- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
hımmmm anladım,tabiki yorma cnm snede kendini çok fazla,annenlerde şikayet etmesin seni eşine hiç yatmadı diyea.s
o zaman bugün ziyaretçilerin olur cnm senin hastaneye gelen giden mecbur yatıcan artık cnm
Evet canım gelen gidenimiz bitmedi sağolsunlar. Akşama eşim burda olursa rahat bırakmaz zaten beni delikafadulden
günaydın millettt
kız pınar maşallah diyemde nazar değmesin
hemen ayaklanmışsın nete bile giriyorsun
kuzunu bizim içinde kokla darısı başımıza
Selam canım. Koklarım teyzesi. Kocaman öperim bide hihoyyyt
günaydın kızlaaar
geçmişe tam bakamadım ama pınarla prensesin resmini gördüm. çok güzzeller. rüya gibi
pınarcım allah analı babalı, sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin. çok tebrik ediyorum eşini ve seni
bana gelince....
öncelikle Allah sizden razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz.
ben dün evlendim çok şükür on yıl sonra. nikah memuru durumu görünce hemen halletmeye karar verdi ve yıldırımdan da hızlı bir şekilde evlendik. bugün de sezaryen doğuma gidiyorum.
saat 3.5ta hastanede olacağız, 4.5-5 gibi sezaryene gireceğim. çok heyecanlıyım haberleri hemen sizlerle paylaşayım dedim
Canım çok tşk ederim bitanem. Ohhh nikah işini halletmişsiniz çok sevindim. Hadi sağlıkla kucağına al bebişini inşallah hihoyyyt Dualarımız seninle. Habersiz bırakma bizi a.s.
Güzel anne iyi olmana sevindim.Maşallah sanada bende hiç zorlanmamıştım.Aynı şeyleri yaşamışız.Ben senin gibi yapamamıştım ağlayarak girdim ağlayarak çıktım.
Güzelliğinede hayran oldum yavrum benim ya allah nazarlardan saklasınnnnnnnnn.
Sağolasın tatlım. Senin tavsiyeler çok işime yaradı. Hele de kayısı kompostosu. Süpersin hihoyyyt
Kızlar bende bugün kontrole götürecem oğlumu umarım doğum kilosuna gelmiştir.Bide göbeği düşmedi hala bi ufacık nokta tutuyo kaç gündür bekliyorum düşsün diye.Aklıma takıldı yaaa inşallah sorun yoktur.
Yoktur bacım korkma. Benim babamın 40 günde düşmüş göbeği. Kilosu da gayet iyidir merak etme sen a.s.
Ay Pınarrrrr maşallah kuzuna çok tatlı allah nazarlardan sakalasın tabi senide bizde inş senin gibi rahat doğum yaparız. Allah sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin..
Günaydın ARKADAŞLAR
Pınar kk nın nazarı değmez arkadaşım ama başka insanlara bu kadar dinç gösterme kendini uzan onların yanında onlıne doğum oldu kız seninki valla kuzuda cok ama cok güzel ya yerim onu ben
Çok tşk ederiz teyzoşlarımız a.s.
günaydınlar kızlar tünaydın gerçi artık
çok yorgun gergin ve sinirliyim ......bütün gece ömer ve ali ağladı kucağımıza alıyoruz susuyolar yanımızda uyuyolar yataklarında ağlıyolar ...ömere yeme krizi vurdu 40 dk.bir çocuk ellerini yalamaya başladı ....ali uykudan kalmadı ....uyandığındada uyumadı ....dünden beri ali uyurken 20 cc mama ancak yiyor zorla verdiğimde alıyor sonra ağızından dışarı atıyor..yada damaklarını kitliyor
ama kendisi acıkınca uyanın cıyak cıyak 50 cc mama yiyor ben anlamadım şimdi 40 cc mama yaptım tam 1 saattir uğraşıyorum uyandırmak için yapmadığım şey kalmadı açıyor gözleri bakıyor sonra fos foss uyuyor ..........şimdi ömeri kaldıracağım..........
ben çok uykusuzum şuan gözleirm kapanıyor ağlayacağım sinirimden gece yemek saatleri şaştı uykuları ve ben yorgunummmmmmmmmmmmmm...........herşey bi kenara mamayı yememesi beni deli ediyor.........başım ağrıyo canlarım hepinizi öptüm arada gelirim
pınarım annelik çok yakıştı sana resimleriniz harikaa
Canım benim ya şimdi seni daha iyi anlıyorum. Ben biri ile dün gece uğraştım. Aslına bakarsan hiç sorun çıkarmadı kuşum. Yedi , gazını çıkardı, uyudu. Ama ben ya kusarsa, ya bişey olursa diye gözümü kırpmadım. Bide iki tane olsalardı şaftım kayardı heralde. Allah kolaylık versin yaaa :çok üzgünüm:
Kızlar günaydın hepinize,kaydirigubbakcemile3
Dün kayınvalidemle eltimin annesi bizdeydi pek bakamadım ama neyseki haberler çok güzel,pınar bebeğine kavuşmuş ankakuşu evlenmiş,bugün doğum yapacak.Çok güzel gerçekten,Darısı bizlere inşallah, bizde bebeklerimizi bi alsaydık kucağımıza hayırlısıyla..
a.s.
oh maşallah canım yüzün hep gülsün defnecik hep yüzünü güldürsün böyle:)
sütün de gelmiş çok şükür canım maşallah ya çok şeker kızın
kıyamam ben onaaaaaaa :) yavrum benim ya
en iyisini yapmışsın canım bakalım biz becerebilecek miyiz bu arada sen azıcık yatıp dinlensene :)
pınarcım maşallah sana 41 kere.. moral verdin valla cnm.inşallah senin kadar rahat kolay doğumlar geciririz bizlerde cnm benim
Defne Hanim'in resimlerine baktikca heyecan basiyor bana. Hele o dogdugu an, ilk saskinlik, ilk korku, ilk ciglik, ilk, ilk, ilk...Bir günde ne cok ilk yasaniyor...
pınarcım seni böle iyi gördükçe doğurmak için sabırzıslanıyorum inan... bizde inşallah seninki gibi güzel bir doğum geçiririz... ama daha çok var ben sıkıldım iice yaaa...
canım benım ya maşallah maşallahhh sana ve kızına...ne gusel anlatmışın yahu:CüvCüv:boyle bı ablatıma ınsanın gıdıp doğurup gelıveresı gelıo yahukaydirigubbakcemile3
ayy kız sen benı oldurcen falla:CüvCüv:hayranımmm su enrjık hallerıne..sana nazar5 değcek dıe korkuom bacımkaydirigubbakcemile3hayranım su eforuna..annelık pek yakıştı kısss sana maşallah maşallahhhhhihoyyythihoyyytdefne hanımın pozuda cok gusel annesiiiii cok gusl maşallah
Sağolasınız bacılarım. Allah sizlere de hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin inşallah a.s.
nasılsınız hatunlar...:1hug:
bızım mobılyalarımız geldı içerde kuruolar şimdi yarında temızlık falan var...kaydirigubbakcemile2delikafaduldenayy heycan basıo beni..bakalım naıl olcak tek duam mobılyaların odamıza sığması odamız bıraz küçükte:çok üzgünüm:
Sığar bacım sığar merak etme. Kolay gelsin. Yorma kendini a.s.
ben biraz dolaştım geldim,ne çok yazmışssınız yahu oku oku bitmedikaydirigubbakcemile3
şimdi az cık dinlenicem ağaım şişti hiç inmiyo ki,alıştık artık:1closedeyes:
sonra yemek koyup burdayım bacılaralkisalkisalkis
Dinlen bacım dinlennnn hihoyyyt
merhaba kizlarr a.s.
pinarcimmm maşaAllah subhanAllah boncukunaaa :) hareketli olmana cok sevindim canim..bu sezeryan olayinda ne kadar hareketli olursan okadar iyi hissediyorsun kendini gerçektentabi sen işin suyunu cikarip gezmeye gitmeye kalkişma sakin :)))) ac olmani anliyorum :) bana biskuvi vermişlerdi okadar acliktan sonra :))) ama o aclikla biftek kadar lezzetli geldi valla :)))) öptüm canim seni :) bebişini bizim içinde bolbol kokla emi :)
Canım sağolasın. Valla petibör'ü bu kadar iştahla yiyeceğimi sanmıyordum hihoyyyt Neyse bu öğlen normale döndük :teytey:
kızlar ben doğuma gidiyorum. hakkınızı helal edin. en kısa zamanda size haber veririm. özleyin beni hııııı
Ay canım helali hoş olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz a.s.
merhaba kızlar. 2 gündür yoktum tabi geçmişi de tam okuyamadım. ama pınarcığımızın doğumunun güzel geçtiğini gördüm. bide ankakuşu nikah olmuş. çok sevindim canım. Allah sağlıkla bebeğine de kavuşmanı nasip etsin.
Hoşgeldin bacım a.s.
selam herkeze !!
pınarcım süpersinizz Allahım ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin kzın tam bi topaç maşAllah yerim ben onun burnunu yaaAllahım size bağışlasın cnm :Saruboceq:
kızlar darısı size sağlıcakla doğurun inşallah sizde
bu arada pınarcım dr unuz size göbek düşmeden yıkanmayacak demedimi bak biz hepimiz öyle yaptık bizim dr lar enfeksiyon kapar dedi bide bebişi yıkamak için hastane soğuk olmazmıki bacım ama dikkat et :uhm::uhm:
Tşk ederim bitanem sağolasın. Ye teyzesi onu yeeee , yoksa ben yicem he he hihoyyyt
Valla hemşire öyle dedi bacım. Yarın yıkayacağız demiş anneme. Bugünde akşama yıkarız demiş henüz gelen giden yok :uhm: Du bakim gelsinler almaya o zaman bi iyice sorayım doktorunun haberi var mı , mikrop kapmaz mı diye :uhm: