2009 Mayıs Anneleri

güzel arkadaşlarım benim. doğurdum geldim ben. başta her şey çok kötü gitti ama sanırım şimdi yoluna giriyor..

oğlum çok çirkin bi şi teyzeleri. 2950 gr, 50 cm doğdu. şimdi uyuyo.

ilk başta çok aksilik yaşadık. benim epidural tutmadı üzerine bir de genel anestezi yapmışlar. sonra sütüm gelmedi. oğlum hep aç kaldı. şimdi de memelerim yara oldu kanıyor. ama damla damla da olsa sütümm gelmeye başladı. oğlum da ben de çok yıprandık. yine de tanrıya şükür şimdi biraz daha iyiyiz. size söyleyecek çok şeyim var ama ne desem nerden anlatsam bilemiyorum.

selam kızlar amanın topik ne sessizmirmirmirmir

oh doğuranlar doğurdu aldılar kucaklarına bebişleri çekildiler kenara mirmirmirmirmirmirmirmir

tubacım doğum öykünü büyük bir merakla ve duygusallıkla okudum zor bir süreç geçirdin ama herşeye değdi küçük kızınla mutluluklar canım size

bu arada bugün 39 um doğuramadım ama bu hafta içinden umudum var haftaya cuma 40 hafta doluyor mirmirmirmirmirmirmirmir:

kıvılcım hep aklımdasın canım bugün bitti dimi 40 hafta belki bugün yarın gelir inş kuzun :Saruboceq::Saruboceq:

ben de merdiven inip çıkıyorum bugünde inip çıkcam belki doğumu kolaylaştırır inş mirmirmirmir

artık tüm ailem eşim en baştada ben sabırsızız tek konumuz defne ve ne zaman geleceği geçen akşam şey dedik artık konuşmayalım ondan belki ilgiyi kesersek kendiliğinden gelir ama yok bizim kız bu numaraları yemiyor :1no2:

çıldırdık artık delikafadulden babasıda bu sefer yapamazki çıkamazki diye gaza getirmeye çalıştı ama tık yok inat bu kız boğa ne olcak anasına çekmemiş hiç ben yengecim

valla doğuran da yok acayip sessiz buralar bakalım ilk mayıs bebeği kim olcak

güzel arkadaşlarım benim. doğurdum geldim ben. başta her şey çok kötü gitti ama sanırım şimdi yoluna giriyor..

hoşgeldin canım ya geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün kötümü geçti doğumun

ya epiduralin tutmaması biraz kötü oldu. üst üste iki anestezi olmuş oldu. dr lar daha kötü olmamı bekliyolardı ama öyle olmadı. canavar gibi kalktım gezdim valla.

benim astımım olduğu için genel anestezi daha riskli olur diyoduk ama kısmet işte. ameliyathanede moralim çok bozuldu. epidural tutmayınca bana genel yapacaklarını hiç söylemediler. direk uyutmuşlar. sonra adımın çağrıldığını duydum gözümü açtım hadi bitti dediler. karnımı yokladım bebek nerde dedim. aldık bitti bebek iyi dediler. ama ben şoka girdim. genel anestezi olduğumu bilmiodum. çok korktum çoook.

anka kuşu gözün aydın canım saglıkla büyütürsün bebeğini inşallah
bende az once doktordan geldım salı gunune cagırdı nst ye baglandık hafıf sancılarım cıktı alttanda muane oldum 1 cm acılma varmıs agrın olursa gel dedı dun geceden berı hafıf hafıf agrılarım basladı kızım dogum gunumde gelıcek galıba hafta sonu ben nobetcıyım dedı ana kıs 3 mayıs olurus ınsallah epudural normal dogum ıstedıgımı söledım 4 kıloyu aşmazsa olur catın musaıd dedı
bugun hastanede 4720 gr dogan bı bebek vardı şaşırdım kaldım valla doktorda 1 2 güne gelır gıbı konustu bebek için benı ıyıce heyecan bastı hayırlısı bakalım buarada miğde yanmalarım başladı benımsenağlama

ya epiduralin tutmaması biraz kötü oldu. üst üste iki anestezi olmuş oldu. dr lar daha kötü olmamı bekliyolardı ama öyle olmadı. canavar gibi kalktım gezdim valla.

