2009 Mayıs Anneleri

öncelikle merhaba yarımsaat 45 dk oldu geleli hemen çocukları yıkadım sonra kk geliyor tabi

çok sıcak şuan biri kucağımda sallanıyor birini ayağımlaa

kaynanama gittik önce iyice bunamış kadın 70 yaşına gelmiş yollukları balkonda yıkıyor

evini mok götürüyor valla ama parasına kıyamıyor çok büyük halıları yıkatmaya verecekmiş

yollukları kendi yıkıyor üçkuruş üçkurş diye ......valla napolyon gibi karıı para para başka bişey bilmiyor

eşimede dedim annenin evi mok götürüyor inatla kadın tutmuyor dedim...badana yapacakmış ama kışa

kışın badanacılar ucuz olurmuşş yuhhhhh dedim yaa yazın havalar sıcakken yapsana be kadın toprağa

koyacak paraları tabiii.......neyse ben valla elimde çocuk vardı öpmedim bile bu sefer torunlarını kuçağına

aldı sepet gibi tutmadı ....orada otururken eşimin bi akrabası aradı neredesiniz bebekleri görmeye

gelecez dediler ....dedim kaynanamdayız aaa iyi yengemizide görürüz oraya gelelim 5 dk.dediler iyi oldu

çıktı aradan ......onlar gelene kadar kaynanamda uyumusum 5 de kalkıp uyumazsan uykuya yenik

düşersin tabi ...onlar otururken kayınvalidemin komsusu geldi duymuş geldiğimizi bebekleri görmeye

hepsi çıktı aradan .......saat altıyı geçiyordu kaynanamdan çıktık bakırköye yürüdük ama ne zormuş ya

herkes bakıyor aa ikiz ikizz eşim sinir oldu çocuklara nazar deyecek dedi.....bakırköye girdik ben

vazgeçtim alışverişten gidelim delimisin sen bütün hafta bekledin beraber gidelim diye gitmem dedim

sonra capacitiye girdik orada dolandık tommy de indirim varmış bir kot alana ikincisi hediye

bir kot 100 tl olursa bu kirzde ikincisini beleş verirler tabi....neyse beyfendi beğendi aldı .....

bana hadi eve gidelim diyor saat sekizi geçiyor sabahtan beri bişey yememişim gitmem yemek yiyecez

dedim .....mecbur tamam dedi hemen bişeyler yedirdi bana o annesinde yemiş tabi tok çocuklara herkes

bakıyor diye uyuz oldu yemeğimi yer yemez taksiyi aradı adam 20 dk.geldi.....neyse çocuklarda acıktı

eve bir hışımla girdik sabahki dağınıklık duruyor banyodan sonra topalyacan dedim ömeri uyuttum aliyide

baba uyutuyor bende gidem evi toplayam şimdi......

esen cnm gelinim çok güsel olmuşşş beeee allah nazarlardan saklasın mevlüdünüzde kabul olsun

kız hergelen bir çocukmu getirdi 50 çocuk vardıı beee neyse atlatmışsınız iyi olduu

bu arad senin kız esmer bizim çocuk beyaz çocukları melez olur çok güsel olurr hahaha :)
fulya cnm bizimkilerinde yenidoğduklarında burunları tıkalı oluyordu doktor olur dedi deniz suyu verdi

şimdilerde normal pislik oluyor alıyorumm ben geçecek cnmm biraz büyüsün üşütmekle alakası yok

ve düzene gireceksiniz cnm merak etme

pınarcığım yine gezmelerdesinn ohhh gez valla süslenmişsinde sıhatler olsun

ben gidmeeyecem valla annem salı sabahı gelecek çok zor bana ben paspall gelecem hahah[/B

tutkum herkesde o gaz illeti var gazman olsalar yine ağlayacak bu veletler

beyaz cnm sen nasılsın neler yaptın kızın nasıl çıktımı tuvalate cnm ?benim ömer çıktı kabızda değil ama ne anlamadım yaa

Oh iiyi gezmeler kuşum.Keyfini çıkartmışsınızdır inşallah havada çok güzeldi bugün.

