tatlım nasılsın bakalım:))))
iyiyimm canım öğle arası biraz çıkıp temiz hava aldım iyi geldi valla.sen nasılsın canıma.s.
Arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir,ben yarın dr. gidicem sonunda çok heycanlıyımhihoyyyt,ikili testimizde yapılacak inşallah bir sorun olmaz bakalım cinsiyetide söyliycek zaten büyük ihtimalle %60-70 kız demişti sağlıklı olsunda ama bencede kz çünkü belim kalınlaştı popom falan büyümeye başladı:))bide dr. sorucam çok ilo aldım normal mi diye:a015:
arkadaşlar ablam annelikve bebk bakımı diye bir kitap hediye eti bugün çpk güzel bişey bebek 3 yaşına gelinceye kadar herşeyi ayrıntılı olarak anlatmışlar.
canım ne güzel okursun bilgi edinirsin internet kitaplar sayesinde daha bilinçli geçiyor hamileleğimiz:))))
gerçektende öyle canım zaten eşime hergün yeni birşey anlatınca oda şaşırıyor nerden buluyorsun bu kadar bilgiyi diye.
Arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir,ben yarın dr. gidicem sonunda çok heycanlıyımhihoyyyt,ikili testimizde yapılacak inşallah bir sorun olmaz bakalım cinsiyetide söyliycek zaten büyük ihtimalle %60-70 kız demişti sağlıklı olsunda ama bencede kz çünkü belim kalınlaştı popom falan büyümeye başladı:))bide dr. sorucam çok ilo aldım normal mi diye:a015:
Günaydın kızlarrrrrrrrr..........!!!!!!!
Kaç gündür iş yoğunluğu nedeniyle patronumda başımda bitiyor ve siteye giremiyorum.Sizleri çok merak ettim herkes iyidir inşallah.neler konuştunuz neler yaptınız.değişik bir gelişme varmı.inanın vakit darlığından henüz geriyi okumadım.hatırladığım kadarıyla dirim kızı 15 inde kontrole gidecekti.az kaldı canım hayırlı haberler alırsın inşallah.bir arkadaş daha vardı benimle bir olan (12+1) oda 14 ü yada 15 inde gidecekti.bende öyle gidecektim aslında 18 ekimde normal muayene olmuştm.doktor 15 ine çağırmıştı.benim ilk bebeğim 9+3 iken öldüğü için tedirginlikten arada annemin özel bir doktoru vardı ona gittim 9+6 iken ultrasona soktu (vajınal) bebek iyi dedi yani 18 ekimden sonra 29 ekimde 11 gün arayla daha sonra ben de biraz sancılar ve kramplar olunca 08.11 tarihinde 11+2 iken akşam nöbetçi bir doktora gittim yine ultrasona girdim (karından) idrar testi istedi.kum döküyormuşum kendi doktoruna göster ve böbreklerini kumu takip etsin dedi.perşembe kendi doktoruma randevu aldım.2 li test gecikmeasin diye 12 haftalıkken yani 5 sonra.kendi doktorumunda yakın cenazesi varmış 3 gün yokmuş.başka doktor ultrasondan baktı 12 haftalık sata göre 12+3 olmuş ölçüme göre 6 cm de boyu çıktı çok hareketliydi.kalp sesini dinledik tekrar renki bir görüntü falan çıktı yandan.fakat kendi doktorumun ölçmesini istediği için ense kalınlığını ölçmedi ve kendi doktoruma p.tesi saat 16,30 a randevu verdi.yani anlayacağınız bu seferde 4 gün arayla ultrasona girmiş olacağım yani kısaca 18 ekimen sonra 11 gün sonra ondan sonra 10 gün sonra ondan sonra 5 gün sonra ultrasona girdim şimdide p.tesi girince 4 gün sonra girmiş olacağım.ultrason cihazının zararı yok diyorlar.ama yinede çevrede bazı insanlar yinede radyosyon vardır falan diyince kafam karıştı inanın.ama p.teside girmem lazım bebek 12+4 olacak ve hatta ölçümde 3 gün fazla çıkıyor 13 hafta bitmiş olacak.çok tedirgin oldum doktorlar zararı yok demiyorlarda şimdiye kadar hiç bir zararına rastlanmadı diyorlar.aranızda böyle benzer aralıklarla ultrasona giren arkadaşlar varmı merak ediyorum...yorumlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar ablam annelikve bebk bakımı diye bir kitap hediye eti bugün çpk güzel bişey bebek 3 yaşına gelinceye kadar herşeyi ayrıntılı olarak anlatmışlar.
gerçektende öyle canım zaten eşime hergün yeni birşey anlatınca oda şaşırıyor nerden buluyorsun bu kadar bilgiyi diye.
teşekkür ederim canım....bende kitap fuarından anneliğe ilk adım diye bir kitap aldım.hamilelik öncesi ve sonrası tüm bilgiler var.orada ilgimi çeken şey annenin yediği yemeklerin kokusu tadı bebeğin içinde bulunduğu sıvıya karışırmış ve bebek doğudktan sonra annenin en çok ilgilendiği yediği yiyecekleri istermiş..
Evet canım. Mesela benim kayınvalidem eşime hamileyken gece uykusundan uyanıp meyve yermiş. Eşimde elinden hiç meyve düşürmez. Ama diğer kardeşlerinde hiç yememiş kayınvalidem. Onlarda hiç yemezler... Annemde abime hamileyken tavuktan tiksinmiş. Abim hiç tavuk yemez mesela :) Annenin yedikleriyle ilgili tamamen :)
O zaman benim çocuk vejeteryan olur. Çünkü ben et-balık yiyemiyorum bulantılardan dolayı. Zorlayıp yediğimdede çıkarıyorum. Gerçi her meyveyide tüketemiyorum. Mesala karpuz. madalin ve muzdan tiksindim. Normalde hiç birşey ayırmaz yerdim şimdi neyi yiyebilirim diye düşünüyorum
O zaman benim çocuk vejeteryan olur. Çünkü ben et-balık yiyemiyorum bulantılardan dolayı. Zorlayıp yediğimdede çıkarıyorum. Gerçi her meyveyide tüketemiyorum. Mesala karpuz. madalin ve muzdan tiksindim. Normalde hiç birşey ayırmaz yerdim şimdi neyi yiyebilirim diye düşünüyorum
bende acayip kereviz ıspanak ve pırasa domates ve meyve yiyorum demekki benimkide bunları sevecek.eşim hiç sevmez:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?