oY OY OY DESENE BATIRDI HERYERİ neyse annesi alış bu daha başlangıçtır daha neler yapacak sanaistanbullu hatunlar şu saatlerde hasret gideriyorsunuz heralde:) bende ilk defa oğlumla yalnız kaldım evde. sıpamı uyuttum,size bi bakıp temizliğime dönecem.
dün çocuğum altını değiştirirken yukarı doğru bir işedi teyzeleri,ne gözü yüzü kaldı ne saçları! ne de kanepem-tatlicadiarzu- hemen yıkadık mecbur:lepi: şimdi altını değiştirmeye çok korkuyorum yine yapacak diye. şimdi evde de yalnızım,nasıl yıkarım tek başımadelikafadulden
Canım nerde şimdi bi arayım bulabilecekmiyim bakimsonunda doğum hıyamızıde yazdım....gec oldu sanırım ama anca wakıt bulabıldım...
Valla benimki gülüyor ama bilinçlimi bilmem ama beni tanıyor ve cilveler yapıyorkızlar benm oglum 48 gunluk ama daha uyanıkken bılınclı gulmuyor sadce uyurken melekler gulduruyoo
sızınkıler bılınçlı sıze gulmeye basladımı?
Valla çok özendim size ama bugün gelmiş olsaydım kız benim burnumdan getirirdi çünkü bugün çok huzursuzdu sabah 4 te kalktı ta saat 14 te uyudu o zamana kadar dört döndük sonra aşısı yapıldı bu sefer yine uyutamadık şimdi uyuyor sabah maratonuna hazırlanıyor.Ama size özendim en azından hem tanıştınız hem eğlendiniz.Gelinle damat anlaştı mı bu aradaÇok güzel geçti Hülyacım keşke sende olsaydın.Valla bebekler sırayla bi ağladılar pışpışlamak mama vermekle uğraştık zor oldu tabi biraz alışveriş merkezinde neyseki rahat bir yer bulduk kendimize.
Tuba'nın, Birsen'in ve Gülşah'ın anneleri çok şekerler.Bize hemen ayak uydurdular.
Ev ortamı olsaydı valla çocuklar memelerde otururduk akşama kadar ortam müsait olmayınca bizim veletlerde rahat ememeyince erken kalmak zorunda kaldık gerçi kalktığımızda 16:15 gibiydi nerdeyse 3 saat oturmuşuz.
Ay bu sefer kesin gelirim inşallah hem kızda büyümüş olur artık babasını izin vermezse kızımla döverizValla kızlar bir sonraki buluşma ortak nokta olaraktan ya benim ev yada Gülşah'ın ev diye planlıyoruz. Sibel tatilden dönsün yani temmuz sonu gibi bi daha toplanırız inşallah. O zaman herkes kendini ayarlar, bahane kabul etmiyoruz a.s.
Değişik bi tecrübe oldu kaydirigubbakcemile3 9 kadın, 7 çocuk kaydirigubbakcemile3 Herkes bize bakıyordu. Allah'tan oturduğumuz yer rahattı. Baktık bizimkiler susmayacak, sırayla orda emzirmeye başladık. Hepimizin üzerinde birer battaniye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Komiktik kaydirigubbakcemile3 Ama eğlenceliydi de. Ben çok mutlu oldum. Gülşah, Birsen ve Tuba'nın annelerine de bayıldım. Benim zilli susmayınca sırayla hepsinin kucağını gezdi kaydirigubbakcemile3
Nurten'cim benim cadı eve gelince verdiğimiz mamanın tamamını börğğğ diye çıkardı. Alışık değil ya heralde midesi almadı. Ama geldiğinden beri sersem gibi kaydirigubbakcemile3 Emiyo , uyuyo. Bi haller oldu benim kıza kaydirigubbakcemile3
Esen ve hülya'cım gelememenize üzüldüm. Bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz inşallah a.s.
Maşallah annesi hadi hayırlı olsun sıra bizde artıkMerhaba canların buluşan arkadaşlar harika çıkmışsınız hepinizde süper görünüyosunuz keşke bizde aranızda olsaydık bu gün mevlüdümüz bitti nihayet bu iştende kurtulmuş olduk şimdi ver elini adapazarı kızımı teyzoşuna götürcem evden acil çıkmam lazım işte kızımn mevlüt resmi
![]()
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm ta benim canım yandı inşallah geçer hemenohh kızlar ne güzel buluştunuz kısmetse birdahakine bende gelirim hem kızımda büyümüş olur ozaman
Claries canım maşallah kızın prenses gibi olmuşhihoyyyt
kızlar ben ise şu iki gündür ağlamaktan helak oldum Allahım beterinden saklasın ama çok moralim bozuk bugün dr gittik guatr testi için yarın göstericez sonucu dr. ama Allah şükür normal gözüküyor biraz içim rahatladı,benim dr randevu alamadık başka dr gittk oda çatlak bişey adaın bir dövmediği kaldı kızımın göbeği iltihap kapmış kızlar dr yaktı orayı 48 saat sonra tekrr bakıcak tabi ben gene ağlama krizine girdim bide dün sağlık ocağına gösterdim göbeğini normal dediler şu iki gün boyunca ömrümden ömür gitti yani
Evet bizde bugün doktor dedemize gittik kızım büyümüş aşısını oldu sadece hepatit mi ilk ay kızlar bacaktan bir aşı yaptı yarın sabahta kalça ultrasonu çekilecek inşallah sonuç iyi olur kabızlığı mama yapar dedi Aptamil preden Aptamil Comforta geç dedi sütümde artık gelmiyor galiba kızıma süt anne arıycam çok üzgünüm bizden havadisler bu kadar
Dırımcım kız Maşallah oğluşlarına kız aman endini yorma dikkat et kendinede canım fotolarınızda pek güzel kız.Bi dahakine inşallah bende gelirim.
PINAR cım bebekler ve haftaları gelişimleri ile ilgilide bi çizelge yapabilirmisin birbirimize yardımcı oluruz tabi vaktin varsa.İşte doğum kilosu sonraki kilo baş çevresi boyu haftası aşıları gibi......