Canım tek olmak zor tabi ama alışıyor inan allah yardımcın olsun.Ben gaz sancısı için humananın rezene çayını aldım ondan veriyorum çok rahatlatıyor hemen gazını çıkartıyor derin bir uykuya dalıyor kuzum.

tünaydın bacılar:))
mevlüt bitti şükür ne zormuş yaa 50 büyük 50 küçük vardı çok yoruldukkafamçokkarıştı
neyse atlattık
bunlarda kızımın resimleri

Canım çok tatlı maşallah çok şeker olmuş cicileride.Duanız kabul olsun.

Kızlar eve geldikçe girmeye çalışıcam, şimdilik böyle...
Öptük hepiniziiiii
PS: profilime kağanın bi kaç fotosunu daha ekledim :)))) maşallah deyin amaaa

Burcucum özlettin kendini valla.Kağanın resimlerinde baktım çok tatlı maşallah.Tatilinde keyfini çıkarın kampta ben ayın 20 sinde yazlığımıza giricem oğlanıda denize sokucam.

Ohh elbiseler giymeye başlamış benim gelin yerim ben onu.Gezmelerede gidilmiş 40 ta uçmuş daha ne olsun dolu dolu bir gün.

Kızlar bende bugün doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim kızı çok tatlıydı bir görseniz sapsarı saçlı minicik bişey bana o kadar ufak geldiki benim koca oğlana göre Şeniz

Hastane sonrasında alışverişe gittik babamıza babalar günü hediyesi ayakkabı aldık.Kendime badi elbise ayakkabı aldım.Acayip bir indirim vardı.Sonra yiyecek bişeyler alıp eve geldik.Yorucuydu baya oğlanda gün içinde çok fazla emmediği için akşam zor uyuttuk doymak bilmedi.

Kızlar ya bu buluşmada 2-3 saat otururuz diye konuşmuştuk.Peki bu çocuk uyursa nolcak ben bunu 3 saat aralıksız taşırsam belim kopar kesin.Arabasını getireyim desem taksiyle gelicem ama apartmandan inerken ve eve girerken tek başıma hem çocuk hem çanta hem araba taşınmaz. :bbo: Pusetini alsam onunlada dolaşırsak taşıyamam offfffff :çok üzgünüm: napıcam ben mafoldumben

Bana bir akıl verin bakalım bide tek başıma taksiyle acayip olacak bana ve 80 lirayı taksiye vericem acıyorum taksiye verilen paraya.Şimdiden sıkıntı bastı yaaaaaa

bizdee geldikkk ..

esencimm maşAllah kara kızına gelin gibi olmuş..duanız kabul olsun cnm..

fulya cnm benim kız da ilk amanlar tıkanırdı burnu dedikleri gibi üşütmeyle ilgisi yok bende deniz suyu damlasını kullandım hemen açılıyor gönül rahatlığıyla kullan cnm hiç bir yan etkiside yok...

pınarcımm sizede nice 40 seneler cnm kızınla beraber:))

sibelcim bende düşündüm bacım onu 3 saat nerde nasıl uyurlar keşke birimizin evinde toplansaydık çok daha mantıklıydıı ..

bu arada kızlar o dediğiniz yere metrobüs yakın geçiyorsa eger ben pusete koyup gelicem ??

banada bügün cadı kaynanam geldi dün akşam telde konuştuk yarın napıyorsunuz dedi bende dışarı çıkarız herhalde dedim neyse dedi ben size engel olmıyım başka zaman gelirim falan gel dedim önemli değil yok yok dedi siz gidin biz sabah erken kahvaltı eder döneriz dedim neyse bakarım artık dedi ayy bi baktım sabah 10 da karı kapıda yahuu kocişte sinir oldu biş pazarım var kızımla gezemicem mi diye neyse bende surat yapınca saat 4 te kalktı bizde hemen attık kendimizi sahile kızım da zar zor yeni yattı bu kız gündüz uykusunu iyice unuttu yahuu napcam bilmem

