• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Bencede uyandırmak lazım çocukları olduğunu bakımınında zor olduğunu anlasınlar ama dimi, bende öyle yapıcam, diyorumki sen işten gelene kadar onu mis gibi yıkıcam cicilerini giydiricem, yakışıklı yapma tarağımızla saçlarını tarıcam, gelincede atıcam üstüne ısırsın burnunu diyorum,mest oluyo adam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Off aklım karışık valla sibelcim, meme şaşkınlığı yaşıyomuş bebek diye okudum, daha kolay olduğu için emmeyebiliyomuş sonra hep mama istiyomuş, bi yerdede vermezseniz sarılık olur diyolardı, senin oğlan memeyi reddetmemiş ne güzel

Sarılık riski olduğu için vermemek sakıcalı.Biberon kullanımında da medelanın kaşık biberonu var kaşıkla veriyormuşsun hissi yarattığı için sorun olmuyor.Zaten çok uzun süreler vermiyceksinki bak biz sarılık riski var diye 15 gün verdik ama hiç memeyide bırakmadı çünkü emzirip peşine verdim hiç sorun yaşamadım şimdi kestik gerek kalmadığı için..

Teyzoşlaaaarrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Az önce evimize geldik. Çok mutlu oldum ben. Annem altımı temizledi. Bende onu bi güzel emdim. Sonra anniş beşiğimde ağladım diye beni kendi yatağına yatırdı. Ben şimdi mis gibi uyuyorum hihoyyyt

Size bi selam vereyim dedim a.s.

:nazar: :nazar: :nazar:
img0154k.jpg
:nazar: :nazar: :nazar:

Bacılar naberin bakim? Kızım sizi özlemiş. Eve geldik. Hemen bi bak bakalım teyzoşlar napıyolar dedi kaydirigubbakcemile3 Geçmiş uzamış bayağı okuyamadım. Kızım uyurken yemek yiyeceğim. Malum hastanede adamı aç bırakıyolar resmen. Ne var ne yok bakayım? Doğuran eden yok dimi?

Canım benim oğlanda aynı memede uyumayı ve yanımda koynumda yatmaya bayılıyor.Korkuyorum bende alışıcak diye.Açlık konusundada bende eve ilk geldiğim gün saldırmıştım resmen yemeklere sanki 1 ay aç kalmışım gibi yemiştim.

çok sinirlerim bozuk kızlar
sancılarım çıkarsa akşam 6 da sezeryana alıcaklar bu haftalarda nidilatı çok kullanmamak gerekirmiş
bebeğin kalp atışlarını yavaşlatabiliyormuş
acaba erken mi yaaa bişe olacak diye korkuyorum

Canım hiç korkma erken bi dönemde değilsin,Hakkında hayırlısı olsun panik yapma.Doktorun öyle söylediyse sorun yok o senin için en iyisine karar verecektir.

Selamlar kizlar...

Esen eger bugün dogum yaparsan, sakin olmaya calis canim. Eminim ki, sükunet güc verecektir sana. Allah yardimcin olsun...

Pinar, minik kizinin her hali bir baska güzel. Insan bakmaya kiyamiyor, Allah nazardan saklasin...

Bu arada bizde hala "tik" yok. Aksine bebisimin hareketleri daha cok üst kisimlarda hissediliyor. Buhran basiyor resmen, icim daraliyor. Izdirap gibi birsey bu, bakalim daha kac gün sürecek? Kirik plak gibi, hergün ayni hikayeyi anlatmamak icin, ne yazasim var buraya, ne telefonlara cikasim var:)

Canım benim ne güzel işte gününü dolduruyor.Hiç canını sıkma bide bakmışsın yarın bize doğum haberlerini yazıyorsun.:1hug:

Dün gece o ağrıdan olmadı bende, ama bugün 3 sefer fln daha oldu, bende evin içinde gezmeye başladım, odadan odaya yürüyorum, bakalım ya rahatlıcam ya doğurcam
kaydirigubbakcemile3
Annem gelirken benim peluş ayıcıklarımı fln da getirmiş, onlar yıkandı demin , oğluşun odasına koyucam, ama dolap hala yapılmadı, usta başlamış ölçülerini fln kesiyomuş, eşim öyle dedi, inş. bir an önce biterde rahatlarım bende,
gamyoncuiremsu

hazırlayıcı sancılar canım kız azcık dur daha vaktin var canım hayırlı zamanda gelsin kağan bebek

oh oyuncaklarda gelmiş cici olcak odamız inş dolapta bir an önce biter canım

Saol bitanem a.s.

Hoşgeldin cnm, kız hülya sende 36+5 te doğurdun dimi, yanlışmı hatırlıyorum :uhm:

H.B TATLIM YOK BEN TAM 37+0 DA DOĞURDUM BACIM :jeyyar::jeyyar:

oh maşalalh canım uyusun kuzucuklar en çok uykuda büyürlermiş hatta gece ağlamalarının diğer bir sebebi büyümenin gece olmasıymış kemikleri ağrırımış kuzuların

valla sizler böyle anlatınca acayip bir heves kaplıyor bende yarın 39 um ama benim kızın gelmeye niyeti yok canım tam gününü bekliycek sanıırm

sepeter boşa yani ama insan yanından ayırmak istemez bence haklısnıızn anlıyorum ama bir süre sonra uyku ve oda düzeni yaparsınız zaten ya o kadar takmayın bence

nüfus cüzdanıda çıktı gazelin hayırlı olsun canım

sibhelcim sende hoşgeldin yağız paşamız nasıl uyuyormu oda
sütün daha iyiymiş canım ne güzel mamada bitti artık cokur cokur emsin
VALLA DOĞRU DİYON BACIM İNSAN YANINDAN HİÇ AYIRMAK İSTEMİYOR HELE ŞU KUSMA OLAYI YOKMU İNSANIN SÜREKLİ GÖZÜ ÜSTÜNDE OLMAK ZORUNDA :1no2:

SİZİN KUZUCUKLAR SABIRLI BACIM ONLAR 41 DE GELCEK GALİBA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 BİZİM CADILAR ACELECİ ÇIKTI SİZ YİNEDE BİZE UYMAYINNN ZAMANINDA SAĞLICAKLA DOĞURUN ŞenizŞeniz

oh maşalalh canım uyusun kuzucuklar en çok uykuda büyürlermiş hatta gece ağlamalarının diğer bir sebebi büyümenin gece olmasıymış kemikleri ağrırımış kuzuların

valla sizler böyle anlatınca acayip bir heves kaplıyor bende yarın 39 um ama benim kızın gelmeye niyeti yok canım tam gününü bekliycek sanıırm

sepeter boşa yani ama insan yanından ayırmak istemez bence haklısnıızn anlıyorum ama bir süre sonra uyku ve oda düzeni yaparsınız zaten ya o kadar takmayın bence

nüfus cüzdanıda çıktı gazelin hayırlı olsun canım

sibhelcim sende hoşgeldin yağız paşamız nasıl uyuyormu oda
sütün daha iyiymiş canım ne güzel mamada bitti artık cokur cokur emsin

Yeni emdi ancak uyutabildim :ecrin_bebek:
Sütüm daha iyi canım ama daha çok emmek istiyo ister istemez memede uyumak istiyo bide velet çok fena

merhaba kızlar doguran yok gıbı sımdılık benım dunden berı kasıklarımda hafıf hafıf agrılar oluyo yaklastı galıba dogum yarın kontrole gıdecez bakalım bellımı olur kızımın resmını gösterırırım belkı yarın aksam mayıs 3 benım dogum gunum galıba kızım benı beklıyor annesıyle aynı gun dogmak ıcın
yatarken cok zorlanıyorum artık dun gece 10 kere kalkmısımdır tuvalete
ama bebegımı cok özlücem karnımdayken hareketlerını hayırlısı artık hepımıze

Sarılık riski olduğu için vermemek sakıcalı.Biberon kullanımında da medelanın kaşık biberonu var kaşıkla veriyormuşsun hissi yarattığı için sorun olmuyor.Zaten çok uzun süreler vermiyceksinki bak biz sarılık riski var diye 15 gün verdik ama hiç memeyide bırakmadı çünkü emzirip peşine verdim hiç sorun yaşamadım şimdi kestik gerek kalmadığı için..
Canım benim oğlanda aynı memede uyumayı ve yanımda koynumda yatmaya bayılıyor.Korkuyorum bende alışıcak diye.Açlık konusundada bende eve ilk geldiğim gün saldırmıştım resmen yemeklere sanki 1 ay aç kalmışım gibi yemiştim.
Canım hiç korkma erken bi dönemde değilsin,Hakkında hayırlısı olsun panik yapma.Doktorun öyle söylediyse sorun yok o senin için en iyisine karar verecektir.
Canım benim ne güzel işte gününü dolduruyor.Hiç canını sıkma bide bakmışsın yarın bize doğum haberlerini yazıyorsun.:1hug:

Orta boy kaşıklı biberon var bitane, bide silikon mama kaşığı aldım, onlarıda sterilize edeyim o zaman, hayırlısı bakalım inş. gerek kalmaz

hazırlayıcı sancılar canım kız azcık dur daha vaktin var canım hayırlı zamanda gelsin kağan bebek

oh oyuncaklarda gelmiş cici olcak odamız inş dolapta bir an önce biter canım

inş. cnma.s.a.s.
H.B TATLIM YOK BEN TAM 37+0 DA DOĞURDUM BACIM :jeyyar::jeyyar:

VALLA DOĞRU DİYON BACIM İNSAN YANINDAN HİÇ AYIRMAK İSTEMİYOR HELE ŞU KUSMA OLAYI YOKMU İNSANIN SÜREKLİ GÖZÜ ÜSTÜNDE OLMAK ZORUNDA :1no2:

SİZİN KUZUCUKLAR SABIRLI BACIM ONLAR 41 DE GELCEK GALİBA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 BİZİM CADILAR ACELECİ ÇIKTI SİZ YİNEDE BİZE UYMAYINNN ZAMANINDA SAĞLICAKLA DOĞURUN ŞenizŞeniz

Hmm o zaman tamamdır 4 gün sonra doğurabilirim
:emir_bebek:
merhaba kızlar doguran yok gıbı sımdılık benım dunden berı kasıklarımda hafıf hafıf agrılar oluyo yaklastı galıba dogum yarın kontrole gıdecez bakalım bellımı olur kızımın resmını gösterırırım belkı yarın aksam mayıs 3 benım dogum gunum galıba kızım benı beklıyor annesıyle aynı gun dogmak ıcın

Cnm hayırlısı ile kavuş inş. sende bebişine, karın aşağıya inince idrar torbasına baskı yaptığından daha çok wc ye çıkmak normalmiş cnm

Sibelcim sen hangi marka mamadan aldın, dr mu tavsiye etti, bana marka adı vermediler,yenidoğan mama yazıyo sadece

inş. cnma.s.a.s.

Hmm o zaman tamamdır 4 gün sonra doğurabilirim
:emir_bebek:

Cnm hayırlısı ile kavuş inş. sende bebişine, karın aşağıya inince idrar torbasına baskı yaptığından daha çok wc ye çıkmak normalmiş cnm

:roflol::roflol::roflol:

LENNN ACELEN NEEE :mymeka::mymeka::mymeka:

:roflol::roflol::roflol:

LENNN ACELEN NEEE :mymeka::mymeka::mymeka:

Bu kadar olduğuna şükür anacım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sizde özendiriyonus özendiriyonus sonra acelen nee, olmuyo ama :oklava::oklava:

Bu kadar olduğuna şükür anacım
Sizde özendiriyonus özendiriyonus sonra acelen nee, olmuyo ama :oklava::oklava:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden SENDE HAKLISINNN VALLA kaydirigubbakcemile3

İYİKİ ERKEN DOĞURMUŞUMM İYİKİ YAVRUŞUM ŞU AN KOLLARIMDAAA :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

kızlar selam nabersiniz bakalım ben de 5 kat indim çıktım tam 4 kere doğurayım diye birazdan yine gitcem ayyy kıvılcım senle aynıyız afakan bastı daralıyorum ya niye gelmiyi bunlar

ay pınarcım geldinizmi eve çok tatlı maşallah ya şişide inmiş ne güzel huzurlu bir bebek mışıl mışıl uyuyor canım foto çekerken sakın flaş kullanma
gözlere çok zararlı bebeğin belki biliyorsun sadece hatırlatmak istedim

civciv sne naıslsın prenses gazle ne yapıyor

incihan delirdimi anacığım senin kozcaa 4 taneeeeeeeee heee sen uayndıkça ver çocuğu kucağına bak istiyormu bi daha onlara kolay valla biz çekiyoz herşeyi ayayyy sinir oldum gene

burcuucm tünaydın canım terliğin çok güzel taç da süper olmuş valla bende kırmızı kurdela aldım onu bağlıycam bant gibi

esencim bir şey olmaz canım 36 geçmiş gitmiş 37 bile bitiyor sağlıkla alırısn bitanem sen tasalanma
dua et bacım bol bol benim 35 de nst da çok sancım çıktı doktor gelsede durdurmam dedi çünkü kuveze girmez artık dedi tabi benimki 39 oldu gelmedi belki senin kuzuda bekler azcık daha beklemesede riskli dönem geçmiş canım

onun dışında herkes iyi inş benim midem yanıyor ve acayip sinirliyim ya günler geçmiyor geceelrde uyku tutmuyor artık 3 defalan yatar oldum ki işteyken 9 uyuyan ben valal evde olunca daha kötüymüş tüm düzen şaştı kızlar

deli deli konuşuyor işte bacım yaş olmuş 30 ne ara yapıcam daha 3 cocuk diyorum tüp ikiz olur bi tanesi diyor ve ciddi ciddi doktorla konuşuyor dideyimde daha cok sinir oldelikafadulden

SELAMLAR HANIMLARR!! GEÇMİŞİ ÇOK FAZLA OKUYAMADIM HERKEZ İYİ İNŞALLAHH..

ESENCİM STRES YAPMA HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN TATLIMM ..

MARLYN İYİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN CNM GAZELDE UYUYOR BENİM PC SÜREKLİ AÇIK ARA ARA GELİP BAKIYORUM AMA SÜREKLİ BURDA DEĞİLİM TABİ :utangac::utangac:

KIVILCIM SEN HEMEN DOĞURMAK İSTİYORSAN OTURARAK EV SİL BACIM DOĞUMU KOLAYLAŞTIRIYORMUŞ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

PINARCIM HOŞGELDİNİZ EVİNİZE CANIM AFERİN DEFNE KIZIMIZA ATTI DEMEK SİZİ YATAKTAN AMA BENİM GAZELDE İLK GÜNDEN BABAYI ATTI HALADA BENİM YATAKTA YANIMDA YATIYOR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 GALİBA BİZ SEPETİDE ODAYIDA BOŞA ALDIK :roflol::roflol:
BENİM KOCİŞTE EVE GELİR GELMEZ HEMEN KİMLİĞİNİ ÇIKARDI BİZİM BU KIZLAR BİZİM PAPUÇLARI DAMA ATACAKLAR GALİBA kaydirigubbakcemile3

doğuran karular sizlere cok özeniyorum

Dün gece o ağrıdan olmadı bende, ama bugün 3 sefer fln daha oldu, bende evin içinde gezmeye başladım, odadan odaya yürüyorum, bakalım ya rahatlıcam ya doğurcam
kaydirigubbakcemile3
Annem gelirken benim peluş ayıcıklarımı fln da getirmiş, onlar yıkandı demin , oğluşun odasına koyucam, ama dolap hala yapılmadı, usta başlamış ölçülerini fln kesiyomuş, eşim öyle dedi, inş. bir an önce biterde rahatlarım bende,
gamyoncuiremsu

bende kendi peluş oyuncaklarımı yıkayıp boranın odasına yerleştirdim süper oldu bir sürü oyuncağım varmış valla eskilerden kimler aldı acaba bilmiyorum bilesırnaşık şey

bende yarın gidicem canım kontrole haftaya doğururuz belkide

Sibelcim sen hangi marka mamadan aldın, dr mu tavsiye etti, bana marka adı vermediler,yenidoğan mama yazıyo sadece

canım doğduktan sonrada alırsın ben biberon filan koymadım kaşık biberon bendemi alsamfisfisfis

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden SENDE HAKLISINNN VALLA kaydirigubbakcemile3

İYİKİ ERKEN DOĞURMUŞUMM İYİKİ YAVRUŞUM ŞU AN KOLLARIMDAAA :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

Ohh ohh yapın nispeti yapın, sorcam ben size, oğluşumla aşk yaşarken fotolarımı koyucam:dilcikar: :dilcikar:
deli deli konuşuyor işte bacım yaş olmuş 30 ne ara yapıcam daha 3 cocuk diyorum tüp ikiz olur bi tanesi diyor ve ciddi ciddi doktorla konuşuyor dideyimde daha cok sinir oldelikafadulden

doğuran karular sizlere cok özeniyorum

bende kendi peluş oyuncaklarımı yıkayıp boranın odasına yerleştirdim süper oldu bir sürü oyuncağım varmış valla eskilerden kimler aldı acaba bilmiyorum bilesırnaşık şey

bende yarın gidicem canım kontrole haftaya doğururuz belkide

canım doğduktan sonrada alırsın ben biberon filan koymadım kaşık biberon bendemi alsamfisfisfis

Cnm liste verdiler hastaneden, mecbur yanımızda götürüces yani, bana kalsa ben koymayacaktım ama bu durumda gerekiyor sanırım,
Bende hülyadan gördüm valla ordan aklımda kaldı bu oyuncak işi, sende iyi yapmışın cnm, değerlensin ama dimi

Kızlar eşim geldi, çıkıyorum ben, yemek yicess şimdi, öptüm hepiniziŞeniz

merhaba kizlarrrr a.s.

esencim canim hayirlisi olsun inşaAllah ;) dualarimiz seninle ;)

pinarcim maşaAllah boncugunaaa :) hoşgeldiniz evinize ;)

kivilcimcim ve marylincim Allah kolaylik versin canlarim..ama lütfen sıkmayin caninizi..ne güzel vaktinde gelicek kuzulariniz ;)

burcu cadisi sakin ol yahu :)) dogurmaya kalkma sakin :) rahat birak oglusunu ;)

civcivimmm :) bende şapka kullanmiyorum ki evde :) ne diye sıkıcam cocugu yahu :)

doguran hatunlar nispeti kesin yahu :)) erkenden dogurtcaksiniz milleti kendiniz gibi :P (sanki ben cok bekledim de :D )

efendim bize gelince :) şimdilik depresyona ara verdik gibi :)) ne zaman geri gireriz bilemiyorum :)) boncukumda iyi cok sukur..yuvarlanip gidiyoruz işte :)

Back
X