evet ceviz ve bal cidden çok yemek lazım ama ben ağzıma koyamıyorummsüprizzzzz
arkadaşlar bu arada hamile kıyafetleri almaya başladınız mı merak ettim ben eski pantolonlarımı giyebiliyorum ama iki üç hafta sonra ne olur bilemem:))))
birde çalışınca rahat ve şık birşeyler giymek gerekiyor
canım bana doktorum toz magnezyum verdi suyun içinde eritip içiyorsun dün gece kramp girdi ayağıma biraz yürüdüm ama geçmedi ve ilacı içtim yarım saate rahatladım ama çok zor oluyor a.s.
geçmiş olsun.bende daha yok kramp filan çok şükür.inşallah çok olmaz.çok kötü birşey.
arkadaşlar bu arada hamile kıyafetleri almaya başladınız mı merak ettim ben eski pantolonlarımı giyebiliyorum ama iki üç hafta sonra ne olur bilemem:))))
valla canım bende bugün radikal kararlar aldım
dahada pinpirikli olucam :::))))))))))
tuz yok aburcubur yok beyaz ekmek yok
bazen etsiz çiğ köfte ve cips yedim onlarda hiç yok
sütlü tatlıları yiycem canım istediğinde
çikolatada yok kafein malum önermiyorlar
cevize başlıycam omega 3 et yiyemiyorum balık yiyemiyorum yaklaşık 3 aydır
azda olsa zorluycam kendimi
ama çok kötü onları görünce midem kalkıyor,
böyle işte kızlar bu hamilelik benim gibi pinpirikli tipleri azgınlaştırıyor ::::::::::::::::))öpüyorum herkesi
Eeee annelik demek pinpiriklilik demek zaten :)
canım bana doktorum toz magnezyum verdi suyun içinde eritip içiyorsun dün gece kramp girdi ayağıma biraz yürüdüm ama geçmedi ve ilacı içtim yarım saate rahatladım ama çok zor oluyor a.s.
Bende isteyeyim doktorumdan ya... Çok zor valla...
evet ya insan yiyemiyince yiyemiyor valla.bende öyle yeni yeni yiyorum cevizi.hele balık için deli olurdum.şimdi tiksiniyorum.
valla ben giyemiyorum ne zamandır pantolonlarımı.karnımı çok sıkıyorladı.
yeni 2 tane hamile pantolunu aldım kumaş. biri kapri.biri normal. onları giyiyorum hep.
geçmiş olsun.bende daha yok kramp filan çok şükür.inşallah çok olmaz.çok kötü birşey.
Gerçekten çok kötü o kramp. Evli değilkende annemler uykularından benim çığlıklarımla uyanırlardı ama bu seferki çok fenaydı. Eşim şok oldu. Telaş yaptı garibim...
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bayadır giremiyordum işlerinde işler çok yoğun varmı bir yaramazlık bakıyorumda herkez hemen hemen cinsiyeti öğrenmiş bende salı öğrenicem kısmetse kızlar bu arada göbilerinizin resmini koyalım bakalım bribirimize kızlar bu arada beli ağıran varmı ya benim çok ağırıyor
Hoşgeldin canım.Göbiş resimleri diğer başlıkta. Bi bak bakalım sende ekle. Evet bel ağrısı bende de var...
günaydın arkadaşlar.ceviz ve bal gerçekten çok iyi.bende 1 haftadır akşamları 1 avuç ceviz yiyorum ve hergün 1 kaık petekli bal.şu an kramplarım yok sanırım çok muz tükettiğim için potasyumdan dolayı olmuyor.yada yeni başlıcaktır.ben hala eski kıyafetlerimi giyyiroum özenip hamile kıyafetleri almıştım ama hala bol geliyorlar inşallah yakında giymeye başlarım.
Günaydın canım hoşgeldin. Aman olmasın o kramplar zaten. Fena bişey. Yakında çıkar göbişin hepsini giyer havanı atarsın :)
Günaydın canlarım
ayy cok özendim göbiş resimlerini bende akşam yapıcam valla bide hafta sonu hamile pantalonu alıcam kendime özendirdiniz beni kızlar bende hep biraz ayva göbek vardı zaten ama şimdi ayvalıktan cıktı artık
ceviz yemek cok önemlide 1 avuç filan cok olur 1 -2 ceviz yeter bir gün için arkadaşlar benim fikrim sadece
Günaydın canım hoşgeldin. İşte bende de ayva göbek vardı sonra böyle oldu :)[/QUOTE
maşallah nazar değmesin göbişlere bebişlere annelere ne kadar şanslıyız arkadaşlar bu siteyi keşfettik ve herşeyi paşlaşıyoruz birbirimizle :enbuyukkk:
günaydın arkadaşlar.ceviz ve bal gerçekten çok iyi.bende 1 haftadır akşamları 1 avuç ceviz yiyorum ve hergün 1 kaık petekli bal.şu an kramplarım yok sanırım çok muz tükettiğim için potasyumdan dolayı olmuyor.yada yeni başlıcaktır.ben hala eski kıyafetlerimi giyyiroum özenip hamile kıyafetleri almıştım ama hala bol geliyorlar inşallah yakında giymeye başlarım.
Günaydın canım hoşgeldin. İşte bende de ayva göbek vardı sonra böyle oldu :)
maşallah nazar değmesin göbişlere bebişlere annelere ne kadar şanslıyız arkadaşlar bu siteyi keşfettik ve herşeyi paşlaşıyoruz birbirimizle :enbuyukkk:
arkadaşlar benim alıntılarım neden çerceve içinde olmuyor sizce biryerde ayarmı yapmam gerekiyor
günaydın kızlar...
nasılsınzı hepiniz?
herkese hayırlı cumalar diliyorumm...
arkadaşlar benim alıntılarım neden çerceve içinde olmuyor sizce biryerde ayarmı yapmam gerekiyor
hoşbuldumm canımm iyiyim allahıma şükürler olsun seni sormalı sen nasılsın bebiş nasıll bulantılar geçti inşallahh Şeniz
Arkadaşlar aranıza yei katılıyorum.Benimde göğüs çatlaklarım başladı ve büyüdü bulantılarım da hat safhada hala bitmedi.Herşey denedim olmadı durmuyor.Ben de 13+2 yim.Yalnız idrarımda kan oluyor.Sizlerde olan varmı?
kızlar bakıyorumda herkez farklı ılaclar kullanıyor ben folık plus-elevıt ve omega 3 kullanıyorum ve her gun
çatlaklar ıcınde Lıerac jel kremı ve bır fısfıslı kutunun ıcıne kayısı yağı-kakao yagı-gul yagı bunları karıstırdım suruyorum dustan sonr ıns faydası olur
buarada ıkılı testımın sonucunu dun aldım allaha sukur ıyı cıktı ...
vitamin dediğin elevitmi acaba?zayıflama grubu işi super olur tabı doğumdan sonra sıkı bı rejım düşünüyorum ama bebekle nasıl yapcazzz onuda bılmıyorum şimdi kaçıncı haftasın ve kac kılo aldın?
arkadaşlar kiloyu çok dert etmeyin doğumdan sonra emzirip birde bol su tüketince vücut kolay toparlanıyor ben ilk hamileliğimde çok kilo aldım ve iki üç ay içinde eski halime döndüm çok sıvı tükettim hem sütü arttırıyor hemde kilo vermeye yardımcı oluyor şuan için önemli olan tek şey bebişlerimizin sağlığı:))
kızlar sabahlarıda ceviz yemenizi tavsiye ederim bebeğin beyin gelişimi için son derece faydalı ve kivi tam bir c vitamini
artık üç ayı kimimiz bitirdi kimimizde bitirmek üzere beslenmemize daha dikkat etmemiz gerekiyor
yakında kramplar başlayacak gece uykudan uyandıran bunlarla karşılaşmamak için magnezyum takviyesi almak gerek kalsiyumda tabi:)))
günaydın kızlar...
nasılsınzı hepiniz?
Günaydinlar Tünaydinlar hanimlar a.s. hayirli cumalar a.s. inşaAllah herkesin keyfi yerindedir
valla canım bende bugün radikal kararlar aldım
dahada pinpirikli olucam :::))))))))))
tuz yok aburcubur yok beyaz ekmek yok
bazen etsiz çiğ köfte ve cips yedim onlarda hiç yok
sütlü tatlıları yiycem canım istediğinde
çikolatada yok kafein malum önermiyorlar
cevize başlıycam omega 3 et yiyemiyorum balık yiyemiyorum yaklaşık 3 aydır
azda olsa zorluycam kendimi
ama çok kötü onları görünce midem kalkıyor,
böyle işte kızlar bu hamilelik benim gibi pinpirikli tipleri azgınlaştırıyor ::::::::::::::::))öpüyorum herkesi
canim bu kadar pimpirik yapma yahu..bebegede yanisitirsin..neyi yiyemiyorsan alternatifini yemege caliş..peynir yiyemiyorsan yogurdu arttir..et yiyemiyorsan tavugu arttir..balik yiyemiyorsan ceviz ye bolbol..vs..vs.. yeterki rahat ol :))
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bayadır giremiyordum işlerinde işler çok yoğun varmı bir yaramazlık bakıyorumda herkez hemen hemen cinsiyeti öğrenmiş bende salı öğrenicem kısmetse kızlar bu arada göbilerinizin resmini koyalım bakalım bribirimize kızlar bu arada beli ağıran varmı ya benim çok ağırıyor
hoşgeldin canim :) geçmiş olsun..dik oturmaya caliş mümkün oldugu kadar :S inşaAllah geçer belin..
ben daha ögrenmedim cinsiyetini :) erkege benziyor ama daha cok erken dedi sadece :) bakalim haftaya ne olcak :)
günaydın kızlar...
nasılsınzı hepiniz?
Günaydın canım hoşgeldin. Hayırlı cumalar sanada. benim keyfim yerinde çok şükür. Biraz uyukusuzum ama onun dışında sorun yok çok şükür. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?