2009 Mayıs Anneleri

nasılsınız hatunlar...:1hug:
bızım mobılyalarımız geldı içerde kuruolar şimdi yarında temızlık falan var...kaydirigubbakcemile2delikafaduldenayy heycan basıo beni..bakalım naıl olcak tek duam mobılyaların odamıza sığması odamız bıraz küçükte:çok üzgünüm:

kız böcek rüyamda seni gördüm daha doğrusu kk ya giriyorum gece sen kızlar suyum geldi hastaneye gidiyorum yazıyosun sonra bizde bi heyecan sonrada doğurdun haberin geliyor

ben biraz dolaştım geldim,ne çok yazmışssınız yahu oku oku bitmedikaydirigubbakcemile3
şimdi az cık dinlenicem ağaım şişti hiç inmiyo ki,alıştık artık:1closedeyes:
sonra yemek koyup burdayım bacılaralkisalkisalkis

tamam canım hadı dınlen sen bıraz....:CüvCüv:ay bu ayak şişmesını napcaz bılmıorum yahu gecmio hiç aynen...:çok üzgünüm:

sağol canım, darısı herkesin başına, Allah hepimize kolay doğumlar, sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Allah bizim yaşadığımız bu acı tatlı günleri olmayanlara da tattırsın inşallah

merhaba kizlarr a.s.

pinarcimmm maşaAllah subhanAllah boncukunaaa :) hareketli olmana cok sevindim canim..bu sezeryan olayinda ne kadar hareketli olursan okadar iyi hissediyorsun kendini gerçekten tabi sen işin suyunu cikarip gezmeye gitmeye kalkişma sakin :)))) ac olmani anliyorum :) bana biskuvi vermişlerdi okadar acliktan sonra :))) ama o aclikla biftek kadar lezzetli geldi valla :)))) öptüm canim seni :) bebişini bizim içinde bolbol kokla emi :)

ankakusucum canim cok sevindim nikahinin kiyilmasina..hayirli olsunnnn a.s. bebişinde geliyormusss :) inşaAllah saglikla mutlulukla kucagina alirsin canim güzel haberlerini bekliyoruzzz

bebiş uyandi :) gelirim gene öptüm hepiniziiiiii :)

anka kuşu hayırlı olsun canım nıkahınız bebeşinide taz zamanda alırsın inşallah kucagına

valla ben sancım gelsın dıye dua eder oldum uyuyamıyorum yanlarım agrıyo artık 20 kıloya yakın aldım rahatta yatamıyorum annem hep tepemde ayy böle elı kolu baglı oturmak ne kadar kotuymuş yahuu cuma gunu kontrolumuz var ınsallah sancı acılma falan çıkarda haftaya bende dogururum

kızlar benim 6 aylık oğlm var tesadüfen sayfanıza baktım ...
diyeceğim bebekleriniz kaç aylık olursa olsun uyuyorsa emzirmek için uyandırmayın ve geceleri altını değiştirmeyin ...
emin olun acıkınca kendi uyanır ..
(eğer sarılık olmadı ise ...)

oyy bugunku çilem bızım alt katta tamırat var sabahtan 8den berı matkapla bıseyler delıyolar ve hala devam edıyo cıglık atasım var senağlama

kıslar ben gıdıom mısafır geldı yahu...
mobılyacılar gıttı yan komsu geldı..opuom hepınızı..gene gelırımm optum kuzuları

kızlar ben doğuma gidiyorum. hakkınızı helal edin. en kısa zamanda size haber veririm. özleyin beni hııııı

merhaba kızlar. 2 gündür yoktum tabi geçmişi de tam okuyamadım. ama pınarcığımızın doğumunun güzel geçtiğini gördüm. bide ankakuşu nikah olmuş. çok sevindim canım. Allah sağlıkla bebeğine de kavuşmanı nasip etsin.

ankakuşu güle güle git bacım allah yoılunu açık etsin dıualarım seninle al dünya güselini kucağına

selam herkeze !!

pınarcım süpersinizz Allahım ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin kzın tam bi topaç maşAllah yerim ben onun burnunu yaa Allahım size bağışlasın cnm :Saruboceq:
kızlar darısı size sağlıcakla doğurun inşallah sizde:Saruboceq::Saruboceq:

Ankakuşu cnm Rabbim senide sağlıcakla kurtarsın bizi haberdar et mutlaka Şenizoğluşunu al gel biz burda bekliyoruz iyi haberlerini bacım ŞenizŞeniz

birsencim sakin olmaya çalış benim kızda dünden beri çokk huysuz sürekli ağlıyor tabi bende onla birlikte ağlıyorumsenağlamasenağlama daha yeni dr a gittik süreklide alıştırmak istemiyorum yafs :1no2::1no2: off bazen çaresizlik çokk kötü yaw :çok üzgünüm::çok üzgünüm:Allahım yardımcımız olsunnn sağlıcakla büyütelim kuzucukları :Saruboceq::Saruboceq:

sibel cnm neden hala düşmediki sizin göbek 15 gün oldu ??

bu arada pınarcım dr unuz size göbek düşmeden yıkanmayacak demedimi bak biz hepimiz öyle yaptık bizim dr lar enfeksiyon kapar dedi bide bebişi yıkamak için hastane soğuk olmazmıki bacım ama dikkat et :uhm::uhm:

kızalr bu ne ya herkes dut yemiş bülbül olmuş:çok üzgünüm:
herkes sus pus
birilerinin kızı oldu galibadelikafadulden
keşke benim ki olsaydıalkisalkisalkis

kız böcek rüyamda seni gördüm daha doğrusu kk ya giriyorum gece sen kızlar suyum geldi hastaneye gidiyorum yazıyosun sonra bizde bi heyecan sonrada doğurdun haberin geliyor

cnm ne diyim valla aslında kasıklarımda sancım var ama daha öyle bişey yok hayırdır inşallah ee günüm yaklaştı 15-16 gün kaldı normal süreye göre..Her an hazırlıklıyım zaten bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…