günaydınlarrrr
ben sabah beşeyirmikala çocukların sesine uyandım mama yaptım yedirdik sonra onlar uyudu tabi babalarıda bende kalktım çamaşırı vardı çocukların onları astım
ütülerimi yaptım çayı ocağa koydum çocuklara biberona mama suyu koydum saatin sekiz olmasını bekliyorum........
bugün kaynanama gidecez oradan bakırköye gezmeye gidecez
pınarcım hayırlı olsun tatlım..
bnim koca işte.yalnızım kızımla.gece uyumadı.sabahtan beri yarım saat uyudu.kucaktan indiği an kasılıo ağlamaktan.sancısı var..hiç bi iş yapamadım daha.uyanıkken kesinlikle ağlamadan yerinde durmuyor,,emziğide kabul etmiyor..
tünaydın bacılar:))
mevlüt bitti şükür ne zormuş yaa 50 büyük 50 küçük vardı çok yoruldukkafamçokkarıştı
neyse atlattık
bunlarda kızımın resimleri
Kızlar merhaba, geçmişi okumaya çalıştım ama ne mümkün :))))
Kampı sormuşsunuz,eşim kampa tayin oldu,kamp kendi evimize arabayla 15dk, ama eve gidip gelemiyorum kağan sebebiyle...
Kampta tahsisli motelimiz var oraya yerleştik, kasıma kadar orda kalıcaz,bugün bez stoğumuz azaldığı için eve geldik, eşimde bez almaya gitti ben kağana bakıyom, akşam yine dönücez motele...
Geceleri kağan saat başı uyanıyo emzir gazçıkar sonrada uyut seansımız başlıyor yine, yaklaşık 1 saat sürüyo.. uyku muyku hak getire...
Fulyacım bizimde iki gündür burnumuzda tıkalı, ondanda uyanıyor muhtemelen, şu çeken aleti kullanıyoruz bide physiologica gifrer damlasını, bebekler içinmiş bu damla, inş. açılır bebelerin burnu yoksa emmesi çok sıkıntı yaratıyo
Dr gaz sancımız için colinox verdi bize şimdilik memnunuz, bu sayede gecenin bi yarısı kucakta hoplata hoplata gezdirme seanslarımız azaldı...
Kızlar eve geldikçe girmeye çalışıcam, şimdilik böyle...
Öptük hepiniziiiii
PS: profilime kağanın bi kaç fotosunu daha ekledim :)))) maşallah deyin amaaa
Selam bacılar a.s. Kayınvalidemlerdeyiz hala. Öğlen geldik. Burda kırklandık ikimizde. Kızımıda kırk uçurmaya Ayşe teyzemiz var bitane ona götürdük. Ben kuaföre gittim kaş-bıyık-manikür-pedikür işini hallettim hihoyyyt Buluşmaya hazırım yani kaydirigubbakcemile3
Sonra Defnoşu uyutup eşimle dışarı çıktık. Yalnız kalmayı özlemişiz valla. 2 saat kadar vakit geçirdik. Geldik kızım uyandı. Emdi şimdi halasıyla oynuyor alkisalkisalkis
Bizde mangal yapacağız bahçede hihoyyyt Sonrada evimize gideriz kısmetse a.s.
Kızıma bugün kalın askılı elbise giydirdim. Altına fırfırlı külot, üstüne de ince merserize hırka. Ay bi güzel oldu görmeyin Şeniz Resmini eve gidince koyarım. Büyümüş geldi gözüme valla öyle elbise giyince hihoyyyt
Şimdi sofrayı hazırlamamız lazım ben kaçar öptüm hepinizi a.s.
sağol valla şimdide kız uyuyor bende tık yoktutkuncum gecmiş olsun cnm ...geceleri bizede uyku yok valla.
tmm cnm yarın alırım sağol cnm.bende hamileyken kullanmıstım okyanus suyunu
Canım benim Devite başlayınca oldu kabız bide yüzü kabardı bende kestim bugün 3 defa yaptı yüzünede sütümden sürdüm geçti gibi yarını bekliyorum yarında normal yaparsa ilaca bağlıycam.cnm hayırlı olsun mewludunuz...bırsen kırkında yapılanlar için saol burdada ole yapılıo ama bı kac eksık senınkınden bende yapıcam ole...
dewıt mı..hımmmtutkuncum benım oglanda ıkı gundur sastı anlamadım dogrusu...gunduz uyurdu yok uyumuo gece zaten hiç uyumuo ..memede uyuyo yataga yatınca bı haller oluo sureklı gerınıo bole sancı warmıs gıbı falan..bugun hala pıjamalarlayım ustumu bıle cıkaramadım daha..ay napcamı şaştım ya..anca uyuttum kesın uyanır gene bırazdan..dewıtten mı acaba benımkıde...:uhm:
Gezenleri kıskanıyorum ya gezin valla hamileyken yattım şimdide eve tıkıldım imdaaaaaaaaaaaaatttttttttttttkızlar biz hazırlanmaya gidiyoruz arkadaşa bebek görmeye gideceğiz belki azıcıktta gezeriz
bye
Oy ne güzel tatil gibi kız süper valla iyi değerlendir bizide unutma.Kızlar eve geldikçe girmeye çalışıcam, şimdilik böyle...
