Kızlar günaydın hepinize,kaydirigubbakcemile3
Dün kayınvalidemle eltimin annesi bizdeydi pek bakamadım ama neyseki haberler çok güzel,pınar bebeğine kavuşmuş ankakuşu evlenmiş,bugün doğum yapacak.Çok güzel gerçekten,Darısı bizlere inşallah, bizde bebeklerimizi bi alsaydık kucağımıza hayırlısıyla..
ben biraz dolaştım geldim,ne çok yazmışssınız yahu oku oku bitmedikaydirigubbakcemile3
şimdi az cık dinlenicem ağaım şişti hiç inmiyo ki,alıştık artık:1closedeyes:
sonra yemek koyup burdayım bacılaralkisalkisalkis
Gözün aydin Ankakusu. Bu kadar stresten sonra, insanin mutlu sona ulasmasi kadar güzel birsey yok. Bebisinide kucagina aldiginda, mutlulugun katlanarak cogalir... Darisi bizim basimiza artik:)
Defne Hanim'in resimlerine baktikca heyecan basiyor bana. Hele o dogdugu an, ilk saskinlik, ilk korku, ilk ciglik, ilk, ilk, ilk...Bir günde ne cok ilk yasaniyor...
kızlar ben doğuma gidiyorum. hakkınızı helal edin. en kısa zamanda size haber veririm. özleyin beni hııııı
kızlar ben doğuma gidiyorum. hakkınızı helal edin. en kısa zamanda size haber veririm. özleyin beni hııııı
kız böcek rüyamda seni gördüm daha doğrusu kk ya giriyorum gece sen kızlar suyum geldi hastaneye gidiyorum yazıyosun sonra bizde bi heyecan sonrada doğurdun haberin geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?