• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

istanbullu hatunlar şu saatlerde hasret gideriyorsunuz heralde:) bende ilk defa oğlumla yalnız kaldım evde. sıpamı uyuttum,size bi bakıp temizliğime dönecem.
dün çocuğum altını değiştirirken yukarı doğru bir işedi teyzeleri,ne gözü yüzü kaldı ne saçları! ne de kanepem-tatlicadiarzu- hemen yıkadık mecbur:lepi: şimdi altını değiştirmeye çok korkuyorum yine yapacak diye. şimdi evde de yalnızım,nasıl yıkarım tek başımadelikafadulden
oY OY OY DESENE BATIRDI HERYERİ neyse annesi alış bu daha başlangıçtır daha neler yapacak sana

sonunda doğum hıyamızıde yazdım....gec oldu sanırım ama anca wakıt bulabıldım...
Canım nerde şimdi bi arayım bulabilecekmiyim bakim

kızlar benm oglum 48 gunluk ama daha uyanıkken bılınclı gulmuyor sadce uyurken melekler gulduruyoo
sızınkıler bılınçlı sıze gulmeye basladımı?
Valla benimki gülüyor ama bilinçlimi bilmem ama beni tanıyor ve cilveler yapıyor

Çok güzel geçti Hülyacım keşke sende olsaydın.Valla bebekler sırayla bi ağladılar pışpışlamak mama vermekle uğraştık zor oldu tabi biraz alışveriş merkezinde neyseki rahat bir yer bulduk kendimize.

Tuba'nın, Birsen'in ve Gülşah'ın anneleri çok şekerler.Bize hemen ayak uydurdular.

Ev ortamı olsaydı valla çocuklar memelerde otururduk akşama kadar ortam müsait olmayınca bizim veletlerde rahat ememeyince erken kalmak zorunda kaldık gerçi kalktığımızda 16:15 gibiydi nerdeyse 3 saat oturmuşuz.
Valla çok özendim size ama bugün gelmiş olsaydım kız benim burnumdan getirirdi çünkü bugün çok huzursuzdu sabah 4 te kalktı ta saat 14 te uyudu o zamana kadar dört döndük sonra aşısı yapıldı bu sefer yine uyutamadık şimdi uyuyor sabah maratonuna hazırlanıyor.Ama size özendim en azından hem tanıştınız hem eğlendiniz.Gelinle damat anlaştı mı bu arada
Valla kızlar bir sonraki buluşma ortak nokta olaraktan ya benim ev yada Gülşah'ın ev diye planlıyoruz. Sibel tatilden dönsün yani temmuz sonu gibi bi daha toplanırız inşallah. O zaman herkes kendini ayarlar, bahane kabul etmiyoruz a.s.

Değişik bi tecrübe oldu kaydirigubbakcemile3 9 kadın, 7 çocuk kaydirigubbakcemile3 Herkes bize bakıyordu. Allah'tan oturduğumuz yer rahattı. Baktık bizimkiler susmayacak, sırayla orda emzirmeye başladık. Hepimizin üzerinde birer battaniye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Komiktik kaydirigubbakcemile3 Ama eğlenceliydi de. Ben çok mutlu oldum. Gülşah, Birsen ve Tuba'nın annelerine de bayıldım. Benim zilli susmayınca sırayla hepsinin kucağını gezdi kaydirigubbakcemile3

Nurten'cim benim cadı eve gelince verdiğimiz mamanın tamamını börğğğ diye çıkardı. Alışık değil ya heralde midesi almadı. Ama geldiğinden beri sersem gibi kaydirigubbakcemile3 Emiyo , uyuyo. Bi haller oldu benim kıza kaydirigubbakcemile3

Esen ve hülya'cım gelememenize üzüldüm. Bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz inşallah a.s.
Ay bu sefer kesin gelirim inşallah hem kızda büyümüş olur artık babasını izin vermezse kızımla döveriz
Merhaba canların buluşan arkadaşlar harika çıkmışsınız hepinizde süper görünüyosunuz keşke bizde aranızda olsaydık bu gün mevlüdümüz bitti nihayet bu iştende kurtulmuş olduk şimdi ver elini adapazarı kızımı teyzoşuna götürcem evden acil çıkmam lazım işte kızımn mevlüt resmi

hpim1552.jpg
Maşallah annesi hadi hayırlı olsun sıra bizde artık
ohh kızlar ne güzel buluştunuz kısmetse birdahakine bende gelirim hem kızımda büyümüş olur ozaman
Claries canım maşallah kızın prenses gibi olmuşhihoyyyt

kızlar ben ise şu iki gündür ağlamaktan helak oldum Allahım beterinden saklasın ama çok moralim bozuk bugün dr gittik guatr testi için yarın göstericez sonucu dr. ama Allah şükür normal gözüküyor biraz içim rahatladı,benim dr randevu alamadık başka dr gittk oda çatlak bişey adaın bir dövmediği kaldı kızımın göbeği iltihap kapmış kızlar dr yaktı orayı 48 saat sonra tekrr bakıcak tabi ben gene ağlama krizine girdim bide dün sağlık ocağına gösterdim göbeğini normal dediler şu iki gün boyunca ömrümden ömür gitti yani
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm ta benim canım yandı inşallah geçer hemen
Evet bizde bugün doktor dedemize gittik kızım büyümüş aşısını oldu sadece hepatit mi ilk ay kızlar bacaktan bir aşı yaptı yarın sabahta kalça ultrasonu çekilecek inşallah sonuç iyi olur kabızlığı mama yapar dedi Aptamil preden Aptamil Comforta geç dedi sütümde artık gelmiyor galiba kızıma süt anne arıycam çok üzgünüm bizden havadisler bu kadar
Dırımcım kız Maşallah oğluşlarına kız aman endini yorma dikkat et kendinede canım fotolarınızda pek güzel kız.Bi dahakine inşallah bende gelirim.
PINAR cım bebekler ve haftaları gelişimleri ile ilgilide bi çizelge yapabilirmisin birbirimize yardımcı oluruz tabi vaktin varsa.İşte doğum kilosu sonraki kilo baş çevresi boyu haftası aşıları gibi......

ohh kızlar ne güzel buluştunuz kısmetse birdahakine bende gelirim hem kızımda büyümüş olur ozaman

kızlar ben ise şu iki gündür ağlamaktan helak oldum Allahım beterinden saklasın ama çok moralim bozuk bugün dr gittik guatr testi için yarın göstericez sonucu dr. ama Allah şükür normal gözüküyor biraz içim rahatladı,benim dr randevu alamadık başka dr gittk oda çatlak bişey adaın bir dövmediği kaldı kızımın göbeği iltihap kapmış kızlar dr yaktı orayı 48 saat sonra tekrr bakıcak tabi ben gene ağlama krizine girdim bide dün sağlık ocağına gösterdim göbeğini normal dediler şu iki gün boyunca ömrümden ömür gitti yani

canımm ya bu kadar yıpratma kendini inş düşündüğünüz gibi temiz çıkacak sonuşlar olumlu düşün olumlu olsun ...sen steres yaptıkça çocuğada yansır ...

canım çok tatlı olmuş maşallah barekallahhh

ay canımsın çok özür dilerim yaaa bizde seninle buluşalım canım olmaz mı
birdahaki buluşmayada söz eşime götüttürücem bizi kaydirigubbakcemile5

yok cnm aşk olsun ne özürü ben espri yaptım kaydirigubbakcemile3 sabah kendi dilimle tuzağa düştüm sölemesydim seni kaçacaktım ama benim sazanlığım işte neyse dediğin gibi kocana ceza birdaki sefere o götürüp o alacak bizi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla sende bi gün süpriz yap çık gel bana bacım ne zaman müsayit olursan ara ben kendimi ayarlarım ŞenizŞeniz

men geldim mennn:dance::dance:

çok güseldi erken gelen bacılar yazmışşşşş zatiiidelikafadulden

bir alışveriş merkezi yenidoğmuş çocuklu bir gurup biz ayrı bir olayız zatii bana hepden

delüü demişlerdirdelikafadulden çok hoştu valla en geç ben ve knk kalktık ben onlarla

geldim sağolsun eşi bizi eve kadar getirdi arabamızı 6 kata kadar çıkardı

ve üstelik ben alerji doktoruma gidecektim knk de annesine annesi çapada benim doktor

aksarayda benide çapada bıraktılar biraz erken diye eşimin yanına gittim

onla buluştum doktora gittim çok sıra bekledik sanki bedava bakıyor doktor :jeyyar:

neyse hersene olduğu gibi sırtıma o ana altı alerji mikrobunu enjekte etti

perşembe günü tekrar gidecem ama ben omzuma baktımmm 6 sıda kabarmışşş yani

alerjim aynııı neysee perşembe nefes kontrolü olacam......oradan eşim hadi yemek yiyelim

dedi tmm dedim yimek yedik bizim taksiyi aradık tesadüf adam aksaraydaymış bir saat

sonra müşteri alacakmışş eve dönmeyim burada bekleyim demiş adamı yakaladık eve

geldik işte kuzularım uyuyorrrr sevişemedikk dahaazemuszemuszemuszemus

cnm ne demek kim olsa aynı şeyi yapardı emin ol...
eşinin yanınamı gittin sen iyi yapmışsın taksicci amcada rast gitmiş vallayerimseniben
geçmiş olsun cnm alerjiler dvm yani??

oyy oyyy yorgunlutan ölüyom giderken iyi gittikte akşam dönüşte güneş hep arabadaydı çocuklarda bizde pştik valla.. emme velakin degdi tabiiizemuszemus

kızlarla sanki 40 yıllık tanıştık çok eglenceli geçti ama ev ortamı olsaydı dahada güzel olurdu eminim inş. bidahakine...

ben çok güzel arkadaşlıklar edindim çok mutluyum kızlar hepinizi çok sevdim Şenizanneleriniz dahil..annemlere anlata anlata bitiiremedim sizleri..
tekrar buluşmayı iple çekiyorum..

ben yatım kızda 1 saat önce uyuttum geldigimizden beri mıkır mıkır
ben kaçtım eşimin pcde işi var yrn atarım resimleri kzızyo adam zaptedmişim pcyi:mymeka:
ben yatar iyi geceler

birgünde birsenin balkonuna çay içmeye giderizz :))) oda yakın bize :))

nedemek cnm buyrun gelin tabi biz annemle konuştuk sibel kocişi ile kalkacak gelecek kahvaltıda buluşacazzz siboşada diyecem öğleden sonra aksama doğruu benim balkon güneş alıyorrr nasıl olsa sabaha kadar nöbetteyiz son nöbetle bana gelin olmadı hepimiz uzanır yatarızz heheh sonra kahvaltı yaparız

[k] {n} [k];7365205 .!.:
cnm ne demek kim olsa aynı şeyi yapardı emin ol...
eşinin yanınamı gittin sen iyi yapmışsın taksicci amcada rast gitmiş vallayerimseniben
geçmiş olsun cnm alerjiler dvm yani??

oyy oyyy yorgunlutan ölüyom giderken iyi gittikte akşam dönüşte güneş hep arabadaydı çocuklarda bizde pştik valla.. emme velakin degdi tabiiizemuszemus

kızlarla sanki 40 yıllık tanıştık çok eglenceli geçti ama ev ortamı olsaydı dahada güzel olurdu eminim inş. bidahakine...

ben çok güzel arkadaşlıklar edindim çok mutluyum kızlar hepinizi çok sevdim Şenizanneleriniz dahil..annemlere anlata anlata bitiiremedim sizleri..
tekrar buluşmayı iple çekiyorum..

ben yatım kızda 1 saat önce uyuttum geldigimizden beri mıkır mıkır
ben kaçtım eşimin pcde işi var yrn atarım resimleri kzızyo adam zaptedmişim pcyi:mymeka:
ben yatar iyi geceler

cnm benim çokk sağolopuyorumnanaktansenin kociş geliyormuş buralara sen atla atla gel bende gelirim sana ama işte sen daha avantajlısın ben iki bebe ile zor inerim aşa olmadı onuda yapacam hehehe çünkiiiiiiiiiii gezecem bu yazzzzz

günayınlarrr kızlarrrrrr ben gece resmen ölü gibi uyudum çocuklara biraz eşim bakmış sonra annemi kaldırmış...ben hiç uyanmamışım ama yatağımda yatıyorum uyanmam tabiiiiiiiii aylarca yatamadım

çok güldüm ama eşim anne bu kız taşmı taşıdı çocuklarda oda ölü gibi uyuyolar

bende dedim eve geldiğimizden beri o bu yattakda gerine gerine uyudu bende uyudum ohhhh canıma deysin didimmm

şimdi çocukları uytmaya çalışıyu-orum bende yatacamm

canım ya başına gelenlere bak
sen taktıkça üstüne üstüne gelecek inşallah bişeciği yok bebişinin korkma canım
oY OY OY DESENE BATIRDI HERYERİ neyse annesi alış bu daha başlangıçtır daha neler yapacak sana

Valla benimki gülüyor ama bilinçlimi bilmem ama beni tanıyor ve cilveler yapıyor

Valla çok özendim size ama bugün gelmiş olsaydım kız benim burnumdan getirirdi çünkü bugün çok huzursuzdu sabah 4 te kalktı ta saat 14 te uyudu o zamana kadar dört döndük sonra aşısı yapıldı bu sefer yine uyutamadık şimdi uyuyor sabah maratonuna hazırlanıyor.Ama size özendim en azından hem tanıştınız hem eğlendiniz.Gelinle damat anlaştı mı bu arada

Ay bu sefer kesin gelirim inşallah hem kızda büyümüş olur artık babasını izin vermezse kızımla döveriz

Evet bizde bugün doktor dedemize gittik kızım büyümüş aşısını oldu sadece hepatit mi ilk ay kızlar bacaktan bir aşı yaptı yarın sabahta kalça ultrasonu çekilecek inşallah sonuç iyi olur kabızlığı mama yapar dedi Aptamil preden Aptamil Comforta geç dedi sütümde artık gelmiyor galiba kızıma süt anne arıycam çok üzgünüm bizden havadisler bu kadar
Dırımcım kız Maşallah oğluşlarına kız aman endini yorma dikkat et kendinede canım fotolarınızda pek güzel kız.Bi dahakine inşallah bende gelirim.
PINAR cım bebekler ve haftaları gelişimleri ile ilgilide bi çizelge yapabilirmisin birbirimize yardımcı oluruz tabi vaktin varsa.İşte doğum kilosu sonraki kilo baş çevresi boyu haftası aşıları gibi......
oh aşınızı da olmuşsunuz
gel bacım ben senin bebeişe de veririm sütopuyorumnanaktan

canımm ya bu kadar yıpratma kendini inş düşündüğünüz gibi temiz çıkacak sonuşlar olumlu düşün olumlu olsun ...sen steres yaptıkça çocuğada yansır ...

yok cnm aşk olsun ne özürü ben espri yaptım kaydirigubbakcemile3 sabah kendi dilimle tuzağa düştüm sölemesydim seni kaçacaktım ama benim sazanlığım işte neyse dediğin gibi kocana ceza birdaki sefere o götürüp o alacak bizi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla sende bi gün süpriz yap çık gel bana bacım ne zaman müsayit olursan ara ben kendimi ayarlarım ŞenizŞeniz

birgünde birsenin balkonuna çay içmeye giderizz :))) oda yakın bize :))
evet hülyacım dün eşim kendi kendine dedi söz aşkım bidahakine ben götürücem sizi dedi üzüldüğümü görünce
çünkü hastaneden öyle getirrebilirdi kızdığımı anladı
valla biz çok yakınız hülyacım sende çık gel avcılardan tek vesait bende gelirim ya da biryerde buluşalım bizde resimlerimizi koyalım:))
günayınlarrr kızlarrrrrr ben gece resmen ölü gibi uyudum çocuklara biraz eşim bakmış sonra annemi kaldırmış...ben hiç uyanmamışım ama yatağımda yatıyorum uyanmam tabiiiiiiiii aylarca yatamadım

çok güldüm ama eşim anne bu kız taşmı taşıdı çocuklarda oda ölü gibi uyuyolar

bende dedim eve geldiğimizden beri o bu yattakda gerine gerine uyudu bende uyudum ohhhh canıma deysin didimmm

şimdi çocukları uytmaya çalışıyu-orum bende yatacamm
bende şimdi kalktım evi toplayacağım

Canım çok geçmiş olsun.Bebişinin inş bişeyi yoktur.Sen de moralini yüksek tutmaya çalışki annesi kuzuna bakabilesin.

kızlar slm ben anca gelebıldım kız aksamdan berı mıkır mıkır ayaklarını hep cekıyo karnına dogru gaz sancısı sanırım amma kıvrandı yavrucaksenağlama

buluşma superdı hıc yabancılık cekmedık sankı senelerdır arkadasmışız gıbıydı hepınızı cok sevdım yıne bulusalım mukakkakkk resımlerı yukucem ama nasıl yapıcam bana tarıf edın

Canım çok geçmiş olsun.Bebişinin inş bişeyi yoktur.Sen de moralini yüksek tutmaya çalışki annesi kuzuna bakabilesin.

semra üzülme tatlım Allah beterinden saklasın bence hiç bişeyciği yok kuzunun içini ferah tut annesi dulalarım seninle ve kuzunla canım bak göreceksin test sonuçları normal çıkacak rahat bir nefes alacaksın inşallah

canım ya başına gelenlere bak
sen taktıkça üstüne üstüne gelecek inşallah bişeciği yok bebişinin korkma canım

oh aşınızı da olmuşsunuz
gel bacım ben senin bebeişe de veririm sütopuyorumnanaktan

evet hülyacım dün eşim kendi kendine dedi söz aşkım bidahakine ben götürücem sizi dedi üzüldüğümü görünce
çünkü hastaneden öyle getirrebilirdi kızdığımı anladı
valla biz çok yakınız hülyacım sende çık gel avcılardan tek vesait bende gelirim ya da biryerde buluşalım bizde resimlerimizi koyalım:))

bende şimdi kalktım evi toplayacağım

çok sağolun kızlar bugün göstericez sonuçları dr.yarında göbeği için tekrar gidicez,popomuzda pişik oldu ve hep saf zeytinyağıyla siliyordum poposunu,dr uni baby nin yenidoğan ıslak mendilini kullan dedi ben dalinin ıslak mendilini kullanıyorum dedim hepsinde alkol katkı maddesi var uni babay kullan dedi,sizinde aklınızda olsun kızlar dün akşamda eşim senin yüzünden hani bakamadım çocuğa gibi imada bulundu zaten ağlamaktan kahroldum bide öyle demesi çok üzdü beni sonra lafı kıvırdı şimdi konuşmuyorum eşimle ay herşey üstüme geliyor sanki çok kötüyüm kızlar ya

tabiki esencim en kısa zamanda inş :) birsencim sanada mutlaka Allah nasip ederse gelicem :)

ya bu arada kızlar ben tubişi göremedim resimlerde ... saklandımı yoksaa :))

Selam kızlar

Çok güzel görünüyosunuz maşallah ne güzel br günmüş.

Kızlar benim bu oğlum gece hiç uyumuyorya 40 tan sonra düzene girer diyor herkes doğrumu ki acaba

Bide mama veren anneler ben 3 saatte 60cc veriyorum ama sanırım artık az gelmeye başladı siz nasıl veriyosunuz.

Şu lohusalık sendromundan kurtuluyorum sanki biraz cok mutluyum valla 2 gündür ağlamadım cunku ne zor bir işmiş allahım.

Selam Kizlar,

Bulusma resimlerinizi gördükce, insan hayiflanmadan edemiyor. Cok güzel görünüyorsunuz hepiniz, umarim en kisa zamanda yine bulusma olurda, bizde hic degilse fotolarla avunuruz.

Bizim bugün doktor kontrolümüz vardi, neyseki bebegimin su böbrek sorunu simdilik vahim görünmüyormus, ilerleme olmamis. Ama idrarini yaparken zorlaniyor yavrum:(
Birde kizlar, bugün bebegim kakasini yaparken köpük köpük yapiyor, sanki poposundan sabun fiskiriyor. Birde kusuyor aralarda. Acaba, eve gelirken cok terledi yolda, evde serin. Üsütüpte ishal mi oldu anlamadim. Tetkik ediyorum bakalim, olmazsa doktora götürecegim. Bu konuda bilgisi olan var mi acaba?

Semra canim cok gecmis olsun, kendini en kisa zamanda toparlaman dilegiyle...

Back
X