Kızlar eşim geldi, çıkıyorum ben, yemek yicess şimdi, öptüm hepiniziŞeniz
merhaba kizlarrrr a.s.
esencim canim hayirlisi olsun inşaAllahdualarimiz seninle
pinarcim maşaAllah boncugunaaa :) hoşgeldiniz evinize
kivilcimcim ve marylincim Allah kolaylik versin canlarim..ama lütfen sıkmayin caninizi..ne güzel vaktinde gelicek kuzulariniz
burcu cadisi sakin ol yahu :)) dogurmaya kalkma sakin :) rahat birak oglusunu
civcivimmm :) bende şapka kullanmiyorum ki evde :) ne diye sıkıcam cocugu yahu :)
doguran hatunlar nispeti kesin yahu :)) erkenden dogurtcaksiniz milleti kendiniz gibi(sanki ben cok bekledim de )
efendim bize gelince :) şimdilik depresyona ara verdik gibi :)) ne zaman geri gireriz bilemiyorum :)) boncukumda iyi cok sukur..yuvarlanip gidiyoruz işte :)
canım benim yaa ama kızının biri yanında biri içinde dert etmemeye çalış canım güzel şeyler düşünkızlar merhaba benimde ağrım var iki gündür misafirimde bitmiyor yeter artık insanlarda düşünce yok ki hiç
birde kızlar çok duygusalım bugünlerde kimsede yok yanımda ne annem arar sorar kendimi çok yanlız hissediyorum:teselli:
ay hadi hayırlısı canım şimdi ya da sonra sağlıkla gelsin meleğinanladım canım
dr a akşama gidicem öyle dedi şimdi su iç 3 ten sonra ne olur ne olmaz bişe yeme dedi
iyiyiz canım biz sdece benim Kaan'ım çok hareketli hiç uyutmuyo beni doğunca ne olacak bilmemesencim hakkında hayırlısı olsun bitanem bebişini sağlıcakla alırsın inşallah
fulyacım bozancım bengicim burcum nasılsınız kızlar herşey yolundanır inşallah
yaparsın canım ya Akkah kolaylık verirmişCanım benim son zamanlarda nedense öyle hissediliyor bende son kontorllere neden annem bende geleyim demiyor diye bile ağlıyordum.Sıkma canını güzel arkadaşım biz varız dimi seni seven birsürü kardeşin var burda evelallah.Kuzumda uyuyor birazdan altını açıp tekrar emziricem uğraşıp duruyoruz işte :1hug:
Al bende de bi tane canım benim ipler bu ara hiç boş kalmadı evde olunca iyice işe sarıyorsun bu zamana kadar yapan avrdı bundan sonra bana kaldı herşey allah yardımcım olsun valla oğluşla birlikte yetiştirebilecekmiyim bakalım kaydirigubbakcemile3
uykuuuuuuu ah ah geceleri hiç yok bende dekızlar bu arada dün gece çok uyuyamadım saate son baktığımda 5 e geliyodu, çıldırıcak gibi oldum resmen dalamadım bi türlü, sizin uykular ne alemde :bbo:
güle güle kullan canım çok güzel :)
Cnm bana uyar valla, haftaya cuma 37+4 olucas kısmetse, her an pırtlatabilirm kağanıkaydirigubbakcemile3
Ne güzel ya uyuyabiliyosun,bol bol uyu o zaman bu günleri çooook arıcaz gibi geliyo baksana yeni annelerimize uykuya hasret
Cnm resimlerini ekliyorum, tacın 2 tarafına silikon damlatıp sabitledim etrafına sardım, üzerine eklemeden önce fiyongu diktim sonra üzerine silikonladım
aman da aman kim gelmiş yerim ben seniiiii maşallah maşallah sana uyu uyu da büyü güzel Defneeee :)Teyzoşlaaaarrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Az önce evimize geldik. Çok mutlu oldum ben. Annem altımı temizledi. Bende onu bi güzel emdim. Sonra anniş beşiğimde ağladım diye beni kendi yatağına yatırdı. Ben şimdi mis gibi uyuyorum hihoyyyt
Size bi selam vereyim dedim a.s.
Bacılar naberin bakim? Kızım sizi özlemiş. Eve geldik. Hemen bi bak bakalım teyzoşlar napıyolar dedi kaydirigubbakcemile3 Geçmiş uzamış bayağı okuyamadım. Kızım uyurken yemek yiyeceğim. Malum hastanede adamı aç bırakıyolar resmen. Ne var ne yok bakayım? Doğuran eden yok dimi?
korkma canım korkma Allah'a emanet meleklerimizçok sinirlerim bozuk kızlar
sancılarım çıkarsa akşam 6 da sezeryana alıcaklar bu haftalarda nidilatı çok kullanmamak gerekirmiş
bebeğin kalp atışlarını yavaşlatabiliyormuş
acaba erken mi yaaa bişe olacak diye korkuyorum
hoş geldin canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişinmerhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım ve inanınki çok mutluyum allah izin verirse 30 mayısta kızım olucak allah herkeze hayırlı evlat ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin
aman canım dikkat et sen yine de o kadar yorma kendinikızlar selam nabersiniz bakalım ben de 5 kat indim çıktım tam 4 kere doğurayım diye birazdan yine gitcem ayyy kıvılcım senle aynıyız afakan bastı daralıyorum ya niye gelmiyi bunlar
ay pınarcım geldinizmi eve çok tatlı maşallah ya şişide inmiş ne güzel huzurlu bir bebek mışıl mışıl uyuyor canım foto çekerken sakın flaş kullanma
gözlere çok zararlı bebeğin belki biliyorsun sadece hatırlatmak istedim
civciv sne naıslsın prenses gazle ne yapıyor
incihan delirdimi anacığım senin kozcaa 4 taneeeeeeeee heee sen uayndıkça ver çocuğu kucağına bak istiyormu bi daha onlara kolay valla biz çekiyoz herşeyi ayayyy sinir oldum gene
burcuucm tünaydın canım terliğin çok güzel taç da süper olmuş valla bende kırmızı kurdela aldım onu bağlıycam bant gibi
esencim bir şey olmaz canım 36 geçmiş gitmiş 37 bile bitiyor sağlıkla alırısn bitanem sen tasalanma
dua et bacım bol bol benim 35 de nst da çok sancım çıktı doktor gelsede durdurmam dedi çünkü kuveze girmez artık dedi tabi benimki 39 oldu gelmedi belki senin kuzuda bekler azcık daha beklemesede riskli dönem geçmiş canım
onun dışında herkes iyi inş benim midem yanıyor ve acayip sinirliyim ya günler geçmiyor geceelrde uyku tutmuyor artık 3 defalan yatar oldum ki işteyken 9 uyuyan ben valal evde olunca daha kötüymüş tüm düzen şaştı kızlar
biter canım inşallah resmini de bekleriz
Dün gece o ağrıdan olmadı bende, ama bugün 3 sefer fln daha oldu, bende evin içinde gezmeye başladım, odadan odaya yürüyorum, bakalım ya rahatlıcam ya doğurcamkaydirigubbakcemile3
Annem gelirken benim peluş ayıcıklarımı fln da getirmiş, onlar yıkandı demin , oğluşun odasına koyucam, ama dolap hala yapılmadı, usta başlamış ölçülerini fln kesiyomuş, eşim öyle dedi, inş. bir an önce biterde rahatlarım bende,
gamyoncuiremsu
merhaba kizlarrrr a.s.
esencim canim hayirlisi olsun inşaAllahdualarimiz seninle
pinarcim maşaAllah boncugunaaa :) hoşgeldiniz evinize
kivilcimcim ve marylincim Allah kolaylik versin canlarim..ama lütfen sıkmayin caninizi..ne güzel vaktinde gelicek kuzulariniz
burcu cadisi sakin ol yahu :)) dogurmaya kalkma sakin :) rahat birak oglusunu
civcivimmm :) bende şapka kullanmiyorum ki evde :) ne diye sıkıcam cocugu yahu :)
doguran hatunlar nispeti kesin yahu :)) erkenden dogurtcaksiniz milleti kendiniz gibi(sanki ben cok bekledim de )
efendim bize gelince :) şimdilik depresyona ara verdik gibi :)) ne zaman geri gireriz bilemiyorum :)) boncukumda iyi cok sukur..yuvarlanip gidiyoruz işte :)
kızlar bu arada sekerlerin üzerine ne yazdınız yada yazdırdınız?
Güle güle cnm,doğurmak istiyoz ya sancı çıkar inş. diyim, ayy böyle şeylerde yazacağım hiç aklıma gelmezdi he, önce doğmasın diye sonra doğsun diye istiyozz kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben geldimhihoyyyt ohh yarın tatil bana pzrt.işe gidicem sonra izne ayrılıyorum kızlar sanırım hala çalışan ben varım:çok üzgünüm: doğuranımız falan yok galiba ben bir geçmişi okuyayım
ay canım bende haftaya doğurmak istiyorum Çok üzgünüm çoook 39lara kadar bekleyemem ya çok var daha zaten pınar cadısı koyuyor kızının resimlerini bizi çıldırtıyor burdaklava:
Pınarcım şaka maka çok tatlı kızın maşallah nazar bocuğu tak ,oku nazar değmesin kızına canım
Marylin canım bebişin yeri rahat geldi galibakaydirigubbakcemile3 canım demekki vakti var ama insan sabırsızlanıyor seni çok iyi anlıyorum ben daha şimdiden böyleysemkaydirigubbakcemile3
Fulyacım gördün bugün kuzunu demekki hihoyyyt gözün aydın canım
kızlar sizin göğüslerinizin altı karardımı ya benim göğüslerimin altı şimdi koltuk altımada baktım sanki kararmış gibi ya sizin nasıl
hay maşallahhh halamı calısıyosun ben 35 haftaya kadar dayanabıldım sımdı pısmanım keske 37 ye kadar dayanabılseydım dıye ama hamılelıkte cok zor çalısmak stres başlı başına yetıyo zaten neysekı sana da az kalmıs ohh eve gecınce dınlenırsın bol bol
canım benımde gogüsümün hemen üstü ve koltuk altım kararmış koltuk altım ıgrenc gozüküyo bende hıc dusunmemiştim hamılelıkten olabılır dıye
ay canım tek değilmişim demekki kaydirigubbakcemile3 çok sevindim göğüsler normalde kararıyor falan diye duymuştum ama koltuk altı niye oldu hiç anlamadım:uhm: inşallah doğumdan sonra geçer canım yazda geliyoröle simsiyah koltuk altı :dilcikar:
canım ya zor olmuştur çalışmak hadi gözün aydınKızlar ben geldimhihoyyyt ohh yarın tatil bana pzrt.işe gidicem sonra izne ayrılıyorum kızlar sanırım hala çalışan ben varım:çok üzgünüm: doğuranımız falan yok galiba ben bir geçmişi okuyayım
ay aynı ben ben de karar veremedim eşimin isteği üzerine ikinci adı kaan ama ilk adını belirleyemedim yüzünü göreyim karar veririm diyorum :)ilgın guzel olmuş yazın benım sekerlerınde üzeride bomboş aslında tarıhte atmak ıstıyorum ben ama bellı degılkı
haa bıde ısmıne hala net karar veremedık hastanede yuzunu ılk gordugumde ne hıssedersem onu koycam dıyorum kocam saolsun pek fıkır vermıyo yağmur irem idil dila beren beril duru bunlar favorılerım ama yagmur ve duru oncelıgım bakalım ne olcak
son zamanlarda çalışmak resmen işkence canım normalde haftayada çalışacaktım ama gözüm kesmedi:1no2: aslında pzrt.gitmiycektim ama şefim dr. gidicek yerime gelen kızda daha alışamadı oyüzden gidicem hiç pişman olma canım hayırlısı böyleymiş demekki
canım ya zor olmuştur çalışmak hadi gözün aydın
ay aynı ben ben de karar veremedim eşimin isteği üzerine ikinci adı kaan ama ilk adını belirleyemedim yüzünü göreyim karar veririm diyorum :)
artık çalışma ya dinlenme moduna geç artık
canım ben bir dilek tuttum sen gerçek oldun ailemize hoşgeldin durum yazdırdımkaydirigubbakcemile5
ay canım bende haftaya doğurmak istiyorum Çok üzgünüm çoook 39lara kadar bekleyemem ya çok var daha zaten pınar cadısı koyuyor kızının resimlerini bizi çıldırtıyor burdaklava:
Pınarcım şaka maka çok tatlı kızın maşallah nazar bocuğu tak ,oku nazar değmesin kızına canım
Marylin canım bebişin yeri rahat geldi galibakaydirigubbakcemile3 canım demekki vakti var ama insan sabırsızlanıyor seni çok iyi anlıyorum ben daha şimdiden böyleysemkaydirigubbakcemile3
Fulyacım gördün bugün kuzunu demekki hihoyyyt gözün aydın canım
kızlar sizin göğüslerinizin altı karardımı ya benim göğüslerimin altı şimdi koltuk altımada baktım sanki kararmış gibi ya sizin nasıl
hay maşallahhh halamı calısıyosun ben 35 haftaya kadar dayanabıldım sımdı pısmanım keske 37 ye kadar dayanabılseydım dıye ama hamılelıkte cok zor çalısmak stres başlı başına yetıyo zaten neysekı sana da az kalmıs ohh eve gecınce dınlenırsın bol bol
o hooo herkes unutmus buralari :)) kurtlar vadisi izliyor sanirim herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?