Öptük hepiniziiiii
PS: profilime kağanın bi kaç fotosunu daha ekledim :)))) maşallah deyin amaaa
Oh mangal falan ben ne zaman yaparım seneye mi acep afiyet olsun.Defnoşuda öp annesiSelam bacılar a.s. Kayınvalidemlerdeyiz hala. Öğlen geldik. Burda kırklandık ikimizde. Kızımıda kırk uçurmaya Ayşe teyzemiz var bitane ona götürdük. Ben kuaföre gittim kaş-bıyık-manikür-pedikür işini hallettim hihoyyyt Buluşmaya hazırım yani kaydirigubbakcemile3
Sonra Defnoşu uyutup eşimle dışarı çıktık. Yalnız kalmayı özlemişiz valla. 2 saat kadar vakit geçirdik. Geldik kızım uyandı. Emdi şimdi halasıyla oynuyor alkisalkisalkis
Bizde mangal yapacağız bahçede hihoyyyt Sonrada evimize gideriz kısmetse a.s.
Kızıma bugün kalın askılı elbise giydirdim. Altına fırfırlı külot, üstüne de ince merserize hırka. Ay bi güzel oldu görmeyin Şeniz Resmini eve gidince koyarım. Büyümüş geldi gözüme valla öyle elbise giyince hihoyyyt
Şimdi sofrayı hazırlamamız lazım ben kaçar öptüm hepinizi a.s.
Canım puseti al bence bin çift katlı Kadıköy otobüsüne Kadıköyde in taksiyle alışveriş merkezine git O otobüsler geniş ve yardımcı oluyorlar binerken ben kaç bebekli gördüm arabayla binen paranda cebinde kalır.Benim içinde gez.Kızlar bende bugün doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim kızı çok tatlıydı bir görseniz sapsarı saçlı minicik bişey bana o kadar ufak geldiki benim koca oğlana göre Şeniz
Hastane sonrasında alışverişe gittik babamıza babalar günü hediyesi ayakkabı aldık.Kendime badi elbise ayakkabı aldım.Acayip bir indirim vardı.Sonra yiyecek bişeyler alıp eve geldik.Yorucuydu baya oğlanda gün içinde çok fazla emmediği için akşam zor uyuttuk doymak bilmedi.
Kızlar ya bu buluşmada 2-3 saat otururuz diye konuşmuştuk.Peki bu çocuk uyursa nolcak ben bunu 3 saat aralıksız taşırsam belim kopar kesin.Arabasını getireyim desem taksiyle gelicem ama apartmandan inerken ve eve girerken tek başıma hem çocuk hem çanta hem araba taşınmaz. :bbo: Pusetini alsam onunlada dolaşırsak taşıyamam offfffff :çok üzgünüm: napıcam ben mafoldumben
Bana bir akıl verin bakalım bide tek başıma taksiyle acayip olacak bana ve 80 lirayı taksiye vericem acıyorum taksiye verilen paraya.Şimdiden sıkıntı bastı yaaaaaa
bizdee geldikkk ..
esencimm maşAllah kara kızına gelin gibi olmuş..duanız kabul olsun cnm..
fulya cnm benim kız da ilk amanlar tıkanırdı burnu dedikleri gibi üşütmeyle ilgisi yok bende deniz suyu damlasını kullandım hemen açılıyor gönül rahatlığıyla kullan cnm hiç bir yan etkiside yok...
pınarcımm sizede nice 40 seneler cnm kızınla beraber:))
sibelcim bende düşündüm bacım onu 3 saat nerde nasıl uyurlar keşke birimizin evinde toplansaydık çok daha mantıklıydıı ..
bu arada kızlar o dediğiniz yere metrobüs yakın geçiyorsa eger ben pusete koyup gelicem ??
offffffffffffffff ali gaz sancısı çektiiii gaz ilacı sakinleşmesi için şurup fayda aetmedi verdim zeytinyağa sustu kucağımda pışpışladım öle uyudu ............ben evi toplarım
sibel cnm çocuklar arabada uyur cnm sen minübüsle gel birr
kanguruya koyy buda iki çocuğun çantasını al sadece kendine çanta alma buda iki mümkünse sırt çantası al daha rahat olur .....arabayı indir bindir yapamazsın biz bile önce arabayı indiirecez sonra kendimiz sonra nurtenle buluşacağım yere taksi ile gidecem
Canım puseti al bence bin çift katlı Kadıköy otobüsüne Kadıköyde in taksiyle alışveriş merkezine git O otobüsler geniş ve yardımcı oluyorlar binerken ben kaç bebekli gördüm arabayla binen paranda cebinde kalır.Benim içinde gez.
[/COLOR]
Kızlar minik kuşumun fotolarını ekledim albüme heran silebilirim eşim görürse kan çıkar çünkü merak edenler varsa işte benim sütlü yumurtam teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?