2009 Mayıs Anneleri

canımmm ya ben işkembe çorbası içilmez diye biliyorum sen dikkat et genede birdaha içme bence canım şunun şurasında ne kaldı azcık daha bekle benim canımda öle bir çiğköfteistiyorki aylardır kendimi zor tutuyorum bi doğurayım bir tabak dolusu yiyeceğimkaydirigubbakcemile3

canım şimdi okudum en başından beri çok iyi hatırlıyorum suyun gelmişti bişey olmaz akıntıdır demiştik sonra bendende gelmişti dr. sormuştum normal olduğunu söyledi ay canım nerden nereye geldik bak şuan kızın kollarında Allah bir ömürboyu ayırmasın canım bende ve tüm annelerde kuzucuklarından hiç ayrılmasın inşallahAMİNNNNN

canimm hevesini kursaginda birakmak istemem ama dost aci söyler :)) süt verirken gebelikten daha cok dikkat etmen gerekiyor maalesef :)) bebişler cok daha cabuk etkileniyorlar sen cigköfteyi bi süre daha unut :) he belki acisizini yiyebilirsin

aminnnn :)
neler geçirdik..hepimiz bişeyler yaşadik :) ama cok sukur mutlu son oldu :) darisi saglikla mutlulukla basiniza canimm :)

Merhaba cnm, hikayeni okudum şimdi çok zorlu ama sonu güzel bien bi yolculuk, Rabbim sabrının mükafatını verdi sonunda,Ayşe Serra'na kavuştun çok şükür
Bu arada BENDE DOĞURCAM BANANEEE
:dilcikar::dilcikar:
Cnm sen hala çalışıyomuydun yaa, aman bitmiş neyseki, ben doğrulamıyom bile sen işe gidiyon valla helal olsun,
Evet evet, biz 37 de doğuralım bencede, şööööyle doya doya koklayalım kuzuları

Oyy darısı başıma inş.,hadi hayırlısı 38 hafta çok iyi bi hafta cnm

Fulyacım bende bayılırım işkembeye,ama hamileliğimin başından beri hep hazır çorbasından içiyorum,sirkeli limonlu sarımsaklı hmmm yaptırayım anneme yarın, bende mide bulantısı normaldede oluyo cnm benim gibiysen ondan değildir bence, yinede tedbir amaçlı yoğurt fln ye o zaman

kizim ben dogurcam diye diye dogurdum :))) sen yapma bari vaktini bekle az daha :))

:))))) Cnm zaten sancı fln çıkmıyo bende, ben ne desemde oğlan bildiğini okuyo sanırım, ama dr demişti bana,erken doğum tehlikesi olan hastalarımdan 40. haftada suni sancıyla doğum yapan var diye, valla ben artık odadan odaya geziyorum, gelip gelmemek oğlana kalmış
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen yakinda ikinmayada baslarsin cocuk gelsin diye :))))) ben tutturamadim 41i bari sen tuttur yahu :)))

sen yakinda ikinmayada baslarsin cocuk gelsin diye :))))) ben tutturamadim 41i bari sen tuttur yahu :)))

:)))) hmm iyi fikirmiş :roflol::roflol:
valla cnm şimdi ne diyim 41 de çok uzak hani, ooooo çok var, boşverelim gitsin cnm, hangimiz uydukki ama dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimkide inşallah annem gelene kadar bekler annem ayın 13 ünde gelecek oda inşallah 14 ünde doğarhihoyyyt

valla biz yaptık planları benimkide 4-5 istiyorda o kadarıda zor eşimin ablası 47 sinde geçen yıl 4. kızı diğeride 40 ında 4. yü eltimde 34 te 5. yi doğurdu nasıl etkilenmiycen.

maşAllah canım sana benziyor defne pek tatlı annesi
merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım ve inanınki çok mutluyum allah izin verirse 30 mayısta kızım olucak allah herkeze hayırlı evlat ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin
hoşgeldin canım

kızlar kurtlarım bitti geldim herkes gitmiş bakıyorum.ay halonun hamile eşini öldürdüler o kadar üzüldüm ki bu arada kızımda kurtları seviyor müziği çalınca çıldırıyor eşim kameraya aldı ne güldük ya müziği durunca oda duruyor.ilginci başka müzikte oynamıyor.
bu arada benim kasılmalar ve sancılar arada geliyor yarın dr a gitcem.dedemde bugün anjiyo oldu annem cumartesi gece gelcek 3 gün ev toparlayıp çarşamba döncek doğumdan bigün öncede gelcek.çok ters oldu herşey.teyzemlerde durumu biliyor 4 yaşındaki torununa bakıyor ondan gidemiyormuş annemde gelinin annesi gelsin olurmu öyle demiş mırın kırın falan tamam demişler.ben doğum yapcam biliyorlar birkere gelmediler hamileyken bide geçen telde diyor göremedik seni hamileyken hiç önemli değil dedim aramızda yürüyerek 15 dk ka çok lazım değiller zaten.kıskançlığın böylesi bide teyze olcak.

Bugün ilk günaydın bendennnnn
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Son düzenleme:
Günaydınlar;

Size bir bakayım dedim ama kimsecikler yok.
Esenden haber varmı onu merak ettim.
Tubacım doğum hikayeni okudum canım.Rabbim evlatlarımızla mutlu güzel günler geçirmeyi nasip etsin.

günaydınlar bende kahvaltı yapıyorum bebeklerden ancak fırsat kalıyor
birde duş alacağım bu gecede rahat geçti ama benim veletler gece saatte bir mama istiyolar
vermezsek ellerini yiyolar bir sinir bir sinirrr çok fenlar

bu arada oğluşlar koç burcu ama yükselenleri boğa vay halime vayyyyy iki inatcı burçççç

Günaydın kızlar,
Herkes iyi sanırım bikaç gündür pek giremiyorum nete,dün doktora gittim,10 dk da birr sancılarım çıktı.Ama herhangi bir açılma yok,halada oluyoo normalmiş bu sancılar ama artık bekliyoruz tabii.Oğlum 3200 grammış.Herşey normal çıktı zaten..çok şükür,insan korkuyoo ama doğum yaklaştıkça..Neyse hadi hayırlısı bakalım.Bebişlere kendinize iyi bakın!!

:CüvCüv:bizde bekliyoruz ama bendede tık yok oğluşum çıkmıycam çıkmıycam diyo rahatı yerinde galiba hıçkırıp duruyo içerde bende ayın 24 doktorora gitmiştim çatın normal doğuma çok müsait suyun sancın gelmezse ozamana kadar ayın 4 ünde tekrar gel dedi ne yapacak acaba tekrar bir hafta dahamı bekleriz yoksa suni sancı falanmı vericek bilmiyorum bügün 38 +5 im pazartesi 39 olacak normal doğum tarihim 10 mayıs ama artık hayırlısı bakalım:CüvCüv:

Selamlar kizlar,

Pinar, bizim gün doldu bugün. Ama hala bir belirti yok canim.

Burcu, bazen sinirlerim hopluyor, ne yapayim canim. Galiba bu tombalak beni sezeryana dogru götürüyor:)

Marylin, valla benim günüm gecti bile canim, senin hic degilse avunacagin daha birkac günün var. Sakin olmaya calisalim bakalim...

Civciv, Denemedigim yol kalmadi canim. Evde silinecek yer birakmadim desem yeridir...

Sibel, nerede canim. Ben dogum haberimi verene kadar, herkes dogurmus olacak bu gidisle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…