kızlaaaaar merhaba
uzun zamandır girmedim geçmişide okuyamadım hiç... geçen pazar normal doğumla dünyaya geldi oğlum ama çok zor bir doğum oldu 18 saat sancıdan sonra meleğime kavuştum... görünce çektiğim bütün sancılar geçti bitti:)) bugün 8. günümüz bitiyor... ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi şimdi yavaş yavaş gelmeye başladı ama mama takviyeside yapıyoruz...
biraz dikişlerim var geçince daha iyi olacağım inşallah... birde bugün bo topuktan kan alma olayı çok gerdi beni... hastanede 5 dak. süren şey sağlık ocağında 15 dak. sürdü ... topuklarını 3er kez deldiler delircektim kadını dövcektim nerdeyse... neyse inşallah temiz çıkar sonuçlarımız...
bizden şimdilk bu kadar... buarada buraya yazmayı ve sizleri çok özlemişim:))
ay kızlar çıldırıcam ya saatlerdir ağlamaktan mahvoldum ablamın görümcesi dr.şu guatr olayını sordum hiç ihmal etmesin zeka geriliği,vücutta kalıcı hasar veya cücelik yapıyormuş internetttende araştırdım erken teşhis çok önmeliymiş off ya sonuçlar kötü çıkarsa ayy çok kötüyüm yarın sabah hemen özel dr gidicez sağlık ocağından gelen sonucu beklesem deliririm heralde zaten sabahı nasıl edicem bilmiyorum kızımda sanki anlamış gibi saatlerdir uyumadı huysuz nolur dua edin kızlar
Huuuu kızlar ben geldim annem geldi bugün evi temizle yemek yap çamaşır yıka ütüle bu saat oldu oğlanda uyumadı aksine doymadıda,mamayıda arttırıcaz sanırım 60 cc verdiğimde bitince ağlıyo artık.
Bende yarın 12 gibi çıkıcam 1 e çeyrek kala orda olurum saat tam 1 i beklemeyin,Pınarcım,Gülşahcım siz biraz erken gelin olurmu cepten görüşelim yarın.
canım natıluıs bana cok yakın arabayla 5dk ordayım bende kımsenın telı yok yanlızca benım facede eklı olanları resımden belkı tanıyabılırım burger kıng yanındakı camlı tarafdakı masalarda annemle otururuz bebişde taşıma oto koltugunda olur gören gelsın huuuu....:teytey:
canım geçmiş olsun şunu anlamadım özelde yaptırdığındamı sonuç böyle çıktı sağlık ocağında tekrarladın yoksa sağlık ocağında mı bu sonuç çıktı.dua ediyorum canım sizin için inşallah sonuç iyi çıkaray kızlar çıldırıcam ya saatlerdir ağlamaktan mahvoldum ablamın görümcesi dr.şu guatr olayını sordum hiç ihmal etmesin zeka geriliği,vücutta kalıcı hasar veya cücelik yapıyormuş internetttende araştırdım erken teşhis çok önmeliymiş off ya sonuçlar kötü çıkarsa ayy çok kötüyüm yarın sabah hemen özel dr gidicez sağlık ocağından gelen sonucu beklesem deliririm heralde zaten sabahı nasıl edicem bilmiyorum kızımda sanki anlamış gibi saatlerdir uyumadı huysuz nolur dua edin kızlar
[k] {n} [k];7343128 .!.:slm kızlaaarr.
bi kaçgün annmedeydim bugün döndüm evime..
bnm kız 3gündür kabızdı aptamil pre kullanıodum aptamil 1e geçtim o kabız yaptı die düşündüm bugn dr aradım gliserin fitil verdi kullan bidaha kabız olursa mamayı degiştircez dedi aptamil pre artık onu doyurmazmış iyiykide degiştirmişim..
fititli aldı eşim kahvaltımı edim atayım fititli dedimki bir koku nasıl bi baktım bnm kız beline kadarrrrturkbayragi
nasıl sevindim anlatam kendi kendine yaptı yavrum ama su gibi kaç gündür çocuga gağ mağ ne varsa verdim normaldir yani.. hemen banyoda yıkadık belinden aşagı..
annmle kızıma ciciler aldım yrn görürsünüz teyzeleri orası serin olursa yandık valla kilotlu takım aldım mecbur içine kilotlu çorap giydirecem.
