• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Günaydın Kızlar 2 gündür giremiyorum bu oğlan sayesinde.mafoldumben

Uykuyu unuttuk perişan haldeyim inanın.2 gün önce yazmıştım muhtemelen bebekler havaların sıcaklığından durmuyolar sanırım diye gören olmadı sanırım kimse bişey yazmamıştı.:umursamaz:

Ben olayı çözdüm hakikaten sıcaklardanmış benim salon baya serin oluyor artık o odada oturuyorum oğlanıda orda yatırıyorum biraz işi çözdük gibi.Bu gaz olayınıda perşembe kontrole gidince sorucam belki mamasını değiştirir birde gaz için etkili bişey istiycem bakalım ne vercek işe yararsa size yazarım.

Dün benimde misafirler vardı annemleri çağırdımda onla hazırladık allahtan yoksa ev berbat haldeydi bu çocuk sayesinde banyoya bile giremez oldum.Akşamada alışverişe ordan yemeğe gittik.Biraz moralim yerine geldi.Şimdi uyutmaya çalışıyorum ayakta sallıyorum malesefki.:çok üzgünüm:

Canım benim hoşgeldin. Kesinlikle sıcaktan bende karar verdim. Kayınvalidemlerin evi çok serin. Bizimki orda kuzu kesiliyor. Evde 2 gündür canımıza okudu valla. Tek cam açabiliyorum yoksa fena esiyor bizim ev. Korkuyorum üşütür diye. Şimdi de ben oturur vaziyetteyken yastıkla dizlerime yatırdım öyle duruyor. Koltuğa yada beşiğine bıraksam kıyameti koparıyor. Arkadaşım gelmek üzere. Daha çayı bile koyamadım valla offf offf delikafadulden Bi toz alayım dedim ama nerdeeeeee kafamçokkarıştı

Öyle Pınarcım benimkide ayakta sallanmaya acayip alıştı.Evde tozlu kalsın boşver gelen arkadaşın onada bakmasın artık sen bebeklisin.

Bende bir yandan dönüş için uçak bileti bakıyorum bu oğlanla uçakta napıcaz bakalım kıyameti kopartmazsa iyidir.kaydirigubbakcemile3

Öyle Pınarcım benimkide ayakta sallanmaya acayip alıştı.Evde tozlu kalsın boşver gelen arkadaşın onada bakmasın artık sen bebeklisin.

Bende bir yandan dönüş için uçak bileti bakıyorum bu oğlanla uçakta napıcaz bakalım kıyameti kopartmazsa iyidir.kaydirigubbakcemile3

Valla saldım gitti bacım. Yapamıyorum kimse kusura bakmasın yerimseniben

Uçakta kalkış ve inişlerde emzirmen gerekiyomuş basınçtan dolayı öyle duydum a.s Uyur zaten sorun çıkarmaz benim akıllı paşam Şeniz

slm bayanlar napıyonuz günaydın..

ben 9:30da kalktım kız sagolsun bizi uyutmadı bugece2 gündür kabızdı busabah yaptı çok şükür sonra babsıda uyudu kızıda ben yatamadım çam. attım makinaya çıksında annmlere gidicez kahvaltıya..
keyifler nasılmış bakalım sizlerde??opuyorumnanaktan
canım ab roket var bende ama ben yapmıyorum sezeryanlıyım diye acaba yapsan zararı olurmu küçük küçük yapsam ya.eşim yapıyo acaip terletiyo bide kalça ve göbeği çok çalışştırıyomuş..malum eşim benle beraber kilo aldığı için oda yapıyo:)
cnm bende sezeryanlıyım 53 günlügüm ve başlayacam sende başla bişi olmaz kız karını anladımda kalçayı nası çalıştırıyo alet?? öyleyse çok iyi benm kalça kocamandasırnaşık şey

Uykuyu unuttuk perişan haldeyim inanın.2 gün önce yazmıştım muhtemelen bebekler havaların sıcaklığından durmuyolar sanırım diye gören olmadı sanırım kimse bişey yazmamıştı.:umursamaz:

Ben olayı çözdüm hakikaten sıcaklardanmış benim salon baya serin oluyor artık o odada oturuyorum oğlanıda orda yatırıyorum biraz işi çözdük gibi.Bu gaz olayınıda perşembe kontrole gidince sorucam belki mamasını değiştirir birde gaz için etkili bişey istiycem bakalım ne vercek işe yararsa size yazarım.

Dün benimde misafirler vardı annemleri çağırdımda onla hazırladık allahtan yoksa ev berbat haldeydi bu çocuk sayesinde banyoya bile giremez oldum.Akşamada alışverişe ordan yemeğe gittik çok üzgünüm:
slm cnm gerçekten öyle sıcaklar ama sadece kısa kollu çıtçıylıyla tutusan??

nereye dönüş sibelcim ben bişimi kaçırdım??:olmaz:

Ya şu sizin imzadaki resimleri yapmak için giriyorum siteye. Resim seçiyorum, yazıları falan yazıyorum. Sonra ne yapmam lazım? Nereyi tıklarsam tıklayayım olmuyor :1no2:

[k] {n} [k];7461662 .!.:
slm bayanlar napıyonuz günaydın..

ben 9:30da kalktım kız sagolsun bizi uyutmadı bugece2 gündür kabızdı busabah yaptı çok şükür sonra babsıda uyudu kızıda ben yatamadım çam. attım makinaya çıksında annmlere gidicez kahvaltıya..
keyifler nasılmış bakalım sizlerde??opuyorumnanaktan

cnm bende sezeryanlıyım 53 günlügüm ve başlayacam sende başla bişi olmaz kız karını anladımda kalçayı nası çalıştırıyo alet?? öyleyse çok iyi benm kalça kocamandasırnaşık şey

slm cnm gerçekten öyle sıcaklar ama sadece kısa kollu çıtçıylıyla tutusan??

nereye dönüş sibelcim ben bişimi kaçırdım??:olmaz:

Günaydın canım hoşgeldin. Aman iyi bacım yapmış çok şükür. Çok zorluyor çocukları ya bu kabızlık :çok üzgünüm:

Bende napim işte kızla uğraşıyorum. Şimdi emzirip yatırdım beşiğine. Bakalım kendi kendine uyuyacak mı? Uyusada bende kahvaltı hazırlasam delikafadulden

Nurtencim annemlerin yazlığa gidicem demiştim ya Ayvalığa.Giderken annemlerin arabayla gidcez arka koltuğu oğlumla bana tahsis ettiler yatakta yapacaklar rahat gidicez yani.Dönüşte kocişte gelecek 1 hafta kalacak onla beraber uçakla dönücez onun biletleri canım.Yoksa 7 saat otobüsle çocuk perişan olur durmazda zaten bizim huysuz.mafoldumben

Pınarcım kaydet butonu var ona bastıktan sonra sayfayı aşağıya çek en altta link var nu kopyalıycan bizim eski etiketler gibi ama bu linkin uzantısının png den sonrasını kopyalama.

Günaydın canım hoşgeldin. Aman iyi bacım yapmış çok şükür. Çok zorluyor çocukları ya bu kabızlık :çok üzgünüm:

Bende napim işte kızla uğraşıyorum. Şimdi emzirip yatırdım beşiğine. Bakalım kendi kendine uyuyacak mı? Uyusada bende kahvaltı hazırlasam delikafadulden
cnm kasma kendini ya arkadşın geldimi kızı azcık kucagında tutsun sen hamarat hatunsun 2dak. hazırlarsınopuyorumnanaktan
Nurtencim annemlerin yazlığa gidicem demiştim ya Ayvalığa.Giderken annemlerin arabayla gidcez arka koltuğu oğlumla bana tahsis ettiler yatakta yapacaklar rahat gidicez yani.Dönüşte kocişte gelecek 1 hafta kalacak onla beraber uçakla dönücez onun biletleri canım.Yoksa 7 saat otobüsle çocuk perişan olur durmazda zaten bizim huysuz.mafoldumben
tamam cnm ben daha uzak biyer die düşündüm aklımdan çıkmış ohh giderken rahat gidicen iyi bari zaten arbada uyur sürekli anneyi üzmez dönüştede uçak ohhh git bacım rahatlarsın azıcık için açılır serin serinzemuszemus

Pınarcım kaydet butonu var ona bastıktan sonra sayfayı aşağıya çek en altta link var nu kopyalıycan bizim eski etiketler gibi ama bu linkin uzantısının png den sonrasını kopyalama.

Ay bacımyapıyorum yapıyorum olmuyo gıcık oldum. Save Changes var onu diyosun dimi tıklıyorum ama hata veriyo kötükedihüso

[k] {n} [k];7461871 .!.:
cnm kasma kendini ya arkadşın geldimi kızı azcık kucagında tutsun sen hamarat hatunsun 2dak. hazırlarsınopuyorumnanaktan

tamam cnm ben daha uzak biyer die düşündüm aklımdan çıkmış ohh giderken rahat gidicen iyi bari zaten arbada uyur sürekli anneyi üzmez dönüştede uçak ohhh git bacım rahatlarsın azıcık için açılır serin serinzemuszemus

Sağol bitanem a.s. Artık öyle yapıcam bacım. Beşiğinde mızırdanıp duruyo yine. Çayı koydum o arada bende kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçtım makina bitti eşimide kaldırdım çıkalım yavaştan çok acıktım

öptüüümm

[k] {n} [k];7462163 .!.:
kızlar ben kaçtım makina bitti eşimide kaldırdım çıkalım yavaştan çok acıktım

öptüüümm

Güle güle canım. Afiyet olsun a.s.

Benimki de bu sefer uyudu heralde :lepi:

günaydın can lar...
nasılsınız bu gün..ben biraz daha iyi oluyorum gün geçtikçe inşallah:)
c.tesi abim ve eşi gelmişti bebiş uyuyoken bi dışarı çıkıp hava almak istedim bizim yengeyle çıktık tam kıyafetler e bakıyoruz benim koca aradı,arkada erenin sesi yavrum nasıl ağlıyo ben kapattım telefonu eve bi gidişim vardı sormayın bizimkide kucağna almış kapıda bizi bekliyolar apartman yankılanıyo tabi merdivenlerden çıkarken çok kötü oldum nası eve girdim kucağıma aldım bilmiyorum
ilk defa yalnız çıktım valla bi daha zor,en azından biraz büyüyene kadar..
dünde eşimle yıkadın bebişi bi uyudu maşallah bende temizlik yaptım gelen giden olur hafta içi diye
yarın kırkımız çıkcak kızlar inşallah bende tuz şeker altın gümüş çivi koycam suyua bakalım inşallahh:)
Artık bebişler bizi tanıyor baba falan kesmiyor onları illede anne olacak.Dün sabah benim kızda uyanınca ağladı kucağımdaydı babasına verdim ağzını i büzdü eşim ay bu seni tanıyor artık dedi.Kıskandı

Günaydınlar bacılar a.s.

Bi arkadaşım kahvaltıya gelicek ama Defnoş sağolsun kucakta durmak istiyor. Bide o gelmeden en azından bi toz alayım diyorum ama nerdeee kafamçokkarıştı
Bizimkiler şımarık mı olcak kız ne hep kucak istiyolar

Dün benimde misafirler vardı annemleri çağırdımda onla hazırladık allahtan yoksa ev berbat haldeydi bu çocuk sayesinde banyoya bile giremez oldum.Akşamada alışverişe ordan yemeğe gittik.Biraz moralim yerine geldi.Şimdi uyutmaya çalışıyorum ayakta sallıyorum malesefki.:çok üzgünüm:
Doğru sıcak çocukları mahvetti.Yolculuk var ha hadi bakalım eğlen gel bizi unutma nereye gideceksiniz peki

Uçakta basınç ya uyutur ya çıldırtır bakalım seninkinin tepkisi ne olcak
GÜNAYDIN KIZLAR ben daha uyumadım bizim kız sabaha kadar 2 saate uyandı süt sağ mama hazırla tam yatıyorm çığlık kalk yedir zorla uyut yine hazırla yat yine vıyk diye ses bide babamız ateşlendi aha dedim 2 oldular biraz önce tam yattım zil çaldı bebek şekerimiz yetmedi bi 30 daha istemiştik o gelmiş şimdi yatsam kız kalkçak sersem gibi olcam babamız 2 gibi gelcek o gelsin öylemi yatsam.Bu gün doğum günüm sahi unuttum kadınlar kulübü msj göndermiş hatırlattı bu kadar kendimi unutmuşum bu arada benim uykusuzluğum işe yarıyor gece hiç zorlanmıyorum

herkese merha ba kızlar gece duru böcüğüm uyumadı gaz vardı kuzumda bende sabah uyutunca hemen uyudum üç gündür uyku yok bize duru hanım sayesinde gaz sancısı yüzünden bebişler çok zorlanıyor sonrada kalktım kahvaltı hazırladım evi toparladım çamaşırları yerşelştirdim kızımı uyuttum sizlere bakayım dedim yağmurda anneaneesinde kaldı kızım durunun gece nöbetleri yüzünden uyuyamıyor bende anneannesine gönderdim öyle işte kızlar
bu arada 31 temmuzda işe başlıyorum az kaldı kızımı nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum valla daha çok küçük
patronum jest yapıp bana finans müdürümüz ile hediye göndermiş şaşırdım :))

herkese merha ba kızlar gece duru böcüğüm uyumadı gaz vardı kuzumda bende sabah uyutunca hemen uyudum üç gündür uyku yok bize duru hanım sayesinde gaz sancısı yüzünden bebişler çok zorlanıyor sonrada kalktım kahvaltı hazırladım evi toparladım çamaşırları yerşelştirdim kızımı uyuttum sizlere bakayım dedim yağmurda anneaneesinde kaldı kızım durunun gece nöbetleri yüzünden uyuyamıyor bende anneannesine gönderdim öyle işte kızlar
bu arada 31 temmuzda işe başlıyorum az kaldı kızımı nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum valla daha çok küçük
patronum jest yapıp bana finans müdürümüz ile hediye göndermiş şaşırdım :))
şu gazdan nefret ettim valla neymiş ya mahveti beişleri 3 ay geçsede kurtulsak.
Ne almış hediye kız
Az kalmış izninin bitmesine benimde temmuzun ilk haftası bitiyor ama rapor alıp ağustosa uzatcam bakalım

şu gazdan nefret ettim valla neymiş ya mahveti beişleri 3 ay geçsede kurtulsak.
Ne almış hediye kız
Az kalmış izninin bitmesine benimde temmuzun ilk haftası bitiyor ama rapor alıp ağustosa uzatcam bakalım

valla tatlım gaz mahvediyor bebişlerimizi
canım büyük altın almış çok şaşırdım mutlu oldum
nasıl bırakacaksak bebişleri daha çok küçükler benim iznimi uzatma şansım yok :(

sen nasılsın tatlım bebiş nasılŞeniz

kızlar aventin gögüs kalkanı aldım çok rahat akan süt içine doluyıor göğüs pedleri tahriş ediyor
buı arada 5 kilo fazlam var kızlar onuda versem eski halime döneceğim

Back
X