ilgincim valla allah sabır versinn ben bir gün bile görmeye tahammül edemiyorum o yüzden seni iyi anlıyorumm...(
bende dün cadı kaynanama ütülettim herşeyii :)) dün bütün günümüzü mahvetti gezmeye gideceğimizi bile bile sabahım köründe geldi karı ..madem öyle ben temizlik yaparken ütülenecekleri çıkardım oda ayıp olmasın diye ütüledi al sana ceza dedim :))) pazar pazar gelinir mi yahuu ...
kızlar esen mesaj atmış ablası yarın için hasekiden kalça ulrasonu için randevu almış eger ikna edebilirse ordan gelecekmiş hepinize selamı var...
doktordan sonra anneme geldik bugun..
yarın sabah kendi doktoruma gidicez.dikişlere bakacak.
şiimidilik böyle..
keşke istanbulda olsaydım bende gelirdim buluşmayaaaaaaaaaaa(
Bu buluşma olayı geçsin ben tatilden dönünce 15 temmuz gibi sana gelicem birsom artık avrupa yakasında olanlarıda çağırırız çok istiyorum valla.Anadolu yakasından gelmek isteyenleride beklerim birlikte gideriz.
Bakarmısın gülüm sana sormadan sana herkesi davet ediyorum aaaaa opuyorumnanaktan
canım ya geçmiş olsun inşallah bi şey çıkmaz bizim de 3 oldu aldılar Allah meleklerimize sağlık versinkızlar çok moralim bozuk sağlık ocağından gene aradılar kan tekrar almaları gerekiyormuş ankaradn tekrar istemişler apar topar gittik dedim ken vermek istemiyoruz gidelim neyse özelde yaptıralım dedim ama çok titizçalışıyrlar bide bebek süt emdikçe günden güne değerleri değişiyor diye tam emin olmakiçin tekrar tekrar istiyorlar dedi guatrdan şüpheleniyorlarsenağlama bizde mecbur verdik bu hastanede alınanla beraber 4.kez oldu yavrum çok ağladı içim gitti off kızlar bakalım ne çıkacak ona göre yönlendirceklermiş hastaneye eğer çıkarsa ağızdan alınan bir hap varmış tedaviye başlanıcakmış off çok moralim bozuldu bakalım ne sonuç gelicek ona göre özele gidicez ama tekrar kan alsınlar da istemiyorum zaten bugün iki topuktan birden aldılar ilkinde gelmedi çok canı acıyor dua edin bişey çıkmasın kızlar :Saruboceq:
ben de mayıs annesiyim bebeğim de bir aylık oldu....herkesi tebrik ediyorum bu arada....
ay kızlar çıldırıcam ya saatlerdir ağlamaktan mahvoldum ablamın görümcesi dr.şu guatr olayını sordum hiç ihmal etmesin zeka geriliği,vücutta kalıcı hasar veya cücelik yapıyormuş internetttende araştırdım erken teşhis çok önmeliymiş off ya sonuçlar kötü çıkarsa ayy çok kötüyüm yarın sabah hemen özel dr gidicez sağlık ocağından gelen sonucu beklesem deliririm heralde zaten sabahı nasıl edicem bilmiyorum kızımda sanki anlamış gibi saatlerdir uyumadı huysuz nolur dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?