annem va kardeşimle eve geldik kızı yıkadık tam tertemiz giydirdik bidaha bele kadar mıçtı bidaha yıkadık kaydirigubbakcemile3
yatak odamda defnenin dolabının yerini degiştirdik yatak odamı temizledim camları sildik annmler gitti çam. yıkadım ütü yaptım kocamı doyurdum kızımı doyurdum uyuttum bikaç işim var onları halledim yatıcam..
cumartesi mevlüt var
çarş. eminönüne gitcem
perş. tüller ve yemek odam
cuma genel ev temizligi kaydirigubbakcemile5
şuhafta herkeslerin yogun valla..
bu arad çok iyi bi hoca ayarladım çok güel kasideler ve ilahiler okuyor bebek mevlütünü tam yapıyo inş. güzel olacak...hihoyyyt
canım geçmiş olsun şunu anlamadım özelde yaptırdığındamı sonuç böyle çıktı sağlık ocağında tekrarladın yoksa sağlık ocağında mı bu sonuç çıktı.dua ediyorum canım sizin için inşallah sonuç iyi çıkar
Ay benimkide ondanmı kabız acaba bu arada geçmiş olsun canım ya iyimi şimdi bebiş
[k] {n} [k];7343498 .!.:bacım gelsekte birbirimizi tanımamız kalsın yahuu!!
ismin neydi cnm?
sana şimdi özelden tel.nmu yazıyorum..
bu arad biz birsenle gelicez 3 çocuk 3 kadın olucaz kesin tanırsınızkaydirigubbakcemile3
canım benım adım gülşah özelden numaramı yazdım sana ben gelınce ararım senı a.s.
Sağol Sibel TeyzesiMaşallah kar gibi apak bir kız çok tatlı allah nazarlardan saklasın.
Oy MAŞALLAHbugün tam 2 aylığızzzzzzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hadi gözün aydın temizlemeye devam et ama en az 2-3 günkızlarrrr günaydın bugün göbeğimiz düştühihoyyyt
Aşkolsun canım senle yakın oturuyoruz sanırım bi gün beklerim gel tanışırız hem.Sibellllllllllllllllllllll kız sende gel Mayıs annelerini kaynatırızbirsencim hamarat hatunum :) maşaAllahin var gene :)
sibelcim canim panik yapma..bencede otobüsle gel..minibüsler cok sert hareket ediyor zaten..zirt pirt duruyorlar..her yere taksiyle gitmek güzel ama iflas eder kocalar vallaazda degl 80ytl..hele en fazla 10ytl vermek varken..oglusuna ciciler alirsin o parayla yahu bu uyumak konusu benimde kafama takiliyor..kucagimizda uyuyacaklar artik napalim..
civcivim gene gezmişsin :) oh ne güzel :)
tutkuncum valla cok yardimci oldun..tekrar teşekkürler :) keşke gelebilsen sende..baş kaldirmak için iyi bir firsat aslindaama tabiki herşeyden önemlisi senin evindeki huzur..
Ulen senin kaynana görümce nediyim Allah sabır versinkızlar merhaba nasılsınız ben çokyorgunum yağmur alerji oldu dün hastaneye götürdü babası hem onunla hem bebekle uğraşıyorum kayınvalide görümcede bir işe yarasalar ye iç tv karşısınsa akşamı et valla göstermelik bebeği eşim gelince kucaklıyo onun dışında bir yardımı yok valla temizliği bebeğin bakımını hepsini ben yapıyorum lohusalıkta beni çok bunalttı nefes alamıyorum valla yanlız kalsam bu kadar zor olmaz işimi yapar otururum
sizler neler yapıyorsunuz çok fazla giremiyorum
Canım sütünü yüzüne sür günde en az 3 defa gör 2 güne kalmaz benim kızın 2 günde düzeldi.kızlar merhaba benım kızın yüzünde sıvılce gıbı seyler cıktı ne yapsamkı kendılıgınden gecsın dıye beklıyorum ama 10 gun oldu hala var kımı sut egzaması dedı saglık ocagındakı hemsırede öpmeyın gecer dedı ama kımse opmuyokı bebişi anlamadım gıttı bepantenmı sürsem dıyorum ama zararlı gelırse allah muhafaza bıde kızın yuzunde iz falan kalır ölürüm azaptan ozaman sütümü sürüyodum ama oda fayda etmedi
Hoşgeldin canım şu talı telaşlar hepimizi sardı ama yakında hepimiz düzene girerizSelamlar Kizlar,
Gözden irak olan, gönüldende irak degildir umarim. Ne zamandir ne yazabiliyorum, ne okuyabiliyorum. Tam internetin basina geciyorum, 2 dk gecmeden kalkmak zorunda kaliyorum. Oglum sagolsun, firsat vermiyorGecmisi okuyamadim, ara ara birkac mesaj zor okuyabiliyorum, bir okumaya kalksam 100 sayfadan fazla vardir heralde, söyle bir üstün körü bakmaya calisacagim yinede. Umarim, bebisler ve güzel Annelerinde sorun yoktur.
Benim bebegimin göbegi sorunluydu, yazmistim 2 hafta önce. Cok sükür iyilesti. Carsamba günüde böbrek sorunuyla ilgili uzman bir hekimle randevumuz var, aklima geldikce kalbim gümlüyor, umarim hayirli haberler verebilirim sizlere.
Sorunlarimiz hep aynidir sanirim. Kronik kabiz, gaz, sanci, süt, mama v.s
Benim oglum beni uyutmuyor geceleri, gündüzde ben uyuyamiyorum. Evde sersem gibi dolasiyorum, bir cesit bunalim hali var üstümde. Yanimda bir yakinima öyle cok ihtiyacim var ki anlatamam. Oglumda sagolsun, oldugu yerde duramiyor. Kucakta olacak ve gezecek sürekli. Sizin bebislerde böyle mi ?Feci bir durum ya...Elim kolum baglaniyor...Gece 1'de uyandi, 4'de ancak uyutabildim. O da ancak 1 saat. Tansiyonum resmen tavan yapti. Iste böyle kizlar. Allah Birsen'e ve Seherim'e sabirlar versin diyorum, baska birsey demiyorum:)
Oy maşallah annesi
Merhaba canlarım ist. da oturan arkadaşlar buluşuyomuşsunuz ne güzel ya keşke bizde olabilseydik sizlerle hepinizi çok merak ediyorum bende kızımın son halini koydum teyzeleri yarında mevlüdümüz var kısmet olursa resimlerini ekliycem hepinizi ve bebişlerini öptüm
Hoşgeldin bebeğin kızmı erkekmi nedir anlat bizeben de mayıs annesiyim bebeğim de bir aylık oldu....herkesi tebrik ediyorum bu arada....
Yazdım canım sütünü sür devamlı iyi gelir.bu arada o sivilce gibi şeylerden beim kızdada var 10 gündür falan.sabah akşam gülsuyuyla siliyorum.
benim metale alerjim var.ondan dedi doktor.onada gecmiş alerjik.. alerjiniz var mı sizinde? altın dısında takı takamam mesela
Hoşgeldin canım artık yoğunuz inşallah düzelcek herşey ve daha fazla paylaşıcaz herşeyikızlaaaaar merhaba
uzun zamandır girmedim geçmişide okuyamadım hiç... geçen pazar normal doğumla dünyaya geldi oğlum ama çok zor bir doğum oldu 18 saat sancıdan sonra meleğime kavuştum... görünce çektiğim bütün sancılar geçti bitti:)) bugün 8. günümüz bitiyor... ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi şimdi yavaş yavaş gelmeye başladı ama mama takviyeside yapıyoruz...
biraz dikişlerim var geçince daha iyi olacağım inşallah... birde bugün bo topuktan kan alma olayı çok gerdi beni... hastanede 5 dak. süren şey sağlık ocağında 15 dak. sürdü ... topuklarını 3er kez deldiler delircektim kadını dövcektim nerdeyse... neyse inşallah temiz çıkar sonuçlarımız...
[k] {n} [k];7343539 .!.:olabilir cnm mama degişince yapıyomuş bide pre mamada yağ oranları daha fazla
dolayısıylada kaka olayıda çok oluyo!! sen ne kullanıon şimdi?
şuanda iyi cnm mışıl mışıl uyuyo rahatladı yavrum..
hadi canım hayırlı olsun. kuzuna da maşallahtünaydın bacılar:))
mevlüt bitti şükür ne zormuş yaa 50 büyük 50 küçük vardı çok yoruldukkafamçokkarıştı
neyse atlattık
bunlarda kızımın resimleri
kızlarrrr günaydın bugün göbeğimiz düştühihoyyyt
burda bi topikte okudum birinin 2 yıl olmuş hala uyuşukmuş birisi de ona sen ne diyosun ben 10 yıldır tam olarak hissetmiyorum yazmış :uhm:o dediğinin aynısı bende de var birsencim. karnım hala uyuşuk gibi, his yok. kaşıdığımda bile çok hissetmiyorum. senin 2 ay oldu yav hala geçmedimi? bana kırkın çıkınca geçer demişlerdi,bende onu bekliyordum-tatlicadiarzu-
canım maşallah çok ciciiiiiMerhaba canlarım ist. da oturan arkadaşlar buluşuyomuşsunuz ne güzel ya keşke bizde olabilseydik sizlerle hepinizi çok merak ediyorum bende kızımın son halini koydum teyzeleri yarında mevlüdümüz var kısmet olursa resimlerini ekliycem hepinizi ve bebişlerini öptüm
kızlaaaaar merhaba
ay kızlar çıldırıcam ya saatlerdir ağlamaktan mahvoldum ablamın görümcesi dr.şu guatr olayını sordum hiç ihmal etmesin zeka geriliği,vücutta kalıcı hasar veya cücelik yapıyormuş internetttende araştırdım erken teşhis çok önmeliymiş off ya sonuçlar kötü çıkarsa ayy çok kötüyüm yarın sabah hemen özel dr gidicez sağlık ocağından gelen sonucu beklesem deliririm heralde zaten sabahı nasıl edicem bilmiyorum kızımda sanki anlamış gibi saatlerdir uyumadı huysuz nolur dua edin kızlar
tünaydın bacılar:))
mevlüt bitti şükür ne zormuş yaa 50 büyük 50 küçük vardı çok yoruldukkafamçokkarıştı
neyse atlattık[/IMG]
Pınarcım ,birsencim rüyamda sizi gördümkaydirigubbakcemile3 hani buluşucaksınız kayınvalidemlerin alt katında kiracı varmış onun evinde toplanıp oradan gidecekmişiniz yüzlerinizi hatırlamıyorum ama pınarcım senin kızı alıyorum kucağıma aynı resimdeki gibi üzerinde kırmızı kazak var siz buluşucaksınız bana malum oldu galibakaydirigubbakcemile3 hayır olsunzemuszemus
Kızlar eve geldikçe girmeye çalışıcam, şimdilik böyle...
Öptük hepiniziiiii
PS: profilime kağanın bi kaç fotosunu daha ekledim :)))) maşallah deyin amaaa
Kızlar minik kuşumun fotolarını ekledim albüme heran silebilirim eşim görürse kan çıkar çünkü merak edenler varsa işte benim sütlü yumurtam teyzeleri
bugün tam 2 aylığızzzzzzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar merhaba nasılsınız ben çok yorgunum yağmur alerji oldu dün hastaneye götürdü babası hem onunla hem bebekle uğraşıyorum kayınvalide görümcede bir işe yarasalar ye iç tv karşısınsa akşamı et valla göstermelik bebeği eşim gelince kucaklıyo onun dışında bir yardımı yok valla temizliği bebeğin bakımını hepsini ben yapıyorum lohusalıkta beni çok bunalttı nefes alamıyorum valla yanlız kalsam bu kadar zor olmaz işimi yapar otururum
kızlar merhabalar nasılsınız görüşmeyeli,valla hepinizle konuşmayı özledim ama Dağhan bey o kadar çok zamanımı alıyorki hiçbişeye vakit bulamıyorum.Şimdi uyuyor inşallah biraz uyur..uykumuzda az çünkü.Haftasonu gece yarılarına kadar gezdik çocuk da bizimle ordan oraya,ne sahil kaldı ne alışveriş heryeri gezdik seviyoo oğlum gezmeyi gerçi.Kızlar anladığım kadarıyla biyerlerde buluşuyomuşunuz bende öğrenebilirmiyim?Belki gelebilirsem gelirim?
Selamlar Kizlar,
Gözden irak olan, gönüldende irak degildir umarim. Ne zamandir ne yazabiliyorum, ne okuyabiliyorum. Tam internetin basina geciyorum, 2 dk gecmeden kalkmak zorunda kaliyorum. Oglum sagolsun, firsat vermiyorGecmisi okuyamadim, ara ara birkac mesaj zor okuyabiliyorum, bir okumaya kalksam 100 sayfadan fazla vardir heralde, söyle bir üstün körü bakmaya calisacagim yinede. Umarim, bebisler ve güzel Annelerinde sorun yoktur.
Benim bebegimin göbegi sorunluydu, yazmistim 2 hafta önce. Cok sükür iyilesti. Carsamba günüde böbrek sorunuyla ilgili uzman bir hekimle randevumuz var, aklima geldikce kalbim gümlüyor, umarim hayirli haberler verebilirim sizlere.
Sorunlarimiz hep aynidir sanirim. Kronik kabiz, gaz, sanci, süt, mama v.s
Benim oglum beni uyutmuyor geceleri, gündüzde ben uyuyamiyorum. Evde sersem gibi dolasiyorum, bir cesit bunalim hali var üstümde. Yanimda bir yakinima öyle cok ihtiyacim var ki anlatamam. Oglumda sagolsun, oldugu yerde duramiyor. Kucakta olacak ve gezecek sürekli. Sizin bebislerde böyle mi ?Feci bir durum ya...Elim kolum baglaniyor...Gece 1'de uyandi, 4'de ancak uyutabildim. O da ancak 1 saat. Tansiyonum resmen tavan yapti. Iste böyle kizlar. Allah Birsen'e ve Seherim'e sabirlar versin diyorum, baska birsey demiyorum:)
Merhaba canlarım ist. da oturan arkadaşlar buluşuyomuşsunuz ne güzel ya keşke bizde olabilseydik sizlerle hepinizi çok merak ediyorum bende kızımın son halini koydum teyzeleri yarında mevlüdümüz var kısmet olursa resimlerini ekliycem hepinizi ve bebişlerini öptüm
tamam birsencim hadi hayırlısı siz evden kaçta çıkacaksınız??
sanırım ben 11 gibi çıksam 1 de orda olurum metrobüs evlendirme dairesine kadar gidiyormuş ama tepe natilus oraya yakın mı bilmiyorum( esende hala aramadı araba işini hallettimi bilmiyorum
ben de mayıs annesiyim bebeğim de bir aylık oldu....herkesi tebrik ediyorum bu arada....
Huuuu kızlar ben geldim annem geldi bugün evi temizle yemek yap çamaşır yıka ütüle bu saat oldu oğlanda uyumadı aksine doymadıda,mamayıda arttırıcaz sanırım 60 cc verdiğimde bitince ağlıyo artık.
Bende yarın 12 gibi çıkıcam 1 e çeyrek kala orda olurum saat tam 1 i beklemeyin,Pınarcım,Gülşahcım siz biraz erken gelin olurmu cepten görüşelim yarın.
Kızlar yarın bebelere ne giydirceksiniz hava çok sıcak ama alışveriş merkezi serin olur gibi geliyor ne diyosunuz?
kızlaaaaar merhaba
[k] {n} [k];7343128 .!.:slm kızlaaarr.
bi kaçgün annmedeydim bugün döndüm evime..
bnm kız 3gündür kabızdı aptamil pre kullanıodum aptamil 1e geçtim o kabız yaptı die düşündüm bugn dr aradım gliserin fitil verdi kullan bidaha kabız olursa mamayı degiştircez dedi aptamil pre artık onu doyurmazmış iyiykide degiştirmişim..
fititli aldı eşim kahvaltımı edim atayım fititli dedimki bir koku nasıl bi baktım bnm kız beline kadarrrrturkbayragi
nasıl sevindim anlatam kendi kendine yaptı yavrum ama su gibi kaç gündür çocuga gağ mağ ne varsa verdim normaldir yani.. hemen banyoda yıkadık belinden aşagı..
annmle kızıma ciciler aldım yrn görürsünüz teyzeleri orası serin olursa yandık valla kilotlu takım aldım mecbur içine kilotlu çorap giydirecem.
annem va kardeşimle eve geldik kızı yıkadık tam tertemiz giydirdik bidaha bele kadar mıçtı bidaha yıkadık kaydirigubbakcemile3
yatak odamda defnenin dolabının yerini degiştirdik yatak odamı temizledim camları sildik annmler gitti çam. yıkadım ütü yaptım kocamı doyurdum kızımı doyurdum uyuttum bikaç işim var onları halledim yatıcam..
cumartesi mevlüt var
çarş. eminönüne gitcem
perş. tüller ve yemek odam
cuma genel ev temizligi kaydirigubbakcemile5
şuhafta herkeslerin yogun valla..
bu arad çok iyi bi hoca ayarladım çok güel kasideler ve ilahiler okuyor bebek mevlütünü tam yapıyo inş. güzel olacak...hihoyyyt
Aşkolsun canım senle yakın oturuyoruz sanırım bi gün beklerim gel tanışırız hem.Sibellllllllllllllllllllll kız sende gel Mayıs annelerini kaynatırız
Şimdi Pınar falan beni çağırmadın der valla herkesi bekliyorum bende
günaydın kızlar........
e hadi gözünz aydınnn maşallah kuzumakızlarrrr günaydın bugün göbeğimiz düştühihoyyyt
kovala kız hepsini :)) şaka bir yana takma kafana boşver yoklarmış gibi davrankızlar merhaba nasılsınız ben çok yorgunum yağmur alerji oldu dün hastaneye götürdü babası hem onunla hem bebekle uğraşıyorum kayınvalide görümcede bir işe yarasalar ye iç tv karşısınsa akşamı et valla göstermelik bebeği eşim gelince kucaklıyo onun dışında bir yardımı yok valla temizliği bebeğin bakımını hepsini ben yapıyorum lohusalıkta beni çok bunalttı nefes alamıyorum valla yanlız kalsam bu kadar zor olmaz işimi yapar otururum
hepatit ateş yapmıyor canım 2. ayın sonunda olacakları aşı biraz ağır o yapabilirtünaydın hanımlar
bu gün aşıya gittik bi aylık oldu bebişim
hemşire iğneyi vurunca bizimki yıktı ortalığı içim parçalandı yavrum yaaa
şimdi eve geldik emzirdim uyuttum
acaba ateş falan yaparmı paranox diye bi fitil vermişti dr.çok ağlarsa verirsin diye
inşallah gerek kalmazzz...
maşallah bebeğine canım çok tatlı
canım moralini bozma hayırlısıyla hiçbişe çıkmaz inşallahkızlar çok moralim bozuk sağlık ocağından gene aradılar kan tekrar almaları gerekiyormuş ankaradn tekrar istemişler apar topar gittik dedim ken vermek istemiyoruz gidelim neyse özelde yaptıralım dedim ama çok titizçalışıyrlar bide bebek süt emdikçe günden güne değerleri değişiyor diye tam emin olmakiçin tekrar tekrar istiyorlar dedi guatrdan şüpheleniyorlarsenağlama bizde mecbur verdik bu hastanede alınanla beraber 4.kez oldu yavrum çok ağladı içim gitti off kızlar bakalım ne çıkacak ona göre yönlendirceklermiş hastaneye eğer çıkarsa ağızdan alınan bir hap varmış tedaviye başlanıcakmış off çok moralim bozuldu bakalım ne sonuç gelicek ona göre özele gidicez ama tekrar kan alsınlar da istemiyorum zaten bugün iki topuktan birden aldılar ilkinde gelmedi çok canı acıyor dua edin bişey çıkmasın kızlar :Saruboceq:
dün çok sinir oldum yaa annemin tansiyonu fırladı başı ağrmaya başladı onu hastaneye yetiştirdiler sabah apar topar oraya gittim şarzımda bitmiş deli oldum sonra aklıma geldi kartı başka telefona takmak sırnaşık şeyözür dilerim yavssbirsen aldım cnm numarıyı saol..
aradım ama ulaşılmıyor malesef ...
bucat87 hoşgeldin aramıza bizde seni tebrik ederiz bebişin hayırlı olsun cnm :)
civcive anlatıığım gibi oldu işteesenin diğer hattıda vardı bende aradım ulaşamadım civcivimm
heh işte bende oraya gelirim bugünde ablamı ikna edebilirsem geleceğim ama anneminde MR filmi çekilecek inşallah bir sorun çıkmazBu buluşma olayı geçsin ben tatilden dönünce 15 temmuz gibi sana gelicem birsom artık avrupa yakasında olanlarıda çağırırız çok istiyorum valla.Anadolu yakasından gelmek isteyenleride beklerim birlikte gideriz.
Bakarmısın gülüm sana sormadan sana herkesi davet ediyorum aaaaa opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsüna.s.kızlaaaaar merhaba
Ay ben çamaşır asarken açmış gözlerini kendi kendine mıkırdanıyodu delikafadulden Eyvah şimdi uyanacak dedim ama baktım kendi kendine uyumuş yine kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?