canım ya geçmiş oslun ama neyseki güzel sonuçlanmış şimdi iyisin ya gerisi önemli değil oğluşunda iyi çok şükür inş herşey dahada yoluna girer sen emzirmeye çalış sakın bırakma göğüs uçları için lansinoh krem canım herkes çok iyi geliyor diyor

canım seninde zamanın gelmiş ne güzel hadi bakalım bugün yarın bekle

arkadaşlar 8 aydır yazdığımız şu 2700 küsür sayfayı istisnasız takip ettim. okuyamadıklarımı bile her ne olursa olsun, üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin dönüp okudum. ama sanırım artık okuyamadığım sayfalar da olacak. belki bi süre hiç okuyamayacağım. muhtemelen zaman zaman sizlerin de öyle olacak. en azından bir süreliğine belki birbirimizi eskisi kadar yakından takip edemeyeceğiz. ama hep kalbimde ve dualarımdasınız. benim ve diğer bazı arkadaşlar için yeni bir sayfa açıldı. çok yakında geride kalanlar için de aynı sayfa açılacak. yepyeni bir yol arkadaşlığımız olacak. yolun şimdiye kadarki kısmı için hepinize çoook teşekkür ediyorum. bundan sonra da hiç ayrılmamayı, her tökezlediğimizde birbirimizin kollarından tutacağımızı ümit ediyorum. iyi ki varsınız, hep varolun

şimdi oğluma gidiyorum yine ama ara ara size gelicem. herkese kolay doğumlar, doğuranlara da güç kuvvet diliyorum

ankakuşu cnm güsel dileklerin için çok sağol ne güsel konuşmuşsun öle
ben kendi adıma iki bebek koşturmaca olsada buraya gelip bakıyorum yazamasamda okuyorum gece mama saatinde pc açıyorum okuyorum......
şuan belki annem olduğundan bu kadar rahat yazıyorum giriyorum ama o olmasada günde birkerede olsa slm veririm kendimden haberdar ederim ........

cnm banada epidural dediler ben kabul etmedim astımım var diye istediler
kabul etmeme sabebim başarısız olduklarını duydum seninle aynı duruma düşmemek adına
genel anestezi istedim...veeee o salak anestezi uzmanı ayarlayamadı dozu beni yoğumbakıma soktu
bilincim kapanmış eşim diyorki ambulsat gözünü açtın seni uyuttular diyor artık ne olduysa
bense hiçbişey hatırlamıyorum o an hayatımda yok gibi .............tam 7 saat sonra uyanabildim ve uyandığımda makinalara bağlı oksijen maskesi ağzımdaydı .....kabustu
sen şanslı çıkmışsın ki uyanmışsın...........
senin ve oğluşunun iyi olmasına çok sevindim cnm adını ne koydunuz tatlımm

marlyn hadi bi anket açalım kıvılcımmı senmi önce doğuracaksınız heheheee

bu arada kızlar esen yok esenden haberi olan varmı ben iki numarasınıda aradım ulaşamadım merak ediyorum yaww

merhaba kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım bugün biraz yoğunum
ankakuşu canım ömürlü olsun meleğin gelmiş geçmiş atlattın ne güzel darısı bizim başımıza

marlyn hadi bi anket açalım kıvılcımmı senmi önce doğuracaksınız heheheee

bu arada kızlar esen yok esenden haberi olan varmı ben iki numarasınıda aradım ulaşamadım merak ediyorum yaww

birsencim nasılsın canım oğluşların nasıl
evet esen den haber yok sanırım meleğini almıştır kucağına:)

merhaba hanımlar iyisiniz galiba bugün hava çok güzel insanın dışarıya çıkıp gezesi geliyor :sm_cool:bu arada gözünüz aydın ankakuşu bebişini kucağına almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…