2009 Mayıs Anneleri

hımmmm anladım,tabiki yorma cnm snede kendini çok fazla,annenlerde şikayet etmesin seni eşine hiç yatmadı diyea.s
o zaman bugün ziyaretçilerin olur cnm senin hastaneye gelen giden mecbur yatıcan artık cnm

Evet canım gelen gidenimiz bitmedi sağolsunlar. Akşama eşim burda olursa rahat bırakmaz zaten beni delikafadulden

günaydın millettt
kız pınar maşallah diyemde nazar değmesin
hemen ayaklanmışsın nete bile giriyorsun
kuzunu bizim içinde kokla darısı başımıza

Selam canım. Koklarım teyzesi. Kocaman öperim bide hihoyyyt

Canım çok tşk ederim bitanem. Ohhh nikah işini halletmişsiniz çok sevindim. Hadi sağlıkla kucağına al bebişini inşallah hihoyyyt Dualarımız seninle. Habersiz bırakma bizi a.s.

Sağolasın tatlım. Senin tavsiyeler çok işime yaradı. Hele de kayısı kompostosu. Süpersin hihoyyyt

Yoktur bacım korkma. Benim babamın 40 günde düşmüş göbeği. Kilosu da gayet iyidir merak etme sen a.s.

Ay Pınarrrrr maşallah kuzuna çok tatlı allah nazarlardan sakalasın tabi senide bizde inş senin gibi rahat doğum yaparız. Allah sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin..

Çok tşk ederiz teyzoşlarımız a.s.

Canım benim ya şimdi seni daha iyi anlıyorum. Ben biri ile dün gece uğraştım. Aslına bakarsan hiç sorun çıkarmadı kuşum. Yedi , gazını çıkardı, uyudu. Ama ben ya kusarsa, ya bişey olursa diye gözümü kırpmadım. Bide iki tane olsalardı şaftım kayardı heralde. Allah kolaylık versin yaaa :çok üzgünüm:

a.s.

pınarcım maşallah sana 41 kere.. moral verdin valla cnm.inşallah senin kadar rahat kolay doğumlar geciririz bizlerde cnm benim

Defne Hanim'in resimlerine baktikca heyecan basiyor bana. Hele o dogdugu an, ilk saskinlik, ilk korku, ilk ciglik, ilk, ilk, ilk...Bir günde ne cok ilk yasaniyor...

pınarcım seni böle iyi gördükçe doğurmak için sabırzıslanıyorum inan... bizde inşallah seninki gibi güzel bir doğum geçiririz... ama daha çok var ben sıkıldım iice yaaa...

Sağolasınız bacılarım. Allah sizlere de hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin inşallah a.s.

Sığar bacım sığar merak etme. Kolay gelsin. Yorma kendini a.s.

Dinlen bacım dinlennnn hihoyyyt

Canım sağolasın. Valla petibör'ü bu kadar iştahla yiyeceğimi sanmıyordum hihoyyyt Neyse bu öğlen normale döndük :teytey:

kızlar ben doğuma gidiyorum. hakkınızı helal edin. en kısa zamanda size haber veririm. özleyin beni hııııı

Ay canım helali hoş olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz a.s.

Hoşgeldin bacım a.s.

Tşk ederim bitanem sağolasın. Ye teyzesi onu yeeee , yoksa ben yicem he he hihoyyyt

Valla hemşire öyle dedi bacım. Yarın yıkayacağız demiş anneme. Bugünde akşama yıkarız demiş henüz gelen giden yok :uhm: Du bakim gelsinler almaya o zaman bi iyice sorayım doktorunun haberi var mı , mikrop kapmaz mı diye :uhm:

kız pınar hoşgeldin biraz şenlenir bari topik,baksana kimseler konuşmuyorrrrrrrrr:1no2:

Hoşbuldum canım. Sabahtan beri gelen giden bitmedi. Giremedim valla. Şimdi fırsat buldum. Eşim gelmeden , kızımda uyuklarken bi bakayım ne var ne yok dedim a.s.

pınarcım heralde hastane çantasına pc yide eklemişsin sen helal vallakaydirigubbakcemile3 süpersin..Eee nasıl gidiyor bebeğin nasıl?çikolatalar bittimi?hastaneden ne zaman çıkıcaksın?

Hoşbuldum canım. Sabahtan beri gelen giden bitmedi. Giremedim valla. Şimdi fırsat buldum. Eşim gelmeden , kızımda uyuklarken bi bakayım ne var ne yok dedim a.s.

pınar bacımmm hosgeldın bıtanem....:1hug:
nasıl bakımm DEFNEM gelinim:teytey:
defne dogdugundan bu yana benım oğluşş yagızda sabırsızlanıomu nekaydirigubbakcemile3tepıkk tepık ustune falla bacımmm:roflol::roflol:

pınarcım heralde hastane çantasına pc yide eklemişsin sen helal vallakaydirigubbakcemile3 süpersin..Eee nasıl gidiyor bebeğin nasıl?çikolatalar bittimi?hastaneden ne zaman çıkıcaksın?

Evet bacım en başta pc vardı kaydirigubbakcemile3 Ayol ben çatlardım sizden ayrı kalsaydım hihoyyyt

İyi gidiyor bacım çok şükür. Bebişimiz bugün uykucu oldu kaydirigubbakcemile3 Emdi emdi uyuyor şimdi totikim hihoyyyt

Şekerlerimiz bitmek üzere. Gelen giden çok olunca 50 tane yetmeyecek valla hihoyyyt

Hastaneden kısmetse yarın öğlene doğru çıkacağız tatlım a.s.

Hoşbuldum canım. İyi Defne'm ne yapsın. Az sonra gelip yıkamak için alacaklar. Sonra bizim hastane çıkışlarımızı giyip resim çektireceğiz yine. Afilli olsun kızım bugün hihoyyyt

Oooo gelsin artık Yağız Bey'de görelim hihoyyyt

pınar seni aradım canım dün nete giremeyince merak ettim, müsait olmadığını söylediler. neyse bugün okudum da iyi olduğunu öğrendim:))
kızlar siz nasılsınız?

pınar seni aradım canım dün nete giremeyince merak ettim, müsait olmadığını söylediler. neyse bugün okudum da iyi olduğunu öğrendim:))
kızlar siz nasılsınız?

AYSEcanım geldınmı kayınvalıdene?nasılsın tatlım gorusmeyeli?:1hug:

PINARCIM sorma bende gormek için sabırsızlanıorum YAĞIZIMI:CüvCüv:delikafadulden

kızlar siz nasılsınız?

Ay canım benim kusura bakma. Bizim totiki emziriyorumdur mutlaka. Kim açtıysa heyecandan unutmuştur bitanem a.s.

iyi yaptın cnm sen geldin de azcık hareketlendi topika.s.
a.s.

AYSEcanım geldınmı kayınvalıdene?nasılsın tatlım gorusmeyeli?:1hug:

PINARCIM sorma bende gormek için sabırsızlanıorum YAĞIZIMI:CüvCüv:delikafadulden

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bacım a.s.

Benim totik uyandı. Yalanıyor bacılar. Bi doyurayım , eşim gelmemiş olursa gelirim yine. Öptüm sizi kocamannn a.s.

bugün kayınvalidemdeyim evet. yarın anneme geçecem yine. önemli değil pınarcım. sadece seni merak etmiştim. aslıcım sağolsun mesaj atıp doğumu haber vermişti. iyi olmanıza sevindim.
benimde belim ağrıyor ya bugün. acaba bende mi doğuracam?delikafadulden

kıs aman ha 37 yı dolduran doguruo bacımdelikafaduldensakın senın oglusta gelcek hemennndelikafaduldendelikafaduldenaman dıkkat et kuzum kendıne...Şeniz

herkese iyi akşamlar bacılar
ben çıkıyorum eşim gelir şimdi
maça gidecekti bugün
yorulmuştur da
acıkmıştır da,
gelince herşey haır olsun
öpüyorum hepinizi iyi akşamlarrrhihoyyythihoyyyt

ooo herkesle rburd avalal ne güzel

pınarcım resimler süper ya açıp açıp tekrar bakıyorum maşallah çok tatlı dün eşime gösterdim oda çok duygulandı dedim oda bir defne

ankakuşu doğuma gitmiş alalh yardımcısı olsun inş sağ salim kavuşur bebşiine

bana gelince beklemedeyim kızlar havada kapalı bugün içimde hafif bir sıkıntı var

herkese iyi akşamlar bacılar
ben çıkıyorum eşim gelir şimdi
maça gidecekti bugün
yorulmuştur da
acıkmıştır da,
gelince herşey haır olsun
öpüyorum hepinizi iyi akşamlarrrhihoyyythihoyyyt

gule gule canım benım...
ii akşamlar bısde optukk seniŞeniz:a015:

canım benım hayırlısı inşallah..ay efet az kalmıs 39 a merdıven dayamısın tatlım benım...:sm_cool::sm_cool::1hug:

SELAM HERKESE

Ben bugünde biraz dışarı cıktım şimdi yemeği koydum kociş gelmeden olsun adam ev yemeğine hasret kaldı valla güzelce bi masa hazırlıycam aşkıma

Doğuran filan yok heralde sıradaki ben olayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…