güle güle bende hazırlanayım eşimi kapıda yakalayıp dışarda yemek yemeye ikna edeyim
grşrz kızlar
7774fulya+, alsu, beyaz16, esen81, sibiko+, simal06, siribron48+, _Melin_ MARYLİN,bak ben çıkıyorum herkesde gelmiş neyse ben yemeğe gidiyorum
7774fulya+, alsu, beyaz16, esen81, sibiko+, simal06, siribron48+, _Melin_ MARYLİN,bak ben çıkıyorum herkesde gelmiş neyse ben yemeğe gidiyorum
ole falla canım ya..pek şeker demii benım gelinnn:teytey::teytey:
kendım doğurmuş kadar sewındım falla..kızlar ya benıde sarıo bı heycan boyle gorunce bebişleri kuzularımızıdelikafaduldendelikafadulden
tum gun carsıdaydım desem olcak bıdaha cıkmam dedım bugunden sonra..ewe surunerek geldım resmen...halıları gonerdık bugun yıkamaya ew boş boşş kaldı halı malı olmayınca...persembeye temızlık baslıo yarında oglusun mobılyaları gelcekhihoyyythihoyyyt
bebek odasını bosalttık kocışle bugun yarına hazır olsun dıye...alkisalkisalkisalkisalkisalkiseşim gene gıttı işe...:çok üzgünüm:cok yoruluom artık ben ya kızlarrr...:çok üzgünüm:su işler bıtsede rahatlasam..bu hafta herbişi hallolcak hayırlısıyla :Saruboceq::lepi:sonrada resımlerı cekıp koycaz teyzelerımıze....:1hug:
sızler nasılsınız?yok demı bı yaramzlık..bı pınar doğurdu demi geçmiş okuyamadım daha..bı bakımm accukŞeniz
Kızlaaaarrr doğurdum da geldimmm hihoyyyt
Yavruşlar kızım 10:17'de 3720 gr ve 50,5 m olarak dünyaya geldi çok şükür. Keyfim çok yerinde. Çok kolay ayıldım Allah'a şükür. Bi saat sonra yürütecekler. Tek sorun karnım fena halde acıktı kaydirigubbakcemile3
Kızım bi cazgır ki sormayın. Emziriyoruz susuyor, yerine koyunca başlıyor ağlamaya.
Dualarınızı yanımda hep hissettim. Allah razı olsun hepinizden a.s.
Eşim aşağıdayken fırsattan istifade size yazıyorum. Net gidip geliyor sürekli. Yine bakarım size.
Buyrun bu da kızımla ilk pozumuz a.s.
Devamı daha sonra hihoyyyt
Marylin neredeyse ayni durumdayiz canim ya, insan rahat edemiyor bir türlü degil mi? Doktor'un akinti icin birsey söyledi mi ya da test falan oldun mu? Kac gündür uyuyamiyorum, saga dönsem olmuyor, sola dönsem olmuyor. Kaburgalarim sizliyor. Insallah bugün iyi bir doktora rastlarimda, bebisimi almadan eve dönmem:) Iyice agirlastim ben...
Evet arabayla gidecegiz canim haklisin cantalarimizida her ihtimale karsi yanimiza alalim...Ve esim geldi, ben kactim kizlar. Görüsmek üzere...
bazı dr lar canım söylemiyor sezeryan olayım deyincede istee bağlı diye faturayı dayıyorlar sen nene hatuna mı gidiyordun
hadi hayırlı haberlerle gel canım
oh oh herkes aradı ben kaldım ben yarın arıycam toplasın kendini bide ben duygusalım ağlarım hemen.
evet sıradaki gelsin kim sıradaki gel gel bebişe gel
Yavruşlar kızım 10:17'de 3720 gr ve 50,5 m olarak dünyaya geldi çok şükür. Keyfim çok yerinde. Çok kolay ayıldım Allah'a şükür. Bi saat sonra yürütecekler. Tek sorun karnım fena halde acıktı kaydirigubbakcemile3
Kızım bi cazgır ki sormayın. Emziriyoruz susuyor, yerine koyunca başlıyor ağlamaya.
Eşim aşağıdayken fırsattan istifade size yazıyorum. Net gidip geliyor sürekli. Yine bakarım size.
canım sağol baktım msj da yolladım Yağızada göndermiştim aldın mı sahi
Doğru haftayada ben senin gibi olcam annem pazar geliyor pazartesi ev ayakta olcak
kız buldun güzel kızı kaçırmıyosun valla hadi bakalımgelininde pek güzel maşallah
canım ya ne güzel kızın yanında boşver gerisini:)merhaba kizlarrr a.s.
gözlerim şaşi oldu..50 sayfa okudum :))) otur kalk aralarinda tabi :)
biz ayni tas ayni hamam gidiyoruz..he pardon bide artik lohusa depresyonumuz varrrrr :lepi:
cok garip bişi..hayatimda ilkkez depresyona girdim sanirim..bilmiyorum belkide depresyon degildir..ama sinirlerim felaket bozuk..biri hoh dese agliyorum,cok cabuk sinirleniyorum,sabrim sifir,tahammulum sifir..
işin kötü tarafi ben biraz "kol kirilir yen içerde kalir" hesabi hiç bişeyimi belli etmem..oyuzden herkes beni süper saniyor suan..gel gorki sinirlerim alt üst..bi annem farkinda..o da bugun gitti senağlama senağlama
gebelikte yaptiğim tüm şakalar ciddi oldu yaaa..sira bende diye diye gittim dogurdum..depresyona gircem diye diye girdim..sirada ne var bakalim CADIARZU
ay bide kilolar var..hamileyken pek gözüme batmiyordu ama şimdi içime bi tuba daha kaçmiş gibiyim..oyyy anam oyyy..
ay içinizi kararttim be..bakmayin siz bana..toplanirim tez zamanda
bebişime gelince..cok sukur yolunda gidiyor herşey..gaz hariç..ben hariç herkes cikarabiliyor ama ben hala beceremedim cocugun gazini cikarmayi..bunun dişinda bi sorun yok hamdolsun..ona bakmaya bile kiyamiyorum..iyiki dogurmusum kiz seni diyip duruyorum :)))) ana kiz yuvarlanip gidiyoruz işte :))
benden haberler bu kadar :)
ole falla canım ya..pek şeker demii benım gelinnn:teytey::teytey:
kendım doğurmuş kadar sewındım falla..kızlar ya benıde sarıo bı heycan boyle gorunce bebişleri kuzularımızıdelikafaduldendelikafadulden
tum gun carsıdaydım desem olcak bıdaha cıkmam dedım bugunden sonra..ewe surunerek geldım resmen...halıları gonerdık bugun yıkamaya ew boş boşş kaldı halı malı olmayınca...persembeye temızlık baslıo yarında oglusun mobılyaları gelcekhihoyyythihoyyyt
bebek odasını bosalttık kocışle bugun yarına hazır olsun dıye...alkisalkisalkisalkisalkisalkiseşim gene gıttı işe...:çok üzgünüm:cok yoruluom artık ben ya kızlarrr...:çok üzgünüm:su işler bıtsede rahatlasam..bu hafta herbişi hallolcak hayırlısıyla :Saruboceq::lepi:sonrada resımlerı cekıp koycaz teyzelerımıze....:1hug:
sızler nasılsınız?yok demı bı yaramzlık..bı pınar doğurdu demi geçmiş okuyamadım daha..bı bakımm accukŞeniz
aynen cnm.iş yapamıyorum bugun ütü yaptım o kadar.haftasonu çok gezdim dün sancılandım biraz.bugun evdeyim.sende yorma fazla kendini cnm.evet doğurdu cnm..resim bile koydu siteye girip :))
canımcım çok yorma kendini bana dr um yürüyüşleri azalt bol bol dinlen dedi
canım benım yormamaya calışıom bende..sağolun canlarımm:1hug:
kaynana gılden hayır yok...zaten kusuz onlarlaklava: klava:gelmesınler ıstememde ama insanın genede içi burkuluo yafs...senağlamadoğurdummu üşüşür hepsi ewe klava: klava:kendı annemde elınden geldıınce gelıp gıdıo ama ondada kardes var babada olmayıca tam baslıbasına bı sorumluluk yanı kadına..deli çagı oglanın nede olsa 18 yaşında...Allahtan eşim her işi becerir yatıp kalkıp dua edıorum falla kızlar Allah basımdan eksık etmesın dıye....:Saruboceq::Saruboceq da iş bilmeseymiş yanmışmışım ben:çok üzgünüm:
zor biraz senin işin ama olsun bak eşin yardımcı sana Allah ayırmasın canım
sen sezeryan mı olacaktın belli mi tarihin
aminn canım..cumlemızın...:Saruboceq:
ewet canım sezeryan olcam...5mayısta gun wercek dr umuz bakalım..:lepi:gunlerı iple çeker oldum artık...:1hug:
çok az kalmış ya oy maşallah :)
nolcak bu halımız bılmıom fulyacım yafs:CüvCüv:
bu hatunları boyle gordukce gıdıp doğuruop gelıveresım gelıokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benım yormamaya calışıom bende..sağolun canlarımm:1hug:
kaynana gılden hayır yok...zaten kusuz onlarlaklava: klava:gelmesınler ıstememde ama insanın genede içi burkuluo yafs...senağlamadoğurdummu üşüşür hepsi ewe klava: klava:kendı annemde elınden geldıınce gelıp gıdıo ama ondada kardes var babada olmayıca tam baslıbasına bı sorumluluk yanı kadına..deli çagı oglanın nede olsa 18 yaşında...Allahtan eşim her işi becerir yatıp kalkıp dua edıorum falla kızlar Allah basımdan eksık etmesın dıye....:Saruboceq::Saruboceq da iş bilmeseymiş yanmışmışım ben:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?