http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/276544-melek-yuzlu-ayse-serram-hosgeldin.html
kizlar bu arada hikayemi yazdim boncukum uyurken
güzel arkadaşlarım benim. doğurdum geldim ben. başta her şey çok kötü gitti ama sanırım şimdi yoluna giriyor..
güzel arkadaşlarım benim. doğurdum geldim ben. başta her şey çok kötü gitti ama sanırım şimdi yoluna giriyor..
oğlum çok çirkin bi şi teyzeleri. 2950 gr, 50 cm doğdu. şimdi uyuyo.
ilk başta çok aksilik yaşadık. benim epidural tutmadı üzerine bir de genel anestezi yapmışlar. sonra sütüm gelmedi. oğlum hep aç kaldı. şimdi de memelerim yara oldu kanıyor. ama damla damla da olsa sütümm gelmeye başladı. oğlum da ben de çok yıprandık. yine de tanrıya şükür şimdi biraz daha iyiyiz. size söyleyecek çok şeyim var ama ne desem nerden anlatsam bilemiyorum.
ya epiduralin tutmaması biraz kötü oldu. üst üste iki anestezi olmuş oldu. dr lar daha kötü olmamı bekliyolardı ama öyle olmadı. canavar gibi kalktım gezdim valla.
benim astımım olduğu için genel anestezi daha riskli olur diyoduk ama kısmet işte. ameliyathanede moralim çok bozuldu. epidural tutmayınca bana genel yapacaklarını hiç söylemediler. direk uyutmuşlar. sonra adımın çağrıldığını duydum gözümü açtım hadi bitti dediler. karnımı yokladım bebek nerde dedim. aldık bitti bebek iyi dediler. ama ben şoka girdim. genel anestezi olduğumu bilmiodum. çok korktum çoook.
anka kuşu gözün aydın canım saglıkla büyütürsün bebeğini inşallah
bende az once doktordan geldım salı gunune cagırdı nst ye baglandık hafıf sancılarım cıktı alttanda muane oldum 1 cm acılma varmıs agrın olursa gel dedı dun geceden berı hafıf hafıf agrılarım basladı kızım dogum gunumde gelıcek galıba hafta sonu ben nobetcıyım dedı ana kıs 3 mayıs olurus ınsallahepudural normal dogum ıstedıgımı söledım 4 kıloyu aşmazsa olur catın musaıd dedı
bugun hastanede 4720 gr dogan bı bebek vardı şaşırdım kaldım valla doktorda 1 2 güne gelır gıbı konustu bebek için benı ıyıce heyecan bastı hayırlısı bakalım buarada miğde yanmalarım başladı benımsenağlama
marlyn hadi bi anket açalım kıvılcımmı senmi önce doğuracaksınız heheheee
bu arada kızlar esen yok esenden haberi olan varmı ben iki numarasınıda aradım ulaşamadım merak ediyorum yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?