2009 Mayıs Anneleri

cnm hayırlı olsun bebişin.. bizde özledik seni..

bişeycik çıkmaz allahın izniyle tatlım..gönlünü ferah tut güzel düşün cnm..

slm kızlaaarr.

bi kaçgün annmedeydim bugün döndüm evime..
bnm kız 3gündür kabızdı aptamil pre kullanıodum aptamil 1e geçtim o kabız yaptı die düşündüm bugn dr aradım gliserin fitil verdi kullan bidaha kabız olursa mamayı degiştircez dedi aptamil pre artık onu doyurmazmış iyiykide degiştirmişim..
fititli aldı eşim kahvaltımı edim atayım fititli dedimki bir koku nasıl bi baktım bnm kız beline kadarrrrturkbayragi
nasıl sevindim anlatam kendi kendine yaptı yavrum ama su gibi kaç gündür çocuga gağ mağ ne varsa verdim normaldir yani.. hemen banyoda yıkadık belinden aşagı..

annmle kızıma ciciler aldım yrn görürsünüz teyzeleri orası serin olursa yandık valla kilotlu takım aldım mecbur içine kilotlu çorap giydirecem.

annem va kardeşimle eve geldik kızı yıkadık tam tertemiz giydirdik bidaha bele kadar mıçtı bidaha yıkadık kaydirigubbakcemile3
yatak odamda defnenin dolabının yerini degiştirdik yatak odamı temizledim camları sildik annmler gitti çam. yıkadım ütü yaptım kocamı doyurdum kızımı doyurdum uyuttum bikaç işim var onları halledim yatıcam..

cumartesi mevlüt var
çarş. eminönüne gitcem
perş. tüller ve yemek odam
cuma genel ev temizligi kaydirigubbakcemile5
şuhafta herkeslerin yogun valla..
bu arad çok iyi bi hoca ayarladım çok güel kasideler ve ilahiler okuyor bebek mevlütünü tam yapıyo inş. güzel olacak...hihoyyyt

canım natıluıs bana cok yakın arabayla 5dk ordayım bende kımsenın telı yok yanlızca benım facede eklı olanları resımden belkı tanıyabılırım burger kıng yanındakı camlı tarafdakı masalarda annemle otururuz bebişde taşıma oto koltugunda olur gören gelsın huuuu....:teytey:

bacım gelsekte birbirimizi tanımamız kalsın yahuu!!

ismin neydi cnm?

sana şimdi özelden tel.nmu yazıyorum..

bu arad biz birsenle gelicez 3 çocuk 3 kadın olucaz kesin tanırsınızkaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun şunu anlamadım özelde yaptırdığındamı sonuç böyle çıktı sağlık ocağında tekrarladın yoksa sağlık ocağında mı bu sonuç çıktı.dua ediyorum canım sizin için inşallah sonuç iyi çıkar

Ay benimkide ondanmı kabız acaba bu arada geçmiş olsun canım ya iyimi şimdi bebiş

olabilir cnm mama degişince yapıyomuş bide pre mamada yağ oranları daha fazla

dolayısıylada kaka olayıda çok oluyo!! sen ne kullanıon şimdi?

şuanda iyi cnm mışıl mışıl uyuyo rahatladı yavrum..

[k] {n} [k];7343498 .!.:
bacım gelsekte birbirimizi tanımamız kalsın yahuu!!

ismin neydi cnm?

sana şimdi özelden tel.nmu yazıyorum..

bu arad biz birsenle gelicez 3 çocuk 3 kadın olucaz kesin tanırsınızkaydirigubbakcemile3

canım benım adım gülşah özelden numaramı yazdım sana ben gelınce ararım senı a.s.

Maşallah kar gibi apak bir kız çok tatlı allah nazarlardan saklasın.
Sağol Sibel Teyzesi

bugün tam 2 aylığızzzzzzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Oy MAŞALLAH
kızlarrrr günaydın bugün göbeğimiz düştühihoyyyt
Hadi gözün aydın temizlemeye devam et ama en az 2-3 gün
Aşkolsun canım senle yakın oturuyoruz sanırım bi gün beklerim gel tanışırız hem.Sibellllllllllllllllllllll kız sende gel Mayıs annelerini kaynatırız
Şimdi Pınar falan beni çağırmadın der valla herkesi bekliyorum bende
Ulen senin kaynana görümce nediyim Allah sabır versin

Canım sütünü yüzüne sür günde en az 3 defa gör 2 güne kalmaz benim kızın 2 günde düzeldi.

Hoşgeldin canım şu talı telaşlar hepimizi sardı ama yakında hepimiz düzene gireriz
Oy maşallah annesi

ben de mayıs annesiyim bebeğim de bir aylık oldu....herkesi tebrik ediyorum bu arada....
Hoşgeldin bebeğin kızmı erkekmi nedir anlat bize
Yazdım canım sütünü sür devamlı iyi gelir.
Hoşgeldin canım artık yoğunuz inşallah düzelcek herşey ve daha fazla paylaşıcaz herşeyi

Canım Pre mama kullanıyorum ama sanırım benim Devit ten oldu ama dr nediycek bakalım yarın dr gitcez onun yorumunu bekliyorum

tünaydın bacılar:))
mevlüt bitti şükür ne zormuş yaa 50 büyük 50 küçük vardı çok yoruldukkafamçokkarıştı
neyse atlattık
bunlarda kızımın resimleri
hadi canım hayırlı olsun. kuzuna da maşallah

hadi gözünüz aydın. nereye gömeceksin annesi?

burda bi topikte okudum birinin 2 yıl olmuş hala uyuşukmuş birisi de ona sen ne diyosun ben 10 yıldır tam olarak hissetmiyorum yazmış :uhm:

canım maşallah çok ciciiiii

kızlaaaaar merhaba

bizden şimdilk bu kadar... buarada buraya yazmayı ve sizleri çok özlemişim:))

canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. artık fırsat buldukça daha sık girersin. ben de ilk günler pek girememiştim şimdi daha düzene girdik

canım lütfen üzülme yaa. erken teşhis çok önemli. o senin dediğin şeyler bebek tedavi edilmezse oluyo. siz hemen tedaviye başlayacaksınız ve bunların hiçbiri yanınıza bile uğramayacak inan. bak benim oğlumda da kalça çıkığı çıktı ama bizimki de erkenden belli olduğu için oğlum sakat kalmayacak işte. evet tedavisi yorucu, sıkıcı olacak ama yine de her şey yoluna girecek Allahın izniyle. ayrıca o ablanın görümcesine de çok kızdım. sana hemen en kötü tabloyu çizivermiş. bu testler niye yapılıyor?? herşey ilerleyip de dönülmez bir yola girilmeden önlem alınsın diye. yoksa annelere azap olsun diye değil. hiç üzülme arkadaşım öyle kötü şeyleri de düşünme. Allah acil şifalar versin inşallah

artık gecenin bu saatinde bile ne kadar hareketli oluyo topiğimiz. eskiden akşam 10dan sonra bile bi durgunluk çökerdi, şimdi sabaha kadar aksiyon devam ediyor. bu veletler bizi muma çevirdi valla..kaydirigubbakcemile3

tünaydın bacılar:))
mevlüt bitti şükür ne zormuş yaa 50 büyük 50 küçük vardı çok yoruldukkafamçokkarıştı
neyse atlattık[/IMG]

Hadi gözünüz aydın canım. Allah kabul etsin. Kızınada maşallah kuzum ne tatlı olmuş ya :1hug:

Allah hayırlara çıkarsın bacım a.s.

Kızlar eve geldikçe girmeye çalışıcam, şimdilik böyle...
Öptük hepiniziiiii
PS: profilime kağanın bi kaç fotosunu daha ekledim :)))) maşallah deyin amaaa

Canım hoşgeldin. Maşallah oğluşum büyümüş ya a.s.

Kızlar minik kuşumun fotolarını ekledim albüme heran silebilirim eşim görürse kan çıkar çünkü merak edenler varsa işte benim sütlü yumurtam teyzeleri

Ben yetişemedim :çok üzgünüm:

bugün tam 2 aylığızzzzzzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hay maşallah kuzularıma a.s.

Selam canım. Senin görümce ve kaynana yüzsüzlükte bir numaralar yani bacım klava: Yağmu'uma da çok geçmiş olsun a.s.

Hoşgeldin canım. Gel mutlaka bugün sende. Bekleriz a.s.

Canım hoş geldin. Sorunun düzeldiğine çok sevindim. İnşallah böbreklerle ilgili de hayırlı haberlerle gelirsin a.s.

Oy maşallahhhhh a.s.

Kız ben buluşma sayfasına yazdım. Göztepe,acıbadem, evlendirme dairesi. Nerde inersen in taksiyle 5 dk'da ordasın a.s.

ben de mayıs annesiyim bebeğim de bir aylık oldu....herkesi tebrik ediyorum bu arada....

Hayırlı olsun canım a.s.

Tamam canım bende 12 buçukta çıkarım kısmetse. 15 dk'da ordayım a.s.

Kızlar yarın bebelere ne giydirceksiniz hava çok sıcak ama alışveriş merkezi serin olur gibi geliyor ne diyosunuz?

Valla ben elbise, altına kot pantolon, üstüne de ince merserize hırka bacım a.s.

Hoşgeldin canım. Hadi hayırlı uğurlu olsun kuzucuğun a.s. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin a.s.

Canım boşuna üzüyosun kendini. Hayırlısıyla bişeycik çıkmayacak. Hem kendin diyorsun. Erken teşhis her zaman çok önemlidir. Bişey çıksa bile kuzum hemen iyileşir korkma a.s.

Canım maşallah valla yoğun bir hafta bekliyor seni kolay gelsin a.s.

Hadi bakalım görelim kuzucuğunun cicilerini bugün a.s.

Derim tabi lülülülülülü

günaydın kızlar........

