ilgin cnm hoşgeldin geçmiş olsun
çok zor lohusalıkda tek olsan daha iyi valla ben iki çocuğa yanlız bakıyorum evimin işini yapıyorum yemeğimi hallediyorum donduraucaya sebze bile atıyorum düşün ama birileri olunca onalr evi dağıtıyor
ayağına yak bağı valla kimse senin düzenini bilemz
ama senin görümce kronik vaka kaynana ayrı bu ,işi tek koca çözer oda pek oralı değil sanırım allah kolaylık versin
sağol tubacığım sende çok hamaratsın maşallah sana ne olacak bu halimiz bizim yaaa uykusuzluk iş güçç .....ben yine bir dk.oturmuyorum kkk yazmak dışında gr verdiğimi sanmıyorum karnım şiş yinede uyuşukluk ne zaman geçecek yaa benim değil gibi geliyor karnım.....
cnm bugün bişey yapmak istemiyorum bugün yapmazsam yarın da yapamam çarşamba gününe kalır neyse çarşmaba annemle yapaırm bugün yemek yapam evi süpürem bezelyeleri haşlayam ....
veletler uyudu .............
kızlar merhabalar nasılsınız görüşmeyeli,valla hepinizle konuşmayı özledim ama Dağhan bey o kadar çok zamanımı alıyorki hiçbişeye vakit bulamıyorum.Şimdi uyuyor inşallah biraz uyur..uykumuzda az çünkü.Haftasonu gece yarılarına kadar gezdik çocuk da bizimle ordan oraya,ne sahil kaldı ne alışveriş heryeri gezdik seviyoo oğlum gezmeyi gerçi.Kızlar anladığım kadarıyla biyerlerde buluşuyomuşunuz bende öğrenebilirmiyim?Belki gelebilirsem gelirim?
kızlar merhaba benım kızın yüzünde sıvılce gıbı seyler cıktı ne yapsamkı kendılıgınden gecsın dıye beklıyorum ama 10 gun oldu hala var kımı sut egzaması dedı saglık ocagındakı hemsırede öpmeyın gecer dedı ama kımse opmuyokı bebişi anlamadım gıttı bepantenmı sürsem dıyorum ama zararlı gelırse allah muhafaza bıde kızın yuzunde iz falan kalır ölürüm azaptan ozaman sütümü sürüyodum ama oda fayda etmedi
hoşgeldın canım bebekler hepımızı esir etti:sm_cool:uykusuz geceler yorgunluk herkezde var malesef :a015:
yarın saat 1 de kadıkoydekı tepe natılıus alısverıs merkezınde bulusuyorus senıde beklerısyerimseniben
ayse cnm bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama babalar yavas yavas alışıyor benim eşim eline almazdı önce eline aldı sonra yemek yedir dedim yediremem dedi şimdi yedriyor al değiştir dedim yapamam dedi yapıyor şuan sadece soyup giydiremiyo o kadar ve her ağladığında koşma bebek bu ağlayacak tabi bende sne gibiydim hastanede çocuk hemşiresi çocuk bu illa ağlayacak yağtığı tek şey bu dedi...
ben çok efamlı biriydim ama çocuklara karşı öle değilim çok sakin panik yapmıyorum mesela acıkınca ağlıyolar çatlıyolar ben mama yapana kadar hiç sıkılmıyorum bazen bi iş yapıyorum hiçbişy yokken ağlıyo hemen koşmuyorum ....tabi çatlatana kadar ağlaqmayacak ......rahat olun cnm birazz
hoşbulduk cnm sorma valla uykusuz gecelerhepimiz aynıyız dimi bende sadece benim oğlum az uyuyo sanıyordum :)
Yarın çok erkenmiş yaa bizimkiler çok küçük daha ama aslında kayınvalidemle gelebilirim.O gezer dolaşır bende sizlerle vakit geçiririm ama hiçbirinizi bilmiyorum sima olarak tam olarak nerde buluşulacak bi mağaza önü üfilan varmı cnm?
ilgin cnm hoşgeldin geçmiş olsun
çok zor lohusalıkda tek olsan daha iyi valla ben iki çocuğa yanlız bakıyorum evimin işini yapıyorum yemeğimi hallediyorum donduraucaya sebze bile atıyorum düşün ama birileri olunca onalr evi dağıtıyor
ayağına yak bağı valla kimse senin düzenini bilemz
ama senin görümce kronik vaka kaynana ayrı bu ,işi tek koca çözer oda pek oralı değil sanırım allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?