2009 Mayıs Anneleri

doktordan sonra anneme geldik bugun..
yarın sabah kendi doktoruma gidicez.dikişlere bakacak.
şiimidilik böyle..
keşke istanbulda olsaydım bende gelirdim buluşmayaaaaaaaaaaa(

banucum cnm allah sana sabır versin.. zaten vermiş ama zor dayanmak cnm çook haklısın.iş ver sende ellerine ütü falan yapsınlar mecbur..utanırlar belki

aaaaaaaaaa:1shok::1shok:

doktordan sonra anneme geldik bugun..
yarın sabah kendi doktoruma gidicez.dikişlere bakacak.
şiimidilik böyle..
keşke istanbulda olsaydım bende gelirdim buluşmayaaaaaaaaaaa(

keşke cnmmm

Huuuu kızlar ben geldim annem geldi bugün evi temizle yemek yap çamaşır yıka ütüle bu saat oldu oğlanda uyumadı aksine doymadıda,mamayıda arttırıcaz sanırım 60 cc verdiğimde bitince ağlıyo artık.

Bende yarın 12 gibi çıkıcam 1 e çeyrek kala orda olurum saat tam 1 i beklemeyin,Pınarcım,Gülşahcım siz biraz erken gelin olurmu cepten görüşelim yarın.

Geldim Birsom anca yaaaa annemi bulunca fırsat bu fırsat işleri bitireyim dedim.Şimdi kaçayım banyoya giricem.Yarın sabahta kaynanaya oğlanı durursa satıp kuaföre gidicem kaş bıyık fön olayına gireyim paspal görmeyin beni dimi ama zemuszemus

Bu buluşma olayı geçsin ben tatilden dönünce 15 temmuz gibi sana gelicem birsom artık avrupa yakasında olanlarıda çağırırız çok istiyorum valla.Anadolu yakasından gelmek isteyenleride beklerim birlikte gideriz.

Bakarmısın gülüm sana sormadan sana herkesi davet ediyorum aaaaa opuyorumnanaktan

aaa nedemek cnm buyurun gelin benim balkonda otururuzz aksam güneşi alıyor çocuklarıda koyarız arabaya hehehee

bende merak ettim konuştuk yok oldun diye neyse ben kaçacam annem gelecek ama ben hala koyamadım yemeği ocağa ....suyumda gelmedi netten baktım 5.30 da gelecek yazıyordu gelmedi yaa

canım ya geçmiş olsun inşallah bi şey çıkmaz bizim de 3 oldu aldılar Allah meleklerimize sağlık versin
ben de mayıs annesiyim bebeğim de bir aylık oldu....herkesi tebrik ediyorum bu arada....

analı babalı sağlıkla büyüsün

Kızlar yarın bebelere ne giydirceksiniz hava çok sıcak ama alışveriş merkezi serin olur gibi geliyor ne diyosunuz?

ayy sibelcim bende sabahtan beri onu düşünüyorum yahu acaba askılı elbise giydirsemmi üstünede hırka giydirim zaten yanıma yedek bişiler alcam ama çokk kafam karıştı yafs :S:S

nasılsınız bacılar....buluşma yarın hee...
bızım yerımezede kaynatın emi..ay cok kıskandım fallabenneyaptımki
yuzyuze gorusmek ne gusel olurdu yafs...neyse artık kısmet...kuzucuklarıda gormek super olurdu hanı..benım yerımede sıkın emı....
benımde oglan uyuyo bende bı bakımm dedım sıze..profılıme ekledım bıkac resmını yagızın dogumdan ...yenılerıde yuklensın onlardanda eklerım...hihoyyyto ılk resımlerıne baktıkca buyumus gelıo gozume yahu..zaman su gıbı akıo....
sarılıktı mıkroptu gectı sımdıde kabız basladı mızlar ya..ıkı gundur kabız benımkı..napcamı şaştım falla..gaz sancısı gelıo ara ara onu ole kıwrandıkca gordukce içim gıdıo....senağlamaofff ya bırı bıtıo bırı baslıo..şole bı okudunda hepımızde aynı sorun galıba...bırsen sen naptın gaz için...çars kontrol war dr a sorcam bakalım...

penye tulum giyecez biz ayacıklara çorap penye battaniyeye saracam ben arabaya öle koyarım

yanıma yelek alırımm....birer kıyafet koyduk cantayaa ......benim çanta valiz zatii

kızlaaaaar merhaba

uzun zamandır girmedim geçmişide okuyamadım hiç... geçen pazar normal doğumla dünyaya geldi oğlum ama çok zor bir doğum oldu 18 saat sancıdan sonra meleğime kavuştum... görünce çektiğim bütün sancılar geçti bitti:)) bugün 8. günümüz bitiyor... ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi şimdi yavaş yavaş gelmeye başladı ama mama takviyeside yapıyoruz...

biraz dikişlerim var geçince daha iyi olacağım inşallah... birde bugün bo topuktan kan alma olayı çok gerdi beni... hastanede 5 dak. süren şey sağlık ocağında 15 dak. sürdü ... topuklarını 3er kez deldiler delircektim kadını dövcektim nerdeyse... neyse inşallah temiz çıkar sonuçlarımız...

bizden şimdilk bu kadar... buarada buraya yazmayı ve sizleri çok özlemişim:))

ay kızlar çıldırıcam ya saatlerdir ağlamaktan mahvoldum ablamın görümcesi dr.şu guatr olayını sordum hiç ihmal etmesin zeka geriliği,vücutta kalıcı hasar veya cücelik yapıyormuş internetttende araştırdım erken teşhis çok önmeliymiş off ya sonuçlar kötü çıkarsa ayy çok kötüyüm yarın sabah hemen özel dr gidicez sağlık ocağından gelen sonucu beklesem deliririm heralde zaten sabahı nasıl edicem bilmiyorum kızımda sanki anlamış gibi saatlerdir uyumadı huysuz nolur dua edin kızlar

cnm allahın izniyle bişeycik olmaz inş. sen içini ferah tut hepsi bi ihtimal cnm..

ve sen erken teşhis etmiş oluyosun bence boşuna evham yapıyosun bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…