offffffffffffffff ali gaz sancısı çektiiii gaz ilacı sakinleşmesi için şurup fayda aetmedi verdim zeytinyağa sustu kucağımda pışpışladım öle uyudu ............ben evi toplarım

sibel cnm çocuklar arabada uyur cnm sen minübüsle gel birr

kanguruya koyy buda iki çocuğun çantasını al sadece kendine çanta alma buda iki mümkünse sırt çantası al daha rahat olur .....arabayı indir bindir yapamazsın biz bile önce arabayı indiirecez sonra kendimiz sonra nurtenle buluşacağım yere taksi ile gidecem

mutfağımı topladım biberonları yıkadım nöbetteyim bu gece aliye ara ara sancı vuruyor basında yakalamam lazımki ömeri uynadırmasın
babamız yorgun uykusuz beşbucukta kalkacak onuda uyutmam lazım sabah beşe ne kaldı dimi ama

selam kizlar a.s.

öldüm bittim ya sabahtan beri..

sabah kalktik..gerçi tam kalkana kadar öglen oldu..kızım sagolsun 8den 12ye kadar saat başi uyandi..kahvalti yapmadan alişverişe ciktik..cikmamiz bile 1 saati buldu..eşim diyor sen dur ben gideyim..ben diyorum sen dur ben gideyim..sonuc olarak kizimizi alip hep birlikte gittik..gelene kadar kanter içinde kaldik..

alişverişi yerleştir kahvalti kizi yedir uyut derken saat 3 oldu..perdelerimi yikadim..camlarimi sildim..aralarda kizimi yedirdim..yemek yaptim yedik..sonra kizimi banyo yaptirdim..saat 10da mutfaga giriştim..evin geri kalanini sürekli temizliyorum ama mutfagin ince temizliğini en son annem dogumdan önce yapmişti..saat 1 oldu anca bitti..bende bittim ama..

mevlüd şekerlerinden yapicam 2 ye kadar..ne kadar cikarsa artik..

yarin sabah annemle babam gelcek..doktora gidicez..kalca ultrasonu ve jinekolog için..ordan da anneme gecicem inşaAllah..

bu arada annem bebişimin elbisesini dikmiş..süpriz yapmiş :) cok merak ediyorum nasil oldugunu..

cok sukur kolayladim herşeyi..bitek normal temizlik kaldi evle ilgili..onuda carsamba yapicam..şekerleride bitirdimmi tamamdir..eger hala yaşiyorsam perşembede mevlüd olcak inşaAllah

haydi oyalanmadan lavantamin başina geçeyim ben :))

öptüm hepinizi şekerlerrr :)

tubacığım kolay gelsinn

esen kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz napıyorsun bakemmmm gece kuşumu oldunnn ben gibi

tutkuncum gecmiş olsun cnm ...geceleri bizede uyku yok valla.
tmm cnm yarın alırım sağol cnm.bende hamileyken kullanmıstım okyanus suyunu
sağol valla şimdide kız uyuyor bende tık yok

Canım benim Devite başlayınca oldu kabız bide yüzü kabardı bende kestim bugün 3 defa yaptı yüzünede sütümden sürdüm geçti gibi yarını bekliyorum yarında normal yaparsa ilaca bağlıycam.
kızlar biz hazırlanmaya gidiyoruz arkadaşa bebek görmeye gideceğiz belki azıcıktta gezeriz
bye
Gezenleri kıskanıyorum ya gezin valla hamileyken yattım şimdide eve tıkıldım imdaaaaaaaaaaaaattttttttttttt

Kızlar eve geldikçe girmeye çalışıcam, şimdilik böyle...
Öptük hepiniziiiii
PS: profilime kağanın bi kaç fotosunu daha ekledim :)))) maşallah deyin amaaa
Oy ne güzel tatil gibi kız süper valla iyi değerlendir bizide unutma.
Oh mangal falan ben ne zaman yaparım seneye mi acep afiyet olsun.Defnoşuda öp annesi
Canım puseti al bence bin çift katlı Kadıköy otobüsüne Kadıköyde in taksiyle alışveriş merkezine git O otobüsler geniş ve yardımcı oluyorlar binerken ben kaç bebekli gördüm arabayla binen paranda cebinde kalır.Benim içinde gez.
Kızım yanımda uyuyor bu ara beşiğinde uyumuyor orada uyudumu hep ağlıyor çığlık atıyor Kuran koymuştum annem o ağır geliyordur dedi yarın bakalım ne yapacak bizim yatakta deliksiz uyuyor ben yokkende neden olabilirki Kuran ağır gelirmi gerçekten?
Dırım yap şleri hamarat hatun hatta bizede gel Maşallah ben yemek bile yapamıyorum.Bu gece annem geldi yarın rahatım evi temizliycek camlar falan Perşembe iş yerimden arkadaşlar gelecek cumarteside mevlüt var anca olur.Salı çarşambada doktora gidicez.Kalça ultrasonu çekilecek hastanede tam karşımda ya sadece bi cadde gezicem hıh hıh hıh

Kızlar minik kuşumun fotolarını ekledim albüme heran silebilirim eşim görürse kan çıkar çünkü merak edenler varsa işte benim sütlü yumurtam teyzeleri

Kızlar Hülyanın dediği doğru birimizin evi olsaydı çok daha konforlu olurdu.Sadece yemek yenen en üst katta oturabileceğimiz yerler var onun dışında yok çocuk uyursa masadamı yatırcam ben yaaa mafoldumben

Valla arabadan ziyade puset daha mantıklı geliyor ama onlada dolaşmak sıkıntı.Birsom arabada uyur demişsin hangi araba anlamadım kuzum.:uhm:

Binibüsle gelsem bile dönüşte her türlü taksiyle gitmem gerek belli bir saatten sonra bizim oranın minibüsleri acayip dolu geliyor gerçi sorun değil napalım döneriz taksiylede
.

Kızlar bişey sorcam biberon temizliğini nasıl yapıyorsunuz?Sadece kaynatmak ve strelizatöre atmak yeterli değilmiş.Ilık sabunlu suyla yıkayın diyorlar ne sabunu?Bulaşık deterjanı kullanmıyoruz.

biberonu kaynar su ile çalkalıyorum sonra strelizeye atıyorum ben

sAbun vs.denmedi.bana....arada kople makinaya atıyorum..........

sibel araba dediğimminibüsde demek istedim

kızlar ortak nokta olduğu için kadıköy dendi yoksa herkes evinde ağırlamak ister

semracığım hayuırlı olsun mayıs anaları uyuyormusunuz yawww

ben kahvaltı yapmadım daha çocukların biberonları yıkayacam kahvaltı yapacam bezeşlye ayıklayacam

buzluğa 8 kilo attım pazardan 2 kilo daha almıştım bir klousunu yine buzluğa atacam kışa iyi oluyor..

siboşumla konuştuk iyi oldu bee keşke yakın olsak birbirimize hem arkadaş hem yoldaş olurduk....

ama gönüller hep bir .....kızlar sibelede dedim içkısımdaki dikişleirm çok acıyor resmen yanıyor gibi karnımın için benle aynı acıyı çeken varmı?

neyse biberonlar bejkler beni öpüldünüz

selam kizlar a.s.

ölüyorum ya..cok uykum var..dün gece şekerleri bitirdim..kizim uyandi..derken saat 4 oldu..

5te eşim uyandirdi cocuk boguluyor diye..nasil kalktigimi tahmin edersiniz..sadece tükürüğünü atamamiş kuzucum..ama uyku muyku kacti tabi..uyandi emzir felan saat 7 oldu..yattim 9da kalktim hasteneyi aradim..14.30da kalca ultrasonu,15tede kendime randevu aldim..şimdi de annemleri bekliyorum..

şu kızçem uyusada balkonuda temizlesem..ama hiiç uyumaya niyeti yok valla..neyse annemler gelince yaparim..babam sagolsun kucagindan birakmiyor,ee kiziminda hoşuna gidiyor :)) yatmaya aliştirmiştim ama babam gelince gene kucaga alişiyor :) afalladi cocuk

ay su mevlüdü bi atlatsam cok rahat edicem..kafam cok yoruldu valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…