2009 Mayıs Anneleri

Kızlar eşim geldi, çıkıyorum ben, yemek yicess şimdi, öptüm hepiniziŞeniz

afiyet olsun canım.cokacimcoook

depresyondan şimdilikde olsa çıkmana sevindim acaba bendemi girecem diye korkuyom wala sizleri görünce. maşallah kızında iyiymiş daha ne olssun. bidaha bunalım takılmassın umarım.

bende yavaş yavaş kalkayım. zaten bu halde aksi mümün değil:roflol: mutfakta ne var ne yok bi bakayım. yoksam bababımız aç kalacak. öpüyoruz hepinizi anneler ve anne olmaya ramak kalan anne adayları. en güzel öpücükte içerde ve dışarda olan kuzucuklara gelsinŞeniz

canım benim yaa ama kızının biri yanında biri içinde dert etmemeye çalış canım güzel şeyler düşün
anladım canım
dr a akşama gidicem öyle dedi şimdi su iç 3 ten sonra ne olur ne olmaz bişe yeme dedi
ay hadi hayırlısı canım şimdi ya da sonra sağlıkla gelsin meleğin
esencim hakkında hayırlısı olsun bitanem bebişini sağlıcakla alırsın inşallah

fulyacım bozancım bengicim burcum nasılsınız kızlar herşey yolundanır inşallah
iyiyiz canım biz sdece benim Kaan'ım çok hareketli hiç uyutmuyo beni doğunca ne olacak bilmem
yaparsın canım ya Akkah kolaylık verirmiş
kızlar bu arada dün gece çok uyuyamadım saate son baktığımda 5 e geliyodu, çıldırıcak gibi oldum resmen dalamadım bi türlü, sizin uykular ne alemde :bbo:
uykuuuuuuu ah ah geceleri hiç yok bende de
güle güle kullan canım çok güzel :)
aman da aman kim gelmiş yerim ben seniiiii maşallah maşallah sana uyu uyu da büyü güzel Defneeee :)
korkma canım korkma Allah'a emanet meleklerimiz
merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım ve inanınki çok mutluyum allah izin verirse 30 mayısta kızım olucak allah herkeze hayırlı evlat ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin
hoş geldin canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin
aman canım dikkat et sen yine de o kadar yorma kendini
biter canım inşallah resmini de bekleriz

aman aman iyi çıksın artık mayıs anneleri depresyondan:)

Kızlar ben geldimhihoyyyt ohh yarın tatil bana pzrt.işe gidicem sonra izne ayrılıyorum kızlar sanırım hala çalışan ben varım:çok üzgünüm: doğuranımız falan yok galiba ben bir geçmişi okuyayım

defnecik hoşgeldim teyzem kuzummm.. :) ay yerim seni ben maşallah

burcucum sancı cıktı bence..doktor bişey demedi.iyi dedi haftaya birdaha gidicem büyük ihtimalle catı muaynesi yapabilir.hemsire öyle dedi.bakalım bir hafta daha bekleyeceğiz gibi.ama 38de dolmus olur.hayırlısı artık cnm.

oyyy defneme yerim ben onu maşallah bitanem:))))))))))))))

kızlar nasılsınız ben bir uyumuşum yeni kalktım sayılır kızlarımla birlikte sizlerde ne var ne yok

ilgın guzel olmuş yazın benım sekerlerınde üzeride bomboş aslında tarıhte atmak ıstıyorum ben ama bellı degılkı

haa bıde ısmıne hala net karar veremedık hastanede yuzunu ılk gordugumde ne hıssedersem onu koycam dıyorum kocam saolsun pek fıkır vermıyo yağmur irem idil dila beren beril duru bunlar favorılerım ama yagmur ve duru oncelıgım bakalım ne olcak

Güle güle cnm,doğurmak istiyoz ya sancı çıkar inş. diyim, ayy böyle şeylerde yazacağım hiç aklıma gelmezdi he, önce doğmasın diye sonra doğsun diye istiyozz
kaydirigubbakcemile3

ay canım bende haftaya doğurmak istiyorum Çok üzgünüm çoook 39lara kadar bekleyemem ya çok var daha zaten pınar cadısı koyuyor kızının resimlerini bizi çıldırtıyor burdaklava:

