- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
Günaydın Kızlar 2 gündür giremiyorum bu oğlan sayesinde.mafoldumben
Uykuyu unuttuk perişan haldeyim inanın.2 gün önce yazmıştım muhtemelen bebekler havaların sıcaklığından durmuyolar sanırım diye gören olmadı sanırım kimse bişey yazmamıştı.:umursamaz:
Ben olayı çözdüm hakikaten sıcaklardanmış benim salon baya serin oluyor artık o odada oturuyorum oğlanıda orda yatırıyorum biraz işi çözdük gibi.Bu gaz olayınıda perşembe kontrole gidince sorucam belki mamasını değiştirir birde gaz için etkili bişey istiycem bakalım ne vercek işe yararsa size yazarım.
Dün benimde misafirler vardı annemleri çağırdımda onla hazırladık allahtan yoksa ev berbat haldeydi bu çocuk sayesinde banyoya bile giremez oldum.Akşamada alışverişe ordan yemeğe gittik.Biraz moralim yerine geldi.Şimdi uyutmaya çalışıyorum ayakta sallıyorum malesefki.:çok üzgünüm:
Canım benim hoşgeldin. Kesinlikle sıcaktan bende karar verdim. Kayınvalidemlerin evi çok serin. Bizimki orda kuzu kesiliyor. Evde 2 gündür canımıza okudu valla. Tek cam açabiliyorum yoksa fena esiyor bizim ev. Korkuyorum üşütür diye. Şimdi de ben oturur vaziyetteyken yastıkla dizlerime yatırdım öyle duruyor. Koltuğa yada beşiğine bıraksam kıyameti koparıyor. Arkadaşım gelmek üzere. Daha çayı bile koyamadım valla offf offf delikafadulden Bi toz alayım dedim ama nerdeeeeee kafamçokkarıştı