2009 Mayıs Anneleri

valla bi bitse hazırız hepimiz sıra artık bizlerde.kız senin kaynana süper işte ayak bağı değil hiç olmazsa bizim gibi olcağına bırak kokoş olsun.kız o eğlencelidirde şöyle onu kafalayıp tatile çıkıp hesabı ona itelemek süper olurdu ay şu elbise güzelmiş falan alırmı öyle şeyler sana
kız hala evdemisin hemen bi taksiye atla dr a git yada eşine haber ver bide dikişin varmış onun şimdiye alınması gerekmiyormuydu

tutkun canım banu izne ayrıldıya belki evde işleri vardır
Ama evdede varya pc si ondan merak ettim girerdi normalde
ooooooo iyisin sen valla aman nazar değmesin

hoşgeldin melincim.olabilir belki aynı gün doğum yaparız:))

hoşbulduk tatlım..hadi bakalım hayırlsıı inş..

hoşbulduk tatlım..adı üstünde kaynana zaten..melek olsa kanadı geline değermiş...benimki de az çok kaynanna ama sizinkileri görünce şükrediyorum..en azından sevgi dolu şkr...
demek 5 inde sende gün alacaksın...aceleci çıktı mayıs bebişleri..bizimkiler sabredecek mi bakalım...

evet cnm aynen nazar değmesin...

Son düzenleme:
ay ben çok acıkıyorum sabahtan beri 4. öğünümü yedim galiba bu son 14 günde 14 kilo alıcam bu gidişle bide öğünlerimde yediğim miktarda çoğaldı hep yiyesim var.nedir bu iştah .
bide uykumda garip oldu şimdi gece 3.5 ta kalktım tam 12 saat olmuş uykum geldi yalnız kötü olan uyusamda uyumasamda saat 4 te uyanıyorum şimdi uyumaya üşeniyorum uyusammı masammı

kızz oldurcn sen beni....kaydirigubbakcemile3senle ben gobüşlerı tokuştursakkk yanak yanağa opüşemeyız herhalde bu gidişle su gece kalkıp bende acıkıom delı olcam..ac ac ta uyunmuo sut içip içip yatıomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ewet canım ya bakalım artık....hayırlısı hepımız için...Şeniz

al benden de o kadar...yediklerimi bebiş öğütüyo hemen herhaldekaydirigubbakcemile3
sanki biraz önce yiyen ben değilim...neyseki akşam yürüyüşlere çıkıyoruz..eritiyorum onları..yoksa yanmıştımmm yaneee...

tutkuncum ben olmassa evini ararım biraz işlerim var onu halledeyim.
olurcanım

kız valla ye ye doymuyoz.bende ye ye nereye kadar diyorum yemeyim deyip sonra kızım aç diyorum tıkınıyorum.çok kilo aldım çooooook.ben 63 le başladım 70 tim geçen salı ama şimdi 3-4 kilo aldım galiba galiba 80 le bitircem bu hamileliği sen bana uyma valla benim sonum obezite

aha bi tane daha kız dikkat edin bana bakmayın ben işin ucunu kaçırdım artık.eşim bile bu ara çok şiştin dikkat et diyor artık son haftalar sonra veremezsin deyip duruyor.nasıl gözüküyorsam artık

canım ya ne güzel sona yaklaştın :)
bengicim ayakta kalmamaya çalışıyorum..ama yinede çok şişiyor ayaklarım eğer bugün yarınd evam ederse doktorumla görüğşeceğim.
tansiyonun ne alemde sanırım sadece ayaklada olan şişmeler normalmiş birden her yanın şişer ve tansiyonun yükselirse tehlikeliymiş
kıyamam ya biz de öyleyiz bizim babacık da iyice duygusallaştı hiç tahmin etmezdim:)
ah o ağrılar ben de çok çektim yapılacak bi şey yok minoset kullan dedi bana da
saçlı olduğu anlaşılıyormuş mu benim dr anlaşılmaz dedi ben de kel olsun istiyorum ama saçlı olur gibime geliyo babamızın saçları belinde benim uzun onun bari olmasın:)

oh sibelcim ne güzel kavuştun Yağız'ına darısı bizim başımıza kıyamam ya mis gibi kokuyodur o şimdi oyna annesi doya doya bak ona çok bekledik onları

aha bi tane daha kız dikkat edin bana bakmayın ben işin ucunu kaçırdım artık.eşim bile bu ara çok şiştin dikkat et diyor artık son haftalar sonra veremezsin deyip duruyor.nasıl gözüküyorsam artık

öle yaaa...bahanemiz var şimdi ama sonra napcezz bilmiyom ben de...

benim ki öle diyemiyoo..çünkü benimle birlikte kendisi de çok aldı...artık beraber bi rejime girecez çaresi yok:roflol:

Ay uçuk ilacı için eczaneye gittim bi yağmur yağdı sucuk oldum valla. Şimdi de evde koltukçular var. Koltuklarımızın ayakları değişiyor. Son güne bıraktılar salaklar kötükedihüso

Onlarla ilgileniyoruz. Ara ara bakarım size a.s.

Hoşgeldin canım sağolasın a.s.

Ohh hadi gözün aydın. İzine çıkıyosun artık a.s.

Kız ojelinin oğlu oldu Allah canını almasın kaydirigubbakcemile3

ee bugunde oturuver ewde bacımmmkaydirigubbakcemile3kız sen gen yoksun kk da yoksa aldın defneyı gezıonmu genekaydirigubbakcemile2
Şeniz

Yok canım uçuk ilacım bitmişti eczaneye gittim a.s.

Seninki de harbi alemmiş heee hihoyyyt

Canım mutlaka ara doktorunu hemen kontrole git. Bizi de habersiz bırakma :uhm:

Canım hoşgeldin sağolasınnn a.s.

herkese selam
şimdi eve geldik sancılarım azaldı ok şükür dr um bekletiyor ama ilacın dozunu azaltınca eiğer sancılar devam ederse durdurulmayacakmış
eee sizler nasılsınızzz

kolay gelsin cnm sanaaa

herkese selam
şimdi eve geldik sancılarım azaldı ok şükür dr um bekletiyor ama ilacın dozunu azaltınca eiğer sancılar devam ederse durdurulmayacakmış
eee sizler nasılsınızzz

a. s cnm... bende şimdi seni merak etmiştim...zamanını doldurdu nasılsa bebişin cnm...ama accık daha bekler inş...

kız sen gene az almışın ...nolcek kız12 15 kılo ben 67 ıle basladım 86 yım:1shok:ben koywerdım gıttı napımm ...gercı gecen ay 1 kılo aldım sadece..bakalım bu ay kac almışız:jeyyar:

öle yaaa...bahanemiz var şimdi ama sonra napcezz bilmiyom ben de...

benim ki öle diyemiyoo..çünkü benimle birlikte kendisi de çok aldı...artık beraber bi rejime girecez çaresi yok:roflol:

aynen bacım benımkıde benle bır doğurcak heralde dıorum bennnnkaydirigubbakcemile3

hosgeldın dadtlummm:1hug:aman sur sur kremını...

herkese selam
eee sizler nasılsınızzz

slm cnm hosgeldın tatlım....
ee ıı hadı sewındım bıraz daha kalabılcek içerde..inş.artmazda acık daha kalır kuzucun...hayırlısı canım benım ya:CüvCüv:

kolay gelsin cnm sanaaa

a. s cnm... bende şimdi seni merak etmiştim...zamanını doldurdu nasılsa bebişin cnm...ama accık daha bekler inş...

inşallah bekler canım ama dr um doğsada bişe olmaz inşallah tehlikeli zamanı atlattı dedii
ve benim daha hastane çantam hazır değil tutuştum vallla:sm_confused:

inşallah bekler canım ama dr um doğsada bişe olmaz inşallah tehlikeli zamanı atlattı dedii
ve benim daha hastane çantam hazır değil tutuştum vallla:sm_confused:

bu telaşla bugün halledersin o çantayı sen artıksırnaşık şeysırnaşık şey

ya bu doğum sancıları tam olarak nasıl bana açıklayabilecek birileri var mı acaba...sancılar belde mi oluyor kasıklarda mı

ya bu doğum sancıları tam olarak nasıl bana açıklayabilecek birileri var mı acaba...sancılar belde mi oluyor kasıklarda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…