Günaydın canım a.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

6 buçukta eşimi yolcu ettim hemen geldim size bakayım dedim. Dün gece eve geç geldik o yüzden bakamadım hiç. Neyse buluşma ile ilgili bi değişiklik yokmuş hihoyyyt

Kızımın dün yine çok sancısı vardı. Gündüz bişeyi yok. Akşama çıkıyor ne hikmetse bu sancılar :çok üzgünüm: En son saat 11 gibi yıkadık, babasının kucağında bütün odaları gezerken uyudu kuzucum. Gece rahattı çok şükür. En son 4'de emdi. Şimdi bi uyku arasında emzireyim onu da saat 10'a kadar falan uyusun. Bende size baktığıma son, haberleri aldığıma göre yatayım azcık daha hihoyyyt

Valla bu buluşma işi süper olucak inşallah hihoyyyt Öptüm siziiiiii a.s.

Ay benim kızın kesin bana bir garezi var kötükedihüso

Erken kalkmışken yatmayayım bari o uyurken işlerimi halledeyim, çantamızı falan hazırlayayım, bir makina çamaşırı oldu onları yıkayayım dedim o anda bizim cadı gözlerini açtı delikafadulden

Normalde hemen emip saat 10'a kadar falan uyuması lazım. Am cingöz iki memeyi de emdi şimdi öyle cin cin bakıyor bana kaydirigubbakcemile3

Pişt uyuşuk karılar nerdesiniz. Ben kızı uyuttum. Çamaşır asıp geliyoruuuuum a.s.

Ay ben çamaşır asarken açmış gözlerini kendi kendine mıkırdanıyodu delikafadulden Eyvah şimdi uyanacak dedim ama baktım kendi kendine uyumuş yine kaydirigubbakcemile3

e hadi gözünz aydınnn maşallah kuzuma
kovala kız hepsini :)) şaka bir yana takma kafana boşver yoklarmış gibi davran

hepatit ateş yapmıyor canım 2. ayın sonunda olacakları aşı biraz ağır o yapabilir
maşallah bebeğine canım çok tatlı
canım moralini bozma hayırlısıyla hiçbişe çıkmaz inşallah
ablamın arkadaşının ikizlerinde guatr çıkmıştı ama ilaç tedavisiyle atlattılar en kötü ihtimal ilaç kullanırsınız ama sen güçlü ol ve üzülme canım dualarımız kuzunlaa.s.
birsen aldım cnm numarıyı saol..
aradım ama ulaşılmıyor malesef ...
bucat87 hoşgeldin aramıza bizde seni tebrik ederiz bebişin hayırlı olsun cnm :)
dün çok sinir oldum yaa annemin tansiyonu fırladı başı ağrmaya başladı onu hastaneye yetiştirdiler sabah apar topar oraya gittim şarzımda bitmiş deli oldum sonra aklıma geldi kartı başka telefona takmak sırnaşık şeyözür dilerim yavss

esenin diğer hattıda vardı bende aradım ulaşamadım civcivimm
civcive anlatıığım gibi oldu işte
heh işte bende oraya gelirim bugünde ablamı ikna edebilirsem geleceğim ama anneminde MR filmi çekilecek inşallah bir sorun çıkmaz

hoşgeldin canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsüna.s.
Ay ben çamaşır asarken açmış gözlerini kendi kendine mıkırdanıyodu delikafadulden Eyvah şimdi uyanacak dedim ama baktım kendi kendine uyumuş yine kaydirigubbakcemile3

canım ya kıyamammmm:1hug:

selam kızlar herkese günaydın
benim durum hülyaya anlattığım gibi işte dün annem rahatsızlanınca apar topar anneme gittim dr a götürdük pazartesi MR çekilsin dendi telefonumunda şarzı bitmiş hülyayı arayamadım deli oldum yaaa sonradan aklıma geldi kartı değiştirmek
neyse ablam hasekiden randevu almış kalçça için biliyorsunuz devletten randevu almak ölüm alınmışken gideyim bari
bu arada anneminde MR çekilecek o da gelecek yani sadece ablam olsa ina ederdim de bi de annem çıktı
neyse onu da deneyeceğim iyi olursa gelirim
gelemezsemde bu buluşma bir kere olmaz herhalde artık sık sık yaparız di mi
diğer buluşmaya gelirim inşallah

kızma gelince dün banyosunu yaptırdım emdi bir uyudu gece sadece 2 kere kalktı maşallahı vardı yani

günaydıııınnn

bayram sabahı gibivalla heyecan bastı!!sırnaşık şey

biz kalktık kızımı doyurdum çayı koydum şimdi babsıyla oynarken bi bakem dedim

kahvaltı edelim uyusunda duşa giricem..

esen sibel günaydın öp. siziopuyorumnanaktan

esen geliyon dime?

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl...? fırsat bulup nete girmekte zorlanıyorum oğluşum pek uyumuyor gaz sancımız oluyor çok fazla zinco rezene kullanıyoruz ama yine de oluyor geçecek mi bu ağrılar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…