2009 Mayıs Anneleri

evet ceviz ve bal cidden çok yemek lazım ama ben ağzıma koyamıyorummsüprizzzzz

evet ya insan yiyemiyince yiyemiyor valla.bende öyle yeni yeni yiyorum cevizi.hele balık için deli olurdum.şimdi tiksiniyorum.

valla ben giyemiyorum ne zamandır pantolonlarımı.karnımı çok sıkıyorladı.
yeni 2 tane hamile pantolunu aldım kumaş. biri kapri.biri normal. onları giyiyorum hep.

bende de kıramp falan yok çok şükür bulantılarımda geçti arar ara oluyor
ama bakı size söylüyorum göğüs çatlakları için o formülü unutmayın çok işinize yarayacakkk

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bayadır giremiyordum işlerinde işler çok yoğun varmı bir yaramazlık bakıyorumda herkez hemen hemen cinsiyeti öğrenmiş bende salı öğrenicem kısmetse kızlar bu arada göbilerinizin resmini koyalım bakalım bribirimize kızlar bu arada beli ağıran varmı ya benim çok ağırıyor

günaydın arkadaşlar.ceviz ve bal gerçekten çok iyi.bende 1 haftadır akşamları 1 avuç ceviz yiyorum ve hergün 1 kaık petekli bal.şu an kramplarım yok sanırım çok muz tükettiğim için potasyumdan dolayı olmuyor.yada yeni başlıcaktır.ben hala eski kıyafetlerimi giyyiroum özenip hamile kıyafetleri almıştım ama hala bol geliyorlar inşallah yakında giymeye başlarım.

Ben aldım iki tane hamiş pantolonu. Bekli lastikli. Hem normal kot gibi duruyor hemde çok rahat...

Günaydın canlarım

ayy cok özendim göbiş resimlerini bende akşam yapıcam valla bide hafta sonu hamile pantalonu alıcam kendime özendirdiniz beni kızlar bende hep biraz ayva göbek vardı zaten ama şimdi ayvalıktan cıktı artık

ceviz yemek cok önemlide 1 avuç filan cok olur 1 -2 ceviz yeter bir gün için arkadaşlar benim fikrim sadece

Günaydın canım hoşgeldin. İşte bende de ayva göbek vardı sonra böyle oldu :)

tatlım nasılsın bakalım:))))

Evet canım gerçekten şanslıyız. Eve gittiğimde eşime her akşam bişeyler anlatıyorum. Sen nerden biliyosun bunları diyince keyifle bu siteyi anlatıyorum ona :)

arkadaşlar benim alıntılarım neden çerceve içinde olmuyor sizce biryerde ayarmı yapmam gerekiyor

Günaydinlar Tünaydinlar hanimlar a.s. hayirli cumalar a.s. inşaAllah herkesin keyfi yerindedir

hoşbuldumm canımm iyiyim allahıma şükürler olsun seni sormalı sen nasılsın bebiş nasıll bulantılar geçti inşallahh Şeniz

canim gene karşilaşamadik ya :) iyi olmana sevindim bende iyiyim hamdolsun..geçti cok sukur bulantilarim..2-3 gün sürdü gecti..ama korkusu yetti bana :))) bebişte iyi hamdolsun..3 hafta oldu görmeyeli..haftaya gidicem inşaAllah :)

hoşgeldin canim..hayirli olsunn :) bulantilarin içinde geçmiş olsun,inşaAllah geçer tez zamanda..yanliz bu kan işini doktoruna sor ya..hiç duymadim böyle bişi..

cok sevindim canim testlerin iyi cikmasina

evet canim..20ekimde kesti doktorum eleviti..dogumdan sonra zayiflamak cok daha kolay..inşaAllah emzircez..sütü yapan şey zaten su..bol su içicez,et,balik,tavuk ve sebze agirlikli beslencez..hem sütümüz kaliteli olcak hem kio vercez inşaAllahhh

heh bak ne güzel söylemişsin kilo konusunda kanli canli örnegimiz bile var

ceviz bilgisi için tşkler canim..bende basliyim biran önce

Günaydinlar Tünaydinlar hanimlar a.s. hayirli cumalar a.s. inşaAllah herkesin keyfi yerindedir

Günaydın canım hoşgeldin. Hayırlı cumalar sanada. benim keyfim yerinde çok şükür. Biraz uyukusuzum ama onun dışında sorun yok çok şükür. Sen nasılsın?

geçen sene annemin aldigi bi pantolon vardi..hamile pantolonu oldugunu keşfettim bu sene :) ondan baska hiçbişeyim olmuyor :) işin ilginç kismi ben hayatimda ilkkez bu kiloya cikmiyorum..geçen sene bu zamanlarda da bu kilodaydim..o zaman olan kiyafetlerim olmuyor bana..sanirim sürekli göbek ve bel cevresinden kilo aliyorum bu sefer :)) en kisa zamanda bişeyler dikicem ve alicam kendime yoksa tek pantolonla koca kişi geçirmek zor olcak :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
nasılsınzı hepiniz?
herkese hayırlı cumalar diliyorumm...

günaydin canim..sanada hayirli cumalar a.s. hamdolsun bende bebişte iyiyiz :) sen nasilsin?bebişin nasil?

Günaydın canım hoşgeldin. Hayırlı cumalar sanada. benim keyfim yerinde çok şükür. Biraz uyukusuzum ama onun dışında sorun yok çok şükür. Sen nasılsın?

hoşbuldum canim :) keyfinin yerinde olmasina sevindim eve gidince uyursun daha da iyi olursun canim bende iyiyim hamdolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…