2009 Mayıs Anneleri

Nasıl geçiyor cnm günler,alıştınmı oralara?Bel ağrısıylamı başlıyor doğum benimde iki üç gündür kasıklarım sancılanıyor ama hadi hayırlısı?

OHOH afıtey olsun bacım şimdikten....cokacimcoookcokacimcoook

gule gule canım benım...
ii akşamlar bısde optukk seniŞeniz:a015:

canım benım hayırlısı inşallah..ay efet az kalmıs 39 a merdıven dayamısın tatlım benım...:sm_cool::sm_cool::1hug:

öle bitanem ya az kaldı ama gelen giden yok sen nasılsın kaç hafatlık odudn şimdi sancın falan varmı

tabi dün egzidn bugün adamın gönlüne yap bakalım sen nasılsın bu arada canım

sibelicmm kontrolegideckemişsiniz inş güzle habeeleer getirirsin ve göüşümüz inş düşer saf zeytinyağı sürün diyorlar ama sen yinede doktora sor canım

tubişcim sen nasılsın ayşe serra nasıl ayy ben senin kızın ismini çok sevdim ya

kızlar sizce kaç güne doğrurum ben anket mi açsam alkisalkisalkis

Nasıl geçiyor cnm günler,alıştınmı oralara?Bel ağrısıylamı başlıyor doğum benimde iki üç gündür kasıklarım sancılanıyor ama hadi hayırlısı?

kızlar sancılar hep var belde kasıkda gelen giden yok bizim kuzular yerlerinde rahatlar

kızlar kocişim geldi ben de kaçtım yemek yiycezcokacimcoook

Sığar sığar canım benimde öyle oldu ama çok şükür tam yerleşti.Onlar işini iyi biliyorlar hallederler merak etme

kızlar ben doğuma gidiyorum. hakkınızı helal edin. en kısa zamanda size haber veririm. özleyin beni hııııı

Canım hayırlı haberlerle gel hayırlı doğumlar dualarımız seninle.

sibel cnm neden hala düşmediki sizin göbek 15 gün oldu ??

Düşmek üzere minicik bir yer tutuyor :çok üzgünüm:

Pınarcım işine yaramasına sevindim.Kompostoyu posalı olmasını doktorum söylemişti.Çok işine yarar tuvalate çıkınca yemekte rahat yersin damar yolunuda çıkartırlar demişti.Göbeğininde düşmesini bekliyorum ufacık bir yer tutuyor.

36+2 YİM bacım ben bugun...sabırsızlanıom falla...delikafadulden5 mayısta gun wercek dr umuz bakalımm ne dıcek:teytey::teytey:ne sancı ne bişi benımkının gelesı yok gıbım..sancı baslıomukı bu haftalarda:uhm:eger baslıosa benımkı nın keyfı ii galıba içerdea.sbendede ne gelen ne gıden var bacım..ama sana gore erken benımkı ama ben sabırsızım napiiimmm

sığdı falla sibelcim ya...tam tamına geldı falla çekyatta koymustum tam oldu odamızdelikafaduldenyarın temızlıkte olsunda yerleştıreyım ozaman cekıım resmını koyarım bende inşallahhh:CüvCüv:
şu komposto işi cok ii oldu sibelcım ya aklımda yani benımde bende hazırlıcam ewde kurukayısıdanalkisalkisalkisalkisalkisalkis
YAĞIZIMIN göbüşü düşmedimi annesiii..azıcık kalmış ha duser inşallah en kısa zamanda:lepi::Saruboceq:

Kızlar bizde doktordan geldik çok şükür doğum kilomuza ulaşmışız sarılık tehdidide yok.Mamayı kesmemizi söyledi doktor.Zaten günde 1 kere 30 cc yiyodu.Demekki sütün yarıyo yoksa 30 cc ile 15 günlük çocuk hayatta durmaz.Sen sadece anne sütü ver dedi.Göbeğimizide baktı gayet temiz kokuyor bir sorun yok yakında düşer dedi.45 gün içinde düşmezse bir araştırma hastanesine gitmek gerekirmiş.O zamana kadar düşmezse bağışıklık sisteminde sorun var demekmiş.Muayenemizde herşey normal bebek gayet sağlıklı dedi çok mutluyum şükürler olsun...:Saruboceq:

canım benimm....ohh cok sewındım iimiş YAGIZ paşamış annesi bak ulasmışta dogum kılosunahihoyyythihoyyythihoyyytsütünde yarıomus pasamıza ohhh annesi bak ewhamlancak bişi yokmuş demi ama tabı annelık işte...insanın elınde olmaz herhaldemis mis minnacık kokla yagız paşayı annesiiihihoyyyt
göbüşünüzde düşerde bişicik kalmaz inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

