[/FONT]
ohhh hayırlı olsun inş. sende kızınd cok saglıklı görünüyorsunuz maş

slmlar herkese hala sancılarım tam gaz dvm 5.günüm hala zor oluyo yatıp kalkarken..
dün dok. götürdük kızımın rengi sarı gibi geldi bize dayanamadık iyiide gitmişiz cok fazla olmasada biraz yükek çıktı testte ama herhangi bişi vermedi
kızım 260gr vermiş sütüm yetmio ve gögüslerim cok acıyo mama takviyesi yapıoz!!
yrn ttopuk kanımız vs önmli testlerimiz var inş. biraz kilo almıştırsenağlama
kaynanam burda fazla vakit bulup giremiorum ama inanın fazla oturamadıgımdan..
bu arada logusalık ne duygusal bişi ya gözyaşım ucunda duruyo kırpsam düşücek bide acayip kocama düşkün oldum nedendir bilmiom o gittimi cok özlüyorum:asigim:
hep yanımda olsun istiorum:1hug:
daha neler yani
bu arada annlik çoooookkzavkli asla bıkmıyorum defnemle ilgilenirken
uyuyunca deli gibi özlüyorum mama yiyince fazla uyuyo ve osüre zarfında emmio cok üzülüorum mama vermek istemiom sırf buyüzden..
şimdilik böle herkesi çoook öptük kızımlaaa teyzoşlara.s.

Kızlaaaarrr doğurdum da geldimmm hihoyyyt
Yavruşlar kızım 10:17'de 3720 gr ve 50,5 m olarak dünyaya geldi çok şükür. Keyfim çok yerinde. Çok kolay ayıldım Allah'a şükür. Bi saat sonra yürütecekler. Tek sorun karnım fena halde acıktı kaydirigubbakcemile3
Kızım bi cazgır ki sormayın. Emziriyoruz susuyor, yerine koyunca başlıyor ağlamaya.
Dualarınızı yanımda hep hissettim. Allah razı olsun hepinizden a.s.
Eşim aşağıdayken fırsattan istifade size yazıyorum. Net gidip geliyor sürekli. Yine bakarım size.
Buyrun bu da kızımla ilk pozumuz a.s.
Devamı daha sonra hihoyyyt
![]()
![]()
![]()
ohhh hayırlı olsun inş. sende kızınd cok saglıklı görünüyorsunuz maş

slmlar herkese hala sancılarım tam gaz dvm 5.günüm hala zor oluyo yatıp kalkarken..
dün dok. götürdük kızımın rengi sarı gibi geldi bize dayanamadık iyiide gitmişiz cok fazla olmasada biraz yükek çıktı testte ama herhangi bişi vermedi
kızım 260gr vermiş sütüm yetmio ve gögüslerim cok acıyo mama takviyesi yapıoz!!
yrn ttopuk kanımız vs önmli testlerimiz var inş. biraz kilo almıştırsenağlama
kaynanam burda fazla vakit bulup giremiorum ama inanın fazla oturamadıgımdan..
bu arada logusalık ne duygusal bişi ya gözyaşım ucunda duruyo kırpsam düşücek bide acayip kocama düşkün oldum nedendir bilmiom o gittimi cok özlüyorum:asigim:
hep yanımda olsun istiorum:1hug:
daha neler yani
bu arada annlik çoooookkzavkli asla bıkmıyorum defnemle ilgilenirken
uyuyunca deli gibi özlüyorum mama yiyince fazla uyuyo ve osüre zarfında emmio cok üzülüorum mama vermek istemiom sırf buyüzden..
şimdilik böle herkesi çoook öptük kızımlaaa teyzoşlara.s.