Canım dur daha 15.haftandasın. Bunlar için çok erken. Şimdi yiyemiyorsun ama belki bulantıların geçince yeniden yemeğe başlarsın. Bende taze fasülyeden tiksinmiştim. Çiğ bile görmek istemiyodum. Şimdi acaba pişirsem yermiyim diye düşünüyorum. Bu ilk aylar çok gelip gelici şeyler bunlar. Daha neler olacak bakalım :)
Umarım öyle olur. Sanki bu işkence hiç bitmeyecek gibi. İnsan içine çıkamaz oldum. Misafirliğe gittim dün. Evin kokusunu alınca koştum tuvalete millete ayıp oldu. Hiç bişeyde yiyemedim. Misafirlikte yattım uyudum..Neyse herkes geçicek diyor. İnşallah te zamanda geçer.
merhaba arkadaşlar ... ben de bugun keyıfsızdım dr a gıttım .. sabah kalktıgımda gögsümde kırmızı lekeler ve lırmızı noktalar gordum .. dr gıttık . pek bır anlam veremedı bır suru tahlıl falan istedı .. inşallah kotu bır sey degıldır . aranızda bu tur şikayetlerı olan oldu mu ?
merhaba arkadaşlar ... ben de bugun keyıfsızdım dr a gıttım .. sabah kalktıgımda gögsümde kırmızı lekeler ve lırmızı noktalar gordum .. dr gıttık . pek bır anlam veremedı bır suru tahlıl falan istedı .. inşallah kotu bır sey degıldır . aranızda bu tur şikayetlerı olan oldu mu ?
canım hamileliğimin 6.haftasında da bende kırmızı lekeler vardı göğüs bölgemde .doktora sordum hamilelikle ilgili olabilir dedi.ama cildiye ye görün sonra verdiği ilaçlara bakayım dedi.cildiye doktoruda önce kırmızı noktalardan bir parça alıp tahlil yaptı.bende mantar sporu denen bişey çıktı.losyon ve vücut şampuanı verdi bebeğe etkilemez zaten kanınlada ilgili değil dedi.sadece bazı hamilelerde olabilirmiş.1 hafta kullandım verdiklerini hiçbişey kalmadı bazen akşamalrı çoğalıp kaşınıyor vazende küçülüyorlardı.umarım önemli bişey değildir.a.s.
merhaba arkadaşlar 2 gündür yokum nedeni hastanede olmam
bende yaklaşık 1 haftadır kaşıntı mevcut ilk başladığında pek umursamadım ama ieri derecede olmaya başladı ...gece uykularımdan kalkıyordum....ikli test için gittiğimde salı günü doktoruma söyledim gösterdim kötü olmuş dedi ama 3 ayı bitireli 1 gün olmuş bekleyelim haftayı dedi tmm dedim
ama ben dayanamadım artık kaşınmakdan popumun üzerine oturaamaz oldum iki bacağımın birleşitiği
yere dokumamıyrodum kızamık gibi lekeler oldu ben kaşınıdkaca yara oldu kan topladı dün acile gittik dahiliye gönderdiler dahiliyeci baktı gebelik alerjisi gibi inş. değildir dedi çok erken başlamış ileri boyutta gebeliği sonlandırıyoruz dedi ben morel sıfır kaldım olduğum yerde...eşim bişey diyemedi
dermatoloğa yolladı doktor ..dermotolog heryerime baktı ve testlerimin sonucunu beklemeyi ama gebelik alerjisi bu dedi ..kadındoğumcumu arayarak iki iğne yapacağını uygunmu olacağını sordu oda onay verdi acilde iki iğne oldum..sonra bana bir losyon birde merhem verdi ....bugünde bütün testlerim yapıldı şükürki içerdne gelen bişey yokmuş safra kese testi sadece 10 gün sonra çıkarmışşş
dermetolog takip edeceğiz dedi bir iğne verdi bir hafta ara ile olacağım gebelik ilerleyince hapda verilcek
yaralarada merhemimiz var......bunda sonra işim zor yaniii kızlar kimseye yaşatmasın rabbim
cok teşekkur ederım canım .. inşallah bende de onemlı bır şey yoktur . cıldıye dr una gıttım ben de ..fazla endışelenme tahlıller cıkınca daha ayrıntılı konusuruz dedı.. bu arada yemekteyız yarışmasını seyredıyorum moralım yerıne geldı .. çok enterasan bır yarışma ... keyıflı de tavsıye ederım arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar 2 gündür yokum nedeni hastanede olmam
bende yaklaşık 1 haftadır kaşıntı mevcut ilk başladığında pek umursamadım ama ieri derecede olmaya başladı ...gece uykularımdan kalkıyordum....ikli test için gittiğimde salı günü doktoruma söyledim gösterdim kötü olmuş dedi ama 3 ayı bitireli 1 gün olmuş bekleyelim haftayı dedi tmm dedim
ama ben dayanamadım artık kaşınmakdan popumun üzerine oturaamaz oldum iki bacağımın birleşitiği
yere dokumamıyrodum kızamık gibi lekeler oldu ben kaşınıdkaca yara oldu kan topladı dün acile gittik dahiliye gönderdiler dahiliyeci baktı gebelik alerjisi gibi inş. değildir dedi çok erken başlamış ileri boyutta gebeliği sonlandırıyoruz dedi ben morel sıfır kaldım olduğum yerde...eşim bişey diyemedi
dermatoloğa yolladı doktor ..dermotolog heryerime baktı ve testlerimin sonucunu beklemeyi ama gebelik alerjisi bu dedi ..kadındoğumcumu arayarak iki iğne yapacağını uygunmu olacağını sordu oda onay verdi acilde iki iğne oldum..sonra bana bir losyon birde merhem verdi ....bugünde bütün testlerim yapıldı şükürki içerdne gelen bişey yokmuş safra kese testi sadece 10 gün sonra çıkarmışşş
dermetolog takip edeceğiz dedi bir iğne verdi bir hafta ara ile olacağım gebelik ilerleyince hapda verilcek
yaralarada merhemimiz var......bunda sonra işim zor yaniii kızlar kimseye yaşatmasın rabbim
yoktur canim..sen moralini yüksek tutmaya calişo yarismayi bende seyrediyorum :) bazi yarişmacilar cok pis oluyor bazilari cok gicik oluyor :)) hele hele düşük puan vermek için "yemegi begendim ama tuzu biraz daha olsaydi" gibi komik bahaneler üretmiyorlarmi :)))
:roflol::roflol::roflol: hiç bir yarışmacııı hasan bey kadar gıcık değildi.....
bu arada şükür kavuşturana bacımm nasılsınn?
tşk ederim kızlar ben dumuştum ama hep gebeliğin son dönemlerinde oluyordu ama bende çok erken başladı ....allahın izni ile inş.yıpratıcı olmadan atlatacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?