Herkese günaydınlar bacılar. Naberin bakim? Ay benim bugün bi uyuyasım tuttu. Zorla kalktım valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bugün evimizde 2 kişilik son günümüz inşallah :Saruboceq: Yarın kısmetse bu saatlerde kızım kucağımda olucak hayırlısıyla :Saruboceq:
Kayınvalidem gelicek. Son kez bi evi silip süpürücek. Eşyalarımızı arabamıza indiricez. Yarın sabah uğraşmayalım diye. Son kez bi kontrol yapacağım eksik, gedik kalmasın.
He bide kayısı kompostosu yapacağım alkisalkisalkis
Valla öyle bir uyumuşum ki bacım zor kalktım kaydirigubbakcemile3 AM abu gece uyuyamam heyecandan kesin hihoyyyt
Canım benim ya. İşin zor tabi. Bide insanın yanında işini kolaylaştırıcak, anlayışlı davranıcak insan olacağına böyle muhalifler olup iyice sinir bozmuyorlar mı

klava:
Hoşgeldin canım. Korkma korkma. Kendini sıkmadığın sürece sorun olmuyormuş a.s.
Sorma bacım ya. Aslında görünürde hiç korkuyormuş gibi değilim ama. Bilinç altı sanırım :uhm:
Günaydın canım hoşgeldin a.s.
İyi yapmışsın bacım. İşe yaramıyorlarsa kalabalık ta etmesinler ayağınızın altın da

klava:
Afiyet olsun canım a.s.
Günaydın canım hoşgeldin. İnşallah yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Günaydın canım hoşgeldin. Sağolasın sen nasılsın?
Günaydın canım. Valla benimde hep aklımda ama bi fırsat olmadı. Yarında doğum var biliyosun. 1 hafta kadar daha bekleyip halletsek nasıl olur :uhm:
Günaydın canım hoşgeldin a.s. Sezaryen tarihi 5 mayıs mıydı bacım senin ayyy yaklaştı yaaa hihoyyyt
Günaydın canım a.s.
Yok bitti artık teyzesi. Bugün evde doğabilir kaydirigubbakcemile3