız'ına darısı bizim başımıza kıyamam ya mis gibi kokuyodur o şimdi oyna annesi doya doya bak ona çok bekledik onlarıİyiyiz canım oğluşu emzirdim uyuttum şimdi benimde canım sıkıldı nette oyalanıyorum.Şımarıklık yapıyo sorma nazlı kız gibi ilgi sevgi istiyo hep ilgilenmek istiyo çok anlıyomuş gibi yaramaz onla konuşunca susup laf dinliyo bi görceksin oğlumun adaşı nasıl bakayım?.
aha bi tane daha kız dikkat edin bana bakmayın ben işin ucunu kaçırdım artık.eşim bile bu ara çok şiştin dikkat et diyor artık son haftalar sonra veremezsin deyip duruyor.nasıl gözüküyorsam artık
herkese selamlar,
hafta sonu bir turlu giremedim internette sorun vardi, ancak haberleri aliyorum.
dogum yapan annelerimize ve bebeklerimize birlikte uzun, sagliklli ve huzurlu omurler diliyorum...
doguma gidecek arkadaslara da kolay dogumlar diliyorum...
bu arada agrilari ve bulantilari olan arkadaslara da gecmis olsun... sıkın biraz daha disinizi az kaldi...
bakayim son haberler neler..
biz isteki son gunlerimizi yasiyoruz, yarin da ugrarim, sonra evdeyim artik...
temizlik filan olaylarini da halledebilirsem, haftaya da annemler gelicek. sonra da bizim bekleyisimiz baslamis olur.
yok takmıyorum canım ben onla yaşamaya alıştım.Demek ojelinin kızı baya saçlıymış iyi işte az olsa üzülürdü kız çocuğu diye benim yeğenin saçları azdı kızın saçını 2 defa kazıttılar şimdi anca normale döndü.bende attım çamaşır sonra 2. yi atıcam 2 kişiden bu kadar nasıl çamaşır çıkıyor anlamıyorum
sağol canım.hadi son günler az kaldı
kızlar bugün ilgin yok haberi olan varmı
ee bugunde oturuver ewde bacımmmkaydirigubbakcemile3kız sen gen yoksun kk da yoksa aldın defneyı gezıonmu genekaydirigubbakcemile2
Şeniz
merhaba canım ay ben senin kaynanana ya deli karı.Benimkini anlatayımda gülün biraz ist yaşıyor kendileri biraz kokoştur doğuma gelicek 10 gün kalırmış otelde yeri ayarlandı kardeşi ve görümcemle gelicek hem tatil olur benim için diyor kaplıcaları cok severmiş o yüzden otel istedi en komiğide kalacağı otelde trt nin ses sanatcısı cıkıyormuş cok mutlu oldu gece onun programına gidicekmiş.kaydirigubbakcemile3Annemim mıçı cıkar iş yapsın diye bizimki tatile geliyor torun filan nasıl önemliyse sorsan hayatta en cok beni seviyormuş süper bi gelinim onun için aşkım diyo bana ya cok orjınal kadın.Fayda hiç beklemiyorum o yüzden kadın tatile geliyor çünküdelikafadulden
kızlar bu sabah saat 11de wcye gittim.odaya geldiğim zaman bacaklarımdan aşşağı bir sıvı boşaldı şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum kızımdada sabah uyandığımda wcye gidene kadar pijamam ıslanmıştı.hemen akabinde nişan gelmişti şimdi ortada nişan falan yok rahim ağzım dikişli acaba ondanmı gelmiyor diyorum kafam çok karıştı ya.sağlık ocağına gitmeye korkuyorum yolda boşalırsa diye.sizce o gelen şey sumuydu.
merhaba kıslaarrrr..
knk bebişin çok tatlııı..41 kere maaşallah cnmm..
claries,arzu siz de bebişlere kavuştunuz...darısı başımıza inş...
Pınar senin de son hamiş günün ..yarın inş kavuşacaksın bebişine...Ne güsel..kolay bi doğum diliyorum sana daa...
Ay uçuk ilacı için eczaneye gittim bi yağmur yağdı sucuk oldum valla. Şimdi de evde koltukçular var. Koltuklarımızın ayakları değişiyor. Son güne bıraktılar salaklar kötükedihüso
Onlarla ilgileniyoruz. Ara ara bakarım size a.s.
Hoşgeldin canım sağolasın a.s.
Ohh hadi gözün aydın. İzine çıkıyosun artık a.s.
Kız ojelinin oğlu oldu Allah canını almasın kaydirigubbakcemile3
Yok canım uçuk ilacım bitmişti eczaneye gittim a.s.
Seninki de harbi alemmiş heee hihoyyyt
Canım mutlaka ara doktorunu hemen kontrole git. Bizi de habersiz bırakma :uhm:
Canım hoşgeldin sağolasınnn a.s.
herkese selam
şimdi eve geldik sancılarım azaldı ok şükür dr um bekletiyor ama ilacın dozunu azaltınca eiğer sancılar devam ederse durdurulmayacakmış
eee sizler nasılsınızzz
olurcanım
kız valla ye ye doymuyoz.bende ye ye nereye kadar diyorum yemeyim deyip sonra kızım aç diyorum tıkınıyorum.çok kilo aldım çooooook.ben 63 le başladım 70 tim geçen salı ama şimdi 3-4 kilo aldım galiba galiba 80 le bitircem bu hamileliği sen bana uyma valla benim sonum obezite
aha bi tane daha kız dikkat edin bana bakmayın ben işin ucunu kaçırdım artık.eşim bile bu ara çok şiştin dikkat et diyor artık son haftalar sonra veremezsin deyip duruyor.nasıl gözüküyorsam artık
öle yaaa...bahanemiz var şimdi ama sonra napcezz bilmiyom ben de...
benim ki öle diyemiyoo..çünkü benimle birlikte kendisi de çok aldı...artık beraber bi rejime girecez çaresi yok:roflol:
Ay uçuk ilacı için eczaneye gittim bi yağmur yağdı sucuk oldum valla. Şimdi de evde koltukçular var. Koltuklarımızın ayakları değişiyor. Son güne bıraktılar salaklar kötükedihüso
Onlarla ilgileniyoruz. Ara ara bakarım size a.s.
Hoşgeldin canım sağolasın a.s.
Ohh hadi gözün aydın. İzine çıkıyosun artık a.s.
Kız ojelinin oğlu oldu Allah canını almasın kaydirigubbakcemile3
Yok canım uçuk ilacım bitmişti eczaneye gittim a.s.
Seninki de harbi alemmiş heee hihoyyyt
Canım mutlaka ara doktorunu hemen kontrole git. Bizi de habersiz bırakma :uhm:
Canım hoşgeldin sağolasınnn a.s.
herkese selam
şimdi eve geldik sancılarım azaldı ok şükür dr um bekletiyor ama ilacın dozunu azaltınca eiğer sancılar devam ederse durdurulmayacakmış
eee sizler nasılsınızzz
kolay gelsin cnm sanaaa
a. s cnm... bende şimdi seni merak etmiştim...zamanını doldurdu nasılsa bebişin cnm...ama accık daha bekler inş...
inşallah bekler canım ama dr um doğsada bişe olmaz inşallah tehlikeli zamanı atlattı dedii
ve benim daha hastane çantam hazır değil tutuştum vallla:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?