çokk güzelmiş cnm..tarih yazamıyorum tabi şimdiden belli değil..
sağol cnm.nst ye girdim iy demiş doktor.o çizgiler aralarda tavan yapmıstı ama.iyi demiş.sancı normal sanırım kalp atısları falanda normal se iyi demiştir tahminimce.
ayy ben su an çalıştığımı hayal bile edemiyorum cnm yaa...
nasılsın cnm? :) hoşgeldiin
nasıl gidiyor annelik?:ecrin_bebek:
doktordan gelirken işkembe çorbası içmiştim.eve geldim uyudum.kalktım az önce midem nasıl kötü.kustum çook kötü oldum yaaa.kesin ondan.zararlımıdır acaba.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/276544-melek-yuzlu-ayse-serram-hosgeldin.html
kizlar bu arada hikayemi yazdim boncukum uyurken
canımmm ya ben işkembe çorbası içilmez diye biliyorum sen dikkat et genede birdaha içme bence canım şunun şurasında ne kaldı azcık daha bekle benim canımda öle bir çiğköfteistiyorki aylardır kendimi zor tutuyorum bi doğurayım bir tabak dolusu yiyeceğimkaydirigubbakcemile3
canım şimdi okudum en başından beri çok iyi hatırlıyorum suyun gelmişti bişey olmaz akıntıdır demiştik sonra bendende gelmişti dr. sormuştum normal olduğunu söyledi ay canım nerden nereye geldik bak şuan kızın kollarında Allah bir ömürboyu ayırmasın canım bende ve tüm annelerde kuzucuklarından hiç ayrılmasın inşallahAMİNNNNN
merhaba kizlarrrr a.s.
esencim canim hayirlisi olsun inşaAllahdualarimiz seninle
pinarcim maşaAllah boncugunaaa :) hoşgeldiniz evinize
kivilcimcim ve marylincim Allah kolaylik versin canlarim..ama lütfen sıkmayin caninizi..ne güzel vaktinde gelicek kuzulariniz
burcu cadisi sakin ol yahu :)) dogurmaya kalkma sakin :) rahat birak oglusunu
civcivimmm :) bende şapka kullanmiyorum ki evde :) ne diye sıkıcam cocugu yahu :)
doguran hatunlar nispeti kesin yahu :)) erkenden dogurtcaksiniz milleti kendiniz gibi(sanki ben cok bekledim de )
efendim bize gelince :) şimdilik depresyona ara verdik gibi :)) ne zaman geri gireriz bilemiyorum :)) boncukumda iyi cok sukur..yuvarlanip gidiyoruz işte :)
Kızlar ben geldimhihoyyyt ohh yarın tatil bana pzrt.işe gidicem sonra izne ayrılıyorum kızlar sanırım hala çalışan ben varım:çok üzgünüm: doğuranımız falan yok galiba ben bir geçmişi okuyayım
Cnm sen hala çalışıyomuydun yaa, aman bitmiş neyseki, ben doğrulamıyom bile sen işe gidiyon valla helal olsun,ay canım bende haftaya doğurmak istiyorum Çok üzgünüm çoook 39lara kadar bekleyemem ya çok var daha zaten pınar cadısı koyuyor kızının resimlerini bizi çıldırtıyor burdaklava:
kızlar sizin göğüslerinizin altı karardımı ya benim göğüslerimin altı şimdi koltuk altımada baktım sanki kararmış gibi ya sizin nasıl
defnecik hoşgeldim teyzem kuzummm.. :) ay yerim seni ben maşallah
burcucum sancı cıktı bence..doktor bişey demedi.iyi dedi haftaya birdaha gidicem büyük ihtimalle catı muaynesi yapabilir.hemsire öyle dedi.bakalım bir hafta daha bekleyeceğiz gibi.ama 38de dolmus olur.hayırlısı artık cnm.
çokk güzelmiş cnm..tarih yazamıyorum tabi şimdiden belli değil..
sağol cnm.nst ye girdim iy demiş doktor.o çizgiler aralarda tavan yapmıstı ama.iyi demiş.sancı normal sanırım kalp atısları falanda normal se iyi demiştir tahminimce.
ayy ben su an çalıştığımı hayal bile edemiyorum cnm yaa...
nasılsın cnm? :) hoşgeldiin
nasıl gidiyor annelik?:ecrin_bebek:
doktordan gelirken işkembe çorbası içmiştim.eve geldim uyudum.kalktım az önce midem nasıl kötü.kustum çook kötü oldum yaaa.kesin ondan.zararlımıdır acaba.
kizim ben dogurcam diye diye dogurdum :))) sen yapma barivaktini bekle az daha :))
:))))) Cnm zaten sancı fln çıkmıyo bende, ben ne desemde oğlan bildiğini okuyo sanırım, ama dr demişti bana,erken doğum tehlikesi olan hastalarımdan 40. haftada suni sancıyla doğum yapan var diye, valla ben artık odadan odaya geziyorum, gelip gelmemek oğlana kalmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen yakinda ikinmayada baslarsin cocuk gelsin diye :))))) ben tutturamadim 41i bari sen tuttur yahu :)))
benimkide inşallah annem gelene kadar bekler annem ayın 13 ünde gelecek oda inşallah 14 ünde doğarhihoyyyt
valla biz yaptık planları benimkide 4-5 istiyorda o kadarıda zor eşimin ablası 47 sinde geçen yıl 4. kızı diğeride 40 ında 4. yü eltimde 34 te 5. yi doğurdu nasıl etkilenmiycen.merhaba kızlar
esen canım yakın biryere gidip baktırsana ihmal etme yada dr filan arasana durma öyle evde canım
Kız tutkun,burcu siz birincileri doğurunda sonra yapın planları deli karılar 3.bebeği konuşmuşlar gece güldürdünüz valla beni.Beni kocam 4 istiyor ciddi ciddi tartışıyor benimle şaka yapmıyor adam doğumdan sonra kaşmam lazım benim bu adamdandelikafadulden
maşAllah canım sana benziyor defne pek tatlı annesiTeyzoşlaaaarrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Az önce evimize geldik. Çok mutlu oldum ben. Annem altımı temizledi. Bende onu bi güzel emdim. Sonra anniş beşiğimde ağladım diye beni kendi yatağına yatırdı. Ben şimdi mis gibi uyuyorum hihoyyyt
Size bi selam vereyim dedim a.s.
Bacılar naberin bakim? Kızım sizi özlemiş. Eve geldik. Hemen bi bak bakalım teyzoşlar napıyolar dedi kaydirigubbakcemile3 Geçmiş uzamış bayağı okuyamadım. Kızım uyurken yemek yiyeceğim. Malum hastanede adamı aç bırakıyolar resmen. Ne var ne yok bakayım? Doğuran eden yok dimi?
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım ve inanınki çok mutluyum allah izin verirse 30 mayısta kızım olucak allah herkeze hayırlı evlat ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?