Bencede uyandırmak lazım çocukları olduğunu bakımınında zor olduğunu anlasınlar ama dimi, bende öyle yapıcam, diyorumki sen işten gelene kadar onu mis gibi yıkıcam cicilerini giydiricem, yakışıklı yapma tarağımızla saçlarını tarıcam, gelincede atıcam üstüne ısırsın burnunu diyorum,mest oluyo adam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Off aklım karışık valla sibelcim, meme şaşkınlığı yaşıyomuş bebek diye okudum, daha kolay olduğu için emmeyebiliyomuş sonra hep mama istiyomuş, bi yerdede vermezseniz sarılık olur diyolardı, senin oğlan memeyi reddetmemiş ne güzel
Sarılık riski olduğu için vermemek sakıcalı.Biberon kullanımında da medelanın kaşık biberonu var kaşıkla veriyormuşsun hissi yarattığı için sorun olmuyor.Zaten çok uzun süreler vermiyceksinki bak biz sarılık riski var diye 15 gün verdik ama hiç memeyide bırakmadı çünkü emzirip peşine verdim hiç sorun yaşamadım şimdi kestik gerek kalmadığı için..
Teyzoşlaaaarrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Az önce evimize geldik. Çok mutlu oldum ben. Annem altımı temizledi. Bende onu bi güzel emdim. Sonra anniş beşiğimde ağladım diye beni kendi yatağına yatırdı. Ben şimdi mis gibi uyuyorum hihoyyyt
Size bi selam vereyim dedim a.s.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bacılar naberin bakim? Kızım sizi özlemiş. Eve geldik. Hemen bi bak bakalım teyzoşlar napıyolar dedi kaydirigubbakcemile3 Geçmiş uzamış bayağı okuyamadım. Kızım uyurken yemek yiyeceğim. Malum hastanede adamı aç bırakıyolar resmen. Ne var ne yok bakayım? Doğuran eden yok dimi?
Canım benim oğlanda aynı memede uyumayı ve yanımda koynumda yatmaya bayılıyor.Korkuyorum bende alışıcak diye.Açlık konusundada bende eve ilk geldiğim gün saldırmıştım resmen yemeklere sanki 1 ay aç kalmışım gibi yemiştim.
çok sinirlerim bozuk kızlar
sancılarım çıkarsa akşam 6 da sezeryana alıcaklar bu haftalarda nidilatı çok kullanmamak gerekirmiş
bebeğin kalp atışlarını yavaşlatabiliyormuş
acaba erken mi yaaa bişe olacak diye korkuyorum
Canım hiç korkma erken bi dönemde değilsin,Hakkında hayırlısı olsun panik yapma.Doktorun öyle söylediyse sorun yok o senin için en iyisine karar verecektir.
Selamlar kizlar...
Esen eger bugün dogum yaparsan, sakin olmaya calis canim. Eminim ki, sükunet güc verecektir sana. Allah yardimcin olsun...
Pinar, minik kizinin her hali bir baska güzel. Insan bakmaya kiyamiyor, Allah nazardan saklasin...
Bu arada bizde hala "tik" yok. Aksine bebisimin hareketleri daha cok üst kisimlarda hissediliyor. Buhran basiyor resmen, icim daraliyor. Izdirap gibi birsey bu, bakalim daha kac gün sürecek? Kirik plak gibi, hergün ayni hikayeyi anlatmamak icin, ne yazasim var buraya, ne telefonlara cikasim var:)
Canım benim ne güzel işte gününü dolduruyor.Hiç canını sıkma bide bakmışsın yarın bize doğum haberlerini yazıyorsun.:1hug: