2009 Mayıs Anneleri

[/FONT]
ohhh hayırlı olsun inş. sende kızınd cok saglıklı görünüyorsunuz maş

slmlar herkese hala sancılarım tam gaz dvm 5.günüm hala zor oluyo yatıp kalkarken..
dün dok. götürdük kızımın rengi sarı gibi geldi bize dayanamadık iyiide gitmişiz cok fazla olmasada biraz yükek çıktı testte ama herhangi bişi vermedi
kızım 260gr vermiş sütüm yetmio ve gögüslerim cok acıyo mama takviyesi yapıoz!!
yrn ttopuk kanımız vs önmli testlerimiz var inş. biraz kilo almıştırsenağlama
kaynanam burda fazla vakit bulup giremiorum ama inanın fazla oturamadıgımdan..
bu arada logusalık ne duygusal bişi ya gözyaşım ucunda duruyo kırpsam düşücek bide acayip kocama düşkün oldum nedendir bilmiom o gittimi cok özlüyorum:asigim:
hep yanımda olsun istiorum:1hug:
daha neler yani

bu arada annlik çoooookkzavkli asla bıkmıyorum defnemle ilgilenirken
uyuyunca deli gibi özlüyorum mama yiyince fazla uyuyo ve osüre zarfında emmio cok üzülüorum mama vermek istemiom sırf buyüzden..
şimdilik böle herkesi çoook öptük kızımlaaa teyzoşlara.s.

anaaam 37 yi dolduran başlıoo valla..:)))

aynen cnm bende o taraftan bir destek yardım görmedim valla..annem yardımcı oluyor sadece.

sorma canım benimm ya ne desen bos artık o tarafa.....klava:bakalım 37ye az kaldı kız fulya senın daha bı az kalmış sankıı...ayy sıra bızemı gelıo nedelikafaduldendelikafadulden:1hug::sm_cool::teytey:

canım benım hosgeldın....uzulme canım benım...zamanla artar belkı sutun...yedıklerınle falan bol bol sıvı tuketmeye calışş...ha bırde tahin helvası demişlerdi aklında olsun tahın helvası ye bıraz bıraz gun içinde arttırıomuş..nane tuketmemk gerekıomuş yenı anneler...nane sutu azltıomuş buda aklınızda bulunsun canlarımmmŞeniz
kız ben şimdikten duskunum kocişe bu hamişlik benı fena duskun yaptı falla eşime loğusalıkta daha bı duskun olcakasam adamcağızı işe mişe gondermemem lazım yafs..nolcek şimdi ben zaten sulu gozumdur..bak şimdi loğusalıktan gozum korktu heee:çok üzgünüm::asigim:
bızde cok cok opruk kuzukla aseni annesiiiiii...:)))

36 canım benim bebeğim biraz ufak kilosu az yani muhtemelen bekleyecek zamanını

Canım hoşgeldin süt için benimde işime yarayan şey tahin helvası ve humananın çayı oldu ama bunları tüketmeye başladıktan 3-4 gün sonrasında bir gün kullanıp işe yaramadı diye bırakma bol bol komposto iç su iç.Ben yanıma 2 lt pet şişede su bulunduruyodum.Yarım litre komposto içiyodum yaklaşık 3 bardak birde 2 bardakta humana çayı.Birde çorbalar yani yaklaşık 4 litre sıvı alıyorum.Sanada tavsiye ederim.Bide sağmakta işe yaradı.Pompa aldım ilk günler her gün sağdım.Bende kocama acayip düşkündüm şimdi dahada düştüm adamın üzerine aynı senin gibi hep yanımda olsun benle ilgilensin istiyorum.Sanki bebek benim kaydirigubbakcemile3

cnm hoşgeldin...
sıkma canını cnm zamanla artar sütün inşallah.süt arttırıcı bi çay varmıs humana steel mi ne.tam hatırlamıyorum.
ayy kuzum zevkli olmaz mı annelik..darısı basımızaa
,a.s.

canım yedilerime cok dikkat ediyorum inan sadece yemeyle alakalı bu süt işi bide moral tabi.. bol bol sıvı aldıgım zaman cok oluo ama doymuo işteCADIARZU
tahin helvasını bugün denicem daha yemedik kayınpederim getirecek bakalım haber veriim
nane işini duymamıştım sagol ama zaten baharat işi uzak şimdilik..

valla hamilliktede düşkündüm ama buaralar daha cok hani çekirdek aile falan ya bide sana olan ilgisi bebegine ilgisi cok olunca maş. hoşuma gidio..
ayyy bide acayip uykusuzum dün mama verince 5-6 saat uyudum ama yetmio bid suratımı görseniz ruh gibiyim bembeyz
yorgunluktan heralde ama uykusuzluk fena bide tam yatıorum zaorla 2dk. sonra defne uayanıo 2dk. zor kalkıom bidaha meme ver yrm saat böle gecio..

iyi olsam allahın izniyle herşey dahada güzel olacak...

hadi bakalım sizdende hayırlı haberler güzel pozlar beklioruz
cobuk dogurun yaaaa..

BU ARADA DEFNENİN MOBİLYALARI DAHA DÜN GELDİİİİ kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
BUGÜNDE ZORLA YERLEŞTİRDİM AMA DAHA DÜZEN KURAMADIK ..
OKADAR ACELECİ BNM KIZIM YANİ YTEYZELERİ..
AMA İYİKİ GELMİŞ HOŞ GELMİŞa.s.

olsun cnm kızın yanında yaa artık :) işler olur hepsi..senin temizlikte yarım kalmıstı dimi cnm? olsun aceleci prenses annesi..ayy kuzuummm

pınarcım,

hayırlı olsun.

defne bebeğin hem ömrü uzun hem de bahtı açık olsun...

darısı hepimizin başına...

cnm sagol bende sorucaktım şu humana çayımı milipanında varmış galiba
hangisi iyi diye humanmı diosun??
ben rezene içiyorum 2 bardak oda iyi..
içtigim kompostanında haddi hesabı yok ama sezeyan olduk ya ondan gecikio heralde..
,
şimdi çıkmalıyım ugrarıma.s.

olursun annesii..defne kuzun yanında ya işler oluır gıder bıtanem dert etme...cok opuorum seni ve kuzucuunu...a.s.:1hug:

Humana çok iyi canım ilk günler günde 3 bardak içmelisin.Kompostolarda mümkünse kuru meyvelerden olsun taze meyvelerden değil.Mesela incir süt için birebir ben kayısı incir karışımını içiyorum çok faydasını gördüm.

Pınarcım gözün aydın cnm... allah analı babalı büyütsün inşallah... hayran oldum resminize, bakıp bakıp duruyorum inan... Darısı başımıza...

ayy eevet kızlar ya acıp acıp bakası gelıo ınsanın valla..maşşalllah ne guzel gozukuolar.....senağlama
tekrar hosgeldın DEFNE....

Burcucum msn adresimi sana özelden atmaya çalışıyorum ama özel mesaja kapalı sanırım gönderemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…