2009 Mayıs Anneleri

7774fulya+, alsu, beyaz16, esen81, sibiko+, simal06, siribron48+, _Melin_ MARYLıN,bak ben çıkıyorum herkesde gelmiş neyse ben yemeğe gidiyorum

Pınoşşş çook tatlı bebişiinnnn..41 kere maaşallah cnmmm...

Allah nazarlardan korusuna.s.a.s.

Ay canım çekti benimdee...darısı başımıza inşşşşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güle güle bende hazırlanayım eşimi kapıda yakalayıp dışarda yemek yemeye ikna edeyim
grşrz kızlar

7774fulya+, alsu, beyaz16, esen81, sibiko+, simal06, siribron48+, _Melin_ MARYLİN,bak ben çıkıyorum herkesde gelmiş neyse ben yemeğe gidiyorum

gorusuruz bıtanem...gule gule doyur karnını bebişinide gel...:1hug::1hug::asigim:

Pınarcım gözün aydın! Defne kızımız da hayırlı evlat olsun, ALLAH analı babalı büyütsün inşallah!

aynen cnm.iş yapamıyorum bugun ütü yaptım o kadar.haftasonu çok gezdim dün sancılandım biraz.bugun evdeyim.sende yorma fazla kendini cnm.evet doğurdu cnm..resim bile koydu siteye girip :))

maşalllaaah , allah nazarlardan saklasııınn, çok tatlı bir fotoğraf olmuuşş.

evet canım seni okuyunca özellikle kendi durumumu yaşıyorum doktorum fitil vermişti iki hafta önce bir hafta falan geçti şimdi yeniden başladı pazartesi yine sorcam bakalım acaba doğum beliitiside olabilirmi çok yoğun olmaya başladı inş öledir
canım bend eaynıyım gce kuşuyum yüz kere kalkıyorum hele o kemik ağrısı ne menem bir şey ya çatırdıyor resmen her tarfım sızlıyor

inş canım bugün güzel haberler alırsın bize yaz fırsatın olursa merakta bırakma

Evet arabayla gidecegiz canim haklisin cantalarimizida her ihtimale karsi yanimiza alalim...Ve esim geldi, ben kactim kizlar. Görüsmek üzere...

görüşürüz canım hadi bakem belki belli olur bugün

valla tutkuncum anlamadım o ne ki sonuçta maaşla çalışıyor başka bir dolap varmı bilmiyorum ama pek sanmıyorum ya bakalım pazartesi çatı muayenesi yapsın ona göre belli olur evet canım nene hatun tubiş çok memnun kalmış inş benimde öle olur

ay pınarcım maşallah canım ya ne kadar tatlı yumuk yumuk yesinler fıstığını ikinizde çok güzel görünüyorsunuz siteden de baktık resmin eçok şeker ya allah ananlı babalı nasipli büyütsün inş rabbim keder vermesin sana ve kızına

oh ne güzel annede geliyor ama canım sen fazla yorma kendini evden daha önemli kuzun

benimkide tel başında bekliyor bakalım iyice sabırsız olduk ana kız

[COLOR="[COLOR="magenta"]Magenta"]ayy maşhh canım.. güle güle büyüt defneni. ne tatlı mnaşhh[/COLOR].. tocaman bir bebek.. Allah nazarlardan saklaısn..aynı annesi:))maşhh canım[/COLOR]..

canım ya ne güzel kızın yanında boşver gerisini:)

pınar kız hayranım sana doğurduğu gün bile girdin nete helal olsun:)
geçmiş olsun gözün aydın öp bizim yerimize de o güzel kızını :hooray:

canımcım çok yorma kendini bana dr um yürüyüşleri azalt bol bol dinlen dedi

aynen cnm.iş yapamıyorum bugun ütü yaptım o kadar.haftasonu çok gezdim dün sancılandım biraz.bugun evdeyim.sende yorma fazla kendini cnm.evet doğurdu cnm..resim bile koydu siteye girip :))

nolcak bu halımız bılmıom fulyacım yafs:CüvCüv:
bu hatunları boyle gordukce gıdıp doğuruop gelıveresım gelıokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımcım çok yorma kendini bana dr um yürüyüşleri azalt bol bol dinlen dedi

canım benım yormamaya calışıom bende..sağolun canlarımm:1hug:
kaynana gılden hayır yok...zaten kusuz onlarlaklava:klava:gelmesınler ıstememde ama insanın genede içi burkuluo yafs...senağlamadoğurdummu üşüşür hepsi eweklava:klava:kendı annemde elınden geldıınce gelıp gıdıo ama ondada kardes var babada olmayıca tam baslıbasına bı sorumluluk yanı kadına..deli çagı oglanın nede olsa 18 yaşında...Allahtan eşim her işi becerir yatıp kalkıp dua edıorum falla kızlar Allah basımdan eksık etmesın dıye....:Saruboceq::Saruboceqda iş bilmeseymiş yanmışmışım ben:çok üzgünüm:

zor biraz senin işin ama olsun bak eşin yardımcı sana Allah ayırmasın canım
sen sezeryan mı olacaktın belli mi tarihin

zor biraz senin işin ama olsun bak eşin yardımcı sana Allah ayırmasın canım
sen sezeryan mı olacaktın belli mi tarihin

aminn canım..cumlemızın...:Saruboceq:
ewet canım sezeryan olcam...5mayısta gun wercek dr umuz bakalım..:lepi:gunlerı iple çeker oldum artık...:1hug:

çok az kalmış ya oy maşallah :)

az kaldı galıba saka gıbı gelıo banada...eşimle konusuozda 2 hafta sobra falan belkıde bu ewde ıkı kışı olmıcaz dıe:asigim:
sende 36 haftalıkmısın canım?takvımıne gore aynıyız senle aslında..senın normalmı?Şeniz

Hoşgeldin defnecim, hoşgeldin
Sulu teyzen göz yaşlarını salıverdi gene, ama bu sefer sevinçten.
Dilerim ömründe kendin gibi güzel ve sağlıklı geçer. :Saruboceq:
Canım kardeşim meleğini analı babalı büyüt inşallah.

hoşgeldın defne hanım masallah sana
uzun ve hayırlı ömurler dılıyorum senın ıcın allahım nazarlardan saklasın darısı basımızasenağlama

nolcak bu halımız bılmıom fulyacım yafs:CüvCüv:
bu hatunları boyle gordukce gıdıp doğuruop gelıveresım gelıokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaaam 37 yi dolduran başlıoo valla..:)))

aynen cnm bende o taraftan bir destek yardım görmedim valla..annem yardımcı oluyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…