Artık bebişler bizi tanıyor baba falan kesmiyor onları illede anne olacak.Dün sabah benim kızda uyanınca ağladı kucağımdaydı babasına verdim ağzını i büzdü eşim ay bu seni tanıyor artık dedi.Kıskandı
Bizimkiler şımarık mı olcak kız ne hep kucak istiyolar
Doğru sıcak çocukları mahvetti.Yolculuk var ha hadi bakalım eğlen gel bizi unutma nereye gideceksiniz peki
Uçakta basınç ya uyutur ya çıldırtır bakalım seninkinin tepkisi ne olcak
GÜNAYDIN KIZLAR ben daha uyumadım bizim kız sabaha kadar 2 saate uyandı süt sağ mama hazırla tam yatıyorm çığlık kalk yedir zorla uyut yine hazırla yat yine vıyk diye ses bide babamız ateşlendi aha dedim 2 oldular biraz önce tam yattım zil çaldı bebek şekerimiz yetmedi bi 30 daha istemiştik o gelmiş şimdi yatsam kız kalkçak sersem gibi olcam babamız 2 gibi gelcek o gelsin öylemi yatsam.Bu gün doğum günüm sahi unuttum kadınlar kulübü msj göndermiş hatırlattı bu kadar kendimi unutmuşum bu arada benim uykusuzluğum işe yarıyor gece hiç zorlanmıyorum
Canım benim doğum günün kutlu olsun bitanem nice senlere canım a.s.
herkese merha ba kızlar gece duru böcüğüm uyumadı gaz vardı kuzumda bende sabah uyutunca hemen uyudum üç gündür uyku yok bize duru hanım sayesinde gaz sancısı yüzünden bebişler çok zorlanıyor sonrada kalktım kahvaltı hazırladım evi toparladım çamaşırları yerşelştirdim kızımı uyuttum sizlere bakayım dedim yağmurda anneaneesinde kaldı kızım durunun gece nöbetleri yüzünden uyuyamıyor bende anneannesine gönderdim öyle işte kızlar
bu arada 31 temmuzda işe başlıyorum az kaldı kızımı nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum valla daha çok küçük
patronum jest yapıp bana finans müdürümüz ile hediye göndermiş şaşırdım :))
Selam canım. Ohhh bravı müdürüne valla a.s.
kızlar aventin gögüs kalkanı aldım çok rahat akan süt içine doluyıor göğüs pedleri tahriş ediyor
buı arada 5 kilo fazlam var kızlar onuda versem eski halime döneceğim
Bende kullanıyorum canım. Geceleri fazla dolunca dökülüyor bir ferahlık hissediyorum kaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar.. seviyorum sizi
daha yeni kahvaltı ettim.az önce uyudu kızım .kayınvalideme gidicez bugun.yarında anneme ankaradan kardeşim gelecek.
çayımı aldım geldim keyif yapayım azıcık:))
Bizde seni seviyoruz tatlım a.s.
merhaba kızlarr ben bugünde öle keyifsizim kociş gitti perşmebe gece dönecek cuma.c.tesi.pazar burada p.tesi tekrar gidecek bizde annemdeyiz..ben kendimi çok halsiz hissediyorum büyük bir ihtimalle b12 düştü gebeyken iğne olmayı bırakmıştım...şmdi gidecem b12 tahlili yaptıracam iğneye başlayacam
depolamam lazım yoksa çok zor işim enerji lazım bana...
tutkun cnm herkesde o gaz sorunu sormaaaaaaa
fulya cnm ,sevmemekte çok haklısın çok hassas birdönemdesin
sana yardımcı olacağına karşında melek olacAğına kalkmış seni sinir edecek birsürü şey yapıyor
bazen bazı şeyleri bazı kişiler hiç haketmiyor o yüzden cezalarını çekmeliler...üçkurşluk simit gibi yayılmamalılarr...ağır oldu konuşmam sanırım ama öle iştee benim düşüncem
pınarım kuşummm cadını yerim bennn
siboş kızzzz sen işemi dönecen o afacanı nereye bırakacan kuşum
nurten kızzzz bendede bir kiraz hastalığı var sormaa
Canım aman ol iğnelerini halsiz kalma ya iki bebekle uğraşıyosun kafamçokkarıştı
Birsom benim işe dönmem kısmet olursa ramazan bayramından sonra olucak ekim başı gibi oğlanda yaklaşık 6 aylık olucak ek gıdalara falan başlanacağı için çok sorun olmaz diye düşünüyorum ama ben çok özliycem şimdiden onu düşünüyorum kara kara.Babanesi bakıcak napalım mafoldumben
Canım zor olacak ilk dönemler ama mecbursun yapacak bişey yok a.s.
selam şekerlerrrr ben annemdeyim pc yide getirdim:)))
Selam canım a.s.
kızlar yemek yaptım akşama kızımı uyuttum kayınvalidede uyuyor güzellik uykusunda bende çok yoruldum valla
esencim nasılsın canım
Hay maşallah o uyusun sen iş yap

klava:
selam kızlar bend eyeni açabildim kızım durmadı bide karşı komşum geldi ama od ahergün gelmeye başaldı işler kalıyo ne yapıcam bilemedim
pınarcım sıcak mahvediyor gerçekten evini serin tutmaya çalış canım ben kalın perde çekiyorum güneş gelmesin diye ieş yaradı bi dene canım
Valla canım hep perdeler kapalı in gibi oldu zaten ev kaydirigubbakcemile3
Ohhhh kırkınızda hayırlı olsun canım a..s.
selam kızlar kızım 12:00 den beri hala uyuyor ama gece ayvayı yediğimin resmidir bu yine gece nöbeti beni bekliyor benim kızında yüzünde ufak ufakkırmızı noktacıklar çıktı çok terlediği içinmi oluyo acaba merak ediyorum
Hay maşallah ne güzel uyumuş kuzum :lepi:
Bizimkinde de var bacım. Sıcaktan heralde :uhm:
BEN GELDİM....
nasıl bakalım mayıs anneleri.Ben size cok katılamıyorum kızlar nasıl basarıyosunuz helal valla.
Borayla uğraşmaktan canım cıkıyor hep sallanmak istiyor ben de kendi kendine sallanan ana kucağı aldım 2 günden beri kollarım dinlendi valla aklınızda olsun kızlar cok ta sevdi masallah.
Hoşgeldin canım a.s. Bunların hepsi kucağa alıştı yandık valla sırnaşık şey
hadi hayırlısı olsun canım
a.s
o kırmızı noktacıklar da MARYLİNin söylediği yağ bezeleri de normalmiş geçermiş kızlar. kırmızı noktacıklar için bi sürü yorum okudum. 1 anne sütü yaradığı için oluyomuş 2 hormonal bi şeymiş 3 sıcaktan oluyomuş yani isilik. daha da var ama bu kadarını hatırladım şimdi. bence sıcaktan terden oluyo çünkü ne kadar sık yıkarsam o kadar hafifliyo. bir gün yıkamasam yine çoğalıyo. burda bir arkadaş gülsuyuyla siliyorum demişti. kim hatırlamıyorum ama iyi fikir bence de..
Deneyelim bakalım bacım gülsuyunu alkisalkisalkis