beyazcım çıkmışsın ama 2 gündür annemdeydim, bugün kayınvalideye geçtim. evler yakın zaten. yarın geri anneme gidicem.
aslıcım,böcekçim bilmiyorum yaa,anneminde sancılar belinden giriyormuş. bende belim ağrıyınca korktum. ama düzenli bi sancı değil. ayyy yok canım yaa, vakti geldi ama doğmasın genede!! kociş yokki yanımda( çok üzülürüm yetişemezse!! bide arabamızı sattık, acilen yenisini arıyor ama daha bulamadı istediğimiz gibi. gece filan sancım tutarsa yandık!!delikafadulden

kızlarr bende ufak ufak mutfga gıdıorum...
acıknaya baslıoz bız oglusla..babamız gene işte..bu aksamda yalnız yıcez yemeği ya:çok üzgünüm:kac aksamdır ole yalnız yalnız yıyozz:çok üzgünüm:ben gıdıp bişiler hazırlayım kendıme...gelırım gene...optumŞeniz

OHOH afıtey olsun bacım şimdikten....cokacimcoookcokacimcoook

doğru valla kızlar zaten bir işe yaradığım yok bu günlerde herkesten hizmet bekliyorum hoşuna gitsin aşkımın alkisalkisalkis

maşallah yağız bebişe inşallah bizde emziririz canım ya ne güzel bundan sonra mamada verilmiycekmiş daha rahat edersinhihoyyyt

kız seninde benimde hiç işimiz bitmiyor benimde 2 gün önce badanacı gitti şimdi temizlik yapılıyor sende şimdi araba mı bekliyosunkaydirigubbakcemile3

afiyet olsun tatlımcokacimcoook

Kızlar iyi akşamlar ben geldiiiim, şimdi hemen geçmişi okucam çok merak ediyorum gelen bebiş varmı, bildiğim dün pınar doğum yapıcaktı, öptüm hepinizii Şeniz

merhaba kızlar bende geldim hihoyyyt ankakuşu doğuma gidecekti haber yok dimi?hayırlısıyla doğurur inşallah

depresyondayimmmm unutuldummm sositososito :roflol:

merhaba kizlar :) size bet sesimle muhtesem(!) sözleri olan bi şarki patlayim dedim :))) ay anam bu lohusalik cok agir gelmeye basladi..eşim gelince cikiyorum eşim gidince gene giriyorum depresyona..ben dogum sonrasi gibi annemi getirin bana diye zirlamaya baslicam sanirim :)) reklamlarda bile aglayasim geliyor :1rolleyes: girdigimiz gibi cikariz elbet ümidimizi kesmeyelim

tubişcim sen nasılsın ayşe serra nasıl ayy ben senin kızın ismini çok sevdim ya

kızlar sizce kaç güne doğrurum ben anket mi açsam alkisalkisalkis

cok saolasin teyzesi :) ismimizi begenmene sevindik a.s.

cok sukur canim :) depresif depresif takiliyoruz işte :) kizimi kucagima alinca geciyor gerci ama o da cok uyuyor :))

sen nasilsin canim? bence haftaya gelir senin kuzu

Tubacım hoşgeldin bende kocişe acayip düştüm bide annem kalıyordu bende bi ara gitti bi ağladım sorma kadın dayanamadı geldi gece hiç uyku uyuyamamış sonrasında ben biraz rahatsızım dedim gene koştu geldi.Oğluma şikayet ediyo senin bu annen kandırıkçı oldu diye kaydirigubbakcemile3

Az önce gitti cuma yine gelecek cumartesi mevlüdümüz var.Sonrasında gittimi bidaha yok artık tek başımıza olucaz alışmamız lazım artık başbaşa kalmaya.Çabuk geçsin bu depresyon umarım 40 la birlikte uçar gider...:roflol:

sende hoşgeldin canim :) kiz yapma 40'a kadar ben ölürüm bu depresyondan :))) biran önce gitmesinin bi yolunu bulmali :))) kocalari işten cikarip anneleri eve taşisak nasil olur :jeyyar: olmaz sanirsam benim annemde c.tesi gelicek..cooooook var daha be cocuk gibi kac kere yatip kalkcagimi hesap ediyorum

canim Allah kolaylik versin şimdiden mevlüt için :) epey erkencisin

Evet cnm anne olunca evhamlı oluyo insan.Çok şükür rabbime göbeğimiz düşünce banyo yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Valla bacım senin bu formüle bayıldım en güzeli.Bide aklımız o kadar birmişki inan az önce aklımdan geçti 2 gece var diye gün sayıyoruz ama bundan sonrasında alışmalıyız tek kalmaya.Mevlüt erken olsun aradan çıksın istedim gelmek isteyenlerle bu sebeple gelmiş olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…