Kader ortagi olduk desene canim. Inatci bebislerimiz var. Benim umudum var ama bu haftadan, Cuma ya da Cumartesi gelir insallah:)
Keyfi yerinde demek ki teyzesi. Endisem zaten bir terslik olacagindan dolayi, bir an önce gözümün önünde olsun istiyorum o yüzden. Bekleyelim biraz daha, yapacak birsey yok...
Siribron ve Incihan, sagolun kizlar. Hayirli haberler veririz insallah bir an önce birbirimize
aminn cnmcım ınsallah bızde boyle hayırlı hbr lerle gelırız topiğimizealkisalkis
sonunda bende evdeyim artık. bugün izne ayrıldımalki
artık rahat rahat takip edebilirim sizleri.
mesaimin bitmesine 2 saat kalmış müdürüm hala iş veriyordu. bi gıcık oldumki sormayınkötükedihüsokötükedihüso ama bitti çok şükür. bende gece kuşu olabilirim.
bugün pınarı çok merak ediyodum ona bile bakamadım.
bundan sonra bende artık kızımın gelmesini bekleyeceğim. umarım sağlıcakla alırım kucağıma:Saruboceq: diğer bütün anneler içinde geçerli bu dileğim.
oh canım cok aseıwndım bol bol dınlen artık doğuma kadar...
kızlar nasılsınız biz arkadaşdaydık yeni geldik bugün fazla giremedim herkes iyidir inşallah bebişler gelmeye başladı hayırlısıyla:)))))))))))))))))))
tatlış sen nasılsın bakalım..artık eskısı kadar gorusemez olduk..-tatlicadiarzu-
Oooo uykucu karılar hihoyyy
Bu saatte uyunur mu leynnn kaydirigubbakcemile3
Biz 3 saatlik uykumuzu tamamladık. Zorla uyandırdım kızımı. Ay bunlar uyanmak istemeyince uyandırmak ne zormuş İnadına kapıyor sanki gözlerini zilli kaydirigubbakcemile3 Emzirdim, gazını çıkardım, altını değiştirdim, şimdi cin cin gözleriyle bana bakıyor
Bu arada sütüm geldi çok şükür. Sabahtan beri fırsat buldukça emziriyorum. 3 kere kakasını yaptı. Yani sütüm yeterli geliyormuş öyle dedi doktor
Acaip uykum var valla. Bende az bi kestireyim bi sonraki emme seansına kadar kaydirigubbakcemile3
Sabah gelecek arkadaşlarıma şimdiden günaydınlarrrrr a.s.
Eşim hastanede değilde o yüzden bu kadar nete girebiliyorum bacım hihoyyyt Burda olsa yat diye tepemde dolanır kaydirigubbakcemile3
Yarın öğlene doğru çıkacağız inşallah canım hihoyyyt
ayy kız sen benı oldurcen falla:CüvCüv:hayranımmm su enrjık hallerıne..sana nazar5 değcek dıe korkuom bacımkaydirigubbakcemile3hayranım su eforuna..annelık pek yakıştı kısss sana maşallah maşallahhhhhihoyyythihoyyyt

defne hanımın pozuda cok gusel annesiiiii cok gusl maşallah

bana gelince....
öncelikle Allah sizden razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz.
ben dün evlendim çok şükür on yıl sonra. nikah memuru durumu görünce hemen halletmeye karar verdi ve yıldırımdan da hızlı bir şekilde evlendik. bugün de sezaryen doğuma gidiyorum.
saat 3.5ta hastanede olacağız, 4.5-5 gibi sezaryene gireceğim. çok heyecanlıyım haberleri hemen sizlerle paylaşayım dedim
hihoyyythihoyyythihoyyytayy canım benım cok sewındım..bak hersey gırıo yoluna hayırlısıyla...hihoyyytne gusel haber bu alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kızlar bende bugün kontrole götürecem oğlumu umarım doğum kilosuna gelmiştir.Bide göbeği düşmedi hala bi ufacık nokta tutuyo kaç gündür bekliyorum düşsün diye.Aklıma takıldı yaaa inşallah sorun yoktur.
hayırlı hbr ler beklıoz yagız pasadan...gelmiştir annesi yagızımız dogum kılosuna:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar günaydın hepinize,kaydirigubbakcemile3
Dün kayınvalidemle eltimin annesi bizdeydi pek bakamadım ama neyseki haberler çok güzel,pınar bebeğine kavuşmuş ankakuşu evlenmiş,bugün doğum yapacak.Çok güzel gerçekten,Darısı bizlere inşallah, bizde bebeklerimizi bi alsaydık kucağımıza hayırlısıyla..
aminn cnm inşallahhhh:Saruboceq:
kızlar merhaba...
pınarcım seni böle iyi gördükçe doğurmak için sabırzıslanıyorum inan... bizde inşallah seninki gibi güzel bir doğum geçiririz... ama daha çok var ben sıkıldım iice yaaa...
aynen falla pek bı ozendırdı bu hatun beniii:roflol: