yarın 37 haftaya giriyorum.11 mayıs da sezeryan olcamtutkuncum senin kaç haftalık cnm? ben daha buralardayım.mayıs anası olacağım.ama pek fazla kişi kalmayacak o zamana kadar:)doğurmayan.
Kızlaaaarrr doğurdum da geldimmm hihoyyyt
Yavruşlar kızım 10:17'de 3720 gr ve 50,5 m olarak dünyaya geldi çok şükür. Keyfim çok yerinde. Çok kolay ayıldım Allah'a şükür. Bi saat sonra yürütecekler. Tek sorun karnım fena halde acıktı kaydirigubbakcemile3
Kızım bi cazgır ki sormayın. Emziriyoruz susuyor, yerine koyunca başlıyor ağlamaya.
Dualarınızı yanımda hep hissettim. Allah razı olsun hepinizden a.s.
Eşim aşağıdayken fırsattan istifade size yazıyorum. Net gidip geliyor sürekli. Yine bakarım size.
Buyrun bu da kızımla ilk pozumuz a.s.
Devamı daha sonra hihoyyyt
cANIM YA O DA ANNE OLDU bize daha var bugün 13 günüm kaldı artık geçsin günler ve kızımı alayım kucağıma sabırsızlanıyorum ya.
Sibel gelen giden oluyormu bebek görmeye yeni topik aç gelen hediyeler diye onları görek bizde.diğer topiklerimiz artık kullanılmıyor sonra mevlütü ve giyilenleri yayınlarız daha ne kaldı ki
merhaba kizlarrr a.s.
gözlerim şaşi oldu..50 sayfa okudum :))) otur kalk aralarinda tabi :)
biz ayni tas ayni hamam gidiyoruz..he pardon bide artik lohusa depresyonumuz varrrrr :lepi:
cok garip bişi..hayatimda ilkkez depresyona girdim sanirim..bilmiyorum belkide depresyon degildir..ama sinirlerim felaket bozuk..biri hoh dese agliyorum,cok cabuk sinirleniyorum,sabrim sifir,tahammulum sifir..
işin kötü tarafi ben biraz "kol kirilir yen içerde kalir" hesabi hiç bişeyimi belli etmem..oyuzden herkes beni süper saniyor suan..gel gorki sinirlerim alt üst..bi annem farkinda..o da bugun gitti senağlama senağlama
gebelikte yaptiğim tüm şakalar ciddi oldu yaaa..sira bende diye diye gittim dogurdum..depresyona gircem diye diye girdim..sirada ne var bakalim CADIARZU
ay bide kilolar var..hamileyken pek gözüme batmiyordu ama şimdi içime bi tuba daha kaçmiş gibiyim..oyyy anam oyyy..
ay içinizi kararttim be..bakmayin siz bana..toplanirim tez zamanda
bebişime gelince..cok sukur yolunda gidiyor herşey..gaz hariç..ben hariç herkes cikarabiliyor ama ben hala beceremedim cocugun gazini cikarmayi..bunun dişinda bi sorun yok hamdolsun..ona bakmaya bile kiyamiyorum..iyiki dogurmusum kiz seni diyip duruyorum :)))) ana kiz yuvarlanip gidiyoruz işte :))
benden haberler bu kadar :)
Yavruşlar kızım 10:17'de 3720 gr ve 50,5 m olarak dünyaya geldi çok şükür. Keyfim çok yerinde. Çok kolay ayıldım Allah'a şükür. Bi saat sonra yürütecekler. Tek sorun karnım fena halde acıktı kaydirigubbakcemile3
Kızım bi cazgır ki sormayın. Emziriyoruz susuyor, yerine koyunca başlıyor ağlamaya.
Eşim aşağıdayken fırsattan istifade size yazıyorum. Net gidip geliyor sürekli. Yine bakarım size.
evet canım ya az kaldı bekliyoruz sabırszılıkla:lepi::lepi:günaydın kızlar ben geldim pınarcığım şuan doğuma girdi yada hazırlıyolar
allah yolunu açık etsin güzel annemiz
anka kuşu cnm korkma proteinin bile oranına göre bebeğin kalp atışlarına göre doğuma alınıyor cnm yaww...ben yatarken bir kız vardı 7 aylıktı bebeği hiç beslenememiş 7 ayda 800 gr dı protein kaçağı vardı kızdı.....bebeğin kalp atışlarını takip ettiler ne zaman çok düştü aldılar yani doktorun iyi değerlendirise bir iki gün uzar sen nikahını yapana kadar yani......korkma tatlım ben cerrahpaşada yata yata bu bütün riskli gebeliklerin ne olduğunu öğrendim beeee hahahaa
kıvılcım cnm sıkma kendi .....doğumun yaklaşmış evet belirsizlik çok zor ama ne yapacan sanırım almanyadasın sen orada pek sezeryan yokmuş normal yaptrırılıyormuş cnm benim kuzenim yaşıyor eşi 3 gün sancı çekmiş normal doğurmuş doğuru ise bende anneleirnden duydum yani
beyaz kızzz sende son günlerdesin maşşallah yawww eyi büyüttünüz kuzuları
siboşşşş yağızımız ne yapar benimkiler kuzu kuzular yarı kırkımızı yapacaz bugün ama mama saatleri geldi şimdi mama yapacaz...........bu gece performansım düşüktü gece 1 de kalktım besledim sonra 3.30 da sonra 5 de kalkmam lazımdı annem kalkmış beslemiş ömer paşa uyumuyor diye ben aldım kucağıma açmış velet biraz daha mama yaptık yedi uyudu sonra sekizde beslenme işi
bide şimdi yapılacak ama zaman geçsin
tutku cnm naber geçmiştemisin yoksam
alsu ve inci sizler nasulsunuz bakimmmmmmmmmmmmmmmm
oyyyyyyyyyyyy maşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Arkadaşlar merhaba,
Pınar bacım doğum yaptı, defneciğimi getirmişler, sağlığı gayet iyiymiş.
Şimdi eşiyle görüştüm.
Ama pınarın biraz ayılmasını bekliyorlar, onun için daha getirmemişler.
Bu arada eşi diyoki, seher aynı pınar yahu bu, burnu ağzı aynı annesine benziyo :)
Darısı doğum yapmayan diğer arkadaşlarımızın başına
kolay gelsin cnmeşim geliyormuş yemek hazırlayım grşrz kızlar
mana ne mana ne ben altınlarıda görmek istiyorum saycam ona göresırnaşık şeyiyi hadi mevlütle idare edelim.Napalım.Gördünmü bizim Pınarda maşallah doğurdu artık sıra bana gelsin ya çok özeniyorum.Gelen çok oluyo ama pek kıyafet tarzı hediye getiren olmadı hediyelerin %90 ı altın onlarıda koyamayacağıma göre kaydirigubbakcemile3
Mevlüt cumartesi mevlüt sonrasında topiği açıp koyarım tatlım yapılanları falanda.
Tubacım hepimizde aynı kaygılar sıkıntılar var inan ama geçicek uzun sürmeyecek inşallah buda geçici bir dönem birbirimize destek olarak kolayca atlatıcağımıza inanıyorum.
Ay yerim ben bu fıstığı pınarcım hakikaten aynııııııııııı sen
evet canım ya az kaldı bekliyoruz sabırszılıkla:lepi::lepi:
oyyyyyyyyyyyy maşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kolay gelsin cnm
Allah anzarlardan saklasınn Pınar maşallah hem sana hemde defnene
defne pamuk gibi görünüyor ya,sıkasım geldi yanaklarını vallasositososito
Allah analı babalı büyütsün inş cnm Şeniza.s.
mana ne mana ne ben altınlarıda görmek istiyorum saycam ona göresırnaşık şeyiyi hadi mevlütle idare edelim.Napalım.Gördünmü bizim Pınarda maşallah doğurdu artık sıra bana gelsin ya çok özeniyorum.
beyazcım hiç sesiniz yok kimse yazmıyor ya
canım sağol baktım msj da yolladım Yağızada göndermiştim aldın mı sahiKızlar defne prensesi resmine linkten ulaşabilirsiniz..
http://www.sifabebekleri.com/thebaby/{DBB58341-21BB-4293-909B-72C55E4C0BAD}
Doğru haftayada ben senin gibi olcam annem pazar geliyor pazartesi ev ayakta olcakcanım benim ya valla yazmak bile zor geliyorkaydirigubbakcemile3
annemler 2 gündür temizlikte bende
bişey yapmıyorum sen yapma diyorlar ama şu şöyle olsun bu böyle derken bile yoruluyorum
dip bucak ne varsa temizleyelim dediler artık
bizim melekler her an geelbilir:teytey::teytey:
kız buldun güzel kızı kaçırmıyosun valla hadi bakalımgelininde pek güzel maşallahkırkbınkere maşallahhhh gelmiş DEFNE kızımız.....hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım benım ya pınarım Allah analı babalı buyutsun bıtanem...cok cici cok şeker bır bebek maşallah......
kızzz DÜNÜRRRR cok sewındım falla ya kendım doğurmuş gıbı pek mutlu oldum falla canım benım..sende cok gusel gozukuosun tatlım....
az once konustum kızlar pınarla cok ii gelıo sesı masallah....eeee son dakkaya kadar enerjik annemiz beter böcükk maşallahhhhhŞeniz:1hug:a.s.
Allah uzun omurler wersın DEFNEMIZE....evınıze bolluk bereket getırsın pınarımmmm....:1hug:a.s.:sm_cool::teytey:hihoyyytdelikafaduldensositososito
yarın 37 haftaya giriyorum.11 mayıs da sezeryan olcam
kızlar eşim geliyormuş,hepinize iyi akşmalr
yemek faslı başlayacak şimdialkisalkisalkis
kızlar eşim geliyormuş,hepinize iyi akşmalr
yemek faslı başlayacak şimdialkisalkisalkis
canım sağol baktım msj da yolladım Yağızada göndermiştim aldın mı sahi
Doğru haftayada ben senin gibi olcam annem pazar geliyor pazartesi ev ayakta olcak
kız buldun güzel kızı kaçırmıyosun valla hadi bakalımgelininde pek güzel maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?