Pınarcım şaka maka çok tatlı kızın maşallah nazar bocuğu tak ,oku nazar değmesin kızına canım

Marylin canım bebişin yeri rahat geldi galibakaydirigubbakcemile3 canım demekki vakti var ama insan sabırsızlanıyor seni çok iyi anlıyorum ben daha şimdiden böyleysemkaydirigubbakcemile3

Fulyacım
gördün bugün kuzunu demekki hihoyyyt gözün aydın canım

kızlar sizin göğüslerinizin altı karardımı ya benim göğüslerimin altı şimdi koltuk altımada baktım sanki kararmış gibi ya sizin nasıl

hay maşallahhh halamı calısıyosun ben 35 haftaya kadar dayanabıldım sımdı pısmanım keske 37 ye kadar dayanabılseydım dıye ama hamılelıkte cok zor çalısmak stres başlı başına yetıyo zaten neysekı sana da az kalmıs ohh eve gecınce dınlenırsın bol bol

canım benımde gogüsümün hemen üstü ve koltuk altım kararmış koltuk altım ıgrenc gozüküyo bende hıc dusunmemiştim hamılelıkten olabılır dıye

son zamanlarda çalışmak resmen işkence canım normalde haftayada çalışacaktım ama gözüm kesmedi:1no2: aslında pzrt.gitmiycektim ama şefim dr. gidicek yerime gelen kızda daha alışamadı oyüzden gidicem hiç pişman olma canım hayırlısı böyleymiş demekki

canım benımde gogüsümün hemen üstü ve koltuk altım kararmış koltuk altım ıgrenc gozüküyo bende hıc dusunmemiştim hamılelıkten olabılır dıye

ay canım tek değilmişim demekki kaydirigubbakcemile3 çok sevindim göğüsler normalde kararıyor falan diye duymuştum ama koltuk altı niye oldu hiç anlamadım:uhm: inşallah doğumdan sonra geçer canım yazda geliyoröle simsiyah koltuk altı :dilcikar:

tertemız bıle olsa koluk altın o karartıyla ıgrenc gozukuyo ınsallah gecer ya yazın rezıllık resmen

canım ya zor olmuştur çalışmak hadi gözün aydın
ay aynı ben ben de karar veremedim eşimin isteği üzerine ikinci adı kaan ama ilk adını belirleyemedim yüzünü göreyim karar veririm diyorum :)

artık çalışma ya dinlenme moduna geç artık

sorma canım ya bide ben çok şiştim dahada zor geliyor neyseki bitti sayılır bi pazartesi kaldı sen nasılsın canım bebişin nasıl

canım ben bir dilek tuttum sen gerçek oldun ailemize hoşgeldin durum yazdırdımkaydirigubbakcemile5

çokk güzelmiş cnm..tarih yazamıyorum tabi şimdiden belli değil..

sağol cnm.nst ye girdim iy demiş doktor.o çizgiler aralarda tavan yapmıstı ama.iyi demiş.sancı normal sanırım kalp atısları falanda normal se iyi demiştir tahminimce.

ayy ben su an çalıştığımı hayal bile edemiyorum cnm yaa...

o hooo herkes unutmus buralari :)) kurtlar vadisi izliyor sanirim herkes

nasılsın cnm? :) hoşgeldiin
nasıl gidiyor annelik?:ecrin_bebek:
doktordan gelirken işkembe çorbası içmiştim.eve geldim uyudum.kalktım az önce midem nasıl kötü.kustum çook kötü oldum yaaa.kesin ondan.zararlımıdır acaba.

iyiym fulyacim :) sen nasilsin? cok sukur iyi gidiyor annelik idare ediyoruz :)

kiz işkembe corbasi içilirmi yaaa :) gerçi bilmiyorum hamileyken içilirmi içilmezmi ama